Dodaj do ulubionych

Summer Sling Show w Londynie

18.07.08, 01:28
dziewczyny robie nowy watek, bo w starym moze nam sie byc trudno znalezc (dlugasny sie zrobil...) - moze bysmy sie jakos umowily godzinowo, co by sie wreszcie spotkac wieksza grupa? co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • mysia125 Re: Summer Sling Show w Londynie 20.07.08, 19:15
      My mieszkamy w hotelu za rogiem, wiec spotkamy sie z Wami na miejscu. Bedziemy
      od poczatku :) w razie czego - komorke mam ze soba.

--
      Kasia z Chustomanii
    • mysia125 Re: Summer Sling Show w Londynie 28.07.08, 20:16

fajnie bylo Was poznac :)

--
      Kasia z Chustomanii
      • mama_frania1 Re: Summer Sling Show w Londynie 29.07.08, 01:07
        Was tez :)

w ogole fajnie bylo :) poogladalam, poprzymierzalam pare rzeczy, juz wiem co mi sie marzy bardzo, a co mi sie marzyc przestalo ;)
        • joa-woj Re: Summer Sling Show w Londynie 29.07.08, 01:14
          A podzielisz się spostrzeżeniami?:-)
          • mama_frania1 Re: Summer Sling Show w Londynie 29.07.08, 21:37
            no pewnie :)

przymierzalam jedwabna kolkowa - cudo, leciutenkie - w ogole nie czujesz, ze masz cos na sobie, super sie dociaga - wlasnie intensywnie mysle, czy nie zamienic mojej kolkowej na jedwab.
            drugie marzenie - MT Joey Sling - super sie nosi (pochodzilam troche w kolko po sali wystaw ;) ), tylko strasznie trudny wybor, tyle ladnych kolorkow..

Beco - juz wiem, ze raczej nie dla mnie - po pierwsze za grube (ono ma w srodku takie 'majtki' dla niesiedzacego dziecia, ktore sa integralna czescia nosidla, nie da sie ich wypiac), jakos mi malo wygodnie bylo - choc biore poprawke, ze przymierzalam tylko z przodu, moze jakbym miala mlodego na plecach to by bylo inaczej.

kolejne marzenie - Lima hoppa - na zywo wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach. i z tej samej serii - Timbuktu - powod jak wyzej :) a moze Lima kolkowa? (a moze napasc na bank ;)

do kurtki od dawna sie przymierzam i wiem jaka chce (tych tam akurat nie bylo), ale dostalam ulotke Mama Butterfly - jakie oni maja cudne polary dla dwojga... w takim cudnym brazowym kolorze... ach, ach (a moze by tak napasc na bank?)

tyle marzen zapamietalam :)
    • mysia125 Re: Summer Sling Show w Londynie 30.07.08, 09:00
      A za mna nie chodza nosidla ani chusty...za mna chodza..muffinki z kozim serem i
      rozmarynem z tamtejszej kafejki :) Kupilam sobie za to fajny naszyjnik, w sam
      raz na lato.

--
      Kasia z Chustomanii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka