Dodaj do ulubionych

Kto ma podrywać?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:20
Hej faceci!!! Czy wolicie, jak dziewczyna Was zacznie podrywać, czy też sami
chcecie pierwsi nawiązać bliższą znajomość ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bazyliszek Re: Kto ma podrywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:01
      Jak jest warta uwagi to moze podrywac do woli a jak nie to lepiej niech sie nie
      odzywa bo splawic dziewczyne to jakos glupio a dobrego patentu na delikatne
      splawienie nie znam .Powodzenia PS jak nie jestes ponizej przecietnej to nie
      masz sie czego bac zaden nie odmowi !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Snoopy Re: Kto ma podrywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:12
        A co to znaczy: poniżej przeciętnej?
      • Gość: bazyliszek Re: Kto ma podrywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:27
        Ponizej przecietnej przeciez kazdy wie ( a jak nie to sie wystarczy zapytac
        kolegi /kolezanki) czy sie podoba innym czy nie nie biore pod uwaga niskiej
        samooceny osoby bo jak ktos cos takieg ma ( tak jak ja ) to lepoej zaopserwowac
        jak jest odbierany przez innych albo tak jak napisalem zapytac sie kogos , i
        jak jest sie osoba raczej lubiana i nie Twoje zdjecie nie nadaje sie na pudelko
        z ciastkami do odstraszania dzieci:D:D:D:D to nie ma sie czego krepowac tylko
        podrywac podrywac podrywac a zaden sie nie oprze :D:D:D:D:D:D.
        • Gość: Snoopy Re: Kto ma podrywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:34
          "Jeden woli córkę, drugi teściową"
    • adr69 tylko dziewczyny ;) 15.09.04, 20:36
      tylko dziewczyny, ....... atakujesz krótko i wycofujesz się na z góry upatrzone
      pozycje, nigdy nie przeciągać, chyba, że ..... facet sam już leci ;)
      • adonis1 lubimy tylko nie umiecie bo brak wam wyobrazni 16.09.04, 15:40
    • artur_pm Re: Kto ma podrywać? 16.09.04, 17:05
      Ja lubię jak mnie "podrywają" "hostessy" w klubach ze striptizem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka