Dodaj do ulubionych

"kolczykowanie" anonimów

26.10.04, 21:07
Jesteśmy w końcu w Unii, skoro synalek byłego burmistrza Wesołej Andrzeja
Jastrzębskiego w ramach rewanżu za zatrudnienie synalka baronka powiatowego
SLD Szepietowskiego Stanisława bodajże może kolczykować w Mińsku krowy, to
tego anonima też można by w ten sposób oznaczyć.
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: "kolczykowanie" anonimów 26.10.04, 22:32
      Jeśli Anonim jest krową, to naturalnie, że można. A jeśli odmienną płcią...?
      Nie wiem, czy Unia ma takie wymogi. Osobiście jestem za!
      • krzysztofplebs Re: "kolczykowanie" anonimów 26.10.04, 23:00
        obserwator.2236 napisała:

> Jeśli Anonim jest krową, to naturalnie, że można. A jeśli odmienną płcią...?
        > Nie wiem, czy Unia ma takie wymogi. Osobiście jestem za!
        ja też. Teraz wreszcie anonimy na Forum "Nasz Sulejówek" bedą mogły się
        wyszumieć. We dwóch, we trzech...Postaraj się OBSERWATORZE przetransportować
        jakieś ciekawostki z tego "zakazanego dla mnie owocu"...
        • obserwator.2236 Re: Transport? 26.10.04, 23:11
          Chyba żartujesz? Dla mnie tez ten "zakazany owoc" to (tak myślę)
          najsmaczniejszy kąsek z całego tego repertuaru Aninimów itp. Ale wybacz! Nie
          będę Twoim transporterem, bo ode mnie tez tam żądają paszportu. Nie możesz
          nawet przeczytać? Zaraz spróbuje tam zajrzeć. Niech będzie moja strata PLEBS...
          • krzysztofplebs Re: Transport? 26.10.04, 23:17

> Chyba żartujesz? Dla mnie tez ten "zakazany owoc" to (tak myślę)
            > najsmaczniejszy kąsek z całego tego repertuaru Aninimów itp. Ale wybacz! Nie
            > będę Twoim transporterem, bo ode mnie tez tam żądają paszportu. Nie możesz
            > nawet przeczytać? Zaraz spróbuje tam zajrzeć. Niech będzie moja strata
            PLEBS...
            Mogę zajrzeć tylko na takie oficjałki: kościoły, księga gości, etc., ale na
            wpisy już nie.
          • krzysztofplebs Re: Transport? 26.10.04, 23:22
            To tak wygląda, tylko dużymi bukwami, żeby borysek mógł przeczytać: "Dostęp
            zabroniony"...Chyba rzucę na nich klątwę - w kilku przypadkach była skuteczna!
            • obserwator.2236 Re: Broń Boże! 26.10.04, 23:36
              Ty PlEBS juz może nie rzucaj tych klątw, bo pewnie dlatego wstrzymali Ci wizę,
              skurwysyny! Byłem tam przed chwilą. Jedna wielka HUJÓWKA! Milczą jak zaklęci.
              Tylko bron boże, nie rzucaj klątwy na mnie, bo milczenie jest dla mnie
              największą karą. I nie tylko moje milczenie....
              • krzysztofplebs Re: Broń Boże! 26.10.04, 23:39

> Ty PlEBS juz może nie rzucaj tych klątw, bo pewnie dlatego wstrzymali Ci
                wizę,
                > skurwysyny! Byłem tam przed chwilą. Jedna wielka HUJÓWKA! Milczą jak zaklęci.
                > Tylko bron boże, nie rzucaj klątwy na mnie, bo milczenie jest dla mnie
                > największą karą. I nie tylko moje milczenie....
                Spokojnie OBSERWATORZE, klątwami dzielę powoli ale skutecznie. Ty się nie
                łapiesz na liście. Klątw oczywiście...Może NIKITA albo Eraser znajdą jakiś
                wytrych, najlepiej taki żeby już nigdy tych drzwi nie zamknęli.
                • krzysztofplebs Re: Zakolczykuj fafika 26.10.04, 23:44
                  Nikita - Fafik zaczął lekko ujadać na Forum Wesoła, może sprezentować mu chipsa
                  zeby dołączył do trzódki anonimków?!
                  • obserwator.2236 Re: Pies z kolczykiem? 27.10.04, 00:20
                    Nikita z pewnością zajmie się Fafikiem, ale czy widziałeś PLEBS kundla z
                    kolczykiem?
                    • krzysztofplebs Re: Pies z kolczykiem? 27.10.04, 06:14

> Nikita z pewnością zajmie się Fafikiem, ale czy widziałeś PLEBS kundla z
                      > kolczykiem?
                      Wiesz, wszystko idzie do przodu, a poza tym OBSERWATORZE nie obrażaj kundli, to
                      bardzo rozumne - w odróżnieniu od fafika - zwierzaki...
                • obserwator.2236 Re: Broń Boże! 27.10.04, 00:17
                  krzysztofplebs napisał:

> obserwator.2236 napisała:
                  >
                  > > Ty PlEBS juz może nie rzucaj tych klątw, bo pewnie dlatego wstrzymali Ci
                  > wizę,
                  > > skurwysyny! Byłem tam przed chwilą. Jedna wielka HUJÓWKA! Milczą jak zakl
                  > ęci.
                  > > Tylko bron boże, nie rzucaj klątwy na mnie, bo milczenie jest dla mnie
                  > > największą karą. I nie tylko moje milczenie....
                  > Spokojnie OBSERWATORZE, klątwami dzielę powoli ale skutecznie. Ty się nie
                  > łapiesz na liście. Klątw oczywiście...Może NIKITA albo Eraser znajdą jakiś
                  > wytrych, najlepiej taki żeby już nigdy tych drzwi nie zamknęli.
                  Nie miej wątpliwości PLEBS!
                  • krzysztofplebs Re: Pokrzyżować tchórzliwym 27.10.04, 06:15
                    Wierzę w Was!
                    • obserwator.2236 Re: Pokrzyżować tchórzliwym 27.10.04, 12:06
                      My w Ciebie też!
                      • krzysztofplebs Re: Pokrzyżować tchórzliwym 27.10.04, 22:57

> My w Ciebie też!
                        I oto chodzi. Wiarygodność Forum "Nasz Sulejówek" właśnie doszlusowała do
                        wiarygodności poprzedniej Księgi Gości na oficjalnej stronie Urzędu Miasta
                        Sulejówek, a szczególnie gdy zaczęto od małego palca - czyli ograniczenia
                        ilości znaków do 500...Jak te "inżyniery" myślą, że ja ich wypocin nie będę
                        czytał to się mylą, no chyba że cała stronka zdechnie śmiercią naturalną, czego
                        raczej można się spodziewać!
                        • krzysztofplebs Re: Pokrzyżować tchórzliwym 29.10.04, 01:04
                          I chyba nawet życzyć...
                          • eraser19 Re: Pokrzyżować tchórzliwym 29.10.04, 01:47
                            Że też oni musieli trafić z tą swoją agonią "Naszego Sulejówka" akurat na
                            Wszystkich Świętych???
                            • szepiet.07 Re: posprzątać chciałbym... 29.10.04, 20:44
                              • szepiet.07 Re: posprzątać chciałbym...nie mogę 29.10.04, 21:09
                                .... jeszcze się dobrze nie zalogowałem, a juz mnie jtoś wypikał. Tragedia, co
                                za ludzie?!Witam wszystkich z wyjątkiem oczywiście takich szumowin, jak fafik,
                                borysek,karp,wszelkiej maści sulejoweckie anonimy, a z ostatnich zaś jakiś tam
                                sąsiad ( jaki on sąsiad jak w lepiance,przepraszam w ziemlance sypia i dyktą
                                się zagrzewa od śodka. Wpadłem tu na chwilę, żeby trochę pozamiatać... Z Mińska
                                jestem, z Waszego powiatu w końcy, a WY tak od razu do mnie z grubej rury?!

• obserwator.2236 Re: posprzątać chciałbym...nie mogę 29.10.04, 21:22
                                  Sory SZEPIET. Nie wszyscy sa tacy wulgarni, jak ci, którzy kochają inaczej,
                                  wyświechtani "pólkownicy" czy zamurszałe karpie. Witam Cię serdecznie na naszym
                                  forum. Cieszę się, że oferujesz swoją pomoc przy zmiataniu śmieci. Mam
                                  nadzieję, że nas nie zawiedziesz? Pozdrawiam
                                  • szepiet.07 Re: posprzątać chciałbym...nie mogę 29.10.04, 21:27
                                    Wszystko się zgadza, tylko mam jeden feler - lekko lewicowe odchylenie i mogą
                                    mnie szybko znielubić...tym bardziej, że nie kocham inaczej, nie kocham
                                    czarnych, a jako czołowy socjalista wielbię bezgranicznie Piłsudskiego. Dlatego
                                    denerwuje mnie, że ci wszyscy pseudoprawicowcy tak naprawdę mają gdzieś pamięć
                                    wielkiego Wodza.Bo on im z owym macaniem kur nie odpowiada!
                                    • obserwator.2236 Re: NIE DO ODZUCENIA 30.10.04, 22:28
                                      POWINIENEŚ SZEPIET DOŁĄCZYĆ DO DYSKUSJI NA WESOŁOWSKIM FORUM. CRUEL PRÓBUJE
                                      NAS "UMORALNIĆ". PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA, A WIĘC DO DZIEŁA.
                                      • szepiet.07 Re: NIE DO ODZUCENIA 30.10.04, 23:02
                                        Cruel z tamtego "wesołowskiego światka" jest w sumie OK. Pomógł kiedyś Plebsowi
                                        w walce z Wilkiem, a że na pewne sprawy ma inne niż Plebs spojrzenie to jego
                                        wola. Cruel może być z nami, chociaż byc może jeszcze o tym nie wie...
                                        • obserwator.2236 Re: NIE DO ODZUCENIA 30.10.04, 23:04
                                          I LEPIEJ BYŁOBY, ŻEBY NIE WIEDZIAŁ...
                                          • eraser19 Re: Tu bym podyskutował 31.10.04, 01:04
                                            Tu bym podyskutował, bo Cruel jednak zasadniczo odbiega od fafika, kirke,
                                            starego milosnika, czy borysa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka