aard 14.07.04, 09:07 Zapraszam wszystkich do zostania honorowym krowiodawcą! Można w zamian dostać czekoladę bądź zwolnienie z pracy na ten dzień. Jest tylko jeden watunek: musisz posiadać krowę. Są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Re: Honorowe krowiodawstwo 14.07.04, 11:17 aard napisał: > musisz posiadać krowę. no wtedy, to chyba się zostaje krowiobiorcą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Honorowe krowiodawstwo 14.07.04, 14:39 maginiak napisała: > > musisz posiadać krowę. > > no wtedy, to chyba się zostaje krowiobiorcą:-) Zaraz, zaraz! Nie chodziło o to, żeby krowę POSIĄŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Honorowe krowiodawstwo 14.07.04, 14:49 chodzi o to aby wprowadzic krowę do krowobiegu mnięmamm /bo żuję Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Honorowe krowiodawstwo 14.07.04, 15:09 wybecz! tfu, wymucz! ale ja właśnie tak to zrozumiałam :-p Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Honorowe krowiodawstwo 14.07.04, 11:21 A jaki rodzaj oddawanego płynu jest najbardziej potrzebny potrzebny: pełnotłusty RH +/-, półtłusty RH +/-, chudy RH +/-... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m narazie odpada 15.07.04, 12:21 bo nie mam ani krowy ani 18. ale z wakacji wrócę z jednym i drugim :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś