mickey.mouse 21.04.04, 18:34 Jeden z jedna, chyba zwlaszcza jeden, zobaczy jakas laske w necie i juz piane toczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Nadzieje 21.04.04, 20:15 ...bo własnie ma nadzieje,że ta laska na niego czeka, czesto tak jest,ale nie zawsze... Nadzieja to specyficzny sposób oczekiwania,mozemy tu rozpoznac dwa elementy: przewidywania i spodziewania... Przewidywanie zatem jest próbą zaprojektowania przyszłości we wszystkich jej możliwych do ogarnięcia wariantach. Spodziewanie się nie jest kalkulacją przewidywania, spodziewając się nie przewidujemy, ponieważ zbiór możliwych stanów rzeczy jest już wstępnie ustalony. Tak wiec jedni Przewiduja,ze sobie ułoza Zycie na Forum, a inni Spodziwaja sie,że ułoza sobie życie na Forum. Własnie taki co spodziewa sie spotkac taką laske, toczy piane... Ten co przewiduje spotkac taka laske, nie musi toczyc piany, tylko cierpliwie czekac. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Nadzieje 22.04.04, 12:33 Cóż dla wiekszości populacji ludzkiej nadzieja jest matką głupich.Życie nadzieją,że jutro coś bedzie lepsze to iluzja,dzisiaj juz jest dobrze,jutro może byc tylko jeszcze lepiej.Ten co ma nadzieję,że laska na niego czeka popełnia zasadniczy błąd,ta laska powinna juz byc z nim,bo żyjąc nadzieją ,jeszcze dziś, ktoś będzie pierwszy i sprzątnie mu laseczkę.I co, znowu pozostanie tylko nadzieja.Umiejetnośc zaakceptowania swojego obecnego położenia jest wrtościa sama w sobie,która pozwala nie zwariowac na tym łez padole.Jasne ,że fajnie miec nadzieję,pod warunkiem ,że nie przeistacza sie ona w paranoję oczekiwania na cud.Wiekszośc projektantów przyszłości spieprzyło robote.Wszystko zależy kto jakiej laski sie spodziewa.Ja przewiduje i spodziewam sie ,że dobrze przewiduję. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 12:44 Natura tak uformowała faceta.Jako przekaźnik genów musi walczyć i udowodnić że jego są najlepsze.Gdy życie koryguje jego megalomanię, z wielkim bólem przyjmuje to do wiadomości:) Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Nadzieje 22.04.04, 12:51 Czy ja wiem,czy to jest tak......to jest truizm.Na szczęscie siła tego formowania była różna.Co taki facet ma walczyć,koń jaki jest każdy widzi,najlepszy fechtunek tu nic nie da.Kiedy życie koryguje po raz pierwszy, to troche boli,kolejne razy to już muśnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 13:01 Koronnym dowodem jest model amerykański.Tam nietaktem jest przyznawać się do słabości.To nam chyba jeszcze nie grozi, choć do wyścigu szczurów stają coraz większe rzesze wierzących w siebie( czy zadufanych w sobie?) :) Poza tym twierdzę, że facet dla zdrowia psychicznego musi wygrywać.Sam w swojej głowie wyznacza sobie dyscyplinę.Może być dla siebie mistrzem świata w praniu skarpetek.Jeśli w to uwierzy, może normalnie funkcjonować:) Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Nadzieje 22.04.04, 13:09 Tu pełna zgoda,zawsze patrza na mnie jak na idiote ,kiedy przyznaję ,że juz mnie robota nie kręci i że wysiadam z tego pociągu.Z duża przyjemnościa ogladam ten wyścig z chodnika.Z wygrywaniem tez sie zgadzam,grając w kregle lub pływając nawet podświadomie chce byc na pudle.Ja ostatnio jestem mistrzem świata w sadzeniu kwiatów i bylin,oglądania wieczorem gwieździstego nieba.Nic mi wiecej nie potrzeba, parafrazując słowa piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:15 ...tylko ogladać gwieździste niebo? Nie ma pokusy,żeby siegnac po gwiazdy? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:03 ...wow, coż za pewnosc siebie, najważniejsze znac swoja wartosc,:) a coz takiego przewidujesz? Nadzieja jest rzadkim fenomenem, mniej więcej tak samo unikalnym, jak miłość. Zazwyczaj przyjmuje się, że nadzieja jest zwrócona ku przyszłości,nadzieja nie zna pośpiechu wobec czasu, ani też szczędzenia na nim. Ufając czasowi można tylko tęsknić i można wypełniać w czasie tęsknotę spotykając tych, co do których ma sie nadzieje... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 13:10 Chyba jednak nie znasz facetów.To chodzące kompleksy, starannie maskujące swoje słabości.Nie zawsze zostaje miejsce na nadzieję;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:14 ...nie chce znac, chce odkrywac na nowo:DDDDDD to bardzo ekscytujace. Bardzo lubie kiedy mnie uczą, samych siebie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 13:22 A może nie chcesz nas znać takimi, jakimi naprawdę jesteśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:28 ...tak czasami bywam rozczarowana, ale zawsze mozna dorobic do tego odpowiednia ideologie:)DDDDDD :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 13:33 Zupełnie inaczej odbieramy otaczającą rzeczywistość.Inaczej ją też interpretujemy, co czasem rodzi ogromne nieporozumienia.Patrzymy na to samo, a widzimy zupełnie co innego.Znikam.Miłego dnia dla was obojga:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:42 ...Dziekuje za nas oboje:) Pa! :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Nadzieje 22.04.04, 13:30 Życie na szczęscie niesie za soba prawo wyboru....ja świadomie z niego korzystam.Dużo znam ludzi,chyba troche za duzo,stało sie to w pewnym momencie zbyt męczące.Tak sie jakos składało,że oni zawsze chcieli byc obok mnie,ja niekoniecznie z wszystkimi.Trzeba było wybierać.................. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:41 ...selekcja, brzydkie słowo, ale odpowiednie... Prawo wyboru, czyni nas wolnymi... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Nadzieje 22.04.04, 13:19 Oj znam facetów,znam.Dlatego własnie ,że ich znam,wole świat kobiet. Rozmijam sie z dzisiejsza mentalnościa supermenów .Nie bardzo jest o czym z nimi pogadać.Jeden nurkuje,drugi lata paralotnią,trzeci chce budowac jacht,telewizor,pilot i browar to nieodłaczne atrybuty.Widok żałosny a status? Piekna żona , w szafie norki,w garażu Jaguar .......i osioł,który musi na to zapracować................... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:26 ...taaaak, przerost formy nad treścia, to tylko gadzeciarstwo i bufonada, czesto cynizm, który jest tylko surogatem inteligencji. Na szczescie nie zawsze... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nadzieje 22.04.04, 13:26 Nie wiem dlaczego, ale znowu się z Toba zgadzam.Tyle tylko że lubię czasem prowokować takich nadętych dupków.To bywa zabawne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Nadzieje 22.04.04, 13:30 ...dlaczego sie zgadzasz, to proste przeciez znam meskie słabosci:)DDDDD :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Hej, dziewczynki 22.04.04, 16:42 Przeczytajcie, prosze, ciurkiem ten watek, tak z gory na dol - a gdy juz to zrobicie, raczcie zauwazyc ile efekciarstwa, swego rodzaju bufonady przez Was przemawia. W dobrym tonie wsrod kobiet jest dzisiaj, powiesic wszystkie psy swiata na mezczyznach. Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej, dziewczynki 22.04.04, 17:55 ...Mickey, jestes ze mnie dumny, nieprawdaz? Co to znaczy kobieta zdeprwowana pozytywnie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
robert28l Hej Libressa! 22.04.04, 18:07 Miło poczytać twoje wypowiedzi na forum.Jeśli to nie tajemnica ,napisz proszę skąd wzięłaś pomysł na nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:15 ...to długa historia, jest gdzies w jakims watku, poszukaj... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:16 chciałem zauwazyć,że jednym z wieszających te psy jestem ja,ni cholery nie mogę dopatrzyć się w sobie kobiety................. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:18 ...coz za miła niespodzianka:)))))) :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:24 kurcze miła ,ale krótka.Wpadłem zobaczyc czy się przyzwoicie zachowujecie.Jest ok ,ale stale o dupie..................cóż to prawda ,że ziemia się kręci.......... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:26 ...i co, grzecznie, czy grzesznie, zbliza sie wieczór, czas demonów...i brandy...no moze dzisiaj tylko... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:30 Bóg jeden wie skąd ta kobitka bierze tyle intelektualnej energi.....z demonami jestem umówiony na 22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:34 ...Bóg, albo Diabeł, albo cały ich szwadron... Może potrzeba Ci Egzorcysty? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:36 brendy,cygaro i egzorcystka....................marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej Libressa! 22.04.04, 18:38 ...marzenia sa po to, zeby je spełniac...cokolwiek... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Hej, chłopczyku! 22.04.04, 22:02 ...męzczyzni są fantastyczni,dzięki nim kwitniemy .Niczym się od was, nie roznimy,takie same bodzce i podniety.Uwodzimy tak samo was, jak i wy nas.Tylko czasem wina brak...;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej, chłopczyku! 22.04.04, 22:10 ...no ,no całkiem nieźle... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej, chłopczyku! 23.04.04, 07:48 Mhhmmm ,to miłe,ale ja uważam ,że kobiety kwitną bez względu............my kwitniemy dzieki Wam ,chociaz te nasze kwiaty sa jakby nie takie piękne.no może nie tak pachnące..............sokiem z czereśni,jagód,arbuza/to dobry pomysł ma dużo soku/.Nas wbrew pozorom tez trzeba podlewać i pielegnowć.Małą buteleczke wina ,na wszelki wypadek ,trzeba nosić ze sobą a nóz a widelec.Już ktoś kiedys napisał,noście z soba wino dziewczyny,bo nieznacie.................. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej, chłopczyku! 23.04.04, 08:10 ...jestem jak czerwone wino, troche cierpka, ale jakze miła dla podniebienia, klarowna, z "bukietem", poprawiajaca krązenie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej, chłopczyku! 23.04.04, 08:26 Bardzo optymistyczne,krążenie zawsze może byc lepsze,cokolwiek by to miało znaczyć................. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej, chłopczyku! 23.04.04, 08:41 ...nalezy je utrzymywac na stałym poziomie, czasami wskazana faza wzrostowa... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej dziewczynko 23.04.04, 08:46 Toz ja o tym od zawsze mówię a Ty powątpiewasz.............ufff Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej dziewczynko 23.04.04, 08:50 ...zapomniałes?...kokieteria...to jeden z elementów tej ekscytujacej gry... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś