skay5 05.02.04, 13:34 hej ale mi się chce spac nie wiem czy to nadciągajaca wiosna, czy tez ta pogoda????????????????uuuuuuuuuuuuuuu a jeszcze dwie h w pracy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel To przez zmiane pogody 05.02.04, 14:20 Przynajmniej w moim przypadku. Tez bym sie gdzies zwinela w klebek, tym bardziej, ze sie przed chwila najadlam i nie jestem w stanie pracowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: To przez zmiane pogody 05.02.04, 14:26 Ja już też ledwo wyrabiam przy biurku..Ale słuchajcie, ja to mam przynajmniej wytłumaczenie - od rana "duje" taki halny, że chce głowę urwać:)Całe szczęscie, że to ciepły wiatr, ale człowieka aż prosi żeby gdzieś się schował i przespał to.. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby halny??? 05.02.04, 14:28 Gosia, skąd ty jesteś? U mnie też halny wieje i to od wczoraj wieczora, czyżbyśmy były krajanki? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 U mnie dzis przepiknie:o) 05.02.04, 15:05 Nawet mi sie spac nie chce co jest zaskakujacym faktem hihi Ale kawe sobie chyba tez zafunduje, chociaz nie wiem czy powinnam. Czytalam gdzies ze kawa waplukuje wszystkie mikroelementy i witaminy z organizmu a ja wlasnie zjadlam banana no i szkoda by bylo... hihi. Czy ktos kiedys tez czytal cos takiego. Ja juz nie wiem za duzo tego i informacje mi sie mieszaja :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Kawa 05.02.04, 15:08 Ja slyszzalam, ze kawa bardzo magnez wyplukuje. A gdzie jest duzo magnezu? W czekoladzie? No i w takim razie z moich obliczen wynika, ze kawe najlepiej sie powinno spozywac w towarzystwie czekolady, albo chociaz czekoladki :) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Beauty... 05.02.04, 15:19 ..w Krakowie rano wiało jak diabli:)Teraz na szczęscie już przestało, tylko tak szaro jest teraz i jakby na dzeszcz idzie. To nie jest dobry dzień na odzwyczajanie się od kawy:( Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: ale mi się chce spac!!!!! 05.02.04, 15:21 Mi właśnie głowa sama zaczyna opadać, oczy również jakoś same się zamykają. Chyba to ta pogoda, szaro i smętnie na dworze jest. Chyba faktycznie zacznę poić się kawą, wprawdzie czekoladowego towarzystwa dla niej brak, ale chyba skocze do sklepu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller godzinę później... 05.02.04, 16:35 ... kawa jest (w półlitrowym kubku, a co!), czekolada jest (mleczna), spać się dalej chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: godzinę później... 05.02.04, 16:41 june.miller napisała: > ... kawa jest (w półlitrowym kubku, a co!), czekolada jest (mleczna), spać się > dalej chce :-) A czy kawa jest juz wypita? (tak niesmialo pItam) Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: godzinę później... 05.02.04, 16:52 Właśnie kończę. I nad drugą się zastanawiam :-) Wprawdzie mogłabym się zdrzemnąć, ale ja mam tak, że jak się przespie w dzień, to w nocy zasypiam dopiero ok. 3-4, a jutro musze rano wstać. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: godzinę później... 05.02.04, 17:04 Ale juz jest ciemno, wiec to sie liczy juz jako wieczor a nie dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: godzinę później... 05.02.04, 17:53 Coraz bardziej mam ochotę się z Tobą zgodzić, chyba położę się "na 5 minut" ;-) I jak zwykle- obudzę się koło północy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka a na mnie kawa nie działa... 05.02.04, 18:22 nic a nic. Mogłabym wypić cysternę kawy i nadal by mi się chciało spać... Nie zna ktoś innego "dopalacza"??? Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: a na mnie kawa nie działa... 05.02.04, 19:01 Z tych legalnych ;-) podobno dobra jest herbata z guaraną. Piszę podobno, bo na sobie jeszcze jej nie wypróbowałam, ciągle zapominam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: a na mnie kawa nie działa... 05.02.04, 19:14 Miales dzisiaj luzik. Postanowilem,z e po lunchu sie przespie do kolacji, bo ostatnio meczymy jakies filmy video z chlopakami do 2 w nocy. Dzis mamy meska imprezke, a o 6 wsiadam w pociag i jade do Mojego Sloneczka, wiec wole spac w pociagu, bo bede jechal caaaalutki dzionek i wieczor i o noc zahacze:) Dlugo walczylem ze snem, jakos mi sie nei chcialo, ale od 13 do 16.30 sie wylegiwalem, nawet troche spalem, oj pieknie bylo. P.S Czy u Was tez czuc juz wiosne?? Dzisiaj byl taki piekny,sloeczny i cieply dzien, a starszyli,z e w DAnii najgorszy jest luty:) Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: a na mnie kawa nie działa... 05.02.04, 20:03 W Sopocie jest dziś +10stopni :-) Wpawdzie wieje straszne wietrzysko, ale ciepłe. Czuję wiosnę, ale boję sie nia cieszyć, bo pewnie zima jesze wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Inny dopalacz 05.02.04, 21:50 k.mmilka napisała: > nic a nic. Mogłabym wypić cysternę kawy i nadal by mi się chciało spać... Nie > zna ktoś innego "dopalacza"??? Yerba mate. Podobno dziala pobudzajaco. Podobno, bo ja tego u siebie nie zauwazylam. Ponadto jest bardzo zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Inny dopalacz 05.02.04, 22:39 aariel napisała: > k.mmilka napisała: > > > nic a nic. Mogłabym wypić cysternę kawy i nadal by mi się chciało spać... > Nie > > zna ktoś innego "dopalacza"??? > > Yerba mate. Podobno dziala pobudzajaco. Podobno, bo ja tego u siebie nie > zauwazylam. Ponadto jest bardzo zdrowa. Mój P. pija i bardzo sobie chwali, działa podobno nieźle. Mnie jednak nie pociąga a zapach ani smak! Może jednak warto spróbować? :)! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Kupiłam Yerba Mate... 06.02.04, 14:22 ... i na razie mogę stwierdzić, że jest paskudna, ale może przynajmniej podziała - zobaczymy. Herbaty z guaraną nie było, jeszcze poszukam, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Kupiłam Yerba Mate... 06.02.04, 14:57 k.mmilka napisała: > ... i na razie mogę stwierdzić, że jest paskudna, ale może przynajmniej > podziała - zobaczymy. Herbaty z guaraną nie było, jeszcze poszukam, dzięki! Ja tez kiedys ja pilam, i przyzwyczailam sie do jej smaku. Ale jak sie oziebi to jest nie do wypicia dla mnie ;) Ostatnio widzialam w takiej herbaciarni, ze jest na wage smakowa (np pomaranczowa) i nawet niedrogo, wiec tez ja zaczne pic :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Kupiłam Yerba Mate... 06.02.04, 15:44 Ooo, pomarańczowa, to brzmi nieźle... a co to za herbaciarnia, jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Kupiłam Yerba Mate... 06.02.04, 16:25 k.mmilka napisała: > Ooo, pomarańczowa, to brzmi nieźle... a co to za herbaciarnia, jeśli można > spytać? W galerii mokotow. Demmer sie chyba nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: ale mi się chce spac!!!!! 05.02.04, 22:53 mi w pracy cały dzień się chciało spać, wczoraj oblewaliśmy z moim kochaniem moje urodziny do 3... a do pracy na 9 :((( Nocowanie u niego ma jeszcze jednego "plusa",oprócz tego, że przy nim zasypiam i przy nim się budzę- od jego mieszkanie mam 7 minut spacerkiem do firmy :)) Wróciłam do domu - i od razu zła wiadomość - oblałam (już drugi!!) egzamin. Mam doła - giganta chlip chlip - cały weekend i następny tydzie w książkach :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ale mi się chce spac!!!!! 05.02.04, 22:55 > Wróciłam do domu - i od razu zła wiadomość - oblałam (już drugi!!) egzamin. > Mam doła - giganta chlip chlip - cały weekend i następny tydzie w książkach : (( > To ja Cię przytulam i wirtualnie pocieszam:) Będzie dobrze, na pewno!!! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: ale mi się chce spac!!!!! 05.02.04, 23:00 Trzymam kciuki za poprawki!!! Będzie dobrze!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 ja również powodzenia :)/n.t 05.02.04, 23:07 kasia721 napisała: > Trzymam kciuki za poprawki!!! Będzie dobrze!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: ale mi się chce spac!!!!! 06.02.04, 15:31 przepraszam, że tak późno, ale - dziękuję! dziś już dobrze, zwłaszcza, że piątek :))) Zobaczę się z moim kochaniem, a od sobotniego świtu znów nauka. Muszę zdać te egzaminy, nie ma innej możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś