gatta13 05.07.04, 23:09 Zobaczycie, co się zacznie od środy, o~! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netofil Re: Alb alb alb 05.07.04, 23:12 tylko nie mów że skończy się to piękne lato i zacznie padać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Alb alb alb 05.07.04, 23:14 Co mi tam lato(przecudnej urody). Skończy się moja nauka raz na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Alb alb alb 05.07.04, 23:19 Ach, co to będzie za imprezja! Ach, ile ich będzie! Nie mogę jakoś zebrac wszystkich znajomych razem, a z każdym opić trzeba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Alb alb alb 06.07.04, 21:11 Potem czekaja Cie doksztalty, szkolenie BHP, nauka nowego jezyka, nowego programu komputerowego, potem znowu jakis kurs, szkolenie pe-poz, potem trzeba sobie przypomniec ten jezyk, co sie kiedys znalo ale zapomnialo, nastepnie przyjdzie Ci irracjonalna chec na doktorat i tak az do emerytury. Na emeryturze okaze sie, ze jednak czegos brak i zapragniesz poznac tajniki garncarstwa albo w koncu nauczyc sie odrozniac Ludwika XV od XVI i obu od Ludwika Filipa, itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Alb alb alb 06.07.04, 22:24 No milta, widać że masz doświadczenie. Ile do emerytury jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Alb alb alb 06.07.04, 22:31 Ale cokolwiek to będzie, to już nie obrona. ;/ W sumie to ja się nawet lubię uczyć. Czy może raczej lubię wiedzieć. Ale nie takie stresujące egzaminy, nooo. Zwłaszcza, że w tej szkole była raptem jeden ustny egzamin przez całe pięć lat. ;) Trzymajcie kciuki albo cuś, żebym nie umarła. Odpowiedz Link Zgłoś