carrymoon 25.11.09, 19:47 nasz tekst forum.gazeta.pl/forum/w,20544,70215962,70215962,wyjasnienia_motocykllistki_.html a znalazlam tutaj :( nasza-klasa.pl/#profile/6404975 juz nie pierwszy raz dziewczyny z MMG to zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzkaf Re: plagiat :( 25.11.09, 19:55 Carry, nic na to nie poradzimy. Swego czasu pojawiło się to na FM. Jedyne co możemy zrobić to poprosić dziewczyny, aby usunęły tekst lub podały źródło, z którego czerpią. Myślę, że już to zrobiłaś...i bez spinki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: plagiat :( 25.11.09, 20:02 Marzkaf już raz pisałam na MMG skąd wziął się tekst, podalam link i ...........cisza. Nawet słowem nie zostało to skomentowane a teraz. ech przecież to miłe, że komus oprócz nas się to podoba ale......grzecznie i kulturalnie i sympatycznie byloby napisać skąd ten tekst znalazły Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: plagiat :( 25.11.09, 20:28 Zamieściłam na NK odpowiedź w formie skopiowanego mojego posty z marca 2008. MMG zapierają się, że nigdzie nie było podane w internecie źródło tekstu a swojego własnego forum nie czytają, gdzie zaraz po dokonaniu plagiatu Ewa zwróciła na to uwagę a ja napisałam post o autorce. www.madmotogirls.com/forum/viewtopic.php?t=698&postdays=0&postorder=asc&start=15P.S. Obecnie jestem użytkownikiem usuniętym z MMG z racji nie udzielania się, teraz zapewne dostanę całkowitego bana :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: plagiat :( 25.11.09, 20:43 > Obecnie jestem użytkownikiem usuniętym z MMG z racji nie udzielania się, teraz > zapewne dostanę całkowitego bana :) I dobrze...nie widzę trampka w stuncie :P Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: plagiat :( 26.11.09, 08:25 Sprawa wyglądała tak Dawno temu Calineczka założyła ten wątek. Twierdząc w jednym z postów: "że miała doła i wyżaliła się" sugerując w ten sposób, że to ona jest autorką powyższej listy Zaregaowałam ja i jeszcze jedna dziewczyna z MiD. napisałyśmy kto jets autorem i ..........cisza żadnej reakcji z Waszej strony a szczególnie Calineczki. Trudno Pojawienie się opisu na NK był dla nas wyjatkowo niesympatycznym zagraniem. Odebrałyśmy to tak, że macie w nosie to kto to stworzył i że w jakimś stopniu przywłaszczcie sobie autorstwo. Po rozmowie ze Sprężyną :) wiem, że z jej strony to była niewiedza, na prawdę. I tak jak wcześniej napisałam jest nam miło, że komuś jeszcze się tekst pdoba i że nie mamy nic przeciwko wykorzystywaniu go oczywiście z choćby krótką adnotacją, kto to wymyślił A teraz dziewczyny szerokości, przyczepności i tyle samo wyjazdów co i powrotów :)))))))) to tekst który umieściłam na MMG, wyjasniłam wszystko ze Sprezyna i mysle z ejuz bedzie ok :) ciesze się ze tak sie to skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś