Dodaj do ulubionych

No to MEN też odchodzi ........................

22.04.02, 11:33
tzn. wychodzi se chwilowo z pracy, bo się przepracował już, O !:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnolia Re: No to MEN też odchodzi ........................ IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:34
      Men, zrobiłbyś mi jakieś sprawunki ma mieście?
      men_ napisał(a):

> tzn. wychodzi se chwilowo z pracy, bo się przepracował już, O !:)

• men_ Re: No to MEN też odchodzi ........................ 22.04.02, 11:36
        Kanapki, sernik, batoniki czy coś innego tym razem ?:))
        • Gość: magnolia Re: No to MEN też odchodzi ........................ IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:38
          men_ napisał(a):
          drukarkę!!!
          kolorowy laser najlepiej , bo moją zamierzam wyrzucić pzez okno, najlepiej by
          jeszcze jakis informatyk w tym czasie na dole sie napatoczył

> Kanapki, sernik, batoniki czy coś innego tym razem ?:))

• Gość: oona Men odchodzi bo tez mu się oona śni?:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 11:40
            • men_ Re: Men odchodzi bo tez mu się oona śni?:) 22.04.02, 11:41
              Ale jak: (nie)dwuznacznie ?:)
          • Gość: xp Re: No to Min.Ed.Narod. też odchodzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 11:41
            bez reform?
            • Gość: oona Re: No to Min.Ed.Narod. też odchodzi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 11:45
              jak Służba Zdrowia-niereformowalna!
              i Kasy Chorych nie pomogły:)
          • men_ Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:42
            I Ty Magnolia stałaś się materialistką - nie do wiary, nie wierzę :))
            • Gość: magnolia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:44
              Tak kochany, postanowiłam zostać materialistka, to jak z tą drukarką?
              możesz dołączyć do niej wiśniowe posche 928
              > I Ty Magnolia stałaś się materialistką - nie do wiary, nie wierzę :))

• men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:47
                Aaaaaaaaaaaa, straszne :)))
                • Gość: magnolia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:48
                  men_ napisał(a):
                  a mnie się zaczyna chyba podobać
                  > Aaaaaaaaaaaa, straszne :)))

• men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:49
                    Ale juz to wypróbowałaś w teorii ?:))
                    • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:50
                      men_ napisał(a):

> Ale juz to wypróbowałaś w teorii ?:))

I w praktyce tez ?:))

• Gość: mag Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:50
                      tak i podobało mi sie Twoje powyższe 'aaaa...!'
                      men_ napisał(a):

> Ale juz to wypróbowałaś w teorii ?:))

• laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:44
              cześć, mi możesz kupić bukiecik stokrotek :)
              • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:46
                A nie storczyków ?:)

dzień dobry
                • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:50
                  jakbym poprosiła o orchidee, uznałbyś mnie za materialistkę pewnikiem :)*
                  • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:51
                    E taam, Ty materialistka ? Nawet kawalerki nie chciałaś jako kandydatka do
                    adopcji :))
                    • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:53
                      pragnienie posiadania własnego mieszkania to nie materializm tylko potrzeba
                      fizjologiczna :) A masz jakieś na zbyciu? :)))
                      • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 11:55
                        Chyba już Ktoś wcześniej sobie je zarezerwował :))
                        • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:01
                          Menik, pozwolisz żebym mieszkała pod mostem?
                          • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:49
                            Oj, przeciez jestes sprytna i mądra kobietką - poradzisz sobie zawsze :))
                            • mario2 Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:51
                              taaaaak!
                              Grund to wyczucie :o))
                              • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:54
                                próbujesz się wyłgać, ale robisz to czarująco :)))
                                • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:56
                                  O kurde, to Mario cos Ci obiecał i próbuje sie teraz wyłgać, hę ?:))
                                  • mario2 MEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 12:57
                                    W co mnie znow wrabiasz?
                                    • men_ Re: Mario 22.04.02, 13:00
                                      Ty mnie ciągle wrabiałeś, to nie mogę raz ja ???

Cos świntuchu obiecał Laeli, hę ?:))
                                      • mario2 Re: Mario 22.04.02, 13:01
                                        ja nic! Myslisz, ze kazdy tak jak Ty naobiecuje i sie raczkiem wycofa? :o))
                                • mario2 Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 12:56
                                  nie rozumiem o co chodzi?
                                  • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) 22.04.02, 13:03
                                    i o to właśnie chodzi, ważne, że ja wszystko rozumiem, teraz tylko muszę to
                                    wykorzystać :)
                                    • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Mario 22.04.02, 13:06
                                      No to teraz wpadłeś, jak śliwka w kompot, O !:))
                                      • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Mario 22.04.02, 13:14
                                        Menik, jesteś zupełnie pewien, że Ty nie? Rozględałeś się ostatnio dookoła :)))
                                        • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Laelia 22.04.02, 13:21
                                          Taaaaak, jestem pewien !:)))
                                          jestem ?
                                          :)
                                          • mario2 Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Laelia 22.04.02, 13:23
                                            Men- wiesz, ze w aptekach mozna kupic testy na ojcowstwo ? :o))
                                            • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Mario 22.04.02, 13:39
                                              I wiedząc to, tak spokojnie o tym piszesz, hę ?:))

mario2 napisał(a):

> Men- wiesz, ze w aptekach mozna kupic testy na ojcowstwo ? :o))

• laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Men 22.04.02, 13:27
                                            i po co ja Cię ostrzegam, zaczynam głupieć od tej sympatii :)
                                            • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Laelia 22.04.02, 13:38
                                              No wiem, że mnie niektóre kolezanki z forum lubią, tak po koleżeńsku :)
                                              • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Men 22.04.02, 13:47
                                                rozpieszczamy Cię, a Ty nas od materialistek :(
                                                • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Laelia 22.04.02, 14:44
                                                  A teraz mnie rozpieszczacie ??:)
                                                  Kurde, to ślepy byłem do tej pory :)))
                                                  • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Men 22.04.02, 14:54
                                                    w każdym razie mało spostrzegawczy :)
                                                  • men_ Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Men 22.04.02, 16:27
                                                    zaślepiony :)))
                                                  • laelia Re: Świat sie zmienia i forum tez :))) Men 22.04.02, 16:30
                                                    zafascynowany, zuroczony, zachwycony - to są odpowiednie określenia.
                                                    Buziaczki do jutra!
    • mario2 Menik 22.04.02, 14:00
      Nie daj sie usidlic. Pozostan wolnym jak pe-gaz :o))
      • men_ Re: Mario 22.04.02, 14:46
        Komu, hę ?:)
        • mario2 Re: Mario 22.04.02, 14:47
          No tym- polujacym na Twoja cnote :o)
          • men_ Re: Mario 22.04.02, 16:28
            Gwarantuję, że jej nie upolują, O !:))
            • Gość: oona Re: Mario IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:29
              ??
              :(((
              • men_ Re: Oona 22.04.02, 16:43
                Co znowu ??:)))
                Tak to jest, jak kobiety podsłuchuja męskie rozmowy i potem na opak rozumieją :)))

Gość portalu: oona napisał(a):

> ??
                > :(((

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:47
                  przestraszyłam sie,ze zamierzasz
                  zemrzec w czystosci cielesnej:))
                  • men_ Re: Oona 22.04.02, 16:49
                    Ale już wiesz, dlaczego nie upolują ?:)))

p.s.: reszte moge jedynie przez fon. wyjaśnić !:))
                    • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:52
                      ok:))
                      no i kwestie tej niewinnosci
                      bądż tez nieniewinności:))
                      • men_ Re: Oona 22.04.02, 16:54
                        Zaprzeczenie zaprzeczenia ? - jednak znasz troszkę matematykę :)))

A może lepiej nic nie tłumaczyć ?:)
                        • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:57
                          faktycznie,lepiej nie,
                          nieniewinny to przeciez tyle co
                          winny...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka