Dodaj do ulubionych

Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czasach??

26.02.11, 15:41
Do czego nadaje się facet w dzisiejszych czasach ??????????
Nie potraficie utrzymac rodziny,nie dajecie rady w seksie{w wieku 30 lat już wam nie staje},nie umiecie okazywac uczuć,....itp......itd......jednym słowem klapa panowie i to na całej linii
Obserwuj wątek
    • crimen Biedactwo:( 26.02.11, 16:23
      Jeśli trzydziestoletniemu facetowi nie staje na twój widok, to problem masz ty, a nie on :)))
      • chesterfield777 Re: Biedactwo:( 28.02.11, 22:13
        ... nie ma "śmiacia się" ...
        ... to, że nie staje może się utrwalić ... a to już kastracja ...
        ... należy podziękować koktajlowi złożonemu z trzech "subtelnych" ingredientów :
        1. emancypacja
        2. dobrobyt
        3. martyrologia matek i sióstr
        4. poprzednia partnerka
        ... a autorka wątku najwyraźniej sama ma z tym problem - włączając pkt. nr 4 ... no, oczywiście alegorycznie - zakładam (może na wyrost), że to dorosła osoba ...
        :-/
        • tmp0001 kolejna pi zda z mózgiem spranym propagandą 20.11.11, 19:58
          jak się facetowi w podatkach i innych haraqczach zabiera 80% kasy i wydaje je na "zatrudnienie" głupich c!p w urzędach, które tylko przeszkadzają zamiast siedzieć w domu przy garach, to nic dziwnego, że faceci nie są w stanie utrzymać domu

• graav Re: Biedactwo:( 20.11.11, 14:30
        Oczywista oczywistość!

Współczuję Tobie, ale chyba jednak bardziej mu, że musi się męczyć z taką babą.
        Bo widzisz, jeśli mu się nie chce, nie staje, to znaczy, że nie ma mu się dla kogo chcieć.

Spójrz na siebie i wyciągnij wnioski.
        Pozdrawiam.
      • nessuno Re: Biedactwo:( 20.11.11, 17:15

"Jeśli trzydziestoletniemu facetowi nie staje na twój widok, to problem masz ty, a nie on smile)) "

Dokładnie. Babsztyl pewnie jest tłustą flądrą,z obwisłymi cyckami,ma łupież i pięty,które dawno pumeksu nie widziały.Dodatkowo ma pewnie okazałą oponę,więc skoro gostkowi w wieku trzydziestu lat nie staje,to w sumie nic dziwnego. Bosz,gdzie sie legna takie poczwary?
        • h_anna Re: Biedactwo:( 20.11.11, 18:25
          Wiadomka, bo faceci są zadbani, mają gładkie pięty, manicure i pedicure zrobiony, ciało adonisa, bo regularnie biegają lub odwiedzają siłownię, w sypialni są bogami, w życiu przedsiębiorczy, wiedzą czego chcą i ogólnie im współczuję, bo nie mogą sobie znaleźć partnerki na poziomie, ponieważ wszystkie baby "to tłuste flądry,z obwisłymi cyckami, łupieżem, piętami,które dawno pumeksu nie widziały, z opona na brzuchu". Taaaaa
          • nessuno Re: Biedactwo:( 22.11.11, 20:20
            A gdzie ja napisałem,że wszystkie kobiety takie są?
    • facettt alez wszystko to w porzadku :) 28.02.11, 22:47
      moze zmien - gdy trzeba ?
    • misiek246 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 01.03.11, 08:05
      Ktoś tu ma złe zdanie o Facetach .Powiem tak mylisz się co do facetów są faceci którzy nadają się do wsytkiego i jeszcze więcej . Sa napewno są.
      • khinga Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 01.03.11, 11:36
        misiek246 napisał:

>Powiem tak mylisz się co do facetów są faceci którzy nadają się do wsytkiego i jeszcze więcej .

Może być więcej, niż wszystko?
        Uścislij proszę, bo bardzo mnie to zaciekawiło.
        • graav Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 14:33
          ojezu.
          <facepalm>
        • max5lat Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 22:42
          A czym jest wszystko wg Ciebie?
          Zapewniam Cie ze facet i tak moglby Ci pozytywnie zaskoczyc. Tzn moglby dac wszystko i wiecej.
        • resztka Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 24.11.11, 11:36
          a to odpowiedz na twoje pytanie "Kobiety są jak kameleony, trzymające w swojej szafie maski na każdą okazję.. " i jak to do ciebie pasuje heh.
          Jak sie chce psa uderzyc to kij sie zawsze znajdzie :)
    • rokitka81 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 01.03.11, 14:19
      sa tacy co nadaja sie do wszytskiego po prostu nie spotkałas takiego a szkoda
      • schi_z_o_o Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 01.03.11, 14:24
        rokitka81 napisała:

> sa tacy co nadaja sie do wszytskiego po prostu nie spotkałas takiego a szkoda

mi też jej żal;)
    • jacekpz Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 05.03.11, 09:10
      Jak nas zrzucacie na margines w każdej dziedzinie życia to nie wymagajcie.
      • leziox Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 05.03.11, 22:47
        Sprawa jest prosta-kurewki lub burdel.Zadnych zwiazków na dluzej.
        Zrobisz swoje,idziesz na piwko,wracasz kiedy chcesz do domu i z kim chcesz i nie musisz sluchac jakiejs wrzaskliwej,zaniedbanej kretynki,tkwiacej w charakterze mebla w domu i majacej na okraglo o cos pretensje.
        • chesterfield777 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 06.03.11, 01:22
          .... ech ...
          "pieprzycie Hipolicie "
          ... "gratuluję" podejścia do sprawy ...
          ... jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz ...
          ... nawiasem mówiąc / pisząc, to odnoszę wrażenie, że autorka wątku w końcu trafiła na właściwego interlokutora ...
          ... cóż, ale Ona milczy ... może sobie pogadacie, hę ? :-)))
          • leziox Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 06.03.11, 21:30
            To sobie gadajcie.
          • wymiatator1 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 17:40
            Używanie ... jako jedynego znaku interpunkcyjnego to zdaje się objaw upośledzenia umysłowego.
      • h_anna Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 19:59
        Tak, tak... zrób pfff, tupnij nóżką i obraź się. Właśnie tacy są faceci (nie wszyscy).
    • eekonomista Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 06.03.11, 23:11
      Przeczytałem Twojego posta panu Rysiowi, z którym pracuję. Pan Rysio najpierw przeklnął, a potem powiedział, że jednak masz rację. Faktycznie tak jest, że trudno od nas cokolwiek wymagać. Powiedział też, że już niedługo nadejdzie złota era dla mężczyzn, ponieważ kobiety będę robić za nas wszystko. Już nie tylko gotować, prać i wychowywać dzieci, ale też i zarabiać na nasze utrzymanie. Jednocześnie, mało która kobieta wyrzuci mężczyznę z domu. Nawet jeżeli będzie darmozjadem. Wstyd przed najlepszymi przyjaciółkami, które zawsze chętnie dokopią swojej przyjaciółce, a utrata partnera to świetna okazja, oraz różnego rodzaju fobie, poczynając od arancho-. Pan Rysio uważa, że na najbliższe kilkadziesiąt lat jesteśmy ustawieni i żałuje, że mam już ponad 50 lat.

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      blogekonomisty.blogspot.com/
      • max5lat Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 22:39
        hahaha brawo :)
    • maly.jasio juz zapodaje: 09.03.11, 10:30
      e12-16 napisała:

> Do czego nadaje się facet w dzisiejszych czasach ??????????
      > Nie potraficie utrzymac rodziny,nie dajecie rady w seksie{w wieku 30 lat już wa
      > m nie staje},nie umiecie okazywac uczuć,....itp......itd......jednym słowem kla
      > pa panowie i to na całej linii

wyrzucam smieci
      i co tydzien myje klatke schodowa
      a raz do roku na 8-go marca myje takze dodatkowo podloge w kuchni
      i przynosze bukiet kwiatow.
      aha: i wymieniam zarowki, oraz uszczelki w kranach.
    • t-rex33 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 09.03.11, 18:34
      faceci idealnie nadają się do porządnego imprezowania na mieście
    • kajetan_123 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 11.03.11, 14:12
      Hm.. niech sie zastanowię...do robienia kawy rano? do uśmiechania się do smutnej twarzy? do pocieszania, do bycia przyjacielem? do założenia łańcucha zrozpaczonej rowerzystce ;)
      • h_anna Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 20:15
        fajny facet z Ciebie:)
        • h_anna Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 23:31
          Tez music byc fajna dziewczyna w takim razie. Dbajcie o siebie.
          • barynia Re: Do h_anna 21.11.11, 18:20
            Dziekuje,tak tez sie domyslilam ze to bylo do mnie.Kilka pozytywnych podejsc do naszych mezow,ktorzy nie sa supermanami,maja jak my kobiety i zony problemy,ale wszystko jest do rozwiazania,trzeba tylko troche wyrozumialosci,milosci,filozofii,i czesto pokazac ze jest tym jedynym,kochanym.Nie lubie okreslenia ze maz jest jak piesek,to okreslenie jest dla mnie brakiem szacunku dla kochanej osoby.Wszystkim zycze szczescia .
      • barynia Re: Do kajetan 20.11.11, 23:20

Piszesz o moim mezu?Wlasnie za to Go kocham
        • h_anna Re: Do kajetan 21.11.11, 16:28
          To powyżej było oczywiście do Ciebie Baryniu
    • absolwencina Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 13.03.11, 18:20
      o rany, ja bym przed taką feministką uciekał jak najszybciej i jak najdalej;
      • saqigar Ona nie jest feministka 20.11.11, 12:55
        Bo liczy na to, ze facet jej cos da. Ona jest zwykla malkontentka, ktora uwaza, ze partner powinien ja wyreczac.
        • tmp0001 zgadza sie to zwykła bezideowa głupia pi zda 20.11.11, 20:01
          /
    • e-droczek Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 13.03.11, 23:47
      To jakiś troll. Pomimo tego jednak zadam pytanie (wiem, że to niegrzeczne, ale nie da się tutaj inaczej) - do czego nadają się dzisiejsze kobiety?
      • chesterfield777 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 18.03.11, 21:10
        ... a co w tym niegrzecznego ...
        ... cóż za obrzydliwy serwilizm ... ;-)))

... szkoda, że Panie milczą ... być może wątek nabrałby kolorów ...

• e-droczek Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 17:28
          Oj tam, oj tam ;]
    • aniaaa_00 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 19.04.11, 13:16
      Do sprzątania.
    • krk.76 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 31.05.11, 14:26
      e12-16 napisała:
      > Nie potraficie utrzymac rodziny,nie dajecie rady w seksie{w wieku 30 lat już wa
      > m nie staje},nie umiecie okazywac uczuć,....itp......itd......jednym słowem kla

Jeśli usłyszał wcześniej że się do niczego nie nadaje to się nie dziwie że mu nie staje (rym jeśli wyszedł to niezamierzony). Też bym tak miał :) Poza tym jeśli mówisz o kimś dość krytycznie to ten ktoś też zaczyna tak patrzyć na ciebie i nawet jeśli nic nie powie to nie znaczy że nie pomyśli itd.
    • the.better.man Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 31.05.11, 20:59
      Kolejna księżniczka, chcesz to żyj bez facetów, a nie narzekasz.
    • kochanka_idealna Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 31.05.11, 22:24
      e12-16 napisała:

A do czego nadajesz sie Ty w dzisiejszych czasach?
      • leziox Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 31.05.11, 23:23
        Emancypacja konczy sie na etapie wbicia gwozdzia w sciane lub wniesienia paru trasporterów wody mineralnej na trzecie piétro.
    • ciekawy69 Re: Jak Ty wybierasz tych facetów? 20.07.11, 21:00
      Nie wiem dlaczego sobie wybierasz życiowych nieudaczników?
      Zawsze możesz spróbować z kobietami.

Kobiet jest tyle różnych, że każdy może wybrać to co lubi.

Ja tam kompletnie nie rozumiem jak można się zakochać w facecie.
      Nie imponują mi ani pieniądze ani wzwód.
    • lilyrush Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.07.11, 21:45
      hmm ja hetero jestem to mi do seksu
      poza tym do gadania, przytulania, wnoszenia zgrzewki mineralnej, do innego widzenia świata, do możności poczucia sie kobieta, kiedy on jest większy i mądrzejszy, do zdjęcia z głowy odpowiedzialności za świat, do przynoszenia kwiatów, kupowania diamentów, do kochania, do słodkiego budzenia w nocy na seks bo już nie mógł wytrzymać do rana, do grzania zmarzniętego nosa
      starczy?
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 22.07.11, 14:49
      Mi to jeden taki ostatnio naprawił reflektorki nad blatami w kuchni i kran wymienił.
      Bardzo pożyteczny gość, serio.
    • koralik0303 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 22.07.11, 16:21
      Oj klapa panowie, klapa. A tu ratunek na klapę zerknijcie
      filmsline.com/seksnews/news-swing-seks.php
      Zapraszam
      • girl_32 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 22.07.11, 16:33
        Do doopy....! Interpretowac jak kto chce :P
    • taka.ja.beata Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 24.07.11, 21:45
      Do czego nadaja sie faceci? A do czego nadajemy sie my, kobiety? Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... Przemawia przec Ciebie bol.. Rozumiem... Ja tez mam bol ale zamiast wyzywac sie na innych zamknelam rozdzial uczuciowy w swoim zyciu. Zycze bys nie zagubila sie w bolu, w nienawisci... Pozdr Beata
      • zona-ex Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 24.07.11, 22:57
        Każdy facet jest inny. Jakiego sobie wybierzesz-takiego masz :) A z dzisiejszymi kobietrami też trudno wytrzymać. ,,Kastrujemy,, tych naszych chłopów swoją niezależnością. Tak więc zgadzam się z przedmówczynią -punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    • nanana_2 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 08.11.11, 16:54
      jak to do czego sie nadaje,
      meska sluzba domowa :D
      • zona-ex Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 08.11.11, 23:22
        No ale bez facetów świat byłby szary.... Oni sie nadają do tego, by było w kolorze.
        • leziox Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 09.11.11, 15:24
          Jesli kobieta nie ma na co narzekac,to zawsze znajdzie sobie temat zastepczy-jacy ci faceci strasznie nieudolni sa i w ogole okropni.
          A potem i tak az sie trzesie zeby sie z nia umowic i isc na piwko,winko i dymanko.
    • czesiozpoczty Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 09.11.11, 18:43
      Temat wygląda tak, jakby załozyła go osoba, która mooocno zawiodła się na facetach. Generalizowanie? Złe. Krzywdzące. Ktos, kto nie zna żadnej kobiety, wejdzie na to forum i zobaczy Twój temat może wysnuć wniosek, kierując się Twoim tokiem rozumowania, że wszystkie kobiety to nieroby, sfochowane księżniczki, które swój i innych czas marnują w wirtualiach :)
      I Ty i ja, i wszyscy wiemy, że tak przecież nie jest ;)
      Powodzenia z mężczyznami.
      • qleczka1989 Re: Do czego nadaje sie facet w dzisiejszych czas 20.11.11, 11:24
        Do wszystkiego. Trzeba jedynie mieć fajnego faceta;)
        Zanim zaczniesz wymagać od niego, spójrz z jego perspektywy na siebie. Może za mało o siebie dbasz? Tak bardzo dominujesz, że nie dajesz mu szansy na pokazanie na co go stać?
        Co do nie-stawania... nie każdy facet lubi zawsze tak samo... może spróbuj czegoś nowego?
    • nicknr44 jak to do czego?? 17.11.11, 19:58
      przychodzisz wkurzona z pracy i masz się z kim pokłócić! :)
      • wersja_robocza Re: jak to do czego?? 17.11.11, 21:01
        :D:D:D I to jest spory plus.:D
    • schamienie.rozsiane Odpowiedź jest prosta 20.11.11, 11:45
      Facet nadaje się do zrobienia mu loda z połykiem na przykład. Do opie...nia kobity żeby trzymała pion itd. Bez nas mężczyzn roztyłybyście się, popłakały, wpadły we frustracje seksoalną i utonęły w śmieciach i niezorganizowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka