folder32 08.04.15, 12:58 Cześć wam Jestem tu nowy szukam ciekawych znajomości podnieca mnie sex kamera poznam kobietę drapieżną kocicę chetną, która lubi sex wiek bez ograniczeń mam nadzieje że poznam tu normną spragnioną kobiete sexu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Kamera 08.04.15, 13:04 no i nie wiem...wydać Cię na pożarcie tutejszym kocicom i lampartom... czy raczej pomóc inaczej ...bo nie wiesz, co czynisz:D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kamera 08.04.15, 13:10 Ocho ! Onyks nożyczki za plecami trzyma, jakieś foldery będzie chyba ciąć, czy coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kamera 08.04.15, 13:12 no właśnie...nie wiem.. liczę na Waszą pomysłowość i trochę zabawy:P a potem się zastanowią, jak wrócę:D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kamera 08.04.15, 13:52 Na razie nic się nie dzieje. Czają się :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kamera 08.04.15, 13:07 A tak z ciekawości... W jaki sposób tu trafiłeś? Co Cię zachęciło do zamieszczenia swojego ogłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Kamera 08.04.15, 14:14 folder32 napisał(a): > > Cześć wam > Jestem tu nowy szukam ciekawych znajomości podnieca mnie sex kamera poznam kobi > etę drapieżną kocicę chetną, która lubi sex wiek bez ograniczeń mam nadzieje że > poznam tu normną spragnioną kobiete sexu no to może napój tę normalną kobietę seksu najpierw, to może i ją podnieci ta sex kamera... chociaż kobiety nie lecą na elektronikę chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Kamera 08.04.15, 17:07 Obstawiam ( sadząc po składni), że folder jak pisał to już zaliczył upicie... ... Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Kamera 08.04.15, 17:04 Seks - nie sex. No nie wiem czy normalne kobiety preferują seks via kamera. Normalni mężczyźni chyba też nie. Może poszukaj profesjonalnego portalu i profesjonalnej obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Kamera 08.04.15, 17:40 To, że robimy czasem dość pikantne aluzje nie znaczy jeszcze,że na takie ogloszenie zareagujemy entuzjazmem. W tematykę forum trafiłes idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kamera 08.04.15, 18:41 Dziecko, tak to jest, jak się na wagary chodzi...... :> Składnia jakaś taka......... chińska? :D Odpowiedz Link Zgłoś
folder32 Re: Kamera 08.04.15, 19:19 To może znacie program do poprawy stylu pisowni tylko nie Word :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kamera 08.04.15, 19:22 Może zamiast gapienia się na pokazy przez sekskamerki warto czasem przeczytać jakąś książkę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kamera 08.04.15, 19:57 Noooooooo....... aleś poszedł po bandzie........ :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kamera 08.04.15, 20:37 Mnie uczono, że czytanie wzbogaca słownictwo i umożliwia nabycie umiejętności poprawnego budowania zdań.;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kamera 08.04.15, 21:05 Ale to było w "starej" szkole, Silu.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Kamera 08.04.15, 21:29 od czegoś trzeba zacząć, może najpierw "Poczytaj mi mamo"... Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Kamera 08.04.15, 19:38 Powiem jeszcze tylko..,w sztuce rozmowy zdecydowanie powinienes się przyciagnac..nie rozpoczyna się każdej rozmowy od tego, że Twój ulubiony temat to sex...kobiety mają lepiej rozwinięty zmysł słuchu.Miej to na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
folder32 Re: Kamera 08.04.15, 21:14 Mądrale jak się tak modrzycie to ciekawy jestem ile w tym roku książek przeczytaliście skoro statyki mówią zupełnie, co innego, że Polacy książek nie czytają a jak już to jedną do roku, więc nie wiem czy czegoś po przeczytaniu jednej książki w roku można czegoś się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kamera 08.04.15, 21:22 A cholera wie, co mówią "statyki"........ :> Nie słuchaj ich..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Kamera 08.04.15, 21:28 bo my tu się zebraliśmy wszyscy którzy czytamy i nabijamy statyli dla caluskiego narodu wieeesz? trafiłeś na forum dla wykształciuchów i bibliofilów :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kamera 08.04.15, 21:33 Noszsz...... Kama, nie deprymuj kolegi... :> Tak dobrze mu szło........ :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kamera 08.04.15, 21:44 Uprasza się interlokutora o kulturalne zachowywanie się w stosunku do dam i panów piszących tutaj... Wpuściliśmy Cię na swe podwoje, więc więcej szacunku dla nas :> /...ja czytam jedną na tydzień/dwa.../ Odpowiedz Link Zgłoś