vipunia 01.03.09, 19:31 Mam!!!!! Noszę małego 12kg szkraba... niestety on się chce mniej nosić niż kiedyś, albo wskoczyć tylko na 2-3 minuty. Niemniej jednak zakochałam się w tej chuście :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roneczka Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 01.03.09, 20:34 To wstaw zdjęcia:-) Popatrzymy Odpowiedz Link
i_n_a Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 02.03.09, 12:10 miałam na sobie i dziecku, przymierzyłam, cudna... eh... ale czekam na beżową... :) Odpowiedz Link
e_rubi Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 04.03.09, 13:23 mi tez sie marzy bezowa, chyba sobie fundne na wiosne :-) Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 04.03.09, 12:43 rozumiem, ja tez:) Odpowiedz Link
roneczka Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 04.03.09, 12:52 Jędze!!!! wstawcie zdjęcia, albo zgłoszę post do usunięcia!!!! Znęcanie sie psychiczne stanowiłoby do tego podstawę! Odpowiedz Link
vipunia Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 04.03.09, 17:01 Nie mogę zdjęć teraz zrobić, bo dzieć mój w Szczecinie, a ja do niedzieli bez dziecia :( Odpowiedz Link
roneczka Re: zakochałam się: NATI turkusowy bambus 04.03.09, 23:12 vipunia napisała: > Nie mogę zdjęć teraz zrobić, bo dzieć mój w Szczecinie, a ja do niedzieli bez > dziecia :( Ojejku, straszne! Nowiutka mięciutka chusta leży i się kurzy? Dzielna jesteś, ja bym w desperacji pobiegła motać dzieci sąsiadów:-)))) Kurcze fajnie by było chociaż na fotkach pooglądać:-))) A widzę, że już prawie wszystkie kolorki dziewczyny mają pokupowane to byłoby co oglądać. Odpowiedz Link
ciociacesia mam taka sama 04.03.09, 13:29 od wczoraj :) i moze to zbieg okolicznosci ale dziecko mi spało w niej jeszze godzine po powrocie do domu - i mimo mojego nieudolnego wiazania jakos tak lepiekj lezało niz w GABI Odpowiedz Link
vipunia zdjęcia 05.04.09, 20:01 Dopiero teraz przyszła pora na fotki: vipunia.blox.pl/2009/04/zoo.html Odpowiedz Link
roneczka Re: zdjęcia 05.04.09, 21:47 No bajer:-))) Wygląda na naprawdę cienką:-))) Cistolinowa zabawa wyszła Wam rewelacyjnie Ciekawe czy na 19 miesięcy ta ciastolina też by sie sprawdziła. Miałam próbować z masą solną na początek, ale jakoś nie mogę sie za to zabrać:-((( Odpowiedz Link
tappas Re: zdjęcia 08.04.09, 23:42 a ja siedzę na stronce nati i patrzę turkusowa czy zielona - zielona czy turkusowa pewnie skończę na beżowej :) jak dobrze mieć takie dylematy ;p Odpowiedz Link