chiara76 01.02.04, 11:16 Czytacie książki po raz drugi, lub nawet kolejny? I to samo z filmami? Ja mam książki, do których lubię wracać, podobnie mam z filmami. A jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yossa77 Re: Wracacie do książek lub filmów?? 01.02.04, 12:38 Hej hej, mam zestaw książek do których wracam co rusz i wcale nie są to jakieś super- hiper intelektualne pozycje.najczęściej są to Mikołajki, "Pani Wyrocznia" Margaret Atwood, seria książek Nepomuckiej począwszy od "Małżeństwo niedoskonałe." a z filmów to co jakiś czas muszę oglądnąć "Kiedy Harry poznał Sally" :-)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Mikołajki są fajne:) 01.02.04, 18:38 Ja sobie lubię wrócić do Musierowicz, chociaż już jestem duża dziewczynka, ale lubię ten jej wieczny optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka22 PRETTY WOMAN I MIKOLAJEK 01.02.04, 20:44 Jesli chodzi o ksiazki to powracam do calej serii o mikolajku- nic i nikt mnie tak nie rosmieszy jak on. a jesli chodzi o filmy to nie znudzil mi sie jeszcze film PRETTY WOMAN- ach ta romantyczna milosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Re: Wracacie do książek lub filmów?? 02.02.04, 03:19 Wiekszosc ksiazek Chmielewskiej potrafie cytowac z pamieci :-) Swojego czasu "Sloneczniki" czytalam co jakis czas. Jak bylam mala, to kilka razy przeczytalam Winnetou, do tego Anie z Zielonego Wzgorza (teraz tez robie sobie powtorke, ale w oryginale). Do filmow tez lubie wracac, ale zadziej, niz do ksiazek (chyba, ze jest to Seksmisja, Nie lubie poniedzialkow, czy inne takie) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Ja to samo - Mikołajek :-))) 02.02.04, 07:39 Poza tym Ojciec Chrzestny i Muminki. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Aha, i jeszcze 02.02.04, 07:48 * "Feynmanna wykłady z fizyki" * Stephen Hawking - wszystko * Lolita * tylko się nie śmiać - "Mgły Avalonu" Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Aha, i jeszcze 02.02.04, 08:14 Jasne, że tak. Klasyka to dla mnie wszystkie książki Montgomery, Chmielewskiej. Teraz mam zamiar perzeczytać drugi raz "Władcę Pierścieni". A z filmów? Oczywiście polskie stare komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Wracacie do książek lub filmów?? 02.02.04, 08:22 Chiara, ja bym chętnie powróciła do serialu "Przystanek Alaska":))Przeczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=7346544 .Może go jednak powtórzą kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel "dzien swistaka" 02.02.04, 16:04 moge ogladac co roku :) Wlasnie zalozylam o tym watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: "dzien swistaka" 02.02.04, 16:11 A ja uwielbiam ogladac "Przeminelo z wiatrem" no i nasza "trylogie" Pawlakow i Karguli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Wracacie do książek lub filmów?? 03.02.04, 16:04 Jasne, dla mnie książi Chmielewskiej są nie do odrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Wracacie do książek lub filmów?? 03.02.04, 16:05 a z filmow to Przeminelo z wiatrem i Nagi Instynkt... Odpowiedz Link Zgłoś