padthai 30.04.08, 17:32 chcialabym pomacac i sie przymierzyc do niego jest to mozliwe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi_p Re: mimi_p oooooooo indio 30.04.08, 20:21 A jest. :-) Macania nie odmawiam. ;-) Ja pracuję i generalnie spotkania przedpołudniowe nie dla mnie. Ale łatwo mnie zastać po południu: a. w Ogrodzie Botanicznym, b. w Parku Szczytnickim, c. nad Odrą w okolicach Sępolna, Biskupina i Szpitala Psychiatrycznego. Nie wiem, z której części Wrocka jesteś i gdzie byłoby Ci najłatwiej dotrzeć. Może po długim weekendzie? Odpowiedz Link
martina.15 Re: mimi_p oooooooo indio 30.04.08, 23:17 c. nad Odrą w okolicach Sępolna, Biskupina i Szpitala Psychiatrycznego. ta okolica szpitala psychiatrycznego mnie rozwalilas na lopatki! :D boski tekst :) btw, gdzie Ty dziecko prowadzasz ;P (inne btw- mieszkam na pomorskiej, niedaleko mi ;P) Odpowiedz Link
padthai Re: mimi_p oooooooo indio 01.05.08, 07:52 w ogrodzie botanicznym jak najbardziej pasuje, moze byc tez pergola i chetnie przyprowadze kolezanki pisz kiedy Ci pasuje, ja sie dostosuje Odpowiedz Link
mimi_p Re: mimi_p oooooooo indio 10.05.08, 12:55 No to jak? Macamy? Przepraszam, że nie odezwałam się zaraz po majowym weekendzie, ale naprawdę nie wiem gdzie ten czas się podział... :-/ W tym tygodniu mogę od wtorku do czwartku między 17 a 19. Jeżeli wcześniej (ok. 14) to dopiero w piątek. Aha. I miejsce. Ogród Botaniczny? Odpowiedz Link
mimi_p Podbijam. 10.05.08, 23:07 Nie chcę zakładać kolejnego wątku, pt: Padthai, kiedy się spotkamy. :-) Odpowiedz Link
padthai Re: Podbijam. 11.05.08, 12:21 Jestem jestem :))) chetnie we wtorek o 17. czy moge zaproponowac pasaz grunwaldzki? mam do zrobienia pare zakupow i bardzo by mi to pasowalo Odpowiedz Link
mimi_p Ok. 12.05.08, 15:28 Skoro Pasaż, to o 17.15 żebym zdążyła dojść. :-) Określ proszę dokładniejszy punkt spotkania (jakieś wejście, sklep, kafejkę, piętro). Poznasz mnie po niebieskim Indio. ;-) Może też skorzystam i coś zakupię. Do zobaczenia. Odpowiedz Link