cza_ha 27.02.04, 18:59 Kto i dlaczego nie oglądał wczorajszego klasyka "Śniadanie mistrzów". przez Wpis tutaj; Wystąp ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:08 osobiscie stanowie trzon Brygady Sniadaniowej. naleze tez do Klubu Sniadaniowego. a Wy jakie macie wytlumaczenie ? PS : Aniela jeszcze nie jadla kolacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: KINO dociekania sniadaniowego 27.02.04, 19:11 dzis pytanie-jutro sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:19 No tak, mamy tu do czynienia z opiniami zbliżonymi do układu trawiennego, a Sztuka? gdzie ona jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:27 ano ja, forumowałam pewnie wtedy.. łomocę się w piersi ze skruchą, głowę skromnie spuszczam, nagany publicznej się spodziewając ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:39 Przez przesady z tą naganą, nie jesteśmy takimi antysemitami,na jakich wyglądamy żeby zaraz na panie się wykładać. Zresztą to film o męskich rozterkach był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Rozterki duchowe 27.02.04, 20:12 w zasadzie omawiamy i analizujemy na bieżąco.. jest jaki news, o którym mi nie wiadomo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:11 Wybacz Cza_ha, albo forum albo telewizja. Tej ostatnio prawie w ogole nie ogladam, sa powazniejsze zajecia, jakie wszyscy wiemy. Ps. Co bylo na to sniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:21 przynajmniej robię dobrą minę do złej gry, pozując na intelektualystkę ;) PS. upsss, jak to się właściwie pisze prawilno? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:39 Eda, badz soba. Mniej wiecej dobrze napisalas. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 22:09 już wybrałam pepsi, sącząc małymi łyczkami - poprzyglądam się Waszym zmaganiom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 22:38 Nie no, jak idolem dorosłych dziewczynek nie jest Bruce Willis czy nick Nolte, to nie wiem czym was zainteresować ? A śniadanie było amerykanske - tost i coca, a na II-gie to tylko pastylki. -- Info dla Miltoni- tost nie toast ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 22:55 Chyba jakas ulomna jestem, bo mnie sie intelektualisci podobaja, nie aktorzy. Nawet jak sa najsliczniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:28 Zaraz ułomna, normalna kobieta, ze sfer inteligenckich zdaje się, jesteś. Tylko, że aktorów wśród nas nie znajdziesz, też śliczniutkich kha kha. Intelektualistą bywa się po 60-ce, tak słyszałem. No, chyba, że ktoś jest Holoubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:42 bo sniadania wole jadac u tifaniego. po zjedzeniu nabywa sie figury audrey h. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:48 Ona byla taka szczupła, bo to w film czarno-biały był, w kolorze byłoby gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:49 marna to pociecha ale zawsze cos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:59 Prawda to stara że kono to siara. Tyle dzisiaj na temat kina i służby w jego obronie, wybywam w noc :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 07:58 Czaszka, Ty to masz skłonności do rymowanek.. odurodzeniowo czy nabyte w trakcie manewrów na mieście? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 10:30 po raz kolejny dołuję przy wykwintności bywalców tego forum eeeech, nakarmic głodnego w poście, kto nakarmi kulturą ten pusty ep "a w oczach jego malowała się głęboka i nieutulona tęsknota za rozumem" :((( Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 10:33 Pejsaty zalecilby jogurt. Moja rada - drineczek, chociaz onze bez kultury ale z moca. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 18:36 Milci zaś bez rymu podpowiem, za ludową recepturą,że mieszanie jogurtu i drinka nie przyniesie dobrego skutku; Trzym się jednej metody byle własnej, a nie pożyczanej. O reście to zmilczę nad-uprzejmie, bo to mało esteticzny byłby opis Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 20:35 A gdzie niby mieszam? No cos Ty, Cza_ha? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 20:59 Dla pokrycia zmieszania, jakie mi się udzieliło, podaję, że jest właśnie do obejrzenia Sylwester Stalone, poczytam omówienia,kha kha, bo Ja sam, nie tego :) " A gdzie niby mieszam? " Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 21:07 Czy rezyseruje rowniez polecany przez Ciebie film (nie wiedziec czemu zwany przez krytykow obrazem)? Bo ja go komplementarnego wielbie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 18:34 Ediu, Zamiast martwić się o nie swoją raperkę,zalecam powrót pod własną kołderkę 07:58 "Czaszka, Ty to masz skłonności(..)" Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 21:28 Jeśli lubisz mroczne miejsca z twardzielami-to jest na temat'Tunel'Nie to,żebym polecał- podaję do wiadomości kobiet łaknących gorących wrażeń i mocnych zdarzeń "Czy reżyseruje również polecany przez Ciebie film (nie wiedzieć czemu zwany przez krytyków obrazem)? Bo ja go komplementarnego wielbię oglądać." Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 22:12 Posmiac sie lubie z mrocznych miejsc i twardzieli takich jak Sylwek. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 23:41 W takim razie czekamy na kolejne wydarzenie KinaKulturalnego,jaki idział tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 07.07.04, 20:06 KLUCZNIK film w reżyseri Wojciecha Marczewskiego występują: Wirgiliusz Gryń,Tadeusz Łomnicki,Stanisława Celińska,Halina Gryglaszewska,Jerzy Radziwiłowicz,Jerzy Kryszak,Teresa Lipowska. '4.07.7 g.20.40 TVPolonia. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 06.01.05, 23:47 Poranek kojota’ zrobiony przez Lubiszenko jr. z -jak to się mówi- plejadą aktorów młodego pokolenia. Szedł w święta u panów W&W, czyli Weyher i Walter. Ładne babole+ trendni mensze i duźo tekstów: Pacjent: Co mi jest? Lekarz: Nic takiego, przeszczepiliśmy panu organy płciowe owczarka alzackiego. A kiedy stąd wyjdę? Lekarz=Kuba Sienkiew: Niezwłocznie. Gdy zwolni się miejsce w prosektorium Czas odstawić dziadka Piwka na półkę i mówić nowym kult.filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 00:20 w "Rejs" ruszyc juz tylko od niechcenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 00:44 Na rejs to nad morze przez 'Żagle, złe karły i kobitki' ,bo tamten Rejs to już nie ta i nawet nie tamta rzeczywistość. inne tekściki>> Laska do Milo: To ty masz 4cztery narzeczone! a ja jestem pewnie ta czwarta?! - Ależ kochanie, te cztery nic dla mnie nie znaczą' albo> 'A czemu ta świnia ma kły? - Bo to jest głusiec; taka świnia z Afryki' -- Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 10:52 Rejsu wcale nie trzeba odstawiać... a Pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina w licznych (i coraz szerszych) kręgach jest postacią kultową już od jakiegoś czasu. dla mnie najlepszy w filmie jest Józefowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 11:41 Nie znam się na filmie. Najgorsze chyba jest to, że fimy są w klatkach. OLDWKLATKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 22:47 Rzeczywiście jesteś Old, bo filmy z klatek już wyszły, teraz są na wydeo. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 22:55 czy ktos tu jest moze z duzej rodziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 12:38 o, watek rownolegly o wielkosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 12:43 gdyby tak skrzyżować, co by wyszło? OLDPORAŻONYOGROMEMMOŻLIWOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 13:08 chyba Ziemia by miala swoj wlasny pierscien i mogla by robic za Saturna w nowych filmach NASA:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 14:03 NASA Ziemia w takiej roli? To dopiero megalomania.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU NIEMORALNEGO 20.03.05, 23:12 Mulholland Drive w reż.Davida Lynch z Naszego HolyŁódź. właśnie leci na 2-im. Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 24.03.05, 01:47 Komedia z Usa <Czy leci z nami pilot’. poniedziałek g.21.00 najśmieszniejsza – prawie tak śmiszna ‘Jak rozpętałem II wojnę swiatową’ –a zrobiona przez trioZAZ Legendarne role kilkunastu czołowych aktorów tamtej dekady. Special look: Julie Hagerty i Lloyd Bridges, ale nie tylko. Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU WOJENNEGO 08.05.05, 22:58 Blaszany bębenek V.Schloendorffa, TV3 dzisiaj ndz g23.15 Raz na jakiś czas, losowo wybranym, udaje się coś takiego zrobić, i udało się. Nie da się ukryć, że to genialny film. Kto nie zEdziem tego pedziem Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU LETNIEGO 02.08.05, 20:15 Komedia kryminalna z '97 'Life less ordinary' Dobra obsada: dla pań IwanMcGregor dla panów Cameron Diaz; niezła akcja+love story; Dzisiaj - zaraz, u Solorza. Kto nie zZbysiem tego bysiem Odpowiedz Link Zgłoś
my_immortal1 Re: cza_ha gadasz do siebie 15.08.05, 18:19 pogadaj noca ze znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: gadasz do siebie 03.10.05, 00:31 jak zaczniecie szeptac ,to wszyscy uslysza. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: gadasz do siebie 15.01.06, 03:10 ja nie wiem, ja nie oglądam tv tylko opłacam abonament za posiadanie dziesięć używanie Odpowiedz Link Zgłoś