the_dzidka 12.02.04, 15:12 Żeby dokonać jakiejś prowokacji. Kogoś czymś sprowokować do czegoś. No tylko nie wiem, kogo, czym i do czego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Korci mnie 12.02.04, 15:18 the_dzidka napisała: > Żeby dokonać jakiejś prowokacji. Kogoś czymś sprowokować do czegoś. > No tylko nie wiem, kogo, czym i do czego. Brak pomysłu jest tu pewnym problemem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Korci mnie 12.02.04, 15:33 > Brak pomysłu jest tu pewnym problemem :-P Brak pomysłu? To raczej Twój problem :-P (ciekawe, czy ta prowokacja się uda?...) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Korci mnie 12.02.04, 15:37 the_dzidka napisała: > Brak pomysłu? To raczej Twój problem :-P Nie dam się złapać :-P > (ciekawe, czy ta prowokacja się uda?...) Nie udała się :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No to w takim razie... ;) 12.02.04, 15:39 To ja stąd k**** wyp**** w ch******, k******** (ciekawe, czy uda się tym razem?...) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: No to w takim razie... ;) 12.02.04, 15:58 the_dzidka napisała: > To ja stąd k**** wyp**** w ch******, k******** Taaak? TO szybko patrz na skrzynke :-)9 Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: No to w takim razie... ;) 12.02.04, 21:10 the_dzidka napisała: > To ja stąd k**** wyp**** w ch******, k******** Phi, slyszalam to dzis kilka razy z ust mojego szefa.... :-D (chociaz moze wcale nie ma sie z czego smiac ;-/) > (ciekawe, czy uda się tym razem?...) Nie-e :-P Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Korci mnie 12.02.04, 15:41 Znaczy do prowokacji, podbnie jak do uwiedzenia musza byc dwie strony. Doradzam pojscie na ktorekolwiek z ruchliwszych forow polskojezycznych i rzuuenie jednym z paru slow- kluczy. Masz odzew na mur beton, natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Korci mnie 12.02.04, 20:21 the_dzidka napisała: > Żeby dokonać jakiejś prowokacji. Kogoś czymś sprowokować do czegoś. Nie dam się sprowokować! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Korci mnie 12.02.04, 20:46 Nie dasz się sprowokować? Nie dasz? Eeee, peniasz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś