kubatka Re: Nocny atak ;-) 15.01.05, 00:12 Myslalam ze zapomnialam jak przeprowadza sie nocne ataki, ale juz wiem ze tego nie da sie zapomniec ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 15.04.05, 01:25 Będą mieli rano co czytać :D Swoją drogą to dawno nikt w nocy nie atakował, kto miał pilnować w nocy forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nocny atak ;-) 15.04.05, 01:29 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Nocny atak ;-) 16.04.05, 20:19 Po restrukturyzacji dania, noc u mnie wypada teraz (19:00-21:00) a i za chwile idę spać. John Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 16.04.05, 23:03 To krótka ta noc. U mnie godziny nocne przypadają na 1.00 - 10.00. Ah te strefy czasowe w Polsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Nocny atak ;-) 17.04.05, 01:54 O tak. Zobacz na tą stronkę i powiedz w której prowincji mieszkasz. www.wielkarzeczpospolita.net/o_mapa.php?PHPSESSID=58c96e6ef7a27d1f5ee7d9fa08c958c1 John - obywatel Wielkiej Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nocny atak ;-) 17.04.05, 23:48 a to wielka szkoda, można już tylko pomarzyć o rozmowach do 2, 3 w nocy , muszę przyznać że to było niemądre, ale czasem bywało ciekawie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 18.04.05, 00:05 Nikt nie mówił, że nie możemy spotkać się w jednej strefie czasowej na nocnym posiedzeniu ;). Przypadkiem w tej chwili coś takiego nie ma miejsca? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nocny atak ;-) 18.04.05, 00:44 dobrze chłopcy i dziewczynko, wy tu sobie brykajcie , tylko pilnujcie tygrysa ;P p.s tiger, uświadomiłam sobie, że w takiej sytuacji mamy osobe która wciela się w Kubusia :) - nareszcie a ja, prosiaczek, pomykam sobie spać do mego małego chwilowo zimnego łóżeczka dobrej i spokojnej nocy maleństwo, tygrysku i kubusiu jeśli jest tu ktoś jeszcze kogo nie zauważyłam, to także dobrej i spokojnej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Nocny atak ;-) 18.04.05, 00:48 God nait Yyyy znaczy się Good night prosiaczku. Czekaj czekaj, jak napisałeś ?? Ty prosiaczek idziesz spać, czy Ty I Prosiaczek????????????? Nevermind.......... Good nait John Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Nocny atak ;-) 18.04.05, 00:50 Przepraszam pomyliłem się myślałem, że piszę do naita John Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Inż. atakuje nocą!! 24.04.05, 01:04 Żeby nie było, gwoli tradycji, jako że noc to tak znienacka się dopisze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Inż. atakuje nocą!! 24.04.05, 01:06 jakos nie zaskoczyl twoj atak chyba nikogo :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 06.05.05, 23:55 taki zupełnie przypadkowy nocny atak na forum :D Miało go nie być, ale samo jakoś tak wyszło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 10.05.05, 12:00 Trzeba zaprzestać ataków, na jakiś czas bo nikt na nie nie reaguje. Ataki przestały być zaskakujące, w przeciwieństwie do tych na początku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 26.09.05, 23:28 Dawno mnie tu o tej porze nie było :D. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 06.10.05, 19:09 Jak widać pewnie pracę jeszcze tak późno piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 09.10.05, 21:46 Jaką pracę? Praca napisana, czekam aż promotorka łaskawie mi ją odeśle i łaskawie do obrony mnie dopuści. A ja się wakacjuję tak w ogóle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 16.10.05, 15:26 Wiesz, że ja ostatnio nie w temacie byłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 19.10.05, 10:26 No cóż... to nie moja wina że nie w temacie ;P. Ale teraz już wiesz że się wakacjuję do października 2006 :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 27.11.05, 22:32 Noc już, co prawda jeszcze wczesnie ale korztsam z okazji i wpisuje sie tu na pamiatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nocny atak ;-) 27.11.05, 22:35 jak na nocny atak to baaaaardzo wczesnie ale mozna zawsze zaskoczyc wroga i zaatakowac wczesniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 27.11.05, 22:50 i to jest bardzo dobry pomysl :) - co prawda mnie sie zaskoczyc nie udalo nikogo, no ale nie moze jeszcze kiedys sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka i ja tu byłam...;) 14.12.05, 00:36 swój ślad zostawiłam i piętno odcisnęłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i ja tu byłam...;) 20.12.05, 17:58 Aż mnie w krzyżu zabolało twoje odciśnięcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 krakowski nocny atak 29.12.05, 04:45 taki z zaskoczenia i z wczesnego rana. A nad głową mam nalot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: krakowski nocny atak 29.12.05, 16:09 no masz.... o tej porze to się śpi ;), chybaże Ty już przed sobotą trenujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: krakowski nocny atak 29.12.05, 16:55 To była poranna pierwsza pobudka. Wcześniej spałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Nic dwa razy... 05.06.06, 03:53 ... a no nic dwa razy sie nie zdarzy. Milo jest powspominac dawne czasy. Nasze zloty, nocne rozmowy. Dzis od dlugiego czasu porar pierwszy ide spac o tej godzinie :) czyja to sprawka oczywiscie nitesa ktory sprowadza dobrego zapomnianego duszka na zla droge ;) i tak go lubie za to. pozdrawiam wszystkich ktorych teraz tu nie ma. Daniel :) braciszku dla ciebie szczególne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 05.06.06, 03:57 Jak za dawnych czasów przypominam o sobie nocą, kiedy admin śpi, a na zewnątrz zimno i ciemno. Znów zostałeś zaskoczony ;P Miło powspominać stare dzieje, kiedy forum miało ledwo tysiąc, gdy trwały zaciekłe boje o kolejne setki a po forum straszyły rózne miłe duszki. Kiedy kładło się głowę na poduszcze gdy słonko wstawało a ptaki z świergotem budziły się ze snu. Kiedy życie forumowe kwitło na zajęciach z systemów rozproszonych tudzież operacyjnych... Ehh, długo by tak można, to były miłe chwile. Dzięki za współprace duszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 06.06.06, 15:45 Oj macie oboje racje, ale teraz trzeba patrzeć w przód, może jeszcze powrócą te stare czasy chociaż w pewnym stopniu. Poza tym my dorastamy, zmieniamy się a wraz z nami to forum. Pozdrawiam i dziękuje za to, że byliście i że jesteście. Buziaki dla sis. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 18.03.07, 01:07 dawno mnie tu nie bylo o poznej porze ;P, wiec jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 15.12.07, 23:52 Od maja nikt nic nie pisał, nawet nie ma kogo po nocach nękać. Zagląda ktoś tu jeszcze? > Do wtorku, wtedy nastapi postbombing, tylko piszcie cos, zeby bylo na co odpowiadac < Dan, co to było we wtorki? P.S. Tym razem nawet samego siebie zaskoczyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 19.12.07, 18:19 zdarza mi się tu zajrzeć raz na kilka miesięcy, ale natłok zajęć sprawia że na nic nie mam czasu. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 23.12.07, 17:25 To mnie kolo zaskoczyłeś tym atakiem. Ja w sumie też zaglądałem, ale nie było z kim pisać :| A sam ze sobą nie będę!! Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 23.12.07, 19:39 Cóż może uczynić jeden mail do odpowiedniej osoby :D Od razu zmiana nazwy na mniej letnią ;P za to bardziej na czasie. Jak pisałem wcześniej - sam siebie zaskoczyłem tym atakiem. Miło wspomnieć "stare, dobre czasy" - ere quake'a łupanego kiedy to dinozaury przenosiły pakiety między komputerami, a telefony służyły tylko do prowadzenia rozmów. Ten wtorkowy postbombing to był chyba związany z jakimiś zajęciami u dr. Ś. - systemy operacyjne czy rozproszone? Rozumiem, że kartka się podobała. To tak w ramach tradycji wysyłania "mikołajek" ;) Jak będziesz grzeczny to może jeszcze coś dostaniesz pod choinką. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nocny atak ;-) 24.12.07, 21:05 No to były świetne czasy, gdy z bodajże 80 postów zrobiło się blisko 3 razy tyle :D Pierwsze były u Święcickiego a drugiej u kogoś jeszcze. Nie pamiętam, ale się wtedy działo. Wówczas dołączyła Monika i Leszek :) A poza tym ja zawsze jestem grzeczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 26.12.07, 00:05 Samo się nie zrobiło :P Zwerbowałeś wtedy sporo ludzi, zaczęli pisać to i przybyło czytania. Studia się skończyły a wraz z nimi forumowiczów ubyło. Teraz będziesz musiał znów zacząć pilnować, bo zamierzam od czasu do czasu nabałaganić ]:-> No skoro zawsze jesteś grzeczny to i prezent otrzymasz wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 01.01.08, 23:08 danway1 napisał: > A poza tym ja zawsze jestem grzeczny :D bez przesady, zdarzało Ci się w przeszłości być niegrzecznym <lol> (np. na pewnej szkolnej wycieczce w Bieszczady ;P) więc myślę że nadal się to zdarza:D. Ja z własnego doświadczenia wiem że jest ciekawiej jak się jest niegrzecznym i dlatego już nie jestem grzeczną dziewczynką tylko rozrabiam jak się da ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 03.01.08, 15:44 niech Ci będzie ale ja i tak wiem swoje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nocny atak ;-) 05.01.08, 15:25 <lol> Ty nawet nie wiesz jak być niegrzeczną :P Taa, rozrabiasz... ciasto na pierogi jak ci pozwolą :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nocny atak ;-) 05.01.08, 19:09 żebyś się nie zdziwił ;P a co do ciasta na pierogi to go nie rozrabiam bo nie muszę - zawsze się ktoś znajdzie co mi te pierogi zrobi :D Odpowiedz Link Zgłoś