to_ja_pisze 07.02.15, 20:49 w bliższej znajomości ( z dziewczyną, chłopakiem) tzn. w koleżeństwie, w małżeństwie itd. Co jest dla Was takie ważne, że nie będzie chcieli z kimś spędzać więcej czasu, jeżeli nie ma tego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 20:56 Dyskwalifikuje, czyli jest niedopuszczalne: nieuczciwość niewierność brak szacunku dla innych ludzi oraz zwierząt brak elementarnych zasad higieny (nie chodzi mi tylko o musztrowanie skarpet :D))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:00 A z fizycznych? Krzywe zęby... Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:05 a-g-l-a-j-a napisała: > A z fizycznych? > Krzywe zęby... > Ty się ciesz że w ogóle ma zęby swoje .... :D Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:08 Z tego będę się cieszyć w okolicach emerytury... czyli gdzieś koło 90 Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:09 Zleci jak z bicza strzelił! :D Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:13 Może zdażę się jeszcze raz zakochać... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:17 Życzę Ci tego. :) I to z wzajemnością....... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:08 A jak sztuczne ale ładnie dobrane? :> :D No ja nie mogę......... Wyobraziłam sobie, jak Orzeszek na pierwszej randce sprawdza uzębienie potencjalnej oblubienicy..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:11 Orzeszka da do schrupania i będzie wiedział wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:13 co Ty, reklam nie oglądasz? są takie kleje do protez, bez problemu można orzeszki chrupać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:16 Orzeszki może tak, ale czy Orzeszka??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 23:35 Gryzienie surowo wzbronione ! Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 11:15 Ale tak w uszko tyż nie? :D A w co można? Orzecha? :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 11:26 carol-jordan napisała: > Ale tak w uszko tyż nie? :D > A w co można? Orzecha? :D Nie w co, tylko kto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 11:38 Aleś mnie spławił! Koncertowo! :D Dobra, to piona na zgodę? Obiecuję poprawę.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:03 Cała przyjemności po mojej stronie. i pamiętaj ulubione powiedzenie mojej siostry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:15 Aż się boję, ale spytam: jakie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:35 już o nim pisaliśmy z siostrą poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:00 To Ty tu rodzinnie piszesz? A siostra to?....... Tak, wiem: poszukaj...... Z góry: dziękuję. :> Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:14 Leniuch patentowany Pomogę. Nigdy nie mów nigdy i zawsze unikaj zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:16 Może zamiast prostować lepiej od razu na sztuczne się przerzucić.. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:59 a-g-l-a-j-a napisała: > A z fizycznych? > Krzywe zęby... No to właśnie zostałem odpalony. Nie mam jakiejś awarii ale hollywoodzkiego uśmiechu też nie. Pff... co za wymagania. Lepszym ode mnie konkurentom, którzy jeszcze nie zostali zdyskwalifikowani życzę powodzenia w następnych konkurencjach teleturnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:00 "Mam 174 cm wzrostu. Chciałabym żebyś był co najmniej 6 cm wyższy ode mnie." - o takie coś na przykład dyskwalifikuje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:04 Załóż, że kobieta nosi szpilki... pewnie nie czułbyś się komfortowo idac przy niej, gdybyś mial z 10 cm mniej... A ja się nie mogę pogodzić z tym, że wysocy mężczyźni gustuja raczej w malutkich kobietkach... dla wysokich kobiet zabraknie wysokich mężczyzn kiedy oni wszyscy będa za maleństwami się uganiali.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:06 a-g-l-a-j-a napisała: > A ja się nie mogę pogodzić z tym, że wysocy mężczyźni gustuja raczej w malutki > ch kobietkach... dla wysokich kobiet zabraknie wysokich mężczyzn kiedy oni wszy > scy będa za maleństwami się uganiali.. ;-) Co my na to poradzimy że takie nam się podobają ? Takie maleństwa są chmmm i do tego przeważnie maja charakterek... Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:09 Charakterek.. w sensie, że ciche, grzeczne? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:10 Jestem mała! I drobna. :D I więcej już za Tobą ganiać nie będę. :> Odpowiedz Link Zgłoś
pan-colnago Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:11 To się nazywa kryptopedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:14 Właź do dziury z której wylazłeś Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:09 albo - lubię drobne malutkie brunetki. chciałbym, żebyś ćwiczyła aikido i śpiewała jak Kasia Nosowska - takie coś też :-P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:15 Oj, ja to też bym chciała: żebyś śpiewała jak Kasia Nosowska! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:46 skąd wiesz, że nie śpiewam :> Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:04 kama265 napisała: > skąd wiesz, że nie śpiewam :> > śpiewać każdy może ale nie każdy powinien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:10 ^_^ gdyby nie hamowała mnie moja wrodzona skromność, to byście mnie na scenie podziwiali ;) a tak, tylko w samochodzie i wannie się realizuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:16 Gdyby mnie nie hamowała moja wrodzona skromność to...... i biskupem mogłabym zostać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:22 biskupem jakiego kościoła?:> Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:36 kama265 napisała: > biskupem jakiego kościoła?:> > Takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:39 aż tak dobrze znasz Carol? nonono .... ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:02 Dementuję! Stanowczo! Otóż, są to pomówienia i perfidne kalumnie! :> Mamooooooooooo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:30 carol-jordan napisała: > Dementuję! > Stanowczo! > Otóż, są to pomówienia i perfidne kalumnie! :> > Mamooooooooooo! :D Wyparcie, siostro podaj pawulon na rozluźnienie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:29 kama265 napisała: > aż tak dobrze znasz Carol? nonono .... ;) :D > > Co prawda nie łączyło nas nic nawet przez 5 minut. Ale myślę że dobrze by tam pasowała i szybko poczuła by się jak w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:32 Jak ja Ci zaraz po garbie przyłożę, to też się poczujesz jak w domu! :> :> Czekaj, wróci Onyks z randki, to Ci poprawi! :D A właśnie..... chyba randka ze śniadaniem, co nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:37 :D :D no nie wiem Carol, Na Onyksa to bym nie liczyła :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 14:24 no bo niech sobie sama radzi nie? duza dziewczynka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:39 carol-jordan napisała: > Jak ja Ci zaraz po garbie przyłożę, to też się poczujesz jak w domu! :> : > 62; obiecanki cacanki a głupiemu stoi :D > Czekaj, wróci Onyks z randki, to Ci poprawi! :D no na pewno pokaże mi jak mogłem dowalić do pieca bardziej ;) > A właśnie..... chyba randka ze śniadaniem, co nie? ;) a skąd mam to wiedzieć ? ale widzę że zazdrości wypełza :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 14:20 jakie to ciekawskie życia innych :P ...swoją drogą fajny wieczór, jeszcze lepsza noc....:D Orzeszku....aleś się rozkręcił szybko:P ...jak stary, dobry znajomy:D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 15:18 Pogratulować. A faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy.... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 15:58 Onyksie, czy Ty uważasz, że przy nas jakikolwiek facet (sprawdzić, czy nie Sil...) mógłby się nie rozkręcić??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:47 carol-jordan napisała: > Onyksie, czy Ty uważasz, że przy nas jakikolwiek facet (sprawdzić, czy nie Sil. > ..) mógłby się nie rozkręcić??? :D A chcesz szczerej odpowiedzi :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:52 Orzeszku, toć Onyksa pytałam.... :> Mój świat już nie kręci się wokół Ciebie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:57 carol-jordan napisała: > Mój świat już nie kręci się wokół Ciebie! :D A to kiedykolwiek kręcił ? Nie zauważyłem. Chyba musze kupić lepsze okulary :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 20:01 Toż całe wczoraj. :> Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:23 Jak dajesz samochodowe recitale to zawsze współpasażer się załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:37 próbuję się hamować przy współpasażerach ale niektórzy dostąpili tego zaszczytu, przyznaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:48 Ja to bym miał dla Ciebie do zaśpiewania piosenkę krótka o śniegu, bałwankach i saneczkach ale wstydzę się powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:54 ale że ja miałabym ją zaśpiewać? czy Ty dla mnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:12 kama265 napisała: > ale że ja miałabym ją zaśpiewać? czy Ty dla mnie? ;) Ta pioseneczka zawsze mi do głowy przychodzi zimą gdy spada śnieg i ktoś się cieszy że tak pięknie jest Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:38 kama265 napisała: > a tak, tylko w samochodzie i wannie się realizuję ;) w samochodzie i wannie powiadasz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:40 orzech69 napisał: > kama265 napisała: > > > a tak, tylko w samochodzie i wannie się realizuję ;) > w samochodzie i wannie powiadasz ? :D haha, ja przepraszam bardzo, że się wtrącam, ale tylko jedno skojarzenie tu się ciśnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:43 jakie? :> mi się nic nie ciśnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:47 kama265 napisała: > mi się nic nie ciśnie :> I chyba w tym jest cały problem...:D Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:51 kama265 napisała: > tfu świntuchy :> > Głodnemu chleb na myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:53 głodny głodnemu zawsze wypomni :> Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 12:55 kama265 napisała: > jakie? :> mi się nic nie ciśnie :> Taka duża dziewczynka i takie pytania zadaje :P O ludzie co to się teraz z tą młodzieżą porobiło :> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:04 :D :D :D Kocham Cię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:15 carol-jordan napisała: > :D :D :D > > Kocham Cię ;) Ale, że mnie ?!?!?!?! o matko a ja taka nieuczesana :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:21 Taką kocham Cię najbardziej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 13:41 carol-jordan napisała: > Taką kocham Cię najbardziej! :D Rozłożyłaś mnie na łopatki, przysięgam ! haha :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:02 to samo co Carol napisała złe traktowanie zwierząt - to zawsze oznacza brak szacunku do słabszych i do życia w ogóle, a dla mnie to niedopuszczalne co innego dyskwalifikuje do związku - co innego do koleżeństwa ;) do obu - brak poczucia humoru, męczy mnie przebywanie z takimi osobami, mam dosyć po 5 minutach, czuję się jak na musztrze do związku - brak fascynacji, chemii, tego flow między nami, przeskakiwania wyładowań między synapsami ;), ogólne nieogarnięcie, mękolenie, chamowatość, brak otwartego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:04 Z fizycznych to nie może być wyższa ode mnie. Z charakteru to już tu padały odpowiedzi pod którymi się mogę podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
orzech69 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 10:20 Ciut za mały żeby grać w kosza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:23 Zarozumialstwo, wyniosłość, pyszałkowatość, arogancja, samochwalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 21:29 Czyli Jarosław K. nie ma u Ciebie żadnych szans! :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 22:58 Na poziomie zupełnej podstawy: dyskwalifikuje chamstwo bo miłe widziana ogólna kultura osobista Jeżeli chodzi o znajomych nie ma znaczenia jak wyglądają, chyba, że faktycznie ktoś razi po oczach swym czarnym uzębieniem lub widocznym brakiem uzębienia. Zdyskwalifikuje bufonada i ogólne nadęcie, głupota i brak poczucia humoru. W przypadku potencjalnego wybranka: brak bystrości umysłu, poczucia humoru, no i kobieciarze też odpadają w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 23:42 a nie mam siły tego teraz czytać........ może nie ma takich cech ale liczy się całokształt z nich zbudowany. Kiedy liczba minusów przekracza te plusowe i już nic więcej nie zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Cechy, które dyskwalifikują 07.02.15, 23:55 facet699 napisał: > a nie mam siły tego teraz czytać........ A coś Ty taki zmachany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:15 brak poczucia humoru... sztywność, chamstwo, brak poszanowania innych ludzi.... ...i niechęć do tańczenia :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 19:18 A myślałem, że sztywność jest pożądana.;) A tu proszę jaka nowina... Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:22 sztywność w stylu "założyłem koszulę razem z wieszakiem" ;) to nie baudzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:08 czarny.onyks napisała: > ...i niechęć do tańczenia :P :D No i po ptokach. :> O co w ogóle chodzi z tym ruszaniem się w takt utworów muzycznych? I to jeszcze trza umieć jakieś kroki, układy i wiedzieć które kiedy... Działalność jak dla mnie kompletnie niezrozumiała i bez żadnego sensu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:11 A ja akurat baba a podzielam Twoje zdanie. Jedyne odstępstwo to taniec na golasa w łazience albo nie.... Ale przy zasłoniętych roletach. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:33 Obawiam się, choć to chyba złe słowo, że jesteś unikatowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:34 Łooooo, jakby to nie było forum, to bym się zarumieniła. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:43 No to teraz ja nie wiem co powiedzieć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:21 > czarny.onyks napisała: > > ...i niechęć do tańczenia :P :D > > No i po ptokach. :> nie poddawaj się... właściwa trenerka i każdy zatańczy..... :> ;) OEC 2014 - Dogdance Freestyle - Sandra & Lizzy Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:31 Właściwszym słowem byłoby chyba - treserka. Trochę mam mieszane odczucia :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:35 ale to jest na pewno pozytywna metoda szkolenia ;) "tancerz" wydaje sie być zadowolony :D Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:42 Pewnie smakołyki i kliker. :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:45 na pewno są jakieś ludzkie odpowiedniki tychże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:26 aaa...bo to od razu o dyskwalifikacji piszemy?? no to nie.... ale miło by było;) niezrozumiała? nie tuliłeś się nigdy do kobiety?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:35 Tytuł wątku tak jakby w stronę dyskwalifikacji nieuchronnie prowadzi. :> Owszem, zdarzało się, ale po co mieszać w to jeszcze podkład muzyczny i menueta? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:29 z właściwą partnerką kroki same się robią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Cechy, które dyskwalifikują 08.02.15, 22:40 Mi się nie robią... z czego można wyciągnąć dwa całkiem różne wnioski. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Cechy, które dyskwalifikują 09.02.15, 21:11 może ciągle czekasz na właściwą?;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Cechy, które dyskwalifikują 10.02.15, 10:52 brak dbałości o siebie... palenie papierosów... odrzucają mnie dość skutecznie osoby, które na każdym kroku muszą udowadniać, że są lepsze od innych ....moralizować, pouczać, wywyższać się.. Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Cechy, które dyskwalifikują 10.02.15, 11:34 Mnie odrzuca głownie niestabilność emocjonalna, brak dystansu do siebie co widać po odbieraniu wszystkich uwag do siebie, mała samodzielność w myśleniu , działaniu i zyciu, ograniczenie umysłowe i horyzontów myślowych, mała ciekawość świata, brak zainteresowań, sztywnośc w myśleniu i postrzeganiu swiata, ocenianie innych i zainteresowanie ich życiem bardziej niż własnym - ale to pochodna braku pasji. I chyba nie odnalazłabym sie w relacji z kims kto bardzo dużo czasu poświęca na pisanie na forum, nawet tematycznym:) Odpowiedz Link Zgłoś