miltonia 27.04.04, 12:08 Nie mam sklonnosci do jednego, do pracoholizmu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Nalogi 27.04.04, 12:47 A mi się do pracy przychodzi całkiem przyjemnie. Czuję się tu czasami jak w przymusowej kafejce internetowej. Tylko to wstawanie rano... No ale w końcu za coś płacą mi te pieniądze :-) O, właśnie... W piątek mamy Matki Boskiej Pieniężnej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nalogi 27.04.04, 12:59 ja nie mówię, że mi się do racy przychodzi nieprzyjemnie... ja tylko nie lubię pracować, jak już tu jestem, a czasami muszę... no i faktycznie - to wstawanie rano :(( ja już po świętach i z utęsknieniem czekam na następne ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nalogi 27.04.04, 13:43 czarnajagoda napisała: > ja tylko nie lubię > pracować, jak już tu jestem, a czasami muszę... No właśnie, najgorsze jest to, że czasem trzeba pracować w pracy :-( Ale drogę do pracy mam piękną: 5 minut piechotką przez peryferia mojego city, 5 minut kolejką w znośnym tłoku, minutkę piechotką przez inne peryferia... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Nalogi 27.04.04, 17:52 sqh napisał: > O, właśnie... W piątek mamy Matki Boskiej Pieniężnej. U mnie w pracy ostatnio mówi się, że renta wpłynęła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 27.04.04, 20:32 z chęcią zostałabym rentierką, przemyślę sprawę podczas sanatoriowania w Ciechocinku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nalogi 27.04.04, 13:17 Nałogowo robię śniadania dla rodzinki. Nałogowo gram w gierki RTS. Nałogowo grzebię w geometrii użytkowej... Nalogowo gadam. Nałogowo otwieram stronę www... sami wiecie. Więcej nałogów nie pamiętam... No tak, nałogowo zapominam swoje nałogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nalogi 27.04.04, 13:38 oldpiernik napisał: > Nałogowo otwieram stronę www... sami wiecie. Wiemy, wiemy! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16581 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 27.04.04, 15:22 Nałogu pracy niestety nie posiadłem genetycznie. Mam za to nałóg robienia wszystkiego, żeby nic nie robić i podobno moje umiejetności opierd... tego, że ...no wiecie kwalifikuja sie do nagrody, szkoda że jej nikt mi nie chce przyznać (szef mnie nie rozumie) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 27.04.04, 17:25 i ja! do pracy używam cudzych rąk, lekkich i mało pożytecznych ponoć.. swoich mam dwie lewe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nalogi 28.04.04, 08:14 edzioszka napisała: > i ja! do pracy używam cudzych rąk Najlepiej nadają się do wygarniania kasztanów z ognia. Sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 27.04.04, 22:41 poćwiczcie sobie rozbieranie i ubieranie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 28.04.04, 23:04 Cover - aż pąsowieję z zażenowania czytając Twoje posty, toż kulminacja bezwstydu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 28.04.04, 23:27 Niemożliwe. Jaki bezwstyd ? .... dalej to dopiero może być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 28.04.04, 23:44 Ja do świntuszenia ?! Ależ skąd !! ja to nigdy, no coś Ty ?! ...bo wiesz ja to anioł jestem ;) P.S. Piersi mówisz ? no, piersi trzeba mieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nalogi 29.04.04, 17:22 cover_wielki napisał: > P.S. Piersi mówisz ? no, piersi trzeba mieć ;) aha, wczoraj miałam na obiad... takie z kurczaka... (do świńtuszenia to się chyba piersi wieprzowe bardziej nadają, nie???) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 29.04.04, 20:15 Piersiami się nie świntuszy, piersi się ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 29.04.04, 20:24 eksponuje, szczególnie ozdobione liczymi odznaczeniami za działalność społeczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 29.04.04, 21:08 O właśnie eksponuje (także) ! Medale na bok zasłaniają widok. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nalogi 29.04.04, 21:14 co do medali - w zależności od miejsca zawieszenia, mogą być bardziej lub mniej widoczne.. i tak przykładowo: umocowane na słupie cieszą oczy niejednego przechodnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nalogi 29.04.04, 21:22 Kto wiesza medake na słupie ? Napisz jak eksponujesz piersi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Nalogi 30.04.04, 12:51 Tak, to piękne, dzięki nałogowcom dokonał sie przewrót w zoologii. Kurczak został ssakiem... Edzioszka popiera kanibalizm?! Oldpiernik seksoholikiem?! Idę na odwyk, noooo... Odpowiedz Link Zgłoś