nick000 18.06.04, 06:45 ...od wczorajszego wieczora, poprzez nockę całą deszcz ulewny pada, za taki czerwiec to ja dziekuję, wszystkim życzę jednak ciepłego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 07:13 dziekujemy Nicku, Tobie tez zyczymy cieplego dnia:))) u mnie co prawda przelotnie popaduje ale jest zimno:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 09:28 nick000 napisał: > ...od wczorajszego wieczora, poprzez nockę całą deszcz ulewny pada, za taki > czerwiec to ja dziekuję, wszystkim życzę jednak ciepłego dnia... Dziękuję za życzenia, sprawdziły się, jest ciepło, choć nie słonecznie. Wszystkim przesyłam gorące uściski na poprawę humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 12:30 u mnie tylko kropi od czasu do czasu........ Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 18:29 a u mnie jak dziś obudziłam , to tak lało ,że aż szumiało;-))))))) ehhh...zaleje nas jak nic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 19:01 no ,dorzuce i ja swojraport pogodowy; bez zmian, przelotne opady,,, a w tej chwili sloneczko wyszlo, az weselej sie zrobilo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: pada, pada deszcz... 18.06.04, 20:57 padało troszke, ale chmurzyska straszą przez cały dzień za wyjątkiem godzinki, kiedy to mieliśmy próbny alarm pożarowy nawet fajnie było ale i tak wtedy lało... sie wodę z węży strażackich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 08:06 na razie nie pada....zobaczym y co będzie później... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 09:21 ...hej słońce bądź kolegą, pokaż się ździebko, a może ty nie istniejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 09:49 dzien dobry:) u mnie nawet nie najgorzej, dzis mozna wytrzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 10:02 ach, u mnie sloneczko przykryte lzawa kolderka.... kwiecie sie cieszy z pieszczot kropli deszczu.... ** pieknego weekendowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin33 Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 11:18 Witam u mnie zimno i mokro... ja błagam o słonko bo w melancholiję okrutną popadam....:( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 12:57 jasmin33 napisała: > Witam > u mnie zimno i mokro... > ja błagam o słonko bo w melancholiję okrutną popadam....:( witam cieplutko jasmina33 jekem slonko:) i zycze milego poduszkowania :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 13:58 w taka przykra pogode tylko w poduchy sie zagrzebac i przeczekac do sloneczka:)) ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 14:10 kendo napisała: Aj, aż żal siedzieć w domu. Chyba zaraz rower z balkonu ściągnę. Po prostu szkoda lata! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 14:35 ja poczekam ,jak zaswieci u mnie slonko i tez wybiore sie na przejazdzke.... to zbawienna gimnastyka dla calego cialka:-)) ** milego rowerkowania wilczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 14:54 ...jest nareszcie koleś złocisty i mam nadzieję że zostanie z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 16:17 ..bo deszczowo wiec cos do usmiechu... Ten bielinek kapuściany (Głupich lotów pan nad pany) Już nie pojmie, daję słowo, Jak się lata prawidłowo, Bo wie swoje (któż uwierzy?): Prosto latać nie należy! No i frunie, biedaczysko, W dół wysoko, w górę nisko. Nawet jerzyk-akrobata Głupio tak nie umie latać. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 16:30 u mnie też jest:-) i parno się nagle zrobiło... ehhh... z plecków cieknie pot przy robocie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 19:59 nick000 napisał: > ...od wczorajszego wieczora, poprzez nockę całą deszcz ulewny pada, za taki > czerwiec to ja dziekuję, wszystkim życzę jednak ciepłego dnia... a u nas juz niee :) i jest pieknie bardzo... az szkoda siedziec w domku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 19.06.04, 21:24 przetako padac i u nas, chlodno jednak.... ja chce ciepelka i juz.....:-)) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 01:15 w Sorkwitach, Suwałkach, Mrągowie, Olsztynie.....wszędzie padało :( przyjechałem do domu ... przestało Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 07:31 rzulw napisał: > w Sorkwitach, Suwałkach, Mrągowie, Olsztynie.....wszędzie padało :( > przyjechałem do domu ... przestało zatem przywiozles zagubione lato:-)) ** milego poranka. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 11:03 ...pozrowienia z krainy deszczowców, leje od rana, zimno, lato odwołane, przynajmniej na podlasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 11:49 nick000 napisał: > ...pozrowienia z krainy deszczowców, leje od rana, zimno, lato odwołane, > przynajmniej na podlasiu... podsylam moje promyczki sloneczne.... starczy dla wszystkich:-)) ** milego poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 16:17 Rzulwiu ,a czy jak tak padało to w skorupce pływałeś???;-)))))) a tak wogóle to trza było na kawke zajechać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 16:34 Ituś, nawet raz nie wlazłem do wody :( ... o odwiedzinkach tesh myslałem, ale nie byłem tam rekreacyjnie i czasu zabrakło. .. .. Za to wioskowi zdązyli mnie obić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 16:43 hihihihihi...dlatego nie zdążyłeś odwiedzić bo uciekałeś;-)))))))))) w skorupce pewnie i ziuuuuuuuuuuuu..... do przodu z górki;-) trza było dwie sztachetki wyrwac po drodze to wiosła byś miał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 16:57 jtka napisała: > hihihihihi...dlatego nie zdążyłeś odwiedzić bo uciekałeś;-)))))))))) > w skorupce pewnie i ziuuuuuuuuuuuu..... do przodu z górki;-) > trza było dwie sztachetki wyrwac po drodze to wiosła byś miał;-) bo on ziuuuuukal z ludzmi pewnie, co?;-) i zziuuuukany wrocil do domu;-) rzulwik jak bylo, mow prawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 17:37 a u mnie pada tylko w nocy.. i nad ranem... wiec weekend uwazam za udany.. bo nad ranem to ja jeszcze spie ;) nawet Kiciak spi wteyd :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 17:47 tia.... fakt, dwoma oberwałem...metalowymi. A jedyna pamiątka z Mazur, to zdjęcia ... rentgenowskie z Mrągowa... i pięć szwów na pyszczku. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 18:15 uuuu...pyszczek ucierpiał???? i skorupka nie pomogła jako tarcza obronna???? to chyba zaglądałeś tam , gdzie nie powinneś;-))) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 17:57 ...warto wyprawę odwetową urządzić, u nas to norma, a później wspólne biesiadowanie, ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 18:25 powiedzmy, że ... wybaczyłem im... sam się podobno prosiłem ... cierp ciało coś chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 22:47 rzulw napisał: > powiedzmy, że ... wybaczyłem im... sam się podobno prosiłem ... cierp ciało coś > > chciało. bidny Rzulwik :( <glaszcze> a to ja CI galaretki cytrynowej dam, kcesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 20:36 no no no i kto by pomyslal, a niby rzulwie takie spokojne;-) a moze o kobiete szlo co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 20.06.04, 21:43 pewnie rzulwik chcial wyprobowac sily swe :-)) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 21.06.04, 17:44 jtka napisała: > dalej pada;-) u nas popadalo i sloneczko swiec obecnie... ** milego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:19 chciałam zaznaczyć,że na razie przestało padać... ale to pewnie tylko chwilowe;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:25 ...u nas już przestało padać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:35 a ja jutro wybieram się na wycieczkę... będzie padać czy nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:38 nie tym razem bardziej w prawo od Rapy;-) okolice Żytkiejm Odpowiedz Link Zgłoś
jtka własnie.... 03.07.04, 22:40 znalazlam,że letnie koncert bedzie prowadzić u mnie Robert Leszczyński (to ten z idola).... fiu fiu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:42 Boszsz, skąd bierzesz te nazwy miejscowości, co tam ciekawego w Żytkiejmach (uf)? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:46 hihihihi...zauważ ,że miejscowości graniczne mają właśnie takie "ciężkie" nazwy;-)))) Blisko tej miejscowości są Stańczyki i słynne mosty:-) Poza tym Puszcza Romnicka:-) A z takich ciekawostek technicznych jeszcze - to w okolicy są wiatraki (jedne z pierwszych w Polsce), które daja prąd mieszkańcom (takie potężne te wiatraki;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:49 ...wysłuchałem w ostatnich dniach trzech koncertów:RAZ DWA TRZY, T'love i SISTARS - jestem zauroczony tymi dziewczętami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:52 Znam ich tylko jedną piosenkę, tę z Opola... jeżeli wszystkie mają w sobie taką moc, to zdobędą szczyt sławy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:54 Mam (chyba)wszystko co nagrały i pomijając niektóre teksty, potrafią rozbujać duszę...wierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pada, pada deszcz... 03.07.04, 22:58 możliwe, poszukam ich twórczości, wtedy łatwiej ocenię niż po jednej piosence Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 04.07.04, 10:27 gooddddddmmmmmrinnnnnggggggggggg wstawac spiszki i podziwiac deszczowy poranek ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: pada, pada deszcz... 03.08.04, 10:27 ..i znow pada.... usch.... ** niemniej jednak milusinskiego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pada, pada deszcz... 03.08.04, 10:29 kendo napisała: > gooddddddmmmmmrinnnnnggggggggggg > > wstawac spiszki i podziwiac deszczowy poranek > > ** > milego dnia. spiszki juz dawno powstawali i robili juz wpisy o 6 z minutamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: pada, pada deszcz... 03.08.04, 10:45 i pada... i pada... a ja padam na klawiaturę i hipopotam mi nie dorówna w ziewaniuuuuuuaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś