Gość: facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:37 Ostatnio nic mi nie wychodzi, dopada mnie jesienna deprecha i kupa problemów na łbie, nie tylko swoich zresztą! Ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuan79 Re: MAM TEGO DOŚĆ 07.10.04, 20:03 nic sie nie martw, jutro znowu wstanie slonce Odpowiedz Link Zgłoś
amelka99 Czasem ... 07.10.04, 20:11 gdy nagle smutniejesz ,to jakby dnia ubywa ..i niewiadomo jak pomoc wiec tylko prosze wybacz..czasem łzy w Twoich oczach na krótka chwile goszcza ..i nie wiem co mam mówic i nawet nie wiem po co...Puszczam wiec wtedy latawce z usmiechu mojego smieszne i znow dni przybywa,powietrze staje sie lzejsze.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: MAM TEGO DOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:22 LECYTYNA CHŁOPIE, LECYTYNA i długi spacer (z bieganiem) z psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaan Re: MAM TEGO DOŚĆ IP: 81.190.214.* 07.10.04, 20:54 No i co odpowiedzieć na takie stwierdzenie... Nie jest lekko po prostu, jakbys się rozejrzał to zauważysz, że nie ty jeden masz problemy. Sama mam ochote ponarzekać i może też otworzę sobie wątek - tylko kto będzie chciał odpisać na jęk... Nie załamuj się, a zacznij coś robić - ten pies to swietna sprawa, już od dłuższego czasu chodzi za mną tez myśl o sprawieniu sobie takowego :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaan Re: MAM TEGO DOŚĆ IP: 81.190.214.* 07.10.04, 20:54 No i co odpowiedzieć na takie stwierdzenie... Nie jest lekko po prostu, jakbys się rozejrzał to zauważysz, że nie ty jeden masz problemy. Sama mam ochote ponarzekać i może też otworzę sobie wątek - tylko kto będzie chciał odpisać na jęk... Nie załamuj się, a zacznij coś robić - ten pies to swietna sprawa, już od dłuższego czasu chodzi za mną tez myśl o sprawieniu sobie takowego :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś