mmpm 13.03.04, 09:06 od netu! Pierwszy objaw - forum gazety mnie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: A ja się odzwyczaiłem 13.03.04, 09:16 Sama nie wiem: zazdrościć Ci, czy nie zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: A ja się odzwyczaiłem 13.03.04, 09:39 zdecydowanie wolę spotkania na żywo, forum to wyłącznie działania zastępcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: A ja się odzwyczaiłem 13.03.04, 17:24 mmpm napisał: > A ja się odzwyczaiłem od netu! i dlatego zupelnie Cie tu niema ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: A ja się odzwyczaiłem 13.03.04, 17:57 szkoda, bo z Ema gaduła straszliwa, od razu stan licznika się by podniósł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: A ja się odzwyczaiłem 13.03.04, 19:02 Edi, Ty to nic, tylko byś jakieś licznikowe rekordy biła! A kto potem rachunki popłaci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A ja się odzwyczaiłem 14.03.04, 12:11 Mmpm stosuje nowy rodzaj terapii - autosugestie. Zobaczymy, z jakim skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: A ja się odzwyczaiłem 18.03.04, 19:18 Wedle starej definicji autosugestia to sugestia że się ma samochód. Czyżby Em sugerował coś takiego? PS> Ja też nie jestem uzależniony. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: A ja się odzwyczaiłem 18.03.04, 19:26 pierwszym krokiem ku uzależnieniu jest założenie własnego forum.. a potem tłumaczenie, że przecie się nie będzie beze mnie rozwijać we właściwym kierunku.. i tak mijają dni, miesiące, mija rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: A ja się odzwyczaiłem 19.03.04, 16:41 Niektóre fora bez założyciela też potrafią się nieźle rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: A ja się odzwyczaiłem 19.03.04, 16:52 hyhy, faktycznie, nawet się nie obejrzysz, a ktoś się nań udomawia i zakłada blog ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek ja tez zwalczyłem nałóg.. 14.03.04, 12:42 i to niejeden, chyba nawet wszystkie. prostym sposobem buddyjskim: "Czego nie możesz zwalczyć - pokochaj" polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ja tez zwalczyłem nałóg.. 14.03.04, 13:25 aha, stylem samoswojskim - jak się więcej napatrzę, to i zniecierpię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: A ja się odzwyczaiłem 15.04.04, 13:21 Myślałem, że będziecie próbować mnie rozweselić albo na nowo zainteresować forum, a tu tylko sama zazdrość... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: A ja się odzwyczaiłem 15.04.04, 13:29 tiaaa.. a mógłbyś sprecyzować o co? mogę być zazdrosna wyłącznie o coponiektórych przystojniaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: A ja się odzwyczaiłem 15.04.04, 15:36 taką mantrę jeden kabaret radiowy, studencki mruczy "...mmmmmammmnnnapaaannnnahaaakammmmmmmmaaammmmhakannnnaaapaaaannnnaaaa..." ciekawe, kto da sie złapać ;) Odpowiedz Link Zgłoś