wobooz Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 11.10.04, 13:47 Mam 25 lat, 176 cm wzrostu i 78 kg wagi. Czy to wystarczy do przepowiedni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezynka Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 14:40 Nie...to nie starczy do przepowiedni.. ale jeśli jesteś facetem to ja Cię biorę :)))))))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wobooz Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 11.10.04, 15:24 Jeśli jesteś kobietą, to bierz mnie! heheh ;)) A ile masz lat, wzrostu i wagi? :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.aromedia.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:57 załapałam się jeszcze na promocje????????jak chcesz zrobić wrażenie to powiedz co będę miała na drugie danie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:01 Czarodzieju czu rozdajesz jeszcze przepowiednie? Jesli tak to odpowiedz mi na pytanie czy pokocha mnie w końcu osoba, którą ja kocham od roku i cały czas walcze o nią. Czekam na przepowiednie! Odpowiedz Link Zgłoś
alma77 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 11.10.04, 22:06 Jestem z kimś, ale jestem sama, czekam na kogoś, ale myślę, ze się nie doczekam i co Ty na to Czarodzieju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Ja Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 22:40 30 lat i nostalgia w sercu... I co mi przepowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Ja nadal smutna. Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.04, 14:41 Nie dostałam przepowiedni. 31 lat, blondynka, w związku, ale to nie ten który był mi przeznaczony... Ciagle rozdrapuję rany. Co mi przepowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 195.205.119.* 05.11.04, 11:52 Hejka, witam wszystkich, wróciłem wraz z workiem przepowiedni ... może i dla Ciebie mam tu jakąś :) ... chcesz dowiedzieć się co Ci "pisane" ? - napisz coś o sobie a postaram się zajrzeć w twą przyszłość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 62.29.137.* 05.11.04, 11:57 u mnie smutek i nostalgia, kłopoty to moja specjalność,I co Ty na to Czarodzieju?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 195.205.119.* 05.11.04, 12:43 Ojj, w czarnych barwach widzisz świat ... A zobaczmy jak Twój świat widzi ma magiczna kula ... zerkam w nią i widzę: "widzę" - wkrótce wydaży się coś nietypowego, niecodziennego, to coś nieco odmieni twe życie i sprawi że zobaczysz "tęczę" ... to "coś" będzie miało ciemne oczy i włosy (chyba loki) ... więc miej oczy szeroko otwarte bo jak przegapisz okazję to będziesz błądził w mroku po wieki ... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 62.29.137.* 05.11.04, 12:47 Dziękuje:))woałbym jednak żeby to "coś" miało krókie blond włosy i brązowe oczy i żeby tym czymś było TA-JEDYNA-która odeszła:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 195.205.119.* 05.11.04, 13:38 Hmm, życie nie zawsze daje nam to czego pragniemy - lecz to co dla nas najwłaściwsze ... i na próżno by szukać w tym sensu ... Zycie czasem zabiera nam to co wydaje się być całym światem, by wkrótce potem dać nam cos co stanie sie całym wszechświatem, a czas między jednym a drugim to jak zawieszenie w koszmarnej próżni ... więc cierpliwości, nic nie trwa wiecznie, a po burzy zawsze w końcu musi zaświecić słonko Hmm, dla pewności raz jeszcze zerkam w mą magiczną kule i ... tak, nie ma wątpliwości, to "coś" o czym pisałem na pewno ma ciemne oczy i włosy (lekko kręcone) ... nie wiem czy to jakaś nowa miłość, może tylko (aż) przyjaźń, ale to coś wywrze ogromny wpływ na Twe życie, sprawi, że wykoleisz sie z toru po jakim dotąd jechałeś i ... i pokierujesz swym życiem w innym kierunku ... Twe najlepsze lata to nie przeszłość, lecz przyszłość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 62.29.137.* 05.11.04, 13:45 BAAAAARDZOOOO DZIĘKUJE!!!!!!:)))))))))) miłego zycia i dużo dobrych przepowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: *.aster.pl 05.11.04, 12:02 Witaj Czarodzieju :) Znajdziesz moze w tym woreczku cos dle mnie? Zawsze mi sie wydawalo ze moj swiat sie zmienia,ala ja stalam wtedy w miejscu, teraz moj swiat sie zatrzymal ale ja tym razem nie :) ? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 195.205.119.* 05.11.04, 13:17 Hmm, a może było tak: świat kręcił się w kółko a Ty stałaś w miejscu ... świat się zatrzymał i teraz Ty robisz kółko by "jutro znaleźć się tam gdzie byłaś wczoraj" ... nie wszystko wygląda tak jak to widzimy a życie to zagadka której rozwiązanie nie zawsze jest nam dane poznać u jego kresu ... No ale zobaczmy czy mam w mym worku z przepowiedniami też coś dla Ciebie ... szukam i ... i ... chyba mam ... tak ta jest dla Ciebie (tak mi się zdaje) :) ooo ... "widzę" - ostatnimi czasu słonko mocno dla Ciebie świeci, ale nie trać rozsądku bo się poparzysz ... "widzę" - wkrótce dostaniesz ciekawą propozycję i będziesz musiała podjąć pewną ważną decyzję ... jeśli będziesz się zastanawiać przez co najmniej całe trzy dni to twa decyzja z czasem okaże się właściwą, lecz jeśli będziesz "w gorącej wodzie kąpana" i od razu coś zdecydujesz to zawalisz sprawę i lawina niszczęść sypnie się ku Tobie ... "widzę" - hmm, to chyba jakiś "klaun" ... głupiec z niego to fakt, ale paradoksalnie on Ci coś dobrego doradzi, posłuchasz go i unikniesz kłopotków ... :) "widzę" - ... hmmm, widzę chyba jakiś teleturniej, a może to jakaś gra losowa bo widzę Ciebie i cyferki - widzę 13 i 17 ... reszta jest zamazana, musisz sama je skompletować i będzie WIELKA radość :) uff, zmęczyłem się od tego patrzenia w mą magiczną kulę więc na razie starczy życzę miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: *.aster.pl 07.11.04, 14:36 Witaj :) To "mowisz" ze sie krece w kolko, :) hmmm a ja myslalam,ze wreszcie ruszylam do przodu :)Kiedys z perspektywy czasu okaze sie jak to bylo:) Dziekuje serdecznie,za to ze w swym przepastnym worku znalazles cos dla mnie :) Pozdrawiam i zycze milego dzionka :) ps Kim jestes czarodzieju? :)Masz madre podejscie do zycia :) A moze nie pisz, bo przestaniesz byc czarodziejem... Jeszcze moglbys mi wyczarowac mezczyzne ktorego bym umiala pokochac i on mnie tez :) Ale to chyba by bylo za duzo dobrego;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: 195.205.119.* 09.11.04, 15:35 Interesuje Cię kim ja jestem ? ... miałbym przestac być "Czarodziejem" ? hmmm, zastanowię sie nad tym :) Na razie zdradzę Ci jedynie iż jestem Krzysztof znad morza :) Hmm, marzysz o "księciu z bajki" ? zobaczmy czy magiczna kula Coś na ten temat pokarze ... patrzę i widzę : "widzę" - hmm, tak, ktoś taki pojawi się w twym życiu, lecz nieprędko to nastąpi, jego ulubionym kolorem będzie zielony, Jak się poznacie? tego nie widzę, lecz to Ty go "wypatrzysz" (nie on Ciebie), To będzie WILEKA miłość lecz nie od pierwszego wejrzenia (uczucie przyjdzie z czasem), gdy się poznacie on o innej jeszcze będzie myslał lecz to będzie już "umierające" uczucie więc na początku zaczniecie tylko (aż) od przyjaźni :) Upss, kula zgasła, już chyba nic więcej nie pokaże Pozdrawiam i miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: *.aster.pl 11.11.04, 13:32 Hmm...Czarodziej Krzysztof :) milo mi :) Nie musi być od razu "Książe z bajki" zadowolę się zwyczajnym mężczyzną :) Marze...hmm...Chyba każdy potrzebuje tej drugiej osoby, to normalne, akceptuje moja samotność, ale jak się robi tak szaro i zimno brrr... i brakuje słoneczka, to przydałyby się silne, cieple ramiona :) i uśmiech, który by rozproszył chmurki na niebie :) Hmmm...Wiec widzisz jakieś światełko dla mnie :) tylko to "nieprędko" mi się nie podoba :) Ale cóż, nie można mieć wszystkiego... Pociesze się, ze czas bywa pojęciem względnym :)))) Miłego dzionka życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 15.11.04, 01:27 Witaj "agge" (Agnieszka?) Hmm, samotna z Ciebie istotka, marzysz o "osobistym słoneczku" na szare, mroźne, zimowe wieczorki? Fajnie to napisałaś ... widać siedzi w Tobie romantyczna i wrażliwa duszyczka ... oj uważaj, bo ponoć przeznaczeniem takich osób jest jedna ze skrajnych dróg życia - droga do wielkiego szczęścia bądź droga cierpienia a czasem obie te dróżki raz po raz się przeplatają (czytałaś "wichrowe wzgórza"? polecam), a jeśli do tego dzikość w sercu skrywasz to już na pewno tzw. "zwyczajne życie" nie jest Ci pisane ... Samotność ? też wiem jak to jest gdy czasem człowieka dołuje brak "drugiej połówki", ale w tej kwestii nic Ci nie doradze bo sam sobie z tym nie radze hihihi Ponoć każdemu jest ktoś pisany, więc może po prostu najlepiej szukać cierpliwie i nigdy nie zapominać iż nadzieja na końcu umiera ... Życzę Ci wytrwałości i powodzonka w poszukiwaniach, pamiętaj co ma magiczna kula pokazała ! - to Ty Go wypatrzysz pierwsza, więc nie czekaj aż gwiazdka z nieba spadnie lecz sama jej szukaj :) Aha i nie przejmuj się tym "nieprędko", które nieopatrznie wywróżyłem (sorki), przecież "nieprędko" nie musi oznaczać lat czy nawet miesięcy, może to kwestia tygodni lub tylko dni :) czasem w ciągu jednego dnia można przeżyć więcej niż przez rok, a czas to pojęcie względne (jak słusznie zauważyłaś cytując A.Einsteina) :) Jejku, która godzina? ... będę zmykał zaraz pod kołderkę bo nie wstanę rano Życzę Ci udanego pierwszego dnia z reszty swego życia :) Trzymaj się cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: Czarodziej powrócił !!! !!! !!! IP: *.aster.pl 22.11.04, 12:00 Witaj Czarodziej :) Nie agge to nie od Agnieszki :)Moje imie zdrabnia sie w sposob ktorego nie znosze :)))) Masz racje samotna istotka, to dobre okreslenie,ale jak juz wspomnialam akceptuje a raczej ucze sie akceptowac moja samotnosc. Ale bywa roznie, czasami jest latwiej a czasami bardzo trudno, szczegolnie okres swiateczny mnie napawa pesymizmem :0 Malo optymistyczne sa Twoje slowa :( hmmm...jedna ze skrajnych drog powiadasz. Jest w tym troche racji...ale nie chcialabym by to sie sprawdzilo ;))))))) Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za slowa otuchy :)) Milego dzionka. A Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 05.11.04, 12:48 No dobrze to ja też poprosze... Są rzeczy które mnie martwią bardziej niż inne i stoje przed radykslną zmiana w moim życiu i boje sie czy podołam emocjonalnie, fizycznie i finansowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 05.11.04, 18:00 Pogmatwało mi się życie, przede mną wiele wyborów i wiele dróg, czuję się troszkę zagubiona. Stoję - tak mi się wydaje- przed wielką niewiadomą. Nie wiem co wybrać dalej? Mam kilku kochanków, z nikim nie jestem na stałe, chociaż byłam i to całkiem niedawno,ale jako wolna kobieta czuję się o niebo lepiej, narazie:)Mam serdecznych przyjaciół, na których zawsze mogę polegać. Czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniqaa Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:14 nio własnie moze znajdzie sie cos dla mnie??? od ostatniego czasu trochce sie zmieniło.... heh studiuje sobie mam sympatycznych ludzi na roku.....heh nadal nie mozna sie odnalezc....w swiecie....tyle mysli we mnie jest tyle mozliwosci...boje sie decyzji ktore mam podjac...ale coz chyba trzeba sie odwazyc.... heh tyle czy to dobry pomysl??nio i własnie nie wiem....hehe kiedys juz mi cos napisałes ja pozniej cie poprosiłam zebys powiedził mi cos wiecej...bys glebiej spojrzal w kule.... jakbys mogł to zrobic byłabym bardzo dzwieczna:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:34 niedawno zerwałam z chłopakiem czy niedługo znajde nastepna "drugą polowke"??:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florentyna Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.chello.pl 06.11.04, 01:31 Wczoraj dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. Siedzę osłupiała i bezradna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:45 O, nie ma czarodziej ale jest leśny który zazwyczaj udziela się niedaleko. On zobaczył przypadkiem jakim ten wpis, ładnie podpisany i widzi, czyta, że nieszczęście. O, trudno znaleźć radę na takie rzeczy, i przewidywać nawet nie trzeba że smutek, niedobre dni. Nie może leśny przejść obojętnie, a że poradzić niewiele może to do pozdrowień się ograniczy, życzeń, żeby się nie załamywac, poddawać, rozpaczać. Dużo tu smutku, w internet, jak w życiu. Wierzyć trzeba że będzie lepiej, choć zazwyczaj bywa gorzej. O, zdrad dużo jest i nie zawsze się kończą wojną na noże. Leśny wie, dużo widział. Może się złe losy obrócą na dobre, czego życzy, pozdrawia. Szczerze napisał on, leśny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florentyna Re: Rozdaję przepowiednie - do Leśnego IP: *.chello.pl 06.11.04, 16:39 Dziękuję Leśny. Nie martw się, na noże nie będzie - nie jestem wojowniczką. Załatwiam swoje sprawy dyplomatycznie, czasem podstępem, nigdy krzykiem i siłą. Teraz jestem kompletnie zdezorientowana - mój mąż jest z tych co rozpieszczają, przynoszą często kwiaty, wciąż mówią że kochają i tak od z górą 20 lat. Ale nie mam zamiaru przegrać, choć oddałam rundę. Potrzeba mi tylko strategii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Czarodzieju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:15 Mam 17 lat, jestem nieszczęśliwie zakochana w koledze ze szkoły. Nie wiem czy mu sie podobam, bo rozmawia ze mną tylko o lekcjach. Wczoraj np. szedł przede mną korytarzem i nawet nie zaczekał, nie zaczął rozmowy. Było mi okropnie przykro. Czy popełnić z jego powodu samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Czarodzieju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:59 Szkoda, ze nie mozesz mi nic poradzić. Popełnię to samobójstwo. Może we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny Re: Czarodzieju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:45 O, leśny zdążył, bo jest poniedziałek. Przeczytał wpis ale nie jest czarodziej. Więc nie tyle on radzi co pyta, kłania się, doradza, jeśli wolno, czy przed popełnieniem ten akt rozpaczy nie wychylić lepiej sophii, dwu sophii. O, sophia bardzo pomocna, on sam wie najlepiej, stosuje, bardzo sobie chwali. O, nieszczęśliwa miłość to nie powód żeby się ciąć, ocenia leśny. Leśny to by się pociął gdyby rzuciła go Pamela, ale że do tego nie doszło to się nie tnie. A rzuciła go blond, bardzo podobna. Ale że nie oryginał to się nie tnie. To samo doradza, bo to złośliwym dużo satysfakcji by dało, a koleżance odebrało szanse ponownego spróbowania zakochać się, przynajmniej na czas jakiś. Rozpisał się, sophie już pierwszą kończy. Tyle od leśnego. On się też przestaje udzielać w internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodzieju? IP: 195.205.119.* 09.11.04, 13:27 Witaj desperatko ... spóźniłem się ? hahaha ... oj, mnie nie oszukasz, ma magiczna kula prawdę powie, a co w niej widzę ? już Ci mówię: "widzę" - ... za rok nie będziesz już nawet pamiętała o tym szczawiu z korytarza "widzę" - ... za lat kilka nastąpią WIELKIE zmiany w twym życiu, choć dziś nie cierpisz nauki niedługo nieco zmienisz zdanie i nawet na ciekawe studia się wybierzesz a tam mnóstwo fajnych znajomych i ... i co najważniejsze to tam poznasz swego "księcia z bajki", początek znajomości będzie burzliwy lecz początkowa "wrogośc" szybko przemieni się w szaloną miłość, a potem ... potem będą żyli długo i szczęśliwie ... :) "widzę" - ... czeka Cię bardzo długie życie - najpierw pierwszy człowiek stanie na Marsie nim kostucha po Ciebie przyjdzie ... "widzę" - ... porzuć te głupie myśli o rezygnacji z życia!!! dlaczego ? chocby dlatego że czekają Cię tego roku najcudowniejsze Święta w życiu (warto na nie poczekać), choćby dlatego by się przekonać co Ci przyniesie dzień jutrzejszy, ile powodów do uśmiechu, a nawet jeśli przyniesie Ci łzy to się nie przejmuj bo dzięki nim nauczysz się bardziej doceniać i pełniej przeżywać chwile radości których przecież w życiu też nie brakuje :) ... więc jakkolwiek by nie było Ci źle to żyj, po prostu żyj i zawsze dawaj życiu szansę by pokazało Ci również tę dobrą, radosną i szczęśliwą stronę ... PS. tak na marginesie uważam, że lepsza byłaby środa lub sobota (miałabyś szansę nie trafić do piekła) :) wtorek to fatalny wybór ... hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czarodzieju? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:30 czemu mi nie odpiszesz oszuście:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Czarodzieju? IP: 195.205.119.* 09.11.04, 14:05 odpisałem ... czasem milczenie więcej znaczy niż tysiąc słów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Czarodzieju? IP: 212.191.74.* 09.11.04, 15:13 Skoro mnie ostrzegasz przed wtorkiem, to pożyje jeszcze trochę i poczekam na na bardzie przyjazny dzień dla tego rodzaju sprawy. Już postanowiłam, ale dziekuję za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA jesli mozesz to cos mi odpisz:) IP: 80.51.250.* 06.11.04, 11:36 mam 22 prawie 23 lata studiuje mam chlopaka planujemy slub ale nie jestem pewna czy to "ten" mam beznadziejna matke i rodzine i pelno nieszczesc w tym roku nad nia chyba jakies fatum nad nami panuje ogolnie nie mam za ciekawego i szczesliwego zycia ale zdarzaja sie mile chwile :) czy widzisz cos w mojej przyszlosci ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 12:26 Mam 43 lata,jestem w trakcie rozwodu,mam bardzo poważne klopoty finansowe,brak mi chęci do życia.Czy w najbliższym czasie uda mi się pokonać te wszystkie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine1234 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 06.11.04, 12:48 Mam 37 lat(9-12-1967) kawaler, niezalezny, znudzony zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:54 A jabym chciała wiedzieć czy znajdę drugą połówkę ? Samotna, poprzejściach 28- letnia romantyczka. Odpowiedz proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
mroonia powiedz mi prosze... 06.11.04, 15:01 czarodzieju... zakochalam sie.. i nie wiem co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
anka111 Re: powiedz mi prosze... 31.12.04, 19:25 czarodzieju...ja też poproszę.. Własnie trochę mi smutno....zamknęłam się wskorupce,ale lubię ruch i ludzi...i kocham...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 07.11.04, 12:57 Czarodzieju moje życie jest nijakie, każdy dzień podobny. W życiu prywatnym, w pracy- nie chce się brzydko wyrażać. Do tego walnełam firmowe auto (robia mis straszne jaja), w swoim urwałam lusterko i wiele innych pierdół. Mam już dość życie mi zbrzydło, zawsze pod góre. Ja juz tego dłuzej nie zniose;(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 195.205.119.* 09.11.04, 14:03 Hmm, kłopoty lubią pędzących przez życie na złamanie karku, może po prostu próbujesz żyć zbyt szybko i omija Cię to co o uśmiech przyprawia i radość w sercu wznieca ... A co powie ma magiczna kula ... zobaczmy ... "widzę" - oj niewiele widzę ... jakaś mgła ... chyba znaczące zmiany w pracce, lecz to nie Ty prackę zmienisz, raczej Twój szef się zmieni ... "widzę" - ktoś o kim masz niezanajlepsze zdanie niedługo sprawi Ci milutką niespodziankę ... "widzę" - ... nie zadzieraj z krótkowłasą blobdyną bo z nią nie wygrasz, lepiej spróbuj ja sobie zjednać ... ona niedługo stanie na twej drodze ... miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:11 a co mnie obchodzi krótkowłosa blondyna, ale dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:41 więcej szczegółów prosz.ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 195.205.119.* 09.11.04, 16:13 mówisz że "co mnie ona obchodzi ..." ... oj, wkrótce będzie Cię to obchodzić, uważaj na nią bo ona ma "dar" zamieniania życia swych wrogów w piekło, a uniknąć kontaktu z nią nie zdołasz, to chyba (jeśli dobrze "widzę") będzie jakaś nowa współpracownica a może przełożona ... ale "widzę" też coś weselszego ... ten rok jak był tak i do końca pozostanie niezafajny ale za to kolejny rok nie będzie w niczym taki sam, wiele rzeczy zacznie Ci się bardzo pomyslnie układać i to w znacznym stopniu będzie zasługa bliskich Ci osób, którym mimo wszystko na Tobie zależy ... Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 16:16 mało optymistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.telsten.com / *.telsten.com 20.11.04, 19:45 ja tez chce!!!!!!!!!,mam 31 lat i chyba nie jestem szczesliwa.pa Czarodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:26 Witaj Czarodzieju. Cóż ja mam o sobie napisać, włąśnie zostawił mnie facet i już chyba brak mi łez na płacz. W pracy jakoś tam idzie do przodu, chociaż szef ma mnie chyba za totalną wariatkę. W domu? -Jak w hotelu, na godziny wynaimować taniej by było. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 07.11.04, 13:13 czemu nie pracujesz w niedziele?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 195.205.119.* 09.11.04, 13:41 bo "niedzielna praca w niwecz się obraca" ... no ale Ty powinnaś o tym wiedzieć ... miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:00 no ale czemu mi nie napiszesz przepowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziej Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 195.205.119.* 09.11.04, 14:07 nie pisałem bo te trzy dni mam sporo pracki, ale potem to mam za to wolne aż cztery całe dni ... chyba bede musiał też z domu zacząć pisać bo w pracy nie mam tyle czasu by wszystkim odpisywać - za dużo Was się zgłasza miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
goniek01 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 07.11.04, 14:55 maksymalnie spontaniczna! ale rozwazna przy okazji! typ podroznika!! Kocham ludzi, ale cenie samotnosc i wlasne ja! No i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrynia Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 08.11.04, 00:28 hej ja tez cem wrozbe i cio ja mam napisac patrynia to nie ma imie jestem ale kobietka:) mam meza ktorego nie wiem sama czy kocham,ale mam tez faceta do ktorego mam wachania a cemy zwiazku i cio jak to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Czarodzieju, odpowiedz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 00:35 jestem teraz bardzo szczęśliwa... uśmiecham się sama do siebie... ale co mnie czeka? miseczka mleka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrynia Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 08.11.04, 00:39 a gdzi moja przepowiednia cio? Odpowiedz Link Zgłoś
mia8 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 08.11.04, 14:47 hmm o sobie: rozczarowana facetami, uparta więc ciagle szukam i miłości i spełnienia. ale coraz mniej w to wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 62.233.130.* 08.11.04, 15:24 Ciągle brakuje mi wisienki na czubku tortu. Wspinam się z mozołem większym lub mniejszym... Chcę w końcu zjeść to ciacho!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia8 Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p 08.11.04, 15:26 a co to ciacho taki niechętne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florentyna Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.chello.pl 08.11.04, 21:55 Cholera jasa Leśny jeswteś jedyny, który się odezwał do nmie w ciężkiej chwili. Radzisz innym Sofię, ja wypiłam parę lampek Aetos, też niezłe, i nie pomogło. Wiesz, dałam mu szansę. Nie skorzystał. Tak rozpaczliwie pragnęłam zachować choć odrobinę zaufania do niego - żeby powiedział, że to nie tak, że to nie prawda - uwierzyłabym pewnie w każde kłamstwo. Udawałam tylko taką mądrą i dyplomatyczną. To koniec - jutro wyjeżdżam. Życzę Ci szczęścia, także z twoimi Blondynami {ja jestem brunetką}. Trzymaj zię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEŚNY Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:14 O, prawdziwie to zbieg okoliczności, okolicznik zbiegów. Lesny właśnie się napruł z powodu blond i żegna z internet, z uczestnicy. Po co ma się udzielać, przytruwać. Napruty, dwie sophie, gorzała, ale czyta, ze zrozumieniem. Smutna historia, stąd leśny widząc że nikt nie wyciąga ręki by coś napisac się udzielił. Finał jeszcze smutniejszy, konstatuje leśny. Niedobre to z jego strony że nie skorzystał, mało kto dałby taką szansę. Potępia leśny. Z dezaprobatą. O, leśny jest za miłość, przeciw zdrada. Leśny zachowa w pamięci te wpisy, całą sprawę. Losy różnie się układają, życie zaskakuje, nie od ludzi to zależy w całości, wyższe to postanowienia. Szczęścia życzy, spokoju. Dobrze że jest dokąd wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: *.espol.com.pl 09.11.04, 13:58 Mam odwage sie przekonac. Wszystko mam poukladane, oprocz jednego. Nie mam pracy a wiem co chce robic zawodowo. Znajde to co chce? A moze jakas rada jak odwrocic pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: Rozdaję przepowiednie, dowiedz się co Tobie p IP: 82.52.33.* 09.11.04, 14:19 Witaj Czarodzieju:) Do tej pory tylko sobie czytalam twoj watek,dzis sie odwazylam i skromnie zapytuje:mam 28 lat,faceta,sytuacja finansowa pozwala mi na pasje-podrozuje,a jednak cos jest nie tak.Czy zmieni sie cos w moim zyciu?Czy bede w koncu szczesliwa? Odpowiedz Link Zgłoś