dynie 05.05.04, 17:49 Zastanawiam się kiedy mężczyźni się zakochują? Gdzieś przeczytałam, że kobieta aby mieć przyjemność z seksu potrzebuje miłości, a facet, aby kochać potrzebuje seksu. Więc jak to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruba Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:05 nie ma granicy to sprawa indywidualna kazdego czlowieka. tak samo mozna sie spytac kiedy kobieta zaczyna kochac i tez ile kobiet tyle odpowiedzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeuta Re: na starość.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:23 wtedy też głupieją. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 18:39 ...zakochany męzczyzna , to istny horror, traci całą swoja zdolnosc do logicznego myślenia, staje sie zazdrosny, monotematyczny, ma problem z koncentracja, co źle wroży w sypilni, lubi trzymac za rączke przy obcych, obsciskiwac w miejscach publicznych, 100 sms-ow, 50 maili dziennie, jednym słowem, upierdliwy misiaczek, niewolnik...Zgroza!!! Osobiscie stawiam na pragmatyzm, zdolnosc logicznego myslenia, humor, polot i fantazje no i dobry "wzrok" co by zauwazył wszystkie moje zalety... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
dynie Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 18:43 czyli jednym słowem dajmy sobie spokój z tą miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 18:47 ...mozemy rozne stany nazywac miłoscia i zakochaniem, dla kazdego to inna sytuacja wiec...tak jak ze wszystkim interpretacja... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:44 a ja tam wole te trzymanie za raczke i zeby byl zaslepiony bo jak przejrzy na oczy to bedzie widzial nie tylko zalety ale i wady. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 12:37 libressa napisała: > ...zakochany męzczyzna , to istny horror, traci całą swoja zdolnosc do > logicznego myślenia, staje sie zazdrosny, monotematyczny, ma problem > z koncentracja, co źle wroży w sypilni, lubi trzymac za rączke przy obcych, > obsciskiwac w miejscach publicznych, 100 sms-ow, 50 maili dziennie, jednym > słowem, upierdliwy misiaczek, niewolnik...Zgroza!!! Wyrazy szczerego współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 18:17 ...dla "misiaczka" z pewnością, "te wyrazy", ja takiego wariantu nie dopuszczam, trywialne zabawki szybko sie nudzą... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:55 wydaje mi sie ze mezczyzni tak samo sie zakochuja jak kobiety,tylko ze sie z tym kryja.wydaje mi sie ze w naszym swiecie jest wiecej mezczyzn romantykow niz kobiet.Wystarczy spojrzec na ulicy jak zachowuja sie kobiety a jak mezczyzni.kobiety zachowuja sie o wiele gorzej niz mezczyzni. Co sie stalo z wasza delikatnoscia moje panie? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:00 Max, co ma piernik do wiatraka, to tytułem tej kobiecej delikatnosci, na ulicy zachowuje sie przyzwoicie, wiekszosc ludzi to romantycy, no coz nikt nie jest wolny od wad:)DDDDD :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
dynie Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:00 O co Ci chodzi z tą delikatnością? Możesz sprecyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumpel Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:56 za kazdym razem kiedy wydawalo mi sie,ze jestem zakochany, bylo to tylko pozadanie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 18:58 Gość portalu: Rumpel napisał(a): > za kazdym razem kiedy wydawalo mi sie,ze jestem zakochany, > bylo to tylko pozadanie. > pozdrawiam! ...objaw prawidłowy,miłość=poządanie...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:03 ...oczywiscie ,pozadanie tyz mozna nazwac miłoscia, nienawisc to taka miłosc inaczej itd, itd. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
dynie Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:08 a mnie sie wydaje, że faceci boją się miłości Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:10 ...ccccccccihhhhhooooo, bo sie wyda, ze sie boją, mezczyźni niczego sie nie boja, bo maja przy sobie nas, kobiety!!!! i to juz od urodzenia... :) LIbressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
dynie Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:22 abstrachując/abstrahując, ehh po prostu odchodząc od tematu Libressa fajnie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 19:36 ...dziekuje, uwazam, ze o sprawach niewątpliwie powaznych nalezy pisac niepoważnie i odwrotnie, wiecej dystansu wtedy mniej frustracji... pozdrawiam Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:54 "Mój" facet ma sex ale jakoś miłości chyba nie może mi dać.:/ Chyba faceci nie potrafią kochać, tylko potrafią sprawić, że kobieta się od nich uzależnia i jest na ich każde pierdnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 05.05.04, 22:09 Gość portalu: Ona puszysta napisał(a): > "Mój" facet ma sex ale jakoś miłości chyba nie może mi dać.:/ Chyba faceci nie > potrafią kochać, tylko potrafią sprawić, że kobieta się od nich uzależnia i > jest na ich każde pierdnięcie. ...zmień faceta,z takiego uzaleznienia trzeba się szybko wyleczyć.Kazdy facet ma sex,no może większośc.Nie ma miłosci,nie ma sexu.Pamiętaj , to Ty rozdajesz karty,musisz mieć szacunek do samej Siebie...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:22 Ja rozdaję karty. Mi na nim zależy. Jestem słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 06:35 ...i to mniej więcej, pokrywałoby sie z tym, co napisałam wczesniej. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 06:44 libressa napisała: > ...i to mniej więcej, pokrywałoby sie z tym, co napisałam wczesniej. > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...lewą nogą dzisiaj wstałaś,jakie nigdy...cokolwiek:)...może mała,czrna o poranku? Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 12:43 Wow! moje Panie, milo mi zakomunkiowac wam, że jeszcze może was mężczyzna mile rozczarować. gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 12:59 ...a nie wiesz przypadkiem po co? ważne,że my jestesmy permanetnie zakochane... męzczyźni niech beda sobą, to najlepiej dla nich rokuje... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 13:46 libressa napisała: > ...a nie wiesz przypadkiem po co? > ważne,że my jestesmy permanetnie zakochane... > męzczyźni niech beda sobą, to najlepiej dla nich rokuje... Po co? Ani się obejrzysz jak zrozumiesz że mężczyźni nie robią tego po coś... oczywiście cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: NIGDY!!!!!!!!! 06.05.04, 13:53 ...moj miły nauczycielu, ja nie daje im szansy na to... tzw. zakochany mezczyzna to tylko komplikacje... chciałby sie oswiadczac, żenic itp... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: NIGDY!!!!!!!!! 07.05.04, 09:17 libressa napisała: > ...moj miły nauczycielu, ja nie daje im szansy na to... > tzw. zakochany mezczyzna to tylko komplikacje... > chciałby sie oswiadczac, żenic itp... Współczuję, ale rozumiem. końcu sam jako miłośnik samochodów też uważąm że Rolls Royce ma tak wiele wad, że nie chcę go w swoim garażu. Czyz ni ejest to mniej bolesne? Cokolwiek oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: NIGDY!!!!!!!!! 07.05.04, 10:30 ...chyba nie bardzo sie rozumiemy, uwielbiam męzczyzn, o czym wielokrotnie pisałam, i sytuacja wydaje sie byc symetryczna, co jeszcze bardziej mnie inspiruje, nie ma mowy o żadnej "boleści"... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: NIGDY!!!!!!!!! 07.05.04, 12:13 moja aluzja nie dotyczyła samych mężczyzn i uwielbienia, ale miłości mężczyzny do kobiety z wzajemnością Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: NIGDY!!!!!!!!! 07.05.04, 12:18 ...moze zakonczmy te dyskujse o wyzszosci Swiat Wielkiej.... taka platonska sentencja: "Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości". PS moja sygnaturka tylko i wyłącznie do Twojego posta... :) Libressa --- Dura sex, sed sex... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:14 Jeśli chcesz usłyszeć od faceta że kocha pytaj zawsze przed, nigdy po:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:15 crimen napisał: > Jeśli chcesz usłyszeć od faceta że kocha pytaj zawsze przed, nigdy po:))) ...o cch ty okrutniku,i vive versa...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:18 Dlaczego okrutniku???Czasem odpowie twierdząco i po, ale wtedy to niestety chyba prawda...cokolwiek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:19 crimen napisał: > Dlaczego okrutniku???Czasem odpowie twierdząco i po, ale wtedy to niestety > chyba prawda...cokolwiek;))) ..no właśnie...cokolwiek:) Do miłego!Odlatuję! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:20 Ja też, ale miło było jak zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:17 crimen napisał: > Jeśli chcesz usłyszeć od faceta że kocha pytaj zawsze przed, nigdy po:))) ...oczywiście Vice! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:19 Jesteś bardzo impulsywna przy pisaniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:21 ...nie tylko,przy pisaniu...cokolwiek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 17:23 Temperament wylewa się przez klawiaturkę...cokolwiek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 06.05.04, 18:19 ...czy Ty mnie juz... :)* LIbressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:02 Przez Ciebie to przeżywam prawdziwe rozdarcie wewnętrzne.Niby kusi żeby już, a z drugiej strony nie wiem czym grozi status przyjaciela zdobyty po obrzędzie inicjacji;)* Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:14 ...Ave,Crimen, jakas siła gnała mnie do maszyny, no i prosze... juz Ci to raz pisałm moze byc "po", ale niekoniecznie... Kobieta może być przyjaciółką mężczyzny, lecz by uczucie to trwało, niezbędne jest wesprzeć je odrobiną fizycznej antypatii. Ale nam to nie grozi... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:18 Jestem ze szkoły mówiącej, że aby uczucie trwało, trzeba się po prostu lubić;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:24 ...tak to dosyc skuteczna metoda jesli chodzi o kobiety, wszak uczucie odbieraja uszami, ale nie wszystkie, niektore wola działania praktyczne...cokolwiek... mowimyu oczywiscie o przyjaźni, ten temat moge tylko teoretyczniem rozważac. :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:27 I w tym momencie zawodzisz audytorium.Do tej pory zdobyłaś sobie uznanie jako praktyczka.A tu masz...cokolwiek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:29 ...tylko w temacie przyjaźn teoretyzuje, moj miły... :)* Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:31 Widzisz, a byłem przekonany, że Ty jesteś przktycznie przekonana do przyjaźni...cokolwiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:34 ...przyjaźn z mezczyzna to strata czasu... :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:37 Co za instrumentalne traktowanie samczyków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:41 ...nie przesadzaj, dzisiaj cos pisałam nt gdzies... podmiotowe, wszak przepadam za Wami... :)* Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:43 To niczego nie dowodzi.Swoją torebkę też z pewnością lubisz:)))* Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:46 ...ale jest tylko przedmiotem, nie żywym materiałem... jestem stworzona przez jednego z Was a moze wielu, :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:48 Chwała mu za to. To musi być wielki artysta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:50 ...jest, zdecydowanie jest... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:56 ...materiał tez nie jest bez znaczenia... :)* LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 15:59 W to nie wątpię.Chyba nie tylko ja.Pa:)* Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kiedy mężczyzna zaczyna kochać 07.05.04, 16:01 ...no coż,każdemu wolno marzyc... Pa! :)* Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś