rubeus 28.03.04, 16:44 Dziś w kalendarzu Anieli stoi, więc kawiatek ode mnie masz :-) kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/108d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: dla anieli... 28.03.04, 17:00 i ja zauważyłam.. zareagowałam wszechmiar euforycznie, aż mi się komp zawiesił.. Aniołku, całus dla Cię i nie zapominaj o swych wiernych fanach www2.gazeta.pl/niezapominajki/633689,31414,835120.html?x=0 ;) PS. witaj Rubeusik! :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dla anieli... 28.03.04, 17:44 drobiazg z górnej półki oraz butelkę markowego trunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: dla anieli... 28.03.04, 18:57 IMIENINOWO najlepsze życzenia zdrowia, radości,dużej wygranej w totka, wiecznej miłości - nowej lodówki - szybkiego samochodu, wiecznie silnym pozostać, podwyższki w pracy, awansu, zawsze niech świeci słoneczko, pogody ducha, niezapominania niczego -zapomnienia się od czasu do czasu, dobrego samopoczucia, wejścia na EVEREST, spojrzenia trzeżwego - czasmi łaskawego, burzy uczuć, bycia wiecznie młodym...no i spełnienia każdego życzenia....rysz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: dla anieli... 28.03.04, 22:41 aha to ja krotko i po zolniersku podziekuje i wydam komende spocznij :) laury szampan i kawior jeszcze cieple ;) bierzcie i jezdzcie z tego wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: dla anieli... 29.03.04, 20:02 ;) bierzcie i jedżcie z tego wszyscy, a po stołach nie latajta, ino siadajta i pijta! 100 lat! rysz Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: dla anieli... 29.03.04, 20:37 Teraz wszyscy poprawiają. Czemu nie? To tyż fajne jest. Poprawianie rzecz jasna. rysz Odpowiedz Link Zgłoś