beauty_baby 11.02.04, 09:53 jaka u Was pogoda? Bo u mnie potężna śnieżyca, sypie bez przerwy od nocy i do tego jeszcze wieje. Brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: u mnie śnieżyca 11.02.04, 09:59 Wczoraj wieczorem wszytko bylo biale i tak pieknie oswietlone przez latarnie. Dzisiaj sie jeszcze trzyma duza warstwa sniegu, ale juz zdazyli poodgarniac wiekszosc. No i swieci slonce. I znowu mi sie marzy taras z lezakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 mgla i ulewa brrr...paskudnie a mialam takie plany 11.02.04, 10:07 jak w weekend tak bedzie to sie chyba zabije:o( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 u mnie nie sypie 11.02.04, 10:11 za to całą noc sypało i panie, które sprzątają w naszym bloku złapały się za głowę, na razie przebiły ścieżkę do ochrony, więc jakoś się można wydostać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Beauty, 11.02.04, 10:11 to skąd ty jestes? Pisalas kiedyś ze halny u Ciebie tez czasem wieje. W Krakowie sypie, dmucha jak nigdy - śnieg to dziś pada "poziomo":)) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Beauty, 11.02.04, 10:18 m-gosia napisała: > to skąd ty jestes? Pisalas kiedyś ze halny u Ciebie tez czasem wieje. A z Beskidów:), z Bielska konkretnie, i nie czasem a całkiem często:) Pozdrawiam całe południe Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 10:38 A może by tak jakieś spotkanko w Krakowie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:12 pireneje napisała: > A może by tak jakieś spotkanko w Krakowie zrobić? Jestem za:) Chiara, jakbyś przyjechała sama do Krakowa to później mogłabyś "na gorąco" polecić parę fajnych miejsc kuzynowi. Beauty_baby: zazdroszczę, że tak w góry blisko; strasznie lubię tamtejsze Beskidy, bo to pietwsze moje góry były, jakie widziałam:) Pozdrawiam "południowców" (i nie tylko!) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:19 Buu... ja tez chce :o( Ale w Krk bede dopiero pod koniec marca. Chlip chlip moze wtedy zorganizujemy spotkanie bis:o) Moze nawet i nie poludniowcy by sie skusili w weekend??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:26 kurczak1976 napisała: > Moze nawet i nie poludniowcy by sie skusili w weekend??!!! Ja mam w Krakowie kolege do ktorego sie wybieram z Lubym chyba od roku :) I wlasnie wymyslilam, ze moze panowie by sobie zrobili wieczor z butelka, a ja bym wyskoczyla na spotkanko :) Podoba mi sie pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:29 To może poczekamy z tym spotkaniem do marca, jak Kurczaczek przyjedzie? a poza tym, skoro zaplanujemy tak wcześnie to więcej osób będzie mogło się jakos ustawić i przyjechać wtedy do Krakowa? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Super pomysl!!!! 11.02.04, 11:34 beauty_baby napisała: > To może poczekamy z tym spotkaniem do marca, jak Kurczaczek przyjedzie? a poza > tym, skoro zaplanujemy tak wcześnie to więcej osób będzie mogło się jakos > ustawić i przyjechać wtedy do Krakowa? Co Wy na to? Bardzo mi pasuje ten pomysl, tym bardziej, ze nie moge sie wybrac do tego Krakowa- a juz drugi rok sie tam wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel PS 11.02.04, 11:36 beauty_baby napisała: > To może poczekamy z tym spotkaniem do marca, jak Kurczaczek przyjedzie? tak tak tak :) tym bardziej, ze juz cieplo bedzie (albo byc powinno). Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:27 Kurczak, pod koniec marca - to już za miesiąc prawie:)Może do tego czasu uda się "przemyśleć" wszystkim temat spotkania w Kraku i jakaoś zebrać na weekend. Co Wy na to? Czekamy na Kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do "południowych" :-) 11.02.04, 11:32 Mmmmm :-) ile już mamy chętnych na spotkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Spotkanie 11.02.04, 13:25 to może wcześniej sie spotkamy, a w marcu jeszcze raz w szerszym gronie? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Ja tez!!!!!!!!! 13.02.04, 22:49 ja też :) do Krakowa mam niedaleko . Zreszta na spotkanie w Warszawie też sie chętnie wybierzemy jak tylko Karol wróci do Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ja tez!!!!!!!!! 14.02.04, 16:40 No pieknie, W warszawie sie spotkac nie mozna, a do Krakowa to wszyscy. Jako pies ogrodnika prosze poczekac na mnie. Jesli chodzi o snieg, to jak zaczelo padac w czwartek to przestalo chyba dopiero dzis w nocy, zatem Istambul jest zasypany, choc chyba 3 tygodnie temu bylo gorzej. Udanych Walentynek zycze! Odpowiedz Link Zgłoś