Dodaj do ulubionych

Chcialam Ci bardzo podziekowac,

30.04.07, 14:30
Andreas, ze piszacych tu nie lustrujesz, nie zakladasz tajnych pod-forow, nie
wymagasz od kobiet, zeby sie legitymowaly dwoma czlonkami, nie klocisz sie,
nie obrazasz, nie wycinasz i nie cenzutujesz.
Jestes SupersmileMansmile.
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 14:43
      aż tak cię bazyl zabolało,ze u mnie kilka kilka osób wyraziło veto?
      właśnie za takie kadzenie panom
      • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 14:48
        Za kadzenie panom powiadasz?
        smile
        • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 14:53
          przede wszystkim za brak zaufania i kultury
          • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 15:00
            Zaufania do kogo?
            Zreszta...
            Dziekuje Ci, Beatrix, za te slowa.
            Teraz wiem juz, gdzie moje miejsce - wsrod niekulturalnych forumowiczow Forum
            Szczecinsmile.
          • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 15:10
            no cóż pop prostu twoje życzenia do nas wsadzenia sobie w d... forum
            zamieściłam ku uciesze ogółu ,
            szydło zawsze wyjdzie z worka

PS. pobiegłaś tu naskarzyć na mnie licząc ,ze Andreas opuści moje forum w
            geście spolidarności dla Ciebie? oj płytkie to bardzo
            • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 15:49
              smile
              Beatrix, w takim razie moja kulturalna odpowiedz na Twoja odmowe nie mogla byc
              POWODEM mojego odrzucenia, wybaczsmile.

Po drugie, skad mialam wiedziec, ze Andreas jest czlonkiem Twojego forum,
              jezeli nie mam do niego dostepu?

Po trzecie, nie przybieglam to POSKARZYC sie, jak to nazywasz, i absolutnie nie
              oczekuje od Andreasa, zeby Twoje forum opuszczal dla mnie. Po co? Nie kreuje
              sie na tak znaczaca postac w zyciu forumowym, zebym miala takich gestow od
              kogokolwiek oczekiwac. Od czasu do czasu sobie tu cos pisze, i tyle.

Baw sie dobrze, Beatrix, w swoim zaufanym kolku. I w kulturalnej atmosferze,
              oczywiscie. Przeciez Wam nigdy nie zdarza sie grubszego slowa uzyc, prawdasmile.
              • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 16:40
                zdarza się nam różnych słów używać ,ale wśród zaprzyjaźnionych i pewnych osób
                to uchodzi,
                nie rozumiem o co pretensje masz ,przeciez możesz swoje forum założyć ,
                każdy może ,to nic trudnegosmile
                PS. do domu nie zapraszam gości mnie nieprzychylnych
                • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 17:32
                  "PS. do domu nie zapraszam gości mnie nieprzychylnych"

Nie wiem, czemu uznalas mnie za osobe Ci nieprzychylna. Nie przypominam sobie
                  ani jednego mojego postu, ktory moglby cos takiego sugerowac. Odnosze wrazenie,
                  ze wymiane argumentow na jakiekolwiek tematy traktujesz personalnie, i w
                  sytuacji, kiedy ktos sie z Toba nie zgadza, uznajesz, ze jest to ktos Ci
                  nieprzychylny.

"zdarza się nam różnych słów używać ,ale wśród zaprzyjaźnionych i pewnych osób
                  > to uchodzi"

No coz, blad moj polegal na tym, ze uwazalam, ze jestem wsrod osob jesli nie
                  zaprzyjaznionych, to przynajmniej darzacych mnie sympatia. Dziekuje, ze
                  pokazalas mi, jaka jest rzeczywistosc.

"nie rozumiem o co pretensje masz ,przeciez możesz swoje forum założyć ,
                  > każdy może ,to nic trudnegosmile"
                  Dzieki za rade. Nie zaloze. Nie mam tyle czasu na pisanie na forum co Ty.
                  • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 17:58
                    1.bazyl napisała:

> "nie rozumiem o co pretensje masz ,przeciez możesz swoje forum założyć ,
                    > > każdy może ,to nic trudnegosmile"
                    > Dzieki za rade. Nie zaloze. Nie mam tyle czasu na pisanie na forum co Ty.

.............................................
                    to tak z braku czasu chciałaś na TOP SECRET pisać??smile
                    no i z braku czasu pisujesz tu i na pozostałych forach?
                    fantastycznie zarządzasz czasem ,gratulujęsmile
                    • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 18:17
                      Jesli chodzi o scislosc, nie napisalam, ze NIE MAM W OGOLE CZASU na pisanie na
                      forum, ale ze nie mam go TYLE CO TY.
                      • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 18:59
                        świetna w pomiarach też jesteśsmile
                        • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 19:27
                          Nie trzeba byc szczegolnie bieglym w liczeniu. Roznica w liczbie postow miedzy
                          nami rzuca sie w oczy.
                          Zreszta sama niejednokrotnie chwalilas sie iloscia wpisow. Widocznie z jakiegos
                          powodu jest to dla Ciebie wazne.
                          • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 19:37
                            oczywiście bazylku ,ze jest to ważnesmile
                            • 1.bazyl Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 19:42
                              Dlaczego?
                              • beatrix13 Re: Chcialam Ci bardzo podziekowac, 30.04.07, 19:50
                                bo ja zawsze loguję się ,
                                nie jestem wielonickowcem
                            • andreas.007 prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 30.04.07, 19:49
                              Bea daj spokój juz prosze...
                              nastapił bład w sferze decyzyjnej i nietakt duzy!

na Twoim forum ktos rzucił pytanie o Bazyla,
                              kilka osób poparło i bodaj Praszczur wysłał jej zaproszenie...
                              przeciez ona nie wiedziała o Twoim forum!
                              Ale powstała jaks watpliwosc natury raczej liczebnej...
                              i ją wysłano na drzewo!

Cos nie tak zagrało...
                              moze zaproszenia do Twojego forum tylko Ty powinnas wysyłac,
                              wtedy nie byłoby takich niepotrzebnych spiec!
                              • beatrix13 Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 30.04.07, 19:52
                                coś nie tak zagrało ,
                                że nie wszyscy się zgrali ,
                                bywa i tak ,
                                liczę ,że Ty w bardzo mily sposób zrekompensujesz rozmową Bazyl pobyt na Twoim
                                gościnnym forum,wszak należy do kategorii otwartych
                              • 1.bazyl Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 30.04.07, 19:54
                                Tak bylo.
                                I tak powinno byc, jak Andreas mowi.
                                Ja daje spokoj - musze dzieci spac polozyc.
                                A Ty Beatrix, jak Cie bawi dalsze posylanie zlosliwostek w moja strone, - to
                                nie krepuj sie.

Nie rusza mnie to tak, jak sadzisz.
                                • beatrix13 Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 30.04.07, 20:24
                                  oj rusza cie i to bardzo bazyl,najlepszy dowód w jak chamski sposób na odmowę
                                  zareagowałaś,

ja temat kończę i nie ja zaczynałam
                                  • 1.bazyl Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 01.05.07, 09:57
                                    Najwyrazniej mamy rozne definicje chamstwa. Dla Ciebie chamstwem jest uzycie
                                    slowa "dupa" w chwilowym rozdraznieniu. Dla mnie chamstwem jest zapraszanie
                                    kogos na forum po to, zeby za chwile wyslac automatycznie generowany tekst o
                                    odmowie wstepu, a nastepnie upublicznianie tego faktu na otwartym forum i
                                    prawienie zlosliwosci pod czymis adresem.

Zwroc uwage, ze moj pierwszy post na ten temt byl postem ogolnym, odnoszacym
                                    sie zarowno do tego, co dzialo sie na Forum Szczecin Bis, jak i Forum
                                    Spotkania. Ty sprowadzilas dyskusje do personalnych zlosliwosci pod moim
                                    adresem, wyciagajac na forum ogolnodostepne cos, co mialo miejsce na forum
                                    ukrytym. Twoj prywatny mail do mnie pelen kpin juz Ci nie wystarczyl?

Beatrix, powtorze jeszcze raz to, co napisalam wyzej - dziekuje Ci, ze
                                    pokazalas mi, gdzie jest moje miejsce. Teraz poznalam Cie lepiej. I masz racje -
                                    z pewnoscia moj poziom kultury nie dorasta do Twojego. Podjelas wiec jak
                                    najbardziej sluszna decyzje.

Jest to moj ostatni post kierowany do Ciebie w tej sprawie. I w ogole w
                                    jakiejkolwiek sprawie. Od tej chwili twoje posty beda dla mnie niewidoczne.
                                    Wiec twoje dalsze zlosliwosci, od ktorych - mam dziwna pewnosc - sie nie
                                    powstrzymasz, trafia w proznie.

Adieu.
                                    • beatrix13 Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 01.05.07, 10:55
                                      1.bazyl napisała:

> Dla mnie chamstwem jest zapraszanie
                                      > kogos na forum po to, zeby za chwile wyslac automatycznie generowany tekst o
                                      > odmowie wstepu, a nastepnie upublicznianie tego faktu na otwartym forum i
                                      > prawienie zlosliwosci pod czymis adresem.

.................................................

NO CÓŻ NIE ZA CHWILĘ ZOSTAŁO ZGŁOSZENIE ODRZUCONE ,A PO KONSULTACJI Z IN NYMI
                                      FORUMOWICZAMI ,KTÓRZY ZAWETOWALI TWOJĄ KANDYDATURĄ,TAKIE JEST PRAWO MAŁEJ
                                      KAMERALNEJ SPOŁECZNOŚCI ,SKORO TEGO NIE JESTES W STANIE OGARNĄĆ ,TWÓJ
                                      PROBLEM.TO TY WYSŁAŁAŚ DO NAS CHAMSKI TEKST I MIAŁAM OBOWIĄZEK GO
                                      UPUBLICZNIĆ ,TAK SAMO JAK UPUBLICZNIAM KOMENTARZE OPCJONALNE OSÓB ZGŁASZAJĄCYCH
                                      SIĘ.
                                      >
                                      > Twoj prywatny mail do mnie pelen kpin juz Ci nie wystarczyl?

....................................................

MOGŁABYŚ UPUBLICZNIĆ TEN MAIL ,A NIE KŁAMAĆ ,
                                      BO ODPISAŁAM TYLKO NA TWOJA PROPOZYCJĘ WSADZANIA SOBIE W D .... UKRYTYCH FORÓW.

> Beatrix, powtorze jeszcze raz to, co napisalam wyzej - dziekuje Ci, ze
                                      > pokazalas mi, gdzie jest moje miejsce. Teraz poznalam Cie lepiej. I masz
                                      racje z pewnoscia moj poziom kultury nie dorasta do Twojego. Podjelas wiec
                                      jak najbardziej sluszna decyzje.

..............................
                                      BAZYL.POWTÓRZĘ RAZ JESZCZE ,TO NIE TYLKO MOJA DECYZJA BYŁA ,WYOBRAŹ SOBIE ,ZE
                                      NIE WZBUDZASZ DOSTATECZNEGO ZAUFANIA RÓWNIEŻ U INNYCH FOROWICZÓW ,A MNIE
                                      BARDZIEJ ZALEŻY NA ICH NIE OPUSZCZANIU FORUM Z POWODU TWOJEGO WEJSCIA NIŻ NA
                                      PRZYJĘCIU CIEBIE. SWOJA DROGĄ DZIĘKI PYSKÓWCE ,KTÓRĄ TU NA INNYM FORUM
                                      USKUTECZNIAŁAŚ UTWIERDZIŁAŚ NAS W SŁUSZNEJ DECYZJI ODMOWIE PRZYJĘCIA CIEBIE.
                                      • andreas.007 Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 01.05.07, 11:21
                                        Bea Bazyl ma racje, zauwaz, ze nie pisała tu o konflikcie,
                                        ale tylko pochwaliła mnie, ze nie czynie cenzury....
                                        zadnych wiecej informacji...
                                        no tylko o tym supermanie...

Niepotrzebnie wiec to wszystko tu wyszło,
                                        bo to sprawa na maile raczej, a ie na forum otwarte,
                                        no nawet takie elitarne jak moje...
                                        • beatrix13 Re: prosze dajcie juz spokój ... Bea to nietakt! 01.05.07, 15:14
                                          ta pyskówka tu jak najbardziej
                                          utwierdziła mnie w słusznej decyzji ,
                                          bo moje forum jest bardzo kameralne i osobom tam pisującym zależy na dyskrecji ,
                                          a takowej nie zapewniłaby z pewnością bazyl ,
                                          która od razu pobiegła na skargę na forum otwarte ,histeryczek nam nie potrzeba
    • andreas.007 zawsze jestem 30.04.07, 19:36
      zawsze jestem przeciw cenzurze...
      Jestem za otwartoscia i mowieniem prawdy i nie kryciem swoich mysli,
      a przynajmniej nie za kłamaniem!

Dlatego nie cenzuruje i nie boje sie,
      ze ktos tu wejdzie i przeczyta!

Nie mam nic jednak przeciwko robieniu takich forów zamknietych,
      aczkolwiek - oprócz unikania trolli - nie widze wiekszego sensu...

Musze tez wyjasnic słowa Bazyla...
      "Jestes SupersmileMansmile"
      w jednej z dyskusji na tym moim forum przytoczyłem Bazylowi
      refren piosenki Eminema pt. Superman...
      I cant be your superman....
      stad jej słowa takie!
      • 1.bazyl Re: zawsze jestem 01.05.07, 10:09
        Trzymaj sie, Andreas. Nie bede Cie stawiac w klopotliwej byc moze dla Ciebie
        sytuacji.

Nie bede tu juz wiecej pisac.
        Pozdrowienia.
        • andreas.007 Re: zawsze jestem 01.05.07, 11:04
          Bazyl prosze daj spokój!
          Nie stawiasz mnie w zadnej sytuacji...
          absolutnie!

Ja mam na ten temat swoje zdanie, na tamtym forum je wyraziłem,
          tu zreszta tez!

Bea przedsadza troche z tymi opiniami innych,
          chyba ze pozyskała je mailami...

Jak chcesz to moge cały ten watek usunac?
          • 1.bazyl Re: zawsze jestem 01.05.07, 11:20
            Nie, nie rob tego.
            Zaprzeczylbys przeciez swoim zasadom o niewycinaniu i niecenzurowaniu, za ktore
            powyzej Cie chwalilamwink.
            • andreas.007 Re: zawsze jestem 01.05.07, 11:22
              wysłałem Tobie maila!
            • andreas.007 Re: zawsze jestem 01.05.07, 11:30
              USUNIECIE TEGO WATKU NIE BYŁOBY CENZURA!
              Nie uwazam, ze usuniecie tego watku byłoby cenzurowaniem...
              Wzieły udział tu 3 osoby i za zgoda tychze
              mozna uznac to za rozmowe prywatna, która nie musi byc jawna!
              To nie jest temat dla wszystkich!
              • beatrix13 Re: zawsze jestem 01.05.07, 15:17
                andreas.007 napisał:

> USUNIECIE TEGO WATKU NIE BYŁOBY CENZURA!
                > Nie uwazam, ze usuniecie tego watku byłoby cenzurowaniem...
                > Wzieły udział tu 3 osoby i za zgoda tychze
                > mozna uznac to za rozmowe prywatna, która nie musi byc jawna!
                > To nie jest temat dla wszystkich!
                ...............................
                Andreas ,moją zgodę na usunięcie masz ,
                a Bazyl ,mimo ,ze rano zarzekała się ,ze nie będzie tu pisać ,jeszcze nieraz
                wazeliną pojedzie ,
                ja mam taką zaletę ,że prawdę piszę,nawet jak ona niemiła jest
    • andreas.007 dlatego własnie nie chce sie spotkac 01.05.07, 11:56
      dlatego własnie nie chce sie spotkac z osobami z forum...
      W kazdej grupie, a juz nie mówiac o takim zbiorze indywidualistów,
      powstaja jakies konflikty i sprawy z pozoru błahe
      urastaja do rangi problemów czesto nie do rozwiazania...

Pisanie na forum jest o tyle trudniejsze i bolace,
      ze słowo pozostaje w necie, a nie ginie, jak mówione ulotne...
      mamy poczucie, ze cały swiat teraz o tym wie!
      A to jest nieprawda!

To jest bardzo subuektywne i w gruncie rzeczy
      mniej istotne niz w realu, bo tak naprawde jestesmy tylko nickami,
      a ponadto słowa tu pisane w zaden sposób nie sa w stanie oddac
      czy nawet odrobine opisac prawdy o nas...
      jest to poniekad nieprawdziwe (nie kłamstwo), bo kilka wyrazów
      wyrazonych na jakis jeden temat nie moga oddac naszej osobowosci!

Ale z niewiadomych przyczyn dla mnie za te słowa jestesmy czesto gotowi...
      do wielu rzeczy, których w realu nigdy bysmy nie zrobili
      czy nawet nie pomysleli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka