ewa_mama_krzysia 27.04.09, 15:11 witam jeszcze nigdy nie nosiliśmy chusty, Krzyś skończył 8 mies, jutro idziemy na warsztaty zamierzam nabyć chustę rapalu i mam pytanie czy warto na początek? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: rapalu czy warto 27.04.09, 16:26 ja bym radzila Ci sie wstrzymac bo rapalu to dosc podstawowa chusta ze sie tak wyraze, chyba ze masz na mysli nowe wzory ;-DD bo moze sie okazac ze po warsztatavch zapalasz miloscia do czego innego a akurat rapalu na allegro uzywane nie schodza za dobrze, bo sa ogolnie dostene w sklepach ;-)) Odpowiedz Link
roneczka Re: rapalu czy warto 27.04.09, 18:23 jedź na warsztaty! Zobaczysz jaki są chusty i co sie z czym je! Może ktoś bedzie miał rapalu, to pożyczysz zamotasz swoje dziecię i zobaczysz czy ci się podoba! Rapalu może jest i sztywna i może to najcieńszych nie należy, ale tak poza tym to nic zarzucić nie można więcej tej chuście! Wiąże sie fajnie, nośność ma dobrą, a 8 miesięcznik to już sporo waży a nowe kilkgramy będą przybywać! Odpowiedz Link
multimama Re: rapalu czy warto 27.04.09, 19:29 My mamy pomarańczową rapalu. Mój synek ma prawie 7 miesięcy i jest to nasza jedyna ukochana chusta. Teraz w prezencie kupiłam czerwoną i ta nowsza wydawała mi się jakby bardziej miękka od mojej ale oba kolory są bardzo ładne. Mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link