Gość: cookie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 21:33 kończę dziś 30-stkę! pomocy! czy to już koniec świata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:35 Spox, to dopiero początek! No i wszystkiego naj...z tej okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA Re: trzydziestka IP: *.chello.pl 21.08.04, 21:36 spoko, to dopiero początek, wiem coś o tym , super wiek, wszystko przed tobą hepi bersdeja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA Re: trzydziestka IP: *.chello.pl 21.08.04, 21:36 spoko, to dopiero początek, wiem coś o tym , super wiek, wszystko przed tobą hepi bersdeja! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:37 Na czkawke najlepiej possać cukierka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:46 Eee, tam. Cukierka... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 21:48 znasz lepsze sposoby? A w ogóle co Ci chodzi po głowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:03 Nie wiem, co chodzi, ale na pewno nie wszy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:07 A Ty już skończyłeś trzydziestkę, że tak się mądrzysz? ;) P.S. jeszcze można czkawkę przestraszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:17 debi_bebi napisała: > A Ty już skończyłeś trzydziestkę, że tak się mądrzysz? ;) Nie wiem, gdzieś mi się legitymacja szkolna zapodziała i nie mogę sprawdzić. ;-) > P.S. jeszcze można czkawkę przestraszyć :) OK, jakbyś kiedyś miała czkawkę, to wiesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:24 To dowodu osobistego nie posiadasz, a już straszyć chcesz??? Kto by przypuszczał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:40 Straszyć? W życiu! Dowód mam, ale okazuję jedynie uprawnionym organom! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 22:50 Można wiedzieć, co to za organy. Nadmieniam, że wątrobę mam zdrową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: trzydziestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:58 W sumie można, ale wolałbym zobaczyć i ew. pokazać te organy! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: trzydziestka 21.08.04, 23:12 A masz już jakieś uprawnione, młodzieńcze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:43 sam smak dojrzalego owocu:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 22:51 Fakt, że jest za co ścisnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:53 az soki wytrysna? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 22:56 Jak lawa z wulkanu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:59 no to trzymac Cie, za sciska, zobaczymy, co wytrysnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:04 Ryzykant ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:14 a co moge stracic, jak Cie scisne? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:18 Zupełnie co innego, niż to, co możesz stracić nie ściskając :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek Re: to ty debi, stara doopa jestes............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:20 za duzo tych zaprzeczen, scisne i zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ty debi, stara doopa jestes............ 21.08.04, 23:26 Ok, ale tymczasem to mnie się udało wycisnąć z Ciebie wirtualny uśmiech, o poważny przedstawicielu rodu męskiego i badaczu dusz cudzych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: ściśnij qtka za coś innego, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:45 może uda się tobie, jako pierwszej foremce w historii FT coś wycisnąć z chłopa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtek bo zyczliwego, to juz nawet nie ma za co sciskac.. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:52 dobrze ze jeszcze w necie, zyczliwie sobie, klepac moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młokos Re: to masz problem................., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:45 rozejrzyj się za młodzieńcami w wieku 17-19 latek, przy nich się odmłodzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienasycona Re: trzydziestka IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 21.08.04, 23:09 Najlepszego na nowej drodze życia;)- nowy rozdział przed Tobą. Good luck;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: trzydziestka 21.08.04, 23:09 30 !!! I jesteś jeszcze w stanie siedzieć tak długo ? Nie chodzisz spac z kurami ? A ręcę ci się nie trzesą na klawiaturce ? ? ? P.S. Czemu trzydziechę spedzasz wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32 Re: trzydziestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:14 Dwa tygodnie ssania w żołądku, a potem wszystko wraca na swoje miejsce i okazuje się, że ta naprawdę strrrrrrrraszna granica to 40-tka (tylko nam się przedtem pomyliło), no a do 40-tki mamy jeszcze kupę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: trzydziestka IP: *.kabel.telenet.be 22.08.04, 14:38 no to tak przy okazji, moze i ja powinnam swoje trzy centy dorzucic.... otoz, ja jeszcze jej nie skonczylam, ale juz dostalam porady od forumowej znawczyni tego wieku dotyczace stanu kobiety trzydziestoletniej.... Ja wiem, ze sie powtarzam, ale: 1. skup sie na sloiczkach z kremami przeciwzmarszczkowymi 2. zazywaj relanium lub cos mocniejszego ze wzgledu na mozliwosc pojawienia sie w tym wieku pierwszej zmarszczki 3. daruj sobie facetow i poczekaj do wieku dobrze po 40-ce, poniewaz nie masz szans, bo zarowno na rynku pierwotnym jak i wtornym kroluja kobiety 20-sto lub 40-sto letnie, a ty niestety nie lapiesz sie w te kategorie czyli ogolnie mowiac nie ma ci czego zazdroscic, tej 30-tki....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32 Re: trzydziestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:48 O kurcze - ta znawczyni chyba chciała nas sprytnie wyeliminować z rynku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: trzydziestka IP: *.kabel.telenet.be 22.08.04, 14:54 czyzbys miala jakies kontrargumenty przeciw opinii bieglej??? nie wierze....:( Odpowiedz Link Zgłoś