Dodaj do ulubionych

Wyliże cipke

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 07:40
za lodzika.
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 07:41
      Tu nie cukierenka!
      • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 07:44
        A lodziarnia też nie???
        • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 07:48
          też nie! Tu jest towarzyski magiel. No i jak ci, reflektujesz na sprasowanie?
          • libressa Re: Wyliże cipke 25.04.04, 07:57
            ...maglowanie moze byc bolesne:)DDDDD
            :)
            Libressa
            ---
            Nadmiar zalet to duza wada.
            • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:01
              Oj, napewno bolesne.
          • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 07:59
            Nie bardzo. Nie chce go sprasować a oczyścić.
            • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 08:02
              Do tego służy toaleta, mydło i woda.
              • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:05
                Podobno kobieta to lepiej, dokładniej robi.
                • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 08:07
                  Podobno to chłop na oko w szpitalu umarł.
                  • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:21
                    Patrz, a nic o tym na forum nie pisano.
                    • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 08:24
                      A o lodach już niby całe poematy krążą ?
                      • libressa Re: Wyliże cipke 25.04.04, 08:27
                        ...Debi, to wszystko przez ten poranny wzwod, materiału genetycznego sie
                        nazbierało i uwiera coskolwiek...
                        Libressa
                        ---
                        • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:32
                          Nie nazbierało się aż tak dużo. Poprostu mam ochotę.
                          • debi_bebi Re: Wyliże cipke 25.04.04, 08:43
                            Ochota jest, tylko możliwości brak? To mi wygląda na kwestię aktualnie nie do
                            rozwiązania.
                            • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:25
                              Możliwości są!!! Czuję je właśnie.
                      • Gość: Lizaczek Re: Wyliże cipke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:29
                        A nie wiem. Mam trudności z czytaniem.
                        • debi_bebi Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:31
                          tam zawsze jest pora na lody Koral ;)
                          • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:33
                            A czy lody Koral mają ruchomy wafel?
                            • debi_bebi Re: Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:40
                              Z tego, co widziałam, maja zdejmowaną pokrywkę.

Gość portalu: Lizaczek napisał(a):
                              > A czy lody Koral mają ruchomy wafel?
                              • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:47
                                Pokrywę??? To sie zamek błyskawiczny nazywa.
                          • libressa Re: Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:34
                            ...myslisz,ze to rozwiaze problem, a gdyby potrenował Joge, moze sam wtedy
                            mógł by sobie pomóc, profesjonalnie...
                            Libressa
                            ---
                            • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:40
                              Nie interesuje mnie joga. Interesuje mnie podwójna przyjemność.
                            • debi_bebi Re: Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:41
                              Ale co to za przyjemność pomagać sobie samemu?
                              • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:42
                                BRAWO!!! Zawsze lepiej w parze!!!
                                • debi_bebi Re: Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:46
                                  To znajdź w sobie parę, może do magla się nadasz :)
                                  • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:48
                                    W sobie nie znajdę pary. Nie jestem obojniakiem.
                                    • debi_bebi Re: Pooglądaj telewizję :) 25.04.04, 08:51
                                      Jak nie znajdziesz w sobie pary do poszukania pary, to przyjdzie Ci nim zostać.
                                      • Gość: Lizaczek Re: Pooglądaj telewizję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:02
                                        Nie ma takiej możliwości.
    • libressa Jak ta dalej pójdzie jest szansa,ze... 25.04.04, 08:47
      ..ten problem rozwiaze sie w necie...
      Libressa
      ---
      • Gość: Lizaczek Re: Jak ta dalej pójdzie jest szansa,ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 08:49
        No właśnie liczę.
        • libressa Re: Jak ta dalej pójdzie jest szansa,ze... 25.04.04, 08:53
          ...moim zdaniem musisz dopracowac jeszcze autoprezentacje, oferta Twoja zbyt
          skromna.
          Libressa
          ---
          • Gość: Lizaczek Re: Jak ta dalej pójdzie jest szansa,ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:00
            Może i za skromna. Ale wyczerpująca. Wiadomo o co chodzi.
            • Gość: pitek a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 09:04
              sam sobie loda zrobic,
              i nie zawracac doopy,
              porzadnym egzaltowany cipkom,
              typu libreska, malinka itp.
              • Gość: Lizaczek Re: a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:06
                Pitek, no weź sam i spróbuj. Dasz rade??? No widzisz...
                • debi_bebi Re: a nie mozesz, lizaczku................. 25.04.04, 09:09
                  Jakby nie dawał rady, to może by do porady się rwał ? ;)
                  • debi_bebi Re: a nie mozesz, lizaczku................. 25.04.04, 09:10
                    Palnęłam jak ...., ale co tam :)
                  • Gość: Lizaczek Re: a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:11
                    No ja mu wskazówek nie udziele. Jak już pisałem nie jestem obojniakiem. Ale,
                    ale... może Ty coś wiesz w tym temacie???
                    • debi_bebi Re: a nie mozesz, lizaczku................. 25.04.04, 09:12
                      W temacie obojnaków? Nooooo, uczyłam się kiedyś o tasiemcach.
                      • Gość: Lizaczek Re: a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:14
                        Widzisz, możesz sie na coś przydać. Podpowiedz Pitkowi. Ja czekam dalej na
                        odpowiedź na ofertę
                        • debi_bebi Re: a nie mozesz, lizaczku................. 25.04.04, 09:21
                          To sobie czekaj, życzę powodzenia :))
                          • Gość: Lizaczek Re: a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:22
                            Dziękuję.
                            A może Ty przystaniesz na moją propozycję??? Jedyny warunek to wiek. Najwyżej
                            30 lat.
                            • Gość: pitek a w czym problem, lizaczku........... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 09:32
                              masz za krotkiego ryja,
                              czy cos innego,
                              zeby sobie samemu,
                              loda zrobic?
                              • Gość: Lizaczek Re: a w czym problem, lizaczku........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:03
                                Nie umiem się tak wygiąć. Ale Tobie to chyba muszę pogratulować skoro,
                                wnioskując z wypowiedzi, potrafisz to zrobić.
                                • Gość: pitek starosc, nie radosc........... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 10:06
                                  szkoda ze ci tylko,
                                  kregoslup zesztywnial:(
                            • debi_bebi Re: a nie mozesz, lizaczku................. 25.04.04, 09:33
                              Naprawdę nie jestem zainteresowana, niezależnie od warunków.
                              • Gość: Lizaczek Re: a nie mozesz, lizaczku................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:38
                                Rozumiem. Warunki za ostre.
                                • Gość: kucharz Re: na I-sze danie lub zakąskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:46
                                  nie podaje się ostrych potraw, rodzice nie uczyli ?
                                  • Gość: Lizaczek Re: na I-sze danie lub zakąskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:23
                                    Od kiedy to lody zaliczają się do ostrych potraw?
                            • Gość: terapeuta Re: i po co lizaczku pisałeś o wieku ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:35
                              zasmuciłeś Debi :)
                              • Gość: Lizaczek Re: i po co lizaczku pisałeś o wieku ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:39
                                No cóż... Tak bywa, jeżeli ktoś nieodpowiada warunkom.
                              • debi_bebi Re: i po co lizaczku pisałeś o wieku ??? 25.04.04, 09:40
                                A gdzie tam! Zawsze jestem smutna :)

Gość portalu: terapeuta napisał(a):
                                > zasmuciłeś Debi :)
                              • Gość: pitek a moze debi, nie lubi lodow w galarecie........... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 09:41
                                po prostu,
                                • Gość: terapeuta Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:42
                                  na śmietanie ?:)
                                  • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 09:45
                                    Checie mnie leczyć psychoanalizą, czy co? ;)
                                    • Gość: Lizaczek Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:47
                                      Nie, lodami.
                                      • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 09:48
                                        Pierwszymi lepszymi z brzegu? Też mi terapia!
                                        • Gość: Lizaczek Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:01
                                          Pierwszym to pewnie nie będe. Ale lepszym... to by się okazało
                                          • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 10:05
                                            A komu by się okazało?
                                            • Gość: Lizaczek Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:21
                                              Jak chcesz to Tobie. A jak nie to Twoja strata.
                                    • Gość: terapeuta Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:48
                                      a nie lepiej psychokinezą ?:)
                                      • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 09:50
                                        Nie wyrażam zgody na żadne leczenie!
                                        • Gość: terapeuta Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:57
                                          czasami zgoda niepotrzebna - będziemy poprzez psychokinezę razem
                                          ożywiać "rzeczy" nieruchome ?:)
                                          • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 10:00
                                            Nie będziemy! Musiałbyś mnie najpierw ubezwłasnowolnić :P
                                            • Gość: terapeuta Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:05
                                              Cicho babo ! To dla twojego dobra !:)
                                              • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 10:06
                                                Niby moje ma być dobro, a Twoja przyjemność, tak?
                                                • Gość: terapeuta Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:08
                                                  Dwa w jednym :)
                                                  • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 10:11
                                                    Ty chyba liczyć nie umiesz, to jest redukcja jakaś!
                                                • Gość: Lizaczek Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:11
                                                  Przyjemność dla dwojga. Przynajmniej z mojej strony (patrz poierwszy wpis).
                                                  • debi_bebi Re: może lubi tradycyjne, 25.04.04, 10:24
                                                    Bardzo to pięknie brzmi, tylko że chętnych nie widać.
                                                  • Gość: Lizaczek Re: może lubi tradycyjne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:28
                                                    No cóż... A może Ty sie zdecydujesz??? Gwarantuje za szorstkość mojego języczka.
                                                  • Gość: pitek mam przypalone garnki do umycia........... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 10:35
                                                    chetnie skorzystam z twego jezyczka,
                                                    lizaczku:)
                                                  • debi_bebi A co to za przyjemność 25.04.04, 10:38
                                                    miałaby być dla lizaczka, komuś przypalone garnki językiem szorować?
                                                    Oj, pitek, pitek :)
                                                  • Gość: pitek ostatnio gotowalem w nich majteczki w kropeczki... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 10:41
                                                    pewnej dzieweczki,
                                                    zobaczymy,
                                                    czy wyczuje?
                                                  • debi_bebi Re: ostatnio gotowalem w nich majteczki w kropecz 25.04.04, 10:44
                                                    Każda by poczuła, że majteczek już na sobie nie ma ;)
                                                  • Gość: pitek Re: ostatnio gotowalem w nich majteczki w kropecz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.04, 10:47
                                                    a ty co teraz,
                                                    czujesz?
                                                  • debi_bebi Re: ostatnio gotowalem w nich majteczki w kropecz 25.04.04, 10:50
                                                    Głębie twoich doznań, kiedy się okazało, że kropeczki do dna przywarły :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka