Dodaj do ulubionych

NBA. Pistons pokonali Pacers

IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / 156.17.86.* 27.05.04, 09:44
Detroit Pistons rzadzi!!! Z taka skutecznoscia w defensywie sa moim foworytem
na mistrza!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek Re: NBA. Pistons pokonali Pacers IP: 195.94.206.* 27.05.04, 10:31
      Akurat - parafrazując: wszyscy grają w koszykówkę, ale zawsze wygrywają
      lakers'i. Nalezałoby dodac - niestety..
      Wcale im tego nie życzę i finał Pistons - Timberwolves uważałbym za wspaniale
      wydarzenie, ale obawiam sie, ze to malo prawdopodobne.. Obym sie mylil.
      • Gość: Independence Los Angeles Lakers IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 12:36
        Po pierwsze, to nie zawsze wygrywają Lakers i mówię to, mimo że jestem fanem
        Jeziorowców. Co do dalszej wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że w Polsce
        każdemu, kto coś osiągnie, życzy się jak najgorzej i miesza się go z błotem.
        Tak też jest w przypadku Los Angeles Lakers. Dlatego mam nadzieję, że na
        przekór wszelkim złośliwym komentarzom i docinkom udowodnią w tym sezonie swoją
        wartość:)
        • Gość: Szmicior Re: Los Angeles Lakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:23
          Masz chlopie racje. Podobnie jak Ty jestem fanem Lakers od 1984 roku (wtedy
          poraz pierwszy dowiedzialem sie o istnieniu NBA)i odnosze wrazenie, iz nie
          tylko w Polsce Lakersi wzbudzja emocje biegunowe. Zreszta na lamach prasy
          amerykanskiej padly ostanio slowa "sa tylko dwie opcje albo ich kochasz albo
          nienawidzisz inne opcje nie wchodza w gre"
          - L.A. Lakers fast break makers - Red Hot Chili...
    • Gość: Wilt Re: NBA. Pistons pokonali Pacers IP: 62.29.137.* 27.05.04, 13:20
      Tak, życzę Pistons już od pewnego czasu, żeby z tą swoją rekordową defensywą
      dotarli do Finałów: żeby wtedy móc oglądać ja rozdartą na strzępy przez atak
      Lakers, tak jak już zrobiliśmy z obroną Spurs. :-) Go Pistons! I przygotujcie
      się na srogi rewanż za 1989!

Pzdr
      • Gość: Wukade Re: NBA. Pistons pokonali Pacers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:37
        Ja nie jestem anty-fanem lakersów, ponieważ cos osiągneli.Po prostu wcale nie
        grają ładnie jak to bywało drzewiej.Grają, prócz O'Neila i Bryanta jak dziady,
        którymi zresztą są.Bardzo jestem ciekaw, jak ten team sobie poradzi bez
        Kobe'ego.Detroit nie jest bajecznym zespołem ale już w tym roku z LA grali-
        odsyłam do wyników, bo z tego co pamiętam obrona Pistons nie została raczej
        sforsowana a o strzępach to mowy być nie może...
    • Gość: Ben Wallace Bro Bylem na tym meczu IP: *.strl1201.mi.comcast.net 28.05.04, 03:08
      Witam
      Mecz swietny, atmosfera na trybunach jeszcze lepsza.
      Jedyne co smuci to fakt ze bilety parkingowe przed halą Pistons są po 10
      dolarów a za butelke piwa Labatt Blue placilem po 8 dolarow. Ale nic to :)
      Razem z dziewczyną i znajomymi NAPRAWDE spedzilismy cudowny wieczór. W sumie to
      nie mam co narzekac- najtansze bilety bylo po 60 dolików. Wiec ceny
      innych "goodies" są jakie są.
      Ok. W piątek następny mecz i chyba........ też na nim będę.
      PS. Start Lublin 4EVR!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka