Dodaj do ulubionych

Atak motocyklisty

10.02.11, 09:14
Żeby było jasne: nie popieram gości, którzy nie zatrzymują się do kontroli i spylają przed policją. Ale atak motocykla na radiowóz wydaje mi się nadmiarem desperacji ...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9082881,Policjanci_scigali_motocykliste__Wyladowali_w_rowie.html
Obserwuj wątek
    • carrymoon Re: Atak motocyklisty 10.02.11, 09:37
      myślę, że panowie policjanci chcieli jak w hamerykańskich filmach poszarżować. Dopędzili uciekiniera i sru w lewą stronę kierownicą. Tylko ciut nie wyszło :(
    • goha66 Re: Atak motocyklisty 10.02.11, 10:15
      avocado67 napisała:
      > Ale atak motocykla na radiowóz wydaje mi się nadmiarem desperacji ...

... naoglądał się filmów o "prawdziwych" motocyklistach? :) dużo takich (nie)realistycznych scen było np. w Torque. pozdr :)
    • siostrakama Re: Atak motocyklisty 10.02.11, 11:12
      taaa zaczyna się a sezon jeszcze nie przyszedł...

podobno telewizja uczy hahahahaha
    • zimno-krwisty Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 07:07
      Psiarnia pójdzie na 3 miesiące do "szpitala" z tego powodu, z delikwenta będą zdzierali ostatnią skórę.
      • goha66 Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 07:44
        zimno-krwisty napisał:

> Psiarnia pójdzie na 3 miesiące do "szpitala" z tego powodu, z delikwenta będą z
        > dzierali ostatnią skórę

... twoja wypowiedź jest jakaś taka ... jednostronnie zaangażowana ... skoro już używasz zwrotu "psiarnia" określając policjantów to moze dla równowagi należałoby nazwać palantem kolesia, który nie zatrzymał się do kontroli? jak dla mnie gość wykonał krecią robotę i robi wszystkim użytkownikom jednośladów czarnego PR zanim jeszcze sezon się zaczął... ja co prawda rozumiem, że ludzie miewają różny współczynnik popieprzenia, ale w moich (podkreślam, że to moje zdanie jako forumowej jednostki) oczach takie zachowanie nie znajduje ani zrozumienia ani tym bardziej poklasku czy współczucia. pozdr.
        • zimno-krwisty Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 19:29
          Psiarnia - wychodzi z założenia, że od przestrzegania przepisów są wszyscy, tylko nie oni.
      • yacey Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 09:11
        Szanowny Kolego, po pierwsze to jakies dzien dobry, a po drugie prywatnie nazywaj sobie policjantow jak chcesz, tu obowiazuje netykieta, o ile wiesz w ogole co to jest.
        • 1_leo Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 22:22
          yacey napisał:
          > Szanowny Kolego, po pierwsze to jakies dzien dobry, a po drugie prywatnie nazy
          > waj sobie policjantow jak chcesz, tu obowiazuje netykieta, o ile wiesz w ogole
          > co to jest.

Yacey, to jest młodziak, który wpadł na chwilkę na nasze forum wyżyć się i poszpanować.
          Normalnie do pisuje na Motocykle, Auto-moto ........ Przeważnie nawet miło i sensownie :)
          Zachęcam Zimno-krwistego do pisania na tym forum zgodnie z netykietą. :)
          • zimno-krwisty Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 22:54
            Co jest wulgarnego czy obraźliwego w słowie "psiarnia"?
            • goha66 Re: Atak motocyklisty 11.02.11, 23:39
              zimno-krwisty napisał:

> Co jest wulgarnego czy obraźliwego w słowie "psiarnia"?

... sam znajdź odpowiedź. nie po to zrobiłam A i kupiłam motocykl by nadrabiać braki w wychowaniu innych użytkowników jednośladów. pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka