kaagat 01.06.09, 15:32 od kiedy można zacząc nosić dziecko w pouch'u (na biodrze) - chodzi mi o 'szybkie wypady' np z samochodu do sklepu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roneczka Re: pouch 01.06.09, 16:01 jak masz nprawdę dobrze dopasowany pouch, to spoko, odkąd trzyma główkę. Ale nie może nyć za luźny! Odpowiedz Link
kaagat Re: pouch 01.06.09, 16:18 dziękuję za odpowiedź:-). Jeszcze jedno pytanie: jak dobrać rozmiar pounch'a? Odpowiedz Link
roneczka Re: pouch 01.06.09, 16:30 a skąd chcesz nabyć? Sprzedawcy mają swoje tabelki i kalkulatory, no i jak i co zmierzyć, by kupić pasujący. Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: pouch 01.06.09, 17:53 Polecam chusta.pl, ale w najmniejszym rozmiarze, bo się rozciagają lub Hotslings. Odpowiedz Link
roneczka Re: pouch 02.06.09, 22:52 kejzi-mejzi napisała: > Polecam chusta.pl, ale w najmniejszym rozmiarze, bo się rozciagają lub Hotsling > s. A skąd wiesz jakiej postury jest dziewczyna? Chusta.pl są z flaneli, uciąga sie i owszem, ja mam takowy, ale bez przesaday! Rozmiar nie ma byc najmniejszy ale właściwy! Czyli taki jaki wyjdzie ci z kalkulatora, możesz też mailowo lub telefonicznie ustalić to ze sprzedawcą, ewenrtualnie wymienić już poźniej! Odpowiedz Link