kanuk 19.09.04, 01:57 paralotnia na paraolimpiade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: pary 19.09.04, 10:08 paralityk przez parafarmaceutyki parazlizujaca uroda Paragwajki paradowanie z parasolka za parawanem a parafrazujac, to wszystko jest paranoją Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: pary 21.09.04, 13:04 parapasta na ząb z paradontozą parafina na parapecie Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: pary 21.09.04, 14:50 paragraf na paradzie parafianin na parafinie paradygmatyczny parabellum par excellence paramagnetyczno-parapsychologiczny na paralelnej paraboloidzie no :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: pary 21.09.04, 18:16 paradziadek i parababcia w parowozie no i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: pary 22.09.04, 09:08 paradygmat czy paralusz? para rara, um pa pa um pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: pary 22.09.04, 09:53 Dziwna para ::: Nadia Kraszewska ::: dziwna para siedzi obok w kawiarence ona go kocha, ja to widzę szuka jego wzroku, czule szepcząc a on po sali wzrokiem wodzi, coś marudząc znudzony życiem jest, a może tą kobietą dyskretnie nawet ziewa, jej przytakując rozbawił mnie uczuciem do niej zdechłym przeraził mnie tragizmem sytuacji za coś go kocha, raczej nie jest ślepa dociera do niej, że nie jest kochana euforia szczęśliwa już minęła ratuje się, na wszystko się zgadzając przeraża mnie, że mogę to powtórzyć być może nie ominie mnie taka możliwość to straszne musi być - tak tchórzyć za pustkę trzymać się, nie ryzykując odejść kiedy poczuję, że umiera już uczucie zmuszę się odejść po akcji ratowania zmuszę sie... Niech będą siły rozpaczliwe poniżyć się nie chciałabym... błaganiem Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: pary 22.10.04, 16:19 paramęt pikczers parazentuje paramanent wakejszyn end strejndżer zen paradajs Odpowiedz Link Zgłoś