Gość: 667 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.04, 15:10 Czy ktos słyszał ostatnio cos szałowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chyba_normalny Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 12.08.04, 15:11 Wszystko co dobre jest amoralne lub powoduje tycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 667 Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.04, 15:15 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el__ Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.04, 10:14 to było tak :"wszystko co dobre jest niemoralne, nielegalne lub powoduje tycie":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:41 Jak do mnie mówisz, to milcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 12.08.04, 15:42 Przyjdzie matka z rodzicami ( szkolne ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:12 Złośliwe, ale prawdziwe. Niech panie mi wybaczą. Choćbyś żono nie wiem jak w kuchni się starała, to i tak w gówno wszystko się obróci... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 12.08.04, 16:59 ..."powiedz coś, co może być lepsze od milczenia" :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
powolniak47 Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 12.08.04, 22:34 libressa napisała: > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Równie dobre jest : człowiek na poziomie musi być w pionie (nie moje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.crowley.pl 13.08.04, 08:44 A to ze Shrek'a: "Co tu robisz?" "A co miałem tak stać, jak cieć przy haldzie żwiru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.kabel.telenet.be 13.08.04, 10:37 kazdy sie moze mylic a only tym bardziej mozesz opierdalac kogo chcesz, gdzie chcesz, i jak chcesz, ale od only to sie odpierdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:57 Do twarzy pani w tych butach... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 13.08.04, 11:29 Pani syn, to zdjęta żywcem skóra z męża... ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:38 w piekle diabeł jest postacią pozytywną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.poch.com.pl 13.08.04, 11:52 gentleman syfa się nie boi, gentleman go ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbut Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: 217.97.203.* 13.08.04, 12:09 Jakam sie, ale tylko przy mowieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 13.08.04, 12:22 nie mam nic przeciwko ruchom kobiet...byle byłe by rytmiczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.poch.com.pl 13.08.04, 12:51 Tadeusz wajchę przełóż ! E tam, Ambroży przełoży ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.04, 20:36 Gość portalu: klos napisał(a): > Tadeusz wajchę przełóż ! E tam, Ambroży przełoży ! Jestem Adam, nie przekładam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.poch.com.pl 13.08.04, 12:57 Lepiej pić w Szczawnicy niż szczać w piwnicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badylek Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:45 U kobiety nie są ważne nogi, tylko serce które bije między nimi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 13.08.04, 14:28 Zachowuj się - byle jak ale zachowuj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:15 Gość w dom, żona w ciąży i łyżek brakuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:16 Nie ważne z kim się śpi, ważne z kim się dzieci ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
elsik Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 18.08.04, 13:28 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Nie ważne z kim się śpi, ważne z kim się dzieci ma ! Nie wazne kto z kim spi, wazne zeby dzieci z tego nie bylo Obiecanki macanki a glupiemu stoi Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 22.09.04, 00:05 Obiecanki cacanki a kolana razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:43 loczek62 napisał: > Obiecanki cacanki a kolana razem... > Obiecanki cacanki a głupiemu stoi ... Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 13.08.04, 15:17 Tym chata bogata co ukradnie tata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:45 Dla domyślnych. Najwierniesza "kobieta" to Renia Grabska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:50 Miłość gorsza jest od sraczki, tak szybko nie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morris Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.chelmnet.pl 13.08.04, 20:59 Jak cie walne, to ci sie oranzada z komunii odbije... :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa do morrisa... 13.08.04, 21:04 ...to jest najpiękniesze ;)))))))))))))))) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AkwA O miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:16 Miłośc jest cudownym uczuciem, ale zwykłe bzykanie też daje sporo radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaw Re: O miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:24 Jestem dobrym kochankiem, bo często trenuję w samotności. Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flyp O słonku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:32 Słoneczko wschodzi, a ja pewnie zaszłam. (ja) Odpowiedz Link Zgłoś
pamusz Re: O miłości 16.08.04, 01:52 Z trzech "wiecznych" rzeczy: wieczna ondulacja, wieczne pióro i wieczna miłość, najtrwalszą rzeczą jest wieczne pióro. (T.Dołega -Mostowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: O miłości 16.08.04, 10:23 Takich trzech jak nas dwóch nie ma ani jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: project Re: O miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:54 To tylko polowa.. Calosc brzmi tak: Takich trzech jak nas dwóch nie ma ani jednego, powiedzial czwarty z nich poczym obaj wyszli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pama remorris. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:37 Jak ci przy...walę, to ci łeb z płucami odpadnie. (ludowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.echostar.pl 14.08.04, 18:01 My tu gadu, gadu, a Chinczyków coraz wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:24 Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem... Kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 16.08.04, 20:48 Gość portalu: fox napisał(a): > Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem... > > Kto to powiedział? Honoriusz Balzac :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
kkinga23 Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. 16.08.04, 21:26 Pewien 52-letni amant przesłał mi wiadomość:"Może masz ochotę poznać mego Wacka i sprawić by wystrzelił całą mocą swoją?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TASZA Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:26 1: Pozbawię cię przyjemności rozmowy ze mną/ mojego towarzystwa 2: nie możesz pozbawić mnie czegoś, na co nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jevka Re: najfajniesze powiedzonka, riposty itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:16 -ktora godzina? -za pół gwizdy wpódo pizdy -smacznego -nie trzepiaj się żarcia mego/ chuj ci do tego -np. może dostaniemy tą forsę -jak zejdom się trzy dni wroz (ironia) -pożycz pieniędzy -jak znajde na owsisku Odpowiedz Link Zgłoś