m-gosia 26.03.04, 07:48 U mnie śniegu jest mniej więcej po kolana:( Można lepić wiosennego bałwana:P. Dziś jest piątek i mówię wszystkim dzień dobry, bobry:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.mmilka Re: Aaaaa, zimaa! 26.03.04, 08:03 Dzień dobry! Mnie zima dopadła wczoraj w drodze z Wawy do Częstochowy. Wyjechałam o 19-tej, w C. byłam... po północy, a normalnie jedzie się 2 godziny! Śnieżyca jak w grudniu, a ja w aucie na letnich oponach... po drodze już przestałam liczyć wypadki... Ta pogoda już trochę przesadza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Aaaaa, zimaa! 26.03.04, 08:20 k.mmilka napisała: a ja w aucie na letnich oponach... po drodze już przestałam liczyć > wypadki... > > Ta pogoda już trochę przesadza :-( Heheh, ja już też na letnich jeżdżę:) I powozie wyszorowałam, i po co?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Aaaaa, zimaa! 26.03.04, 08:54 U mnie tak strasznie wieje ,że biorę kawałek jakiegoś płótna i lecę do pracy .....:D Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Aaaaa, zimaa! 26.03.04, 10:27 u nas deszcz, paskudnie...brrr...ale nie jestem w złym nastroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Aaaaa, zimaa! 26.03.04, 11:02 Dobry humorek? :)) To miło. U mnie tak sobie, ten deszcz mnie jednak trochę przygnębia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Metz 26.03.04, 11:31 A w Metz tez jest zimno, bo tylko 5 stopni, ale przynajmniej widac piekne slonce, ktore szkoda, ze nie grzeje mocniej !! Na razie jestem w dobrym humorze, bo siedze i haftuje, ale jak wezme sie do pisania pracy mgr to pewnie sie pogorszy.... no ale zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Metz 26.03.04, 14:56 kasienka80 napisała: > A w Metz tez jest zimno, bo tylko 5 stopni, ale przynajmniej widac piekne > slonce, ktore szkoda, ze nie grzeje mocniej !! > > Na razie jestem w dobrym humorze, bo siedze i haftuje, ale jak wezme sie do > pisania pracy mgr to pewnie sie pogorszy.... no ale zobaczymy! > Kasieńko, Ty haftujesz? Krzyżykami? Bywasz na grupie robótkowej? Ja nie mam cierpliwości do tego, ale na grupę wpadam czasem i się naoglądam tych cudów... O, pikne to wszystko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 haft 26.03.04, 15:03 Nie, nie bywam, a gdzie to jest? a haftuje od dziecinstwa, tylko, ze glownie haftem pelnym (taki normalny) Teraz do krzyzykow zachecila mnie Kurczak no i te gotowe kanwy z wydrukowanym wzorem, bo ja lubie czasem isc "na latwizne" Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: haft 26.03.04, 15:06 U mnie weeeknd i sloneczko swieci. Wiosna w pelni. A K.kamilka chyba z Czestochowy nie jestes?? Powiedz po co tam jechalas??? Wscibski Karol:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: haft 26.03.04, 15:41 Właśnie tak Karolku, jestem i jechałam do rodziców, dlaczego tak Cię to zdziwiło? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: haft 26.03.04, 15:25 kasienka80 napisała: > Nie, nie bywam, a gdzie to jest? A tu:-) usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=pl.rec.robotki-reczne Uwaga! Wciąga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl nie zdziwilo 26.03.04, 15:49 Kamilko, tylko myslalem, ze jestes z warszawy i juz. Jakos lubie Medaliki, hahah, wiec moze keidys zabiore sie z Toba na wycieczke, ahhaha (ja to sie umiem wprosic):) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: nie zdziwilo 26.03.04, 16:04 Bo teraz mieszkam w Warszawie, z Warszawy pochodzi też moja rodzina ze strony Taty, więc to moje mieszkanie to jakby taki "powrót do korzeni" :-) Na wycieczkę zapraszam, chociaż nie mam pojęcia, o co chodzi z tymi Medalikami... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: haft 26.03.04, 15:53 dzieki, wlasnie poogladalam...gdzie mi tam do nich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: haft 26.03.04, 15:58 kasienka80 napisała: > dzieki, wlasnie poogladalam...gdzie mi tam do nich :-) Mi po prostu oczy wychodzą z orbit..:-) Ale buszuję tam od czasu do czasu w poszukiwaniu inspiracji do malowania na szkle:-) Odpowiedz Link Zgłoś