Dodaj do ulubionych

juz marzec

01.03.04, 08:28
a tu atak zimy, i to jaki, nie wiem jak w innych częściach kraju ale tu na
południu śnieżna katastrofa po prostu.
Jak wiecie, na weekend byłam w Pradze a tam jeszcze gorzej niż u nas,
myślałam, że nie uda się nam wrócić.
Obserwuj wątek
    • pireneje Re: juz marzec 01.03.04, 08:36
      Pirenejce wystaje z zaspy tylko czubek nosa...
      • aariel Re: juz marzec 01.03.04, 09:50
        Tu tez jest bialutko!
        A jak bylo w Pradze? Co robiliscie? Co zwiedziliscie i w ogole jak bylo? :)
        • kasienka80 Re: juz marzec 01.03.04, 10:03
          W Metz nie ma sniegu prawie wcale, tylko troszeczke, ale jest zimno: -4 stopnie
          brrrr
          ja chce wiosne!!!
          na moje urodziny zamawiam slonce i ladna pogode !!! :-)))
        • aiwa7 Re: juz marzec 01.03.04, 10:04
          U mnie również biało... za dużo tego śniegu!!!
          Jak tam Praga bardzo jestem ciekawa, w zimie nie widziałam niestety ale z tego
          co mówisz to śnieg zasłonił wszysko ...:)
          Pozdr.
          A.
          • beauty_baby Praga spowita śniegiem... 01.03.04, 11:02
            jest nadal urzekająca:) choć dobrze, że wcześniej widziałam ją bez "osłonki"
            Co robilismy? Pospacerowaliśmy oczywiście po naszych ulubionych zakątkach,
            odwiedziliśmy jedna wystawę, posiedzieliśmy w "klimatycznych" lokalikach.
            Ogólnie było bardzo miło i romantycznie:))
            • chiara76 ale Ci fajnie 01.03.04, 11:04
              byłam w Pradze, ale tylko przejazdem, nie zwiedziłam. Jakoś do tej pory nigdy
              nie zobaczyłam tego pięknego miasta. No, ale jak to mówią, co się odwlecze,
              itd...
              • wakarpl Re: ale Ci fajnie 01.03.04, 17:44
                NA swieta zabieram mojego przyjaciela z Malty do Polski. Mialem zabrac go do
                Pragi, ale w koncu postanowilem, ze pokaze mu tylko i wylaczxnei Polske,
                przeciez jestem Polakiem i Kocham moj kraj. Zatem Praga odpadnie, w cztery dni
                (przed asamymi swiatami) zamierzam pokazac mu: Katowice, Oswiecim, Krakow,
                Wroclaw, Gdansk i Warszawe, potem oczywiscie Radom (zachowalem porzadek, w
                takiej kolejnosci bedziemy zwiedzac). Biorac pod uwage,z e ebdzie to 4 dn
                szykuej sioe neizly maraton:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka