Dodaj do ulubionych

KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO

27.02.04, 18:59
Kto i dlaczego nie oglądał wczorajszego klasyka "Śniadanie mistrzów".
przez Wpis tutaj; Wystąp !
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:08
      osobiscie stanowie trzon Brygady Sniadaniowej. naleze tez do Klubu
      Sniadaniowego. a Wy jakie macie wytlumaczenie ? PS : Aniela jeszcze nie jadla
      kolacji :)
      • kanuk Re: KINO dociekania sniadaniowego 27.02.04, 19:11
        dzis pytanie-jutro sniadanie.
        • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:19
          No tak, mamy tu do czynienia z opiniami zbliżonymi do układu trawiennego,
          a Sztuka? gdzie ona jest ?
          • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:23
            to jest sztuka. kulinarna.
    • edzioszka Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:27
      ano ja, forumowałam pewnie wtedy.. łomocę się w piersi ze skruchą, głowę
      skromnie spuszczam, nagany publicznej się spodziewając ;)
      • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 19:39
        Przez przesady z tą naganą, nie jesteśmy takimi antysemitami,na jakich wyglądamy
        żeby zaraz na panie się wykładać. Zresztą to film o męskich rozterkach był ;)
        • edzioszka Rozterki duchowe 27.02.04, 20:12
          w zasadzie omawiamy i analizujemy na bieżąco.. jest jaki news, o którym mi nie
          wiadomo? ;)
          • miltonia Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:11
            Wybacz Cza_ha, albo forum albo telewizja. Tej ostatnio prawie w ogole nie
            ogladam, sa powazniejsze zajecia, jakie wszyscy wiemy.
            Ps. Co bylo na to sniadanie?
            • edzioszka Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:21
              przynajmniej robię dobrą minę do złej gry, pozując na intelektualystkę ;)

PS. upsss, jak to się właściwie pisze prawilno? ;)
              • miltonia Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 21:39
                Eda, badz soba.
                Mniej wiecej dobrze napisalas.
                • edzioszka Re: Rozterki duchowe 27.02.04, 22:09
                  już wybrałam pepsi, sącząc małymi łyczkami - poprzyglądam się Waszym
                  zmaganiom ;)
                  • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 22:38
                    Nie no, jak idolem dorosłych dziewczynek nie jest Bruce Willis czy nick Nolte,
                    to nie wiem czym was zainteresować ?
                    A śniadanie było amerykanske - tost i coca, a na II-gie to tylko pastylki.

--
                    Info dla Miltoni- tost nie toast !
                    • miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 22:55
                      Chyba jakas ulomna jestem, bo mnie sie intelektualisci podobaja, nie aktorzy.
                      Nawet jak sa najsliczniejsi.
                      • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:28
                        Zaraz ułomna, normalna kobieta, ze sfer inteligenckich zdaje się, jesteś.
                        Tylko, że aktorów wśród nas nie znajdziesz, też śliczniutkich kha kha.
                        Intelektualistą bywa się po 60-ce, tak słyszałem. No, chyba, że ktoś jest
                        Holoubkiem.
    • aniela Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:42
      bo sniadania wole jadac u tifaniego. po zjedzeniu nabywa sie figury audrey h.
      • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:48
        Ona byla taka szczupła, bo to w film czarno-biały był, w kolorze byłoby gorzej
        • aniela Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:49
          marna to pociecha ale zawsze cos ;)
          • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 27.02.04, 23:59
            Prawda to stara że kono to siara.
            Tyle dzisiaj na temat kina i służby w jego obronie, wybywam w noc :)
            • edzioszka Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 07:58
              Czaszka, Ty to masz skłonności do rymowanek.. odurodzeniowo czy nabyte w
              trakcie manewrów na mieście? ;)
              • oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 10:30
                po raz kolejny dołuję przy wykwintności bywalców tego forum
                eeeech, nakarmic głodnego w poście, kto nakarmi kulturą ten pusty ep

"a w oczach jego malowała się głęboka i nieutulona tęsknota za rozumem" :(((
                • miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 28.02.04, 10:33
                  Pejsaty zalecilby jogurt. Moja rada - drineczek, chociaz onze bez kultury ale z
                  moca.
                  • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 18:36
                    Milci zaś bez rymu podpowiem, za ludową recepturą,że mieszanie jogurtu i drinka
                    nie przyniesie dobrego skutku; Trzym się jednej metody byle własnej, a nie
                    pożyczanej. O reście to zmilczę nad-uprzejmie, bo to mało esteticzny byłby opis
                    • miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 20:35
                      A gdzie niby mieszam? No cos Ty, Cza_ha?
                      • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 20:59
                        Dla pokrycia zmieszania, jakie mi się udzieliło, podaję, że jest właśnie do
                        obejrzenia Sylwester Stalone, poczytam omówienia,kha kha, bo Ja sam, nie tego :)
                        " A gdzie niby mieszam? "
                        • miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 21:07
                          Czy rezyseruje rowniez polecany przez Ciebie film (nie wiedziec czemu zwany
                          przez krytykow obrazem)? Bo ja go komplementarnego wielbie ogladac.
              • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 18:34
                Ediu, Zamiast martwić się o nie swoją raperkę,zalecam powrót pod własną kołderkę

07:58 "Czaszka, Ty to masz skłonności(..)"
                • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 21:28
                  Jeśli lubisz mroczne miejsca z twardzielami-to jest na temat'Tunel'Nie to,żebym
                  polecał- podaję do wiadomości kobiet łaknących gorących wrażeń i mocnych zdarzeń

"Czy reżyseruje również polecany przez Ciebie film (nie wiedzieć czemu zwany
                  przez krytyków obrazem)? Bo ja go komplementarnego wielbię oglądać."
                  • miltonia Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 22:12
                    Posmiac sie lubie z mrocznych miejsc i twardzieli takich jak Sylwek.
                    • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 01.03.04, 23:41
                      W takim razie czekamy na kolejne wydarzenie KinaKulturalnego,jaki idział tu jest
                      • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU MORALNEGO 07.07.04, 20:06
                        KLUCZNIK film w reżyseri Wojciecha Marczewskiego
                        występują: Wirgiliusz Gryń,Tadeusz Łomnicki,Stanisława Celińska,Halina
                        Gryglaszewska,Jerzy Radziwiłowicz,Jerzy Kryszak,Teresa Lipowska.
                        '4.07.7 g.20.40 TVPolonia.
                        • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 06.01.05, 23:47
                          Poranek kojota’ zrobiony przez Lubiszenko jr. z -jak to się mówi- plejadą
                          aktorów młodego pokolenia. Szedł w święta u panów W&W, czyli Weyher i Walter.
                          Ładne babole+ trendni mensze i duźo tekstów: Pacjent: Co mi jest? Lekarz: Nic
                          takiego, przeszczepiliśmy panu organy płciowe owczarka alzackiego. A kiedy stąd
                          wyjdę? Lekarz=Kuba Sienkiew: Niezwłocznie. Gdy zwolni się miejsce w prosektorium
                          Czas odstawić dziadka Piwka na półkę i mówić nowym kult.filmem.
                          • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 00:20
                            w "Rejs" ruszyc juz tylko od niechcenia ?
                            • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 00:44
                              Na rejs to nad morze przez 'Żagle, złe karły i kobitki' ,bo tamten Rejs to już
                              nie ta i nawet nie tamta rzeczywistość.
                              inne tekściki>>
                              Laska do Milo: To ty masz 4cztery narzeczone! a ja jestem pewnie ta czwarta?!
                              - Ależ kochanie, te cztery nic dla mnie nie znaczą'
                              albo>
                              'A czemu ta świnia ma kły? - Bo to jest głusiec; taka świnia z Afryki'
                              --
                              Kto nie zMieciem tego zmieciem
                              • behemot.to.kot Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 10:52
                                Rejsu wcale nie trzeba odstawiać...
                                a Pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina w licznych (i coraz szerszych) kręgach
                                jest postacią kultową już od jakiegoś czasu.
                                dla mnie najlepszy w filmie jest Józefowicz.
                                • oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 11:41
                                  Nie znam się na filmie.
                                  Najgorsze chyba jest to, że fimy są w klatkach.

OLDWKLATKĘ
                                  • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 22:47
                                    Rzeczywiście jesteś Old, bo filmy z klatek już wyszły, teraz są na wydeo.
                                    • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 07.01.05, 22:55
                                      czy ktos tu jest moze z duzej rodziny ?
                                    • oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 10:32
                                      DVD et impera?
                                      • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 12:38
                                        o, watek rownolegly o wielkosci :)
                                        • oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 12:43
                                          gdyby tak skrzyżować, co by wyszło?

OLDPORAŻONYOGROMEMMOŻLIWOŚCI
                                          • kanuk Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 13:08
                                            chyba Ziemia by miala swoj wlasny pierscien i mogla by robic za Saturna w
                                            nowych filmach NASA:)
                                            • oldpiernik Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 08.01.05, 14:03
                                              NASA Ziemia w takiej roli?
                                              To dopiero megalomania....

:)
                                              • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU NIEMORALNEGO 20.03.05, 23:12
                                                Mulholland Drive w reż.Davida Lynch z Naszego HolyŁódź. właśnie leci na 2-im.
                                                • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU HUMOROWEGO 24.03.05, 01:47
                                                  Komedia z Usa <Czy leci z nami pilot’. poniedziałek g.21.00 najśmieszniejsza –
                                                  prawie tak śmiszna ‘Jak rozpętałem II wojnę swiatową’ –a zrobiona przez trioZAZ
                                                  Legendarne role kilkunastu czołowych aktorów tamtej dekady.
                                                  Special look: Julie Hagerty i Lloyd Bridges, ale nie tylko.
                                                  • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU WOJENNEGO 08.05.05, 22:58
                                                    Blaszany bębenek V.Schloendorffa, TV3 dzisiaj ndz g23.15
                                                    Raz na jakiś czas, losowo wybranym, udaje się coś takiego zrobić, i udało się.

Nie da się ukryć, że to genialny film.
                                                    Kto nie zEdziem tego pedziem
                                                  • cza_ha Re: KINO OBOWIĄZKU LETNIEGO 02.08.05, 20:15
                                                    Komedia kryminalna z '97 'Life less ordinary' Dobra obsada: dla pań IwanMcGregor
                                                    dla panów Cameron Diaz; niezła akcja+love story; Dzisiaj - zaraz, u Solorza.
                                                    Kto nie zZbysiem tego bysiem
                                                  • my_immortal1 Re: cza_ha gadasz do siebie 15.08.05, 18:19
                                                    pogadaj noca ze znajoma.
                                                  • cza_ha Re: gadasz do siebie 02.10.05, 23:01
                                                    U2
                                                    Kto nie zGrzesiem tego zniesiem
                                                  • kanuk Re: gadasz do siebie 03.10.05, 00:31
                                                    jak zaczniecie szeptac ,to wszyscy uslysza.
                                                  • huann Re: gadasz do siebie 15.01.06, 03:10
                                                    ja nie wiem, ja nie oglądam tv tylko opłacam abonament za posiadanie dziesięć
                                                    używanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka