Dodaj do ulubionych

trzydziestka

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 21:33
kończę dziś 30-stkę! pomocy! czy to już koniec świata?
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:35
      Spox, to dopiero początek! No i wszystkiego naj...z tej okazji :)
    • Gość: KOBIETA Re: trzydziestka IP: *.chello.pl 21.08.04, 21:36
      spoko, to dopiero początek, wiem coś o tym , super wiek, wszystko przed tobą
      hepi bersdeja!
      hepi bersdeja!
      hepi bersdeja!
      • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:37
        Na czkawke najlepiej possać cukierka :)
        • Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:46
          Eee, tam. Cukierka... ;-)))
          • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:48
            znasz lepsze sposoby?
            A w ogóle co Ci chodzi po głowie? ;)
            • Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:03
              Nie wiem, co chodzi, ale na pewno nie wszy! ;-)
              • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:07
                A Ty już skończyłeś trzydziestkę, że tak się mądrzysz? ;)

P.S. jeszcze można czkawkę przestraszyć :)
                • Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:17
                  debi_bebi napisała:

> A Ty już skończyłeś trzydziestkę, że tak się mądrzysz? ;)

Nie wiem, gdzieś mi się legitymacja szkolna zapodziała i nie mogę sprawdzić. ;-)

> P.S. jeszcze można czkawkę przestraszyć :)

OK, jakbyś kiedyś miała czkawkę, to wiesz... ;-)

• debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:24
                    To dowodu osobistego nie posiadasz, a już straszyć chcesz??? Kto by
                    przypuszczał ;)
                    • Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:40
                      Straszyć? W życiu! Dowód mam, ale okazuję jedynie uprawnionym organom! ;-)
                      • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:50
                        Można wiedzieć, co to za organy. Nadmieniam, że wątrobę mam zdrową ;)
                        • Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:58
                          W sumie można, ale wolałbym zobaczyć i ew. pokazać te organy! ;-)))
                          • debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 23:12
                            A masz już jakieś uprawnione, młodzieńcze?
                            ;)
                    • Gość: qtek to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:43
                      sam smak dojrzalego owocu:)
                      • debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 22:51
                        Fakt, że jest za co ścisnąć ;)
                        • Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:53
                          az soki wytrysna?
                          • debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 22:56
                            Jak lawa z wulkanu :P
                            • Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:59
                              no to trzymac Cie,
                              za sciska,
                              zobaczymy,
                              co wytrysnie:)
                              • debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:04
                                Ryzykant ;)
                                • Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:14
                                  a co moge stracic,
                                  jak Cie scisne?
                                  • debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:18
                                    Zupełnie co innego, niż to, co możesz stracić nie ściskając :)
                                    • Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:20
                                      za duzo tych zaprzeczen,
                                      scisne i zobacze:)
                                      • debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:26
                                        Ok, ale tymczasem to mnie się udało wycisnąć z Ciebie wirtualny uśmiech, o
                                        poważny przedstawicielu rodu męskiego i badaczu dusz cudzych :)
                                        • Gość: życzliwy Re: ściśnij qtka za coś innego, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:45
                                          może uda się tobie, jako pierwszej foremce w historii FT coś wycisnąć z
                                          chłopa :))
                                          • Gość: qtek bo zyczliwego, to juz nawet nie ma za co sciskac.. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:52
                                            dobrze ze jeszcze w necie,
                                            zyczliwie sobie,
                                            klepac moze:)
    • Gość: młokos Re: to masz problem................., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:45
      rozejrzyj się za młodzieńcami w wieku 17-19 latek, przy nich się odmłodzisz :)
    • Gość: nienasycona Re: trzydziestka IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 21.08.04, 23:09
      Najlepszego na nowej drodze życia;)- nowy rozdział przed Tobą. Good luck;)
    • czaroffnica24 Re: trzydziestka 21.08.04, 23:09
      30 !!! I jesteś jeszcze w stanie siedzieć tak długo ? Nie chodzisz spac z
      kurami ? A ręcę ci się nie trzesą na klawiaturce ? ? ?

P.S. Czemu trzydziechę spedzasz wirtualnie?
    • Gość: 32 Re: trzydziestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:14
      Dwa tygodnie ssania w żołądku, a potem wszystko wraca na swoje miejsce i
      okazuje się, że ta naprawdę strrrrrrrraszna granica to 40-tka (tylko nam się
      przedtem pomyliło), no a do 40-tki mamy jeszcze kupę czasu.
    • Gość: only Re: trzydziestka IP: *.kabel.telenet.be 22.08.04, 14:38
      no to tak przy okazji, moze i ja powinnam swoje trzy centy dorzucic....
      otoz, ja jeszcze jej nie skonczylam, ale juz dostalam porady od forumowej
      znawczyni tego wieku dotyczace stanu kobiety trzydziestoletniej....
      Ja wiem, ze sie powtarzam, ale:
      1. skup sie na sloiczkach z kremami przeciwzmarszczkowymi
      2. zazywaj relanium lub cos mocniejszego ze wzgledu na mozliwosc pojawienia sie
      w tym wieku pierwszej zmarszczki
      3. daruj sobie facetow i poczekaj do wieku dobrze po 40-ce, poniewaz nie masz
      szans, bo zarowno na rynku pierwotnym jak i wtornym kroluja kobiety 20-sto lub
      40-sto letnie, a ty niestety nie lapiesz sie w te kategorie

czyli ogolnie mowiac nie ma ci czego zazdroscic, tej 30-tki....:(((
      • Gość: 32 Re: trzydziestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:48
        O kurcze - ta znawczyni chyba chciała nas sprytnie wyeliminować z rynku :)))
        • Gość: only Re: trzydziestka IP: *.kabel.telenet.be 22.08.04, 14:54
          czyzbys miala jakies kontrargumenty przeciw opinii bieglej???
          nie wierze....:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka