beauty_baby 01.03.04, 08:28 a tu atak zimy, i to jaki, nie wiem jak w innych częściach kraju ale tu na południu śnieżna katastrofa po prostu. Jak wiecie, na weekend byłam w Pradze a tam jeszcze gorzej niż u nas, myślałam, że nie uda się nam wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje Re: juz marzec 01.03.04, 08:36 Pirenejce wystaje z zaspy tylko czubek nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: juz marzec 01.03.04, 09:50 Tu tez jest bialutko! A jak bylo w Pradze? Co robiliscie? Co zwiedziliscie i w ogole jak bylo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: juz marzec 01.03.04, 10:03 W Metz nie ma sniegu prawie wcale, tylko troszeczke, ale jest zimno: -4 stopnie brrrr ja chce wiosne!!! na moje urodziny zamawiam slonce i ladna pogode !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: juz marzec 01.03.04, 10:04 U mnie również biało... za dużo tego śniegu!!! Jak tam Praga bardzo jestem ciekawa, w zimie nie widziałam niestety ale z tego co mówisz to śnieg zasłonił wszysko ...:) Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Praga spowita śniegiem... 01.03.04, 11:02 jest nadal urzekająca:) choć dobrze, że wcześniej widziałam ją bez "osłonki" Co robilismy? Pospacerowaliśmy oczywiście po naszych ulubionych zakątkach, odwiedziliśmy jedna wystawę, posiedzieliśmy w "klimatycznych" lokalikach. Ogólnie było bardzo miło i romantycznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ale Ci fajnie 01.03.04, 11:04 byłam w Pradze, ale tylko przejazdem, nie zwiedziłam. Jakoś do tej pory nigdy nie zobaczyłam tego pięknego miasta. No, ale jak to mówią, co się odwlecze, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: ale Ci fajnie 01.03.04, 17:44 NA swieta zabieram mojego przyjaciela z Malty do Polski. Mialem zabrac go do Pragi, ale w koncu postanowilem, ze pokaze mu tylko i wylaczxnei Polske, przeciez jestem Polakiem i Kocham moj kraj. Zatem Praga odpadnie, w cztery dni (przed asamymi swiatami) zamierzam pokazac mu: Katowice, Oswiecim, Krakow, Wroclaw, Gdansk i Warszawe, potem oczywiscie Radom (zachowalem porzadek, w takiej kolejnosci bedziemy zwiedzac). Biorac pod uwage,z e ebdzie to 4 dn szykuej sioe neizly maraton:) Odpowiedz Link Zgłoś