Gość: tommy IP: *.crowley.pl 04.05.04, 14:59 juz napisalem mejla do zony williamsa co o nim mysle! a MO Tylor ma racje, Carmelo był lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borsuk to teraz czekaj na goscia ze strzelbą..:D IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 04.05.04, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kareem Mo, yo're right! IP: *.243-201-80.adsl-fix.skynet.be 04.05.04, 15:20 Oczywiscie ze najlepszym debiutantem byl Carmelo! W ostatecznosci mogl byc przyznany tytul ex equo. Ale nie... nie po to koncerny wydaja krocie na kampanie zeby kreowany prze nich idol przegral... zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Dziennik Koby'ego IP: *.laczpol.net.pl 04.05.04, 15:47 Dzisiaj tylko krotki cytat z Karla Malone'a: "Steve Francis odepchnal w jednej z akcji Malone'a.Karl . zwracajac sie do niego powiedzial : Co to bylo?! Powiem ci co to bylo.To byl maly bzyczacy komar. Nawet go nie poczulem . Moja 5-letnia coreczka uderza mocniej" -(za L.A. Daily News) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tin Re: Rutkowski, Wujec IP: *.set-com.pl 04.05.04, 17:58 Zara, to Williams nie mógł strzalac do szofera (wiadomo - ok), a KG może łapać Elsona za krocze tylko dlatego że jest lepszym koszykarzem???? Zastanówcie się trochę:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Rutkowski, Wujec: O człowieku, który się kulo IP: *.comel / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:12 czekam na jakieś wieści z ulubionej ligi (w końcu zaczęło się play off), a panowie znowu znaleźli sobie wspaniały temat. Stokrotne dzięki, ale może z tymi wiadomościami do Super expresu, albo innego równie fascynującego pisma. Panowie mamy play off !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może dajcie szansę innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Rutkowski, Wujec: O człowieku, który się kulo IP: *.chello.pl 04.05.04, 23:50 oczywiście, trwa play-off. ale ja uważam, że to ważny, dobry i bardzo frapujący artykuł. i na zaskakująco poważny, jak na Rutkowskiego i Wujca, temat. taka odmiana dobrze czasem robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkacz Re: Rutkowski, Wujec: O człowieku, który się kulo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 06:52 Zgadzam się. Artykuł ważny i na miejscu, o play off można poczytać w wielu miejscach, a ta sprawa to dla mnie (szokująca nowość). A strona Tanyi Williams jest również przerażająca. Napisana niesamowicie socjotechnicznie, każde słowo dogłębnie przemyślane i na miejscu. Założę się że mrs. Williams nie napisała tak ani słowa sama, no chyba że ma doktorat z psychologii społecznej wsparty długoletią praktyką adwokacką. Aż się niedobrze robi... Ale swoją drogą jeśli tak są traktowane celebrities prze amerykańskie sądy o los o wiele ważniejszego koszykarza niż Jayson, mianowicie Bryanta możemy być spokojni. Za swoje grzeszki pewniie dostanie 20h robót publicznych. No i może Michael Jackson się wywinie... PS. Czy to że KG jest najlepszym koszykarzem świata (to także moja opinia), oznacza automatycznie że nie może być gejem i gustować w swoim holenderskim (jak on się nazywa:) koledze? To bardzo wsteczna opinia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Do Wujca i Rutkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:10 piszecie ze wszystko wolno Jaysonowi i ochrzaniacie za to innych ale jak Garnett robi nieladne rzeczy (fakt ze nie da sie tego porownac)to go bronicie tak jak inni Jaysona z tego samego powodu - bo go lubicie - coz za hipokryzja! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz22w-wa Re: Do Wujca i Rutkowskiego 05.05.04, 15:03 Artykuł RiW znów nie rzucił na kolana....ile razy można pisać żebyście się wzięli do roboty???? Co do Williamsa, chyba już kiedyś o tym pisaliście, ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Do Wujca i Rutkowskiego IP: 193.178.143.* 06.05.04, 17:13 A kiedy przeczytales jakis tekst, ktory by Cie rzucil na kolana? Wyrok w procesie Williamsa byl w zeszlym tygodniu. Ciekawe, kiedy zdążyli o tym 2 razy napisac? Moglbys podrzucic linka? Zobaczymy jak zrzynają nawet ze swoich wlasnych tekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz22w-wa Re: Do Wujca i Rutkowskiego 06.05.04, 20:24 Od czasu kiedy miało miejsce zabójstwo dokonane (?) przez Williamsa minęło już prawie 2.5 roku i niejeden artykuł w prasie na ten temat się pojawił (w tym panów RiW). Co do zaintersowania mnie jakimś artykułem, to podobnie jak załóżmy smakosz pizzy nie zadowalam się kiepską hawajską z Telepizzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perico Re: Rutkowski, Wujec: O człowieku, który się kulo IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 14:35 panowie. zgadzam sie, Garnett wielkim koszykarzem jest, ale to nie znaczy, że może bezkarnie łapać facetów za krocze... :) Odpowiedz Link Zgłoś