catalina1 30.07.04, 07:44 Poproszę pudełko zapałek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Spać to jutro 30.07.04, 08:15 > Poproszę pudełko zapałek. Tasma klejąca lepsza. Ale miałam piękny sen... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 08:20 the_dzidka napisała: > Tasma klejąca lepsza. Hmmm.... sprawdzałaś?? > Ale miałam piękny sen... Jaki??? Jutro nie będzie czasu na spanie - jutro zakupy -łóżeczko, materacyk i inne, oraz pranie i prasowanie 5 toreb rzeczy po Łukaszu i przegląd rasowy co jeszcze trzeba kupić ( w tych 5 torbach są rzeczy do roku podobno), a poza tym skrobanie okien, mycie okien, malowanie szafek kuchennych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:10 > Hmmm.... sprawdzałaś?? Ja nie, ale ktos mówił, że widział - nie do opisania :D > > Ale miałam piękny sen... > Jaki??? Rzeka mi się śniła, ale jaka piękna - złoto-zielono-szmaragdowa. > Jutro nie będzie czasu na spanie - jutro zakupy -łóżeczko, materacyk i inne, > oraz pranie i prasowanie 5 toreb rzeczy po Łukaszu i przegląd rasowy co jeszcze > trzeba kupić ( w tych 5 torbach są rzeczy do roku podobno), a poza tym > skrobanie okien, mycie okien, malowanie szafek kuchennych. Cierp ciało, jakeś chciało :-)) A ja dzisiaj na cmentarz muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:16 the_dzidka napisała: > Rzeka mi się śniła, ale jaka piękna - złoto-zielono-szmaragdowa. I co ta rzeka robiła?? tylko była i płynęła??? > Cierp ciało, jakeś chciało :-)) A ja dzisiaj na cmentarz muszę. Cierpię z radością ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:20 > I co ta rzeka robiła?? tylko była i płynęła??? A co innego mogła robić rzeka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:53 the_dzidka napisała: > A co innego mogła robić rzeka? :) > Mogła wylać. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:17 > Mogła wylać. Może i wylała, ale była tak dzika, piękna i pełna rozlewisk... Aha, i woda była ciepła :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:21 catalina1 napisała: > Jutro nie będzie czasu na spanie [...] A ja mam nadzieję się wyspać! Lujka dziś znów po mnie skakała, a nawet ugryzła mnie w szyję (jak chciała zerwać mi łańcuszek :-D). Mam nadzieję, że jutro będzie skakała z innymi kotami po mojej Mamie :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 09:53 the_kami napisała: > A ja mam nadzieję się wyspać! Lujka dziś znów po mnie skakała, Zmieniliście jej imię?? czemu?? > Mam nadzieję, że jutro > będzie skakała z innymi kotami po mojej Mamie :-DDD > Takiej to dobrze :-( Też bym chciała mieć takie Nadkole - ehhh, może za sto lat będę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:32 catalina1 napisała: > Zmieniliście jej imię?? czemu?? Artur ją przemianował... > Takiej to dobrze :-( Też bym chciała mieć takie Nadkole - ehhh, może za sto > lat będę mieć. Wiesz, moi Rodzice na Nadkole całe życie właściwie pracowali. Nawet teraz jest wciąż coś do roboty - zmiana dachu, kostka wokół domu, grodzenie... To ich miejsce, w które zainwestowali siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:36 the_kami napisała: > Artur ją przemianował... Był ku temu jakiś powód?? > Wiesz, moi Rodzice na Nadkole całe życie właściwie pracowali. Nawet teraz jest > wciąż coś do roboty - zmiana dachu, kostka wokół domu, grodzenie... To ich > miejsce, w które zainwestowali siebie. > Dlatego mówię za jakies sto lat ;-) najpierw kupimy kawałek ziemi a potem rok po roku, krok po kroku zrobimy z tego coś. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:53 catalina1 napisała: > Był ku temu jakiś powód?? Tak jakoś :-) Samo się :-D > Dlatego mówię za jakies sto lat ;-) najpierw kupimy kawałek ziemi a potem rok > po roku, krok po kroku zrobimy z tego coś. Ziemia to dobra inwestycja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:56 the_kami napisała: > Ziemia to dobra inwestycja :-) > Tylko trzeba sensowną lokalizację znaleźć - i to chyba jest największy problem. Zreszą mam na to czas, bo teraz nie mam na to piniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spać to jutro 30.07.04, 10:59 catalina1 napisała: > Tylko trzeba sensowną lokalizację znaleźć - i to chyba jest największy > problem. > Zreszą mam na to czas, bo teraz nie mam na to piniędzy. Proponuję wieś Nadkole. Środek Mazowsza. Lasy. Otulina Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego. Bug. Liwiec. Czyste powietrze. Fajni ludzie... I w ogóle :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 11:15 the_kami napisała: > Proponuję wieś Nadkole. Środek Mazowsza. Lasy. Otulina Nadbużańskiego Parku > Krajobrazowego. Bug. Liwiec. Czyste powietrze. Fajni ludzie... I w ogóle :-))) > To nie taki głupi pomysł - jak będziesz tamoj to zobacz czy nie ma jakiś działek do sprzedaży. Poważnie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spać to jutro 30.07.04, 11:18 catalina1 napisała: > To nie taki głupi pomysł - jak będziesz tamoj to zobacz czy nie ma jakiś > działek do sprzedaży. Poważnie mówię. Topsze. Wieczorem zapytam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać to jutro 30.07.04, 11:19 the_kami napisała: > Topsze. > Wieczorem zapytam :-D > Dziękuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś