agamamaani 13.10.08, 18:40 obrazek przyniesiony dziś przez moją 4 latkę z przedszkola - Mama i Franio ( tak to z tyłu to Franc ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: mama i Franio 13.10.08, 22:57 guruburu napisała: > hehe. Rownie piekny jest Twoj pepek (?). moze to węzeł jest ;-DDD Odpowiedz Link
mysia125 Re: mama i Franio 14.10.08, 07:55 Piekne...korale :) rysunek wstaw w ramki nad biurko do pracy - super feng shui z tego bije! bedziesz musiala powstrzymac Anie, zeby wszystkich kolorowanek z Trageschule nie zalatwila za jednym zamachem w sobote! (bo wieziemy cale pudlo na weekend). -- Kasia z Chustomanii Dni Noszenia - www.dninoszenia.pl Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: mama i Franio 14.10.08, 12:42 wzruszające... Kiedy ja będę dostawać takie rysunki? Moja Li na razie tylko każe sobie wiązać chustki na plecach... (ale równie chętnie bawi się wózkiem, bo niania ja nauczyła) zazdroszczę uzdolnionej córci :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: mama i Franio 17.10.08, 17:37 pępek to pępek ;) Ania go wyraźnie na każdym rysunku oznacza ;) widocznie zapamiętała z okresu jak Franek był w brzuchu bo to dla niej bardzo ważne miejsce w ciele ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: mama i Franio 17.10.08, 17:54 jak juz byam w ciazy z Mackiem a jeszcze tego nie wiedzialam to Maja narysowala mnie z kolkiem w brzuchu :-) Odpowiedz Link
padthai Re: mama i Franio 17.10.08, 19:53 piekny obrazek, dobre proporcje widac wszystko co wazne :) zdolna dziewczyna, ma zmysl obserwacji Odpowiedz Link