skay5 11.03.04, 08:44 dla mnie to istny relaks, a w pracy horror. Przeraża mnie ta unia, te wymagania, bezrobocie,,,,,wszystko. ale fantasja i Wy to jest dla mnie taki cukierek no np. Lindor Lidt-a pozdr. .....i dzia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Dobra kawusia i Wy :) 11.03.04, 09:15 To dla mnie relaks i bardzo mile spedzenie czasu :) Kawusia koniecznie z mlekiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a czekoladki kinder i...JA 11.03.04, 10:09 podjadam je delektujac sie kazdym kesem :) sa idealne na wieczory z ksiazka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: czekoladki kinder ...mniam mniam 11.03.04, 10:30 Uwielbiam:o) Danona tez tylko problem w tym ze w mojej dziurze Danonow nie ma Buu....Musialabym chyba jechac do Berna do Carefourra coby je zdobyc:o( Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: czekoladki kinder ...mniam mniam 11.03.04, 11:16 kurczak1976 napisała: > Uwielbiam:o) > Danona tez tylko problem w tym ze w mojej dziurze Danonow nie ma > Buu....Musialabym chyba jechac do Berna do Carefourra coby je zdobyc:o( A bardzo daleko masz? To ja Ci wirtualnie wysylam caly karton Danonow (tylko nie wiem konktretnie czego ;) ) z okazji urodzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Dziekuje :o)) 11.03.04, 11:19 Najbardziej lubie chyba serki waniliowe:o) A do Carefourra trzebaby pewnie z 1.5h w jedna strone wiec chyba jechac po serki sie nie oplaca. Ale coz kupie sobie w zamian czekoladowego zajaca:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Dziekuje :o)) 11.03.04, 11:21 O rany, Kurczak to gdzie ty mieszkasz???????????? naprawde, to jest takie male miasto? no ale fitness macie haha Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Dziekuje :o)) 11.03.04, 11:55 oj kinder.........mniam,mniam, ciekawe czy mąż kupił wczoraj nocą -musze to konioecznie sprawdzić,hihiihihi.......... az ślinka cieknie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś