Dodaj do ulubionych

Spanish eyes I'm loca...

19.01.04, 15:29
..... come to me.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 16:41
      I co, jest jakis oddzwiek?
      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 16:49
        miltonia napisała:

> I co, jest jakis oddzwiek?

Tutaj niestety nie.
        Ale e-mailem ktosik mi przysłał zdjęcie mego drugiego ulubieńca i to takie że
        aż dech zaparło i obecnie się weń wpatruję.
        • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 16:57
          Tylko uwazaj, zeby to sie astma nie skonczylo.
          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 17:06
            miltonia napisała:

> Tylko uwazaj, zeby to sie astma nie skonczylo.

A tak tak papierosy i zaparcia oddechowe mogą być groźne. Muszę uważać. Bo tych
            ochów i achów nadwyraz dużo u mnie dzisiaj!
            • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 17:12
              Te achy i ochy, to rozumiem nad intelektem obiektow.
              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 17:19
                miltonia napisała:

> Te achy i ochy, to rozumiem nad intelektem obiektow.

Hy hy! Raczej urodą owych.
                • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 17:34
                  Na mnie nawet najcudniejszy, jesli nie za madry, nie jest w stanie zrobic
                  najmniejszego wrazenia.
                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 17:41
                    miltonia napisała:

> Na mnie nawet najcudniejszy, jesli nie za madry, nie jest w stanie zrobic
                    > najmniejszego wrazenia.
                    Hy hy!
                    Znaczy nie skorzystasz z lornety jak pojedziemy nad morze?
                    • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 18:38
                      A nie, nie, skorzystam. Chocby po to, by sie posmiac, z prezacych swe torsy
                      kogucikow.
                      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 18:49
                        miltonia napisała:

> A nie, nie, skorzystam. Chocby po to, by sie posmiac, z prezacych swe torsy
                        > kogucikow.

Zaglądnij do swego e-maila. Pozwoliłam sobie nawiązać kontakt pozaantenowy.
                        • miltonia Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 19:01
                          Che, che, Beza. Odpisalam.
                          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 19:19
                            miltonia napisała:

> Che, che, Beza. Odpisalam.

Pomyslałam jednak, że zgodnie z życzeniem prześlę Ci to co chcesz!
                            Patrz e-mail.
                            • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 20:46
                              hyhy, Beza, może Ci z Ricky'm <Koziorożec> i Pawłem <Byk> wykosmogramić
                              horoskopy partnerskie? ;)
                              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 20:57
                                edzioszka napisała:

> hyhy, Beza, może Ci z Ricky'm <Koziorożec> i Pawłem <Byk> wykosmogr
                                > amić
                                > horoskopy partnerskie? ;)
                                >
                                Hy hy! Koziorożec z Koziorożcem to całkiem niezły musi być ten horoskopik,
                                skrzyżowanie niczego sobie.
                                A byczek już w mym życiu pobudł był, więc charakterek znany mi poniekąd.
                                Ale jeśli możesz to proszę bo ciekawam co to takiego by wyszło!
                                Pawełek jak mi wiadomo nie żonaty jeszcze a Rickuś nieśmiały jakowyś.
                                • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:00
                                  musiałabym jeszcze znać datę, godzinę i miejsce urodzenia Waszej Trójcy ;)
                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:04
                                    edzioszka napisała:

> musiałabym jeszcze znać datę, godzinę i miejsce urodzenia Waszej Trójcy ;)

Moją podam Ci w e-mailu hy hy, nie tutaj bo by się wydało! A resztę Onych jak
                                    mniemam znajdziesz na www-kach.
                                    • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:07
                                      A propos!
                                      Jeszcze Antonio Banderas!
                                      • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:10
                                        beza_beza napisała:

> A propos!
                                        > Jeszcze Antonio Banderas!

Antonio to Lwiaczek - zupełnie jako ja ;)
                                    • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:09
                                      nie wiem czy godzinę tyż znajdę, skonsultuj z nimi osobiście - pewnikiem żeśta
                                      w kontakcie.. usiłowałam podpytać Cza_hę o znak zodiaku, cuś jednako nawet na
                                      uszko szepnąć nie chocziet - a cóż to właściwie za tajemnica? ;)
                                      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:14
                                        A godzina moja to 9.00 raniutko.
                                        Co do panów to poszukam i podam tutaj dane nużne do wykonania horoskopu.
                                        • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:17
                                          najszczęśliwiej ponoć zrodzić się w południe, 2 godziny miałam spóźnienia ;)
                                          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:34
                                            Proszę bardzo:
                                            Enriqe Martin Morales
                                            Miejsce urodzenia: San Juan Puerto Rico
                                            Data: hy hy 24.12.1970
                                            Godz (o ile to prawda) 12.00

Paweł Deląg
                                            Miejsce urodzenia hy hy Kraków
                                            Data: 29.04.1970
                                            Godz (o ile to prawda) 17.00

Antonio za moment
                                            • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:36
                                              Sorry Ricki 1971 r (pomyłeczka)
                                              • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:39
                                                jak tak patrzę na daty - właściwie grono rówieśnicze ;)
                                                • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:41
                                                  edzioszka napisała:

> jak tak patrzę na daty - właściwie grono rówieśnicze ;)

Ja też myślę że kandydaci w sam raz wiekowo.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:49
                                                    jutro się w pobawię w analizkę układów planet, dziś jeśli masz ochotę -
                                                    poczytaj sobie www.astro.com .. na tej stronce można zrobić horoskop
                                                    indywidualny i partnerski, nie ma niestety polskiej wersji językowej.. ja już
                                                    zmykam, pozdrawiając Madame ;)))
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:51
                                                    edzioszka napisała:

> jutro się w pobawię w analizkę układów planet, dziś jeśli masz ochotę -
                                                    > poczytaj sobie www.astro.com .. na tej stronce można zrobić horoskop
                                                    > indywidualny i partnerski, nie ma niestety polskiej wersji językowej.. ja już
                                                    > zmykam, pozdrawiając Madame ;)))
                                                    >
                                                    Dobranoc Eda!
                                                    Idolowych snów życzę.
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 21:50
                                                    Jose Antonio Dominguez Banderas
                                                    Data: 10.10.1960
                                                    Miejsce: Malaga Hiszpania
                                                    Godz: 21.00?
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 22:20
                                                    potrzebujesz bardzo bardzo ale to bardzo silnej lornety :)

" Jose Antonio Dominguez Banderas
                                                    Data: 10.10.1960
                                                    Miejsce: Malaga Hiszpania
                                                    Godz: 21.00?"
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 22:36
                                                    cza_ha napisał:

> potrzebujesz bardzo bardzo ale to bardzo silnej lornety :)
                                                    >
                                                    > " Jose Antonio Dominguez Banderas
                                                    > Data: 10.10.1960
                                                    > Miejsce: Malaga Hiszpania
                                                    > Godz: 21.00?"

Muszę wyjść na najwyższy budynek Warszawy wziąść lunetę i spojżeć w stronę
                                                    Hiszpanii alboteż Puerto Rico?
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 22:45
                                                    cza_ha napisał:

> potrzebujesz bardzo bardzo ale to bardzo silnej lornety :)
                                                    >
                                                    > " Jose Antonio Dominguez Banderas
                                                    > Data: 10.10.1960
                                                    > Miejsce: Malaga Hiszpania
                                                    > Godz: 21.00?"
                                                    Dobranoc Cza_ha.
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 19.01.04, 23:39
                                                    Dobranoc, dobranoc. A Ja co? znów sam tu będę dyżurował ? mieliśmy 10' robić .
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:35
                                                    I co masz tę lornetę? ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:43
                                                    cza_ha napisał:

> I co masz tę lornetę? ;)

Ja mam zawsze lornetę przy sobie. A nóż widelec się coś wypatrzy!
                                                    Właśnie Cię dojrzałam w tłumie.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:46
                                                    hyhy, i ja Was dojrzałam, nawet bez binokla ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:49
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, i ja Was dojrzałam, nawet bez binokla ;)
                                                    >
                                                    A tak tak! Zapomniałam Ci ostatnio oddać tego co przez niego świat na różowo
                                                    oglądać można.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:04
                                                    zastąpi mi je jedwab chusteczki i kaloryfer ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:07
                                                    edzioszka napisała:

> zastąpi mi je jedwab chusteczki i kaloryfer ;)
                                                    >
                                                    Coż za ciekawe powiązanie różnego rodzaju sprzętu okulistycznego!
                                                    Nowe techniczne rozwiązanie?
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:15
                                                    hyhy, akurat pomyśliłam o innymż cudeńku techniki - kajdankach z różowym
                                                    futerkiem ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:16
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, akurat pomyśliłam o innymż cudeńku techniki - kajdankach z różowym
                                                    > futerkiem ;)
                                                    >
                                                    Jak sobie dobrze przypominam to i one gdzieś w wypożyczeniu były?
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:20
                                                    Zaczęliśmy od lornety,potem kamera,teraz róóżowe; zaciekawiam się coraz bardziej

"akurat pomyśliłam o innymż cudeńku techniki - kajdankach z różowym futerkiem"
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:25
                                                    cza_ha napisał:

> Zaczęliśmy od lornety,potem kamera,teraz róóżowe; zaciekawiam się coraz
                                                    bardzie
                                                    > j
                                                    >
                                                    > "akurat pomyśliłam o innymż cudeńku techniki - kajdankach z różowym futerkiem"

Hy hy! Nie pozostaje Ci nic innego jak pozostać z nami w celach krajoznawczo -
                                                    zapoznawczych! U nas rozwiązań technicznych nie brakuje.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:33
                                                    hyhy, otóż kajdana owe - to mój i Gitka urozmaicacz małżeńskiego po-życia ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:40
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, otóż kajdana owe - to mój i Gitka urozmaicacz małżeńskiego po-życia ;)
                                                    >
                                                    Aaaa to u niego chwilowo metalowe podwiązki zastały?
                                                    Bo chciałam pożyczyć i nie wiem gdzie swe podanie złożyć.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:44
                                                    może chcesz przymierzyć mój pas cnoty, zbrojony, oćwiekowany, koloryt blue?
                                                    dopasowan idealnie, dobran do barwy oczu ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:49
                                                    edzioszka napisała:

> może chcesz przymierzyć mój pas cnoty, zbrojony, oćwiekowany, koloryt blue?
                                                    > dopasowan idealnie, dobran do barwy oczu ;)

O takim właśnie marzyłam - rozmiar 38. Ale musi mieć na przodku kłódkę na zamek
                                                    gerda, co bym się bezpiecznie czuła oraz siermiężne linki do zacisku aby w
                                                    biodrach leżał idealnie!
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:52
                                                    hyhy, owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:55
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;)

Ale jakież będzie zdziwienie, zaciekawienie ??? I jakież skupienie przy próbie
                                                    złamania kodu zamka?
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:08
                                                    Pytanie czy będą próby ? Bo, mogą nie ryzykować czytając o utrudnieniach.

"owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;) Ale jakież
                                                    będzie zdziwienie, zaciekawienie ??? I jakież skupienie przy próbie złamania
                                                    kodu zamka? "
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:11
                                                    cza_ha napisał:

> Pytanie czy będą próby ? Bo, mogą nie ryzykować czytając o utrudnieniach.
                                                    >
                                                    > "owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;) Ale jakież
                                                    > będzie zdziwienie, zaciekawienie ??? I jakież skupienie przy próbie złamania
                                                    > kodu zamka? "

Ty jak myślę nie poddałbyś się hy hy????
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:45
                                                    Jestem coraz ciekawiej nastawiony do kolejnych pytań :)

"Ty jak myślę nie poddałbyś się hy hy???? "
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:52
                                                    cza_ha napisał:

> Jestem coraz ciekawiej nastawiony do kolejnych pytań :)
                                                    >
                                                    > "Ty jak myślę nie poddałbyś się hy hy???? "

Nie mogę dokończyć tej swojej ankiety bo Ty jakoś oporny jesteś jeśli chodzi o
                                                    udzielanie odpowiedzi. Zestaw pytań w większej części nie został wypełniony.
                                                    Tak więc wynik będzie niepełny.
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:57
                                                    Wynik z góry powinien być Ci wiadomy. I tak mnie lubisz; co ?

"> Nie mogę dokończyć tej swojej ankiety bo Ty jakoś oporny jesteś jeśli chodzi
                                                    o udzielanie odpowiedzi"
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:00
                                                    cza_ha napisał:

I tak mnie lubisz; co ?

A skąd u Cię takowe pewności się pojawiły?
                                                    Przecie mówiłam, że pewności nie ma ze względu na wynik niepełny.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:02
                                                    cza_ha napisał:

> Wynik z góry powinien być Ci wiadomy. I tak mnie lubisz; co ?

hyhy, to wyłącznie kwestia tolerancji, by nie rzec pewna odmiana makiawelizmu -
                                                    tylko nie pytaj, cóż chcemy uzyskać ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:21
                                                    Nie pytam, bo znam odpowiedź. Tylko nie załapuję po co to Wam kobietom?
                                                    Są inne przyjemnostki na tom swetu.

"> tylko nie pytaj, cóż chcemy uzyskać ;)"
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:24
                                                    cza_ha napisał:

> Nie pytam, bo znam odpowiedź. Tylko nie załapuję po co to Wam kobietom?
                                                    > Są inne przyjemnostki na tom swetu.

Cza_ha!
                                                    Kto pyta nie błądzi po omacku!
                                                    A przyjemnostek wiela to prawda!

• edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:29
                                                    cza_ha napisał:

> Nie pytam, bo znam odpowiedź. Tylko nie załapuję po co to Wam kobietom?
                                                    > Są inne przyjemnostki na tom swetu.

władza - niesie nie tyle radość, co zabezpieczenie materialne, również
                                                    decydujące prawo głosu ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:43
                                                    To o waadzy jest znane, jej jasna strona, są i ciemne. Tylko to takie niedamskie
                                                    zajęcie. Chyba, że siejesz i zbierasz dla mężczyzny swego - to rozumiem.
                                                    "władza - niesie nie tyle radość, co zabezpieczenie materialne, również
                                                    > decydujące prawo głosu ;)"
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:49
                                                    w społeczeństwie matriarchalnym to zajęcie codzienne, obok jedzenia, spania
                                                    oraz innych przyjemnostek.. cóż za radość z wymuszania czegokolwiek, daleko
                                                    milszym poszanowanie dla autorytetu i podporządkowanie dobrowolne, z potrzeby
                                                    serducha ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:15
                                                    To działa w dwie strony - każde by chciało. dajesz-bierzesz-dajesz i masz!dziwne
                                                    ale bywa i zdarza się ;)

"w społeczeństwie .."
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:29
                                                    Zajdę kiedyś z asortymentem, w przebraniu akwizytora, tylko dzielnica nie wiem
                                                    czy w moim rejonie ;)

" hyhy, owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;)"
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:37
                                                    cza_ha napisał:

> Zajdę kiedyś z asortymentem, w przebraniu akwizytora, tylko dzielnica nie
                                                    wiem
                                                    > czy w moim rejonie ;)
                                                    >
                                                    > " hyhy, owe linki i kłódki skuteczniejsze będą od pasów bezpieczeństwa ;)"

Z tego co wiem musiałbyś być przedstawicielem handlowym na całą Polskę.
    • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:45
      Buenos Dias!
      Witam wszystkich!
      • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:52
        Buon giorno, come sta? io sono molto stanca..
        • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 12:55
          Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat przed nami siodme niebo...

Ref. 2x
          Dziewczyno jak wino uderzasz do glowy, aniele tak wiele dla Ciebie bym zrobil,
          podryw to dobry pomysl na wieczor - moj zapal Twoj zapach unosi sie w
          powietrzu.

Mez
          Panienko w Twe okienko uderzam jak ułan to ja Luis Fernandez Mez Don Juan, to
          jedna z moich taktyk, styl a'la romantyk blyszczacy intelektem, tajemniczy jak
          sekret, szalony jak break dance, wpadnij w moje szpony to pewne - bedzie niezle
          hardkorowo jak Onyx, mam pomysl, tylko mi uwierz, daj sie uwiezc, ej pomysl -
          ja i Ty i gromy z nieba, nie patrz na przeciwnosci - rozpal serca plomyk, dla
          Ciebie pisal bym wierszem poezji tomik. oh, jestes wybuchowa jak proch,
          nawijam, dla Ciebie Wloch wykrzyknalby - "Mamma mia", jestes pieknym
          zjawiskiem, iskier czas czas dla nas - dzwony milosci juz bija na alarm,
          hipnotyzujesz jak morska syrena dziewko, nie przestane spiewac Ci serenad, choc
          spiewam kiepsko.

Ref. 2x

Mez
          Druga opcja - podryw na hip-hopowca, nieprawdopodobny upał idzie jakas ryba,
          niezla dzida, predka akcja - wedka, splawik, stajesz "vis a vis" niej i
          zaczynasz prawic, mowisz: "Hi, Hi mam hajs hajs daj daj sie poderwac, ajjj!"
          znam wielu rap-artystow znasz ich z teledyskow, mam wiecej fame'u niz Dre,
          wiecej primow niz fiscus, nie męczą undergroundem, powiedz blazing, joł baby,
          jestem amazing, crazy, goracy jak Jay-z, jest popyt na hip-hopy, wiem, ze tez
          sluchasz czarna muze - Naughty by Nature, no co Ty? - ja tez ich lubie,
          zaprosze Cie na moj jacht jesli dasz buzi, rejs zatoka, jacuzzi, just cruisin,
          wykorzystam szanse jak Patrice Loko, mam na Ciebie oko bialo-glowo powiedz
          slowo, a wywolam rokosz.

Liber
          To co widze sprosta wsztstkim wymaganiom, ej panienko, ta piosenka - pojdzmy za
          nia gdzies...nie zbadany, zapomniany kanion, w Polsce slonce zaswieci dzis jak
          nad Hiszpania, uzyj ramion - podejdz blizej i sie przytul kotku, aniele jestes
          celem wszystkich w tym osrodku, a laleczki-seniority robia tylko marne tlo,
          jestes chwila, piekna jedna na milion sto, wlasciwie sie nie dziwie, wiesz jak
          na mnie dziala to, rusze gdy uslysze gong, bede walczyl jak Thong Bo, ostro na
          Ciebie pojde bez oslon, na wszystkie fronty, czyniac Cie boginia moich swiatyn
          (aniolku) dla Ciebie potne tych kolkow jak drwal, jak OeSTeR tych ze stolkow i
          niech zyje bal, wiec sie chwal z kim spedzilas te wieczorne pory - Mez, Liber
          Liber, Mez oto wzory i milkna upory, chcesz zaspiewam Ci jak Piasek, ale na ten
          balet wybierz sie bez masek, jeszcze nie wiem kiedy wybuduje basen, ale na to
          nie licz, nie jestem R.Kelly, wez to sobie szybko rybko przelicz, polski raper,
          jezdze Fiatem albo Autosanem, bejbe nie No
          Limit, tylko polski lejbel - prosto z WLKP - dla wszystkich fajnych babek ()
          dla wszystkich fajnych babek

Ref. 2x
          --------------------------------------------------------------------------------
          Chciałbyś Jej powiedzieć jak bardzo Ją kochasz? Nie potrafisz znaleźć słów,
          które byłyby w stanie wyrazić to, co czujesz? A może w ten sposób?

Hy hy hy!
          A to niezły tekścik w letkim powiązaniu Spanish eyes.
        • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:00
          Dzień dobry, czy ja jestem jedyny, polski w tym europejskim Towarzystwie? :)
          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:03
            cza_ha napisał:

> Dzień dobry, czy ja jestem jedyny, polski w tym europejskim Towarzystwie? :)

Nie. Tu wszyscy z Polski Cz_ha!
            Tylko jakby to powiedziała Edusza "blugresuję i chałturzę w netlinkowej
            uwerturze"
            • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:10
              hyhy, jednako nie ma to jak dokofeinowanie erytrocytu.. podejmiesz się
              tłumaczenia frazeologizmów owych cudzoziemcowi? ;)
              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:15
                edzioszka napisała:

> hyhy, jednako nie ma to jak dokofeinowanie erytrocytu.. podejmiesz się
                > tłumaczenia frazeologizmów owych cudzoziemcowi? ;)

Hy hy nawet nie próbuję! Nie ma szans! Przyjmuję bez buntu i podaję dalej ;-)
            • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:14
              Pogratulować talentów i ciepłego samopoczucia w ten śnieżny, zimowy dzień :)
              • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:17
                jakby na przekór dookolnej nikiforyzacji ;)
                • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:52
                  Dookoła różniste okoliczności przyrody, są i nikifory ;)

"jakby na przekór dookolnej nikiforyzacji ;)"
                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:16
                    Epifaniusz Drowniak był na swój sposób nosicielem artyzmu, mimo "naiwności",
                    jaką emanowała jego twórczość.. w prostocie codzienności i ikonografii potrafił
                    dostrzec piękno :)
                    • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:01
                      Mówisz jako mu rodzima, czy plastycznie bliska, mnie Epifaniusz ciekawi ino ;)

" Epifaniusz Drowniak był na swój sposób nosicielem artyzmu, mimo "naiwności",
                      jaką emanowała jego twórczość.. w prostocie codzienności i ikonografii potrafił
                      dostrzec piękno :)
              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:17
                cza_ha napisał:

> Pogratulować talentów i ciepłego samopoczucia w ten śnieżny, zimowy dzień :)

Trzeba się jakoś ogrzać skoro na oleju do pieca grzewczego w kotłowni
                oszczędzają.
                • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:55
                  Spójrz przez swoją dalekosiężną lornetę w stronę plaży, powinno Ci się zrobić
                  cieplej ;) a i może mnie dojrzysz po drodze, to wtedy bardziej :)
                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 13:57
                    cza_ha napisał:

> Spójrz przez swoją dalekosiężną lornetę w stronę plaży, powinno Ci się zrobić
                    > cieplej ;) a i może mnie dojrzysz po drodze, to wtedy bardziej :)

Hy hy! Robisz sobie ze mnie checa! Jesteś przecie w zasięgu mej ręki ;-)))!
                    • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:00
                      To bez lornetę tak wygląda, tylko ; Blisko i daleko zarazem ;)
                      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:02
                        cza_ha napisał:

> To bez lornetę tak wygląda, tylko ; Blisko i daleko zarazem ;)

Hy hy! A tu to co! Jesteś przecie.
                        • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:08
                          To nie Ja, to literki w monitorze komputera. Ja jestem przystojniejszy.

" Hy hy! A tu to co! Jesteś przecie."
                          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:10
                            cza_ha napisał:

Ja jestem przystojniejszy.

Aj! Naprawdę?
                            • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:29
                              hyhy, rzędy literek trudno uosobić, nawet nie usiłuję.. ważną treść, a nie
                              stronka tytułowa <mami krótkodystansowo>.. oczywiście najchętniej kartkuję,
                              degustując to i owo ;)
                            • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:31
                              To nie jest trudne być bardziej od kompa.
                              Ty? nie jesteś fetyszystka, co?

"Aj! Naprawdę?"
                              • brezly A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:33
                                Leoncia niezapomnianego?
                                • edzioszka Re: A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:39
                                  hyhy, jak to pobrzmiewa: zbudziła się wczesnem rankiem, powietrze dookolnie
                                  emanowało kobiecością.. przyodziała w muślin rubensowskie kształta, upięła
                                  kokieteryjnie tycjanowskie włosy.. cóż właściwie było weń nieuchwytnego -
                                  dusza? nawet na nią czyhał spowiednik-dobrodziej ;)
                                  • brezly Re: A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:44
                                    Ruben de cos tam, filmowy Leoncio od Isaury, matki wszystkich seriali
                                    poludniwoamerykanskich nie byl rubensowski. Charakteryzwla sie tym ze
                                    namietnosci bajwialy sie u niego staneam przedapoplektycznymi - zylka mu na
                                    czole wychodzila i czerwienial na obliczu. Naprawde tego nie pamieitasz, chlip
                                    chlip?
                                  • edzioszka Re: A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:44
                                    hyhy, chyba sobie i ja zamówię okulary u optyka - doczytałam "Rubensa" ;)))
                                    • cza_ha Re: A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:54
                                      Cokolwiek zakłopotany tematą i próbując być trendy spytam czy idzie tu o
                                      uciemiężanie kobiet niewinnych ? kha kha hę?
                                • beza_beza Re: A Rubena cos tam pamietacie 20.01.04, 14:47
                                  brezly napisał:

> Leoncia niezapomnianego?

Leoncio mi kojarzy się nieodzownie z niewolniczką Izaurką! Przyodzianą raczej
                                  skromnie i z minką niewinnego kociaka. Oraz z ogromnym szałem kobiet
                                  pracujących w domu na punkcie jednej z ówczesnych nowości rynku TV - telenoweli!
                              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:42
                                cza_ha napisał:

> Ty? nie jesteś fetyszystka, co? >

Hy hy hy!
                                Jestem bezusia!
                                • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:54
                                  hyhy, dzisiaj w mojej łepetynie zakręciły się brezlejowskie misie ;)
                                • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 14:59
                                  A na tego Banderasa to sie szwagier Alojz wkurzyl ostatnio. Film pokazywali w TV
                                  co zapowiadali ze erotiktriler i ze bedzie ta Lara Croft w roli glownej.
                                  Chlopak sie nastawil, popstrzykal z nowa przyjaciolka, nie spal do nocy poznej i
                                  co zobaczyl - goly tylek Banderasa w dlugim ujeciu. Poprzedzonym 10-minutowa
                                  chbya przerwa reklamowa, co to nastapila jak juz mialo cos sie dziac. Tak byl
                                  wkurzony ze zapowiedzial ze nie jedzie wiecej na Majorke i paelli nie bedzie
                                  jadl, a Realu jeszcze bardziej nie lubial. Tlumacze jak komu dobremu ze w Realu
                                  o Hiszpana coraz trudniej a Banderas juz jest Nordamericano, ale co gadac z
                                  czlowiekiem zielonym z zawodu, no co?
                                  Osuszylim troche Paulanera i jakos sie podniosl, ale dolowal ze strach. Ta
                                  komercyjna telewizja to swinstwo okropne jednak.
                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:04
                                    brezly napisał:

> A na tego Banderasa to sie szwagier Alojz wkurzyl ostatnio. Film pokazywali w
                                    T
                                    > V
                                    > co zapowiadali ze erotiktriler i ze bedzie ta Lara Croft w roli glownej.
                                    > Chlopak sie nastawil, popstrzykal z nowa przyjaciolka, nie spal do nocy
                                    poznej
                                    > i
                                    > co zobaczyl - goly tylek Banderasa w dlugim ujeciu. Poprzedzonym 10-minutowa
                                    > chbya przerwa reklamowa, co to nastapila jak juz mialo cos sie dziac. Tak byl
                                    > wkurzony ze zapowiedzial ze nie jedzie wiecej na Majorke i paelli nie bedzie
                                    > jadl, a Realu jeszcze bardziej nie lubial. Tlumacze jak komu dobremu ze w
                                    Realu
                                    > o Hiszpana coraz trudniej a Banderas juz jest Nordamericano, ale co gadac z
                                    > czlowiekiem zielonym z zawodu, no co?
                                    > Osuszylim troche Paulanera i jakos sie podniosl, ale dolowal ze strach. Ta
                                    > komercyjna telewizja to swinstwo okropne jednak.

Hy hy ! Cóż za rozczarowanie! Ale myślę że się podbudował po ostatnio
                                    wyświetlanym w TVN "Sliverze" tam więcej erotica pages było.
                                    • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:11
                                      A, toto. No ale tam Lary Croft nie bylo, tylko ta od 'Podstawowego instynktu'
                                      jak pamietam. Gupie jak nieszczescie. A nie wiem czy szwagier ma TVN, to u nas
                                      tylko z satelity da rade.
                                      Alojz gral kiedys po nocach w Tomb Raider i mu zdaje sie na mozg rzucilo, czy co
                                      on tam ma w tym miejscu.
                                      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:22
                                        brezly napisał:

> A, toto. No ale tam Lary Croft nie bylo, tylko ta od 'Podstawowego instynktu'
                                        > jak pamietam. Gupie jak nieszczescie. A nie wiem czy szwagier ma TVN, to u
                                        nas
                                        > tylko z satelity da rade.
                                        > Alojz gral kiedys po nocach w Tomb Raider i mu zdaje sie na mozg rzucilo, czy
                                        c
                                        > o
                                        > on tam ma w tym miejscu.

Te rodzaje filmów powinny nosić według mnie tytuł: Dzikie porywy zastanego
                                        serca. Hy hy.
                                        • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:33
                                          No, generalnie - zastanych czesci ciala. Krecenie glowa, rozciaganie grzbietu,
                                          wybaluszanie oczu, podnoszenie brwi, przecieranie oczu etc.
                                          Hyhy.
                                          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:39
                                            brezly napisał:

> No, generalnie - zastanych czesci ciala. Krecenie glowa, rozciaganie grzbietu,
                                            > wybaluszanie oczu, podnoszenie brwi, przecieranie oczu etc.
                                            > Hyhy.
                                            Rzeczywiście bardziej jakoś twoje wnioski pasuja do realu wyświetlanych w TV
                                            obrazków. I jeszcze dodam, że panuje tam ogólna zasada nie przyznawania się do
                                            niczego (chodzi mi o drobne ukryte słabostki) głównie.
                                            • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:49
                                              A czekaj bo nam sie zaczyna watek rozdwajac. Cos czytalem ze w polskiej TVP nikt
                                              sie do niczego nie przyznaje a zwlaszcza jej prezes. Ale nie idzie tam o drobne
                                              slabostki, o nie.

A co do meritum , to mi sie przypomnial Kilgore Trout, bohater ksiazek pana
                                              Vonneguta. Kilgore Torut mial pewien problem, albowiem byl autorem opowiadan
                                              science-fiction, ktore zamwailo u neig pewne wydawnictwo zajmuajce sie
                                              wydawaniem gazetek ze zdejciami mniej luba bardziej pornograficznymi.
                                              Opowiadania Trouta mialy sluzyc wypelnieniu wolnego miejsca pomiedzy zdjeciami
                                              nagich pan i wydawalo sie ze nikt ich nie czyta, co bylo przyczyna niejakiej
                                              udreki autora. Az pewnego dnia... 'Niech pana Bog blogoslawi, panie Rosewater'
                                              to sie nazywalo jak pamietam.
                                              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:55
                                                brezly napisał:

> A czekaj bo nam sie zaczyna watek rozdwajac. Cos czytalem ze w polskiej TVP
                                                nik
                                                > t
                                                > sie do niczego nie przyznaje a zwlaszcza jej prezes. Ale nie idzie tam o
                                                drobne
                                                > slabostki, o nie.
                                                >
                                                > A co do meritum , to mi sie przypomnial Kilgore Trout, bohater ksiazek pana
                                                > Vonneguta. Kilgore Torut mial pewien problem, albowiem byl autorem opowiadan
                                                > science-fiction, ktore zamwailo u neig pewne wydawnictwo zajmuajce sie
                                                > wydawaniem gazetek ze zdejciami mniej luba bardziej pornograficznymi.
                                                > Opowiadania Trouta mialy sluzyc wypelnieniu wolnego miejsca pomiedzy zdjeciami
                                                > nagich pan i wydawalo sie ze nikt ich nie czyta, co bylo przyczyna niejakiej
                                                > udreki autora. Az pewnego dnia... 'Niech pana Bog blogoslawi, panie Rosewater'
                                                > to sie nazywalo jak pamietam.

Hy hy! A to ciekawa historyja!
                                                Znaczy że teksty się przyjęły?
                                                Obrazki swoją drogą zapewne.
                                                • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:03
                                                  Musze to znowu przeczytac. Ucieszna ksiazka wogole, doradzam przeczytac. Zreszta
                                                  caly Vonnegut jest lovely.
                                                  Mysle ze Miltonia jest jego milosniczka, albop przynajmniej moglaby byc.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:09
                                                    mam w domciu "Śniadanie mistrzów, czyli żegnaj czarny poniedziałku" Vonneguta,
                                                    skoro ucieszny - poczytam, obrazki w istocie zabawne ;)
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:10
                                                    edzioszka napisała:

> mam w domciu "Śniadanie mistrzów, czyli żegnaj czarny poniedziałku"
                                                    Vonneguta,
                                                    > skoro ucieszny - poczytam, obrazki w istocie zabawne ;)
                                                    >
                                                    Czy to aby komiks jaki?
                                                  • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:14
                                                    Nie, ale sa ilustracje autora :-)))
                                                    Nie, no zdechnac mozna ze smiechu.
                                                    'Prze pewien czas Niemcy znajdowali sie pod wplywem szkodliwych gazow i wtedy
                                                    ich flaga wygladala tak. Kiedy przestali sie znajdowac pod wpylwem szodliwych
                                                    gazow ich flaga wygladala tak. I wtedy produkowali najlepszy na swiecie
                                                    samochod, kory wygladal tak'. I sa odpowiednie rysunki.
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:20
                                                    brezly napisał:

> Nie, ale sa ilustracje autora :-)))
                                                    > Nie, no zdechnac mozna ze smiechu.
                                                    > 'Prze pewien czas Niemcy znajdowali sie pod wplywem szkodliwych gazow i wtedy
                                                    > ich flaga wygladala tak. Kiedy przestali sie znajdowac pod wpylwem szodliwych
                                                    > gazow ich flaga wygladala tak. I wtedy produkowali najlepszy na swiecie
                                                    > samochod, kory wygladal tak'. I sa odpowiednie rysunki.

Hy hy!
                                                    A beza od czasu jakiegoś wyglada tak. I robi tak. Niewiadomo co robi ale
                                                    napewno robi tak. I tu następują obrazki. Cyfrowe zdjęcia zrobione przez kumpla
                                                    z naprzeciwka pod nieobecność mojej uwagi. Che che che.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:15
                                                    proza opatrzona rysunkami autora ;)
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:25
                                                    tablica reklamowa: "trudniej jest być nieszczęśliwym, kiedy się je lody
                                                    Craiga", napisy na nagrobku: "tu leży ktoś - ur. pewnego dnia, um. pewnego
                                                    dnia.. starał się", "czarny więzienny ptaszek przystosował się do tego, czego
                                                    musiał" ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:41
                                                    Ufajmy panu naszemu adminowi, że nie zamknie wątku tego, jak i blogu całego, na
                                                    podstawie zakręcenia totalnego. jego.

"> tablica reklamowa: "trudniej jest być nieszczęśliwym, kiedy się je lody
                                                    Craiga", napisy na nagrobku: "tu leży ktoś - ur. pewnego dnia, um. pewnego
                                                    dnia.. starał się", "czarny więzienny ptaszek przystosował się do tego, czego
                                                    musiał" ;)"
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:54
                                                    na tym pokładzie samiśmy załogą i sterem ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:00
                                                    A proporo samiśmy to do jakiej dzielnicy grawitować z akcesoriami akwizycyjnymi?

" Na tym pokładzie .."

ps. To był zapis 10' ! Nagroda ! dla mienia.
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:14
                                                    rejon wojako-policyjancki - bezpieczny niczym oko cyklonu.. miałam zaoferować
                                                    jako dodatek do nagrody głównej admińskiego siarczystego buziaka, jednako się
                                                    zawahałam ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 18:25
                                                    Tia, czułem zapach prochu jakem żwierz terenowy; I, nie bądż taka wahliwa :)
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:01
                                                    Nike, która się waha? tak się złożyło, iż laur zwycięstwa przypadł w udziale
                                                    Brezlemu ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:21
                                                    Czy Nike to jest ta, co wzięła w obronę swojego przepraszającego chłopca? Jasna
                                                    stała się pora dla jakiej(nagroda) pojawił się, a ja wybywam ;)

"> Nike, która się waha? tak się złożyło, iż laur zwycięstwa przypadł w udziale
                                                    Brezlemu ;)"
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:30
                                                    hyhy, nie mów, iż idziesz zająć się czymś pożytecznym, bo się zacznę turlać ze
                                                    śmiechu po okolicznym, zaśnieżonym obficie pagórku.. takim obrazom żełaju
                                                    szczodrego w przyjemnostki wieczora ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:38
                                                    Pożytecznym być to ładny slogan, każdy go nosi,kha kha. Też winszuję dobrego ;)

"nie mów, iż idziesz zająć się czymś pożytecznym, bo się zacznę turlać ze
                                                    śmiechu po okolicznym, zaśnieżonym obficie pagórku.. takim obrazom żełaju
                                                    szczodrego w przyjemnostki wieczora ;)"
                                • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:02
                                  "Jestem bezusia!" - jak to sprawdzić? ze tak jest jak mówisz.
                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:07
                                    cza_ha napisał:

> "Jestem bezusia!" - jak to sprawdzić? ze tak jest jak mówisz.

Jest, to nowy rodzaj szyfru - kodu rozwikłaj tę zagadkę sam.
                                    • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:26
                                      Lubię i zagadki, i niespodzianki poubierane w słówka, ale to równanie za dużo
                                      niewiadomych i mało danych ma :)

"Jest, to nowy rodzaj szyfru - kodu rozwikłaj tę zagadkę sam."
                                      • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:28
                                        cza_ha napisał:

> Lubię i zagadki, i niespodzianki poubierane w słówka, ale to równanie za dużo
                                        > niewiadomych i mało danych ma :)
                                        >
                                        > "Jest, to nowy rodzaj szyfru - kodu rozwikłaj tę zagadkę sam."

No bo to logarytmik jaki alboteż całka niescalona jak obwód!
                                        • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:38
                                          Mniejsza o rodzaj i metodę - tu nie matmy potrzebuję. Co z tymi danymi o bezie,
                                          co podwojona jest.

"> No bo to logarytmik jaki alboteż całka niescalona jak obwód!"
                                          • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 15:43
                                            cza_ha napisał:

> Mniejsza o rodzaj i metodę - tu nie matmy potrzebuję. Co z tymi danymi o
                                            bezie,
                                            >
                                            > co podwojona jest.

Beza w dwóch wcieleniach? Podwójne życie bezy? Taki tytuł nadamy jak myślisz?
                                            Eeee no i jeszcze autoryzować muszę oczywiście.
                                            • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:11
                                              Wpierw muszę dojść bliżej, co jest bardziej: ciastko, czy podwójne; białe i
                                              przesłodzne ? a może jeszcze inna beza?

"Beza w dwóch wcieleniach? Podwójne życie bezy? Taki tytuł nadamy jak myślisz?
                                              Eeee no i jeszcze autoryzować muszę oczywiście."
                                              • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:14
                                                cza_ha napisał:

> Wpierw muszę dojść bliżej, co jest bardziej: ciastko, czy podwójne; białe i
                                                > przesłodzne ? a może jeszcze inna beza?
                                                >
                                                > "Beza w dwóch wcieleniach? Podwójne życie bezy? Taki tytuł nadamy jak myślisz?
                                                > Eeee no i jeszcze autoryzować muszę oczywiście."

Przysiądź bliżej komputera może coś się wyjawi? Beza mnie powieści nie
                                                napiszesz.
                                                • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:17
                                                  Beza, dac mu podpowiedz?
                                                  • beza_beza Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:21
                                                    brezly napisał:

> Beza, dac mu podpowiedz?

Beza podpowiedzi sobie nie poradzi.
                                                  • brezly Podpowiedz. 20.01.04, 16:24
                                                    slowniki.onet.pl/index.html?tr=his-auto
                                                    Znaczy, ja moge sie mylic, ale duch watku podsuwa:-)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:37
                                                    Tu jakieś muu dołączyło ?

"dac mu podpowiedz?
                                                  • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:42
                                                    OK. Przepraszam unizenie i sie wiecej nie wtrancam (no co?)
                                                    Wogole mnie tu nie bylo. Moge sie nawet wyadminowac, jezeli taka wola.
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:44
                                                    Przez przesady z tymi pardonami i adminowaniami ;)
                                                    Przydałaby się jakaś zagajka na wejściu, jak nie, to trudno.
                                                  • brezly Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 16:58
                                                    No widzisz, znowu moja chamowata gburowatosc wyszla. Cos mi sie zdawalo etc.
                                                    Epolodzajz. Mea culpa.
                                                    Muuuuu:-))
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:05
                                                    hyhy, Cza_ha, nie bądź zazdrośnik! Brezly - nikt tu jak dotąd za wtręty do
                                                    niczyjej poggaduszki nie przepraszał ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:25
                                                    Mamy to już omówione, dzięki za inf.
                                                    "Cza_ha,nie bądź " Od godziny chcę wyjść do pracy, ale Twój, Wasz czar trzyma:)
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:30
                                                    hyhy, się już lepiej nie podlizuj.. po prostu pierwszy raz na tym forum miała
                                                    miejsce takowa situazione.. mam nadzieję, iż się nie powtórzy, niosąc ze sobą
                                                    niepotrzebne niesnaski ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 17:40
                                                    "się już lepiej nie podlizuj.. " ?? gdzie i kto, wybierz zarzut: zazdrość czy
                                                    j.w. Też mam nadzieję ;) kha kha
                                                  • edzioszka Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:10
                                                    a czy zazdrostność o względa pań i jednoczesne pochlebstwa pod ich adresem
                                                    wzaimno się wykluczają? ;)
                                                  • cza_ha Re: Spanish eyes I'm loca... 20.01.04, 19:27
                                                    Skądże znowu "czy zazdrostność o względa pań i jednoczesne pochlebstwa pod ich
                                                    adresem wzaimno się wykluczają? ;)"

Tylko cienia komplementu, tem bardziej pochlebstwa, a i zazdrości, przez Bezy
                                                    lornettę nie widzę. Bo to szturchnięcie było i sprawa zamknięta jest ;)
                                                  • beza_beza Re: Panowie! Ależ obydwu radę damy! 20.01.04, 19:50
                                                    Beza obawy!
    • edzioszka 100! 20.01.04, 15:40
      tą razą dedykuję Imć Cza_sze ;)
      • beza_beza Re: 100! 20.01.04, 15:45
        edzioszka napisała:

> tą razą dedykuję Imć Cza_sze ;)
        >
        Dołączam się do dedykacji.
      • xxxx44 Re: 100! 20.01.04, 15:48
        Przyjąłem z :))

"tą razą dedykuję Imć Cza_sze ;)"
        • beza_beza Re: 100! 20.01.04, 15:56
          xxxx44 napisał:

> Przyjąłem z :))
          >
          > "tą razą dedykuję Imć Cza_sze ;)"

A kto to?
        • edzioszka Re: 100! 20.01.04, 15:58
          eee, a już myślałam, iż się zabłąkał śród wątkowych skrętów jaki nowicjusz ;)
    • beza_beza Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 15:50
      w niewiarygodnym tempie do niewiarygodnych rozmiarów!
      • cza_ha Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 15:59
        Powiedzmy, że polskie chłopaki wzięły na ambit i idą w Was desperado ;)
        • beza_beza Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 16:05
          cza_ha napisał:

> Powiedzmy, że polskie chłopaki wzięły na ambit i idą w Was desperado ;)

Dżio soi kompletamente zadowolona z rezultatów!
          Mi corason rośnie jak widzę como mucio jest tych postów
      • edzioszka Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 16:02
        hyhy, wiesz co Bezusia - myśmy z Miltonią gaduły, przyznaję jednako: nie mamy
        równej Tobie wymowności <nieco mniejsze limity dzienne> ;)
        • beza_beza Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 16:08
          edzioszka napisała:

> hyhy, wiesz co Bezusia - myśmy z Miltonią gaduły, przyznaję jednako: nie mamy
          > równej Tobie wymowności <nieco mniejsze limity dzienne> ;)

Edusza! To chwilowy zryw związany z zakończeniem kontraktów. Normalnie jak sa w
          trakcie realizacji gadulstwem udzielam się w firmie. Co niektórzy jak widzę
          cieszą się okrutnie z tego, że poodrabiałam zadania firmowe i siedzę dla nich
          niewiadomo gdzie!
          • beza_beza Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 16:17
            Hy hy!
            Dodam jeszcze, że mam chiba głupią minę i podśmiechuję od czasu do czasu bo
            dziwnie mi się jakoś przyglądają trącając łokciami i zezując wymownie.
            • cza_ha Re: Widzę, że mój hiszpański temat się rozrasta 20.01.04, 16:54
              Nic to, Beza, powiedz sobie :)
              Zawistnicy ino.

"minę i podśmiechuję od czasu do czasu bo dziwnie mi się jakoś przyglądają
              trącając łokciami i zezując wymownie."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka