Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA ZOSI

20.10.04, 08:51
prosze o podanie mi przyczyny wyciecia mojego watku pt KOCYKOWATY.
rozumiem ze znalazlo sie gdzies tam slowo niecenzuralne, ale nie w moim
poscie. dlatego domagam sie zwrotu watka z wycieciem postow, ktore szanownemu
moderatorowi nie pasza.

ps. czy to przypadkiem nie oznaka lenistwa wywalanie calego watka, zamiast
wycinania poszczegolnych postow?
Obserwuj wątek
    • martuha Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 08:52
      hehehe, Szaki, moze to Kocykowaty wycial ;)
      • saqqara Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 09:00
        siebie by wycial???? predzej by sobie kite odgryzl:)
        • martuha Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 09:04
          raczej dzwonek ;)
          • saqqara Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 09:09
            dzownka to on juz dawno nie ma;)sama urywalam:D
    • Gość: only Re: DO MODERATORA ZOSI IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 09:12
      przyczyna jest jena: zosce placa od kilograma wycietego posta....
      akurat mial niedowage i wzial ten co pod reke mu wpadl.....
      • saqqara Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 09:20
        to moze niech idzie na forum o moderacji-wyrobi dniowke w ciagu godziny
        • Gość: only Re: DO MORDERATORA ZOSI IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 09:28
          w sumie to podejrzana sprawa ten morderator.....ciekawe jak dlugo bedzie mu sie
          chcialo.....
    • zosia.samoosia Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 10:32
      nie ja usunalem, wiec nie do mnie pytanie, nastepnym razem sam to zrobie :)
      • jasmina_tdi Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 10:36
        dziś pytanie dziś odpowiedź!
        to nie jaaaaaa byłam Ewąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą......

:)

zosia.samoosia napisała:

> nie ja usunalem, wiec nie do mnie pytanie, nastepnym razem sam to zrobie :)
      • saqqara a do kogo pytanie? 20.10.04, 10:40
        i gdzie moge zobaczyc ten watek zeby sie przekonac co zostalo dopisane i za co
        usuniete?

ps. usuniesz jesli beda ku temu powody, czyz nie?:)a w tym watku byly?
        • zosia.samoosia Re: a do kogo pytanie? 20.10.04, 12:02
          skoro zostal usuniety to nie mozesz zobaczyc :) prosze nie zadawajcie mi takich
          pytan, ja nie wprowadzam cenzury tylko pilnuje porzadku na forum, rozumiem ze
          sie znacie i macie wiecej luzu i dystansu wobec tego piszecie, ale to nie jest
          forum prywatne, obowiazuja wszystkich takie same zasady ...

to ostatni raz kiedy tlumacze dlaczego jakis watek wylatuje lub jest
          przenoszony na osla lawke

pozdrawiam
          Robert
          • saqqara to po co ten kosz obok postu???? 20.10.04, 12:42
            nie po to zeby mozna bylo usuwac tylko niecenzuralne posty a nie cale watki?

jednym slowem: moze byc 1000 postowy watek a przyjedzie jedna osoba
            napisze 'kur.a' i juz idzie CALY watek idzie won. skoro wy-admini idziecie na
            latwizne to po wuja pana ja mam klikac te koszyki????!
            • zosia.samoosia Re: to po co ten kosz obok postu???? 20.10.04, 12:48
              saqqara mam wrazenie ze nie czytasz uwaznie moich wypowiedzi, kosz jest
              ulatwieniem dla forumowiczow, jesli moderator jest nieobecny to klikajac w ten
              kosz przekazujecie informacje do osoby, ktora moze interweniowac,

chyba zaspokoilem Twoja ciekawosc :)
              • saqqara eeee???? 20.10.04, 12:54
                czytam i nie wierze!
                tzn ze my szaraczki mamy mozliwosc proszenia o wykasowanie POJEDYNCZEGO postu
                (i slowo cialem sie staje), a Wy-admini nie? i dlatego wywalacie CALE watki???
                jezusiczku!!!toz to jawna niesprawiedliwosc!
                :D

ps. wlasnie ja zaostrzyles:)
                • zosia.samoosia Re: eeee???? 20.10.04, 12:57
                  ciekawosc to kobieca domena ??? ;))
                  • saqqara Re: eeee???? 20.10.04, 13:01
                    a tego nie wiem bo ja nie kobieta, ino wampir;)))
                    • zosia.samoosia Re: eeee???? 20.10.04, 13:03
                      powinnas pracowac w dyplomacji :)
                      • saqqara Re: eeee???? 20.10.04, 13:06
                        a malo mamy wojen na swiecie?:)
                        • zosia.samoosia Re: eeee???? 20.10.04, 13:16
                          chyba poraz zakonczyc ten watek :)
                          • saqqara Re: eeee???? 20.10.04, 13:43
                            fakt:)

nie cieszy mnie fakt ciecia Tajgerowatego, ale doceniam wyciecie tylko jednego
                            postu, a nie calego watku.
                            pzdr
                        • Gość: tygrysek_ [...] IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 20.10.04, 13:23
                          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                          • saqqara Tygrys 20.10.04, 13:42
                            jak ja mam Z toba rozmawiac jak Ty ciagle milczysz???
                            no jak??:(
                            • tygrysek_ Re: Tygrys 20.10.04, 13:55
                              a niech ją szlag.... w dupie to mam, niech se wycina:)

Szaki , co tam słychac?
                              • lilith0 Re: Tygrys 20.10.04, 13:57
                                ze ma wszystko w d.....e mówił motylek, a Ty jestes tylko marnym plagiatorem
                                ale i tak Cie pozdrawiam, bo lubię drapieżników
                                • tygrysek_ [...] 20.10.04, 14:00
                                  • lilith0 mordka 20.10.04, 18:01
                                    niewyparzona u tygryska?
                                    • Gość: tygrysek_ Re: mordka IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 10:16
                                      mylisz sie babo, wyparzona w gorzole hehehehe
                              • saqqara BEZDZWONKOWY!!!! 20.10.04, 15:24
                                no w koncu przemowiles ludzkim glosem!;)))

wszystko w porzadku! nie mam za bardzo z kogo kocyk ewentualnie dywanik przed
                                moim lozkiem robic ale jakos sie trzymam:))
                                co u Ciebie, Tajgerowaty?
                                • Gość: tygrysek_ Re: BEZDZWONKOWY!!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 12:27
                                  a narazie wszystko w miare dobrze Szakus;)
                                  chciałbym do was tam pzryjechac , ale ciągle jakoś nie wychodzi:((

---
                                  odliczam czas do wyciecia

• saqqara Re: BEZDZWONKOWY!!!! 22.10.04, 08:32
                                    aha.... wybierasz sie jak sojka za morze, jeszcze pomysle ze mieszkamy na dwoch
                                    biegunach:P
                              • grooszek Re: Tygrys 20.10.04, 18:27
                                TY pregowany lepiej nic nie mow, boi tak Cie wytna :DDDDDD
                                przesrane,jak tu gadac z takim stworem?????;)))))))))
                                pozdro pasiaku :DDD
    • lilith0 Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 13:59
      Pozdrawiam, moderatora zosię samosię.........serdecznie
      • zosia.samoosia Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 14:00
        spotkamy sie pewnie dzisiaj :))
        • lilith0 Re: DO MODERATORA ZOSI 20.10.04, 14:06
          kto wie? całkiem tu ciekawie.............hahahahaha
    • Gość: only jak czytac tygrysa..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 19:18
      ....to proste....przekonac zoske zeby pokazala to co wyciela i cala lektura
      tygrysowata podana jak na talerzu....
      juz ty se tygrys daruj wypociny na forum......
      • martuha Re: jak czytac tygrysa..... 20.10.04, 20:46
        no cos Ty, nudno sie wtedy zrobi :)
        • saqqara Re: jak czytac tygrysa..... 21.10.04, 08:47
          kurcze, ktos kiedys juz zrobil przeklad Tygrysa na nasze...to bylo CUDO!!!nie
          moge sobie jedynie przypomniec gdzie to bylo.
          • saqqara [...] 21.10.04, 09:06
            • Gość: samanta Re: hihihi, mam!! IP: *.espol.com.pl 21.10.04, 09:37
              hahahhahhhahahaha..........no tak ,ale ilez folkloru stracil przetlumaczony
              tygrysowy tekst!:))))
              • szkodnik Re: hihihi, mam!! 21.10.04, 09:43
                hahahahahaha szak-fak jesteś boooska, ubawiłem się i dobrze....:))))
                • Gość: tygrysek_ [...] IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 10:15
                  • saqqara Re: hihihi, mam!! 21.10.04, 10:21
                    hihihi, tez sie ubawilam jak to czytalam:)))

Tajger
                    skoro sie wyparzyles to sie dam pocalowac, a co:)
                  • martuha [...] 21.10.04, 10:26
                    • saqqara Re: hihihi, mam!! 21.10.04, 10:35
                      hahahaha, dobre:DDD
                      • Gość: tygrysek_ [...] IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 10:47
                        • martuha Tajger 21.10.04, 12:18
                          co mowiles, bo nie dowidzialam ;)
                          • Gość: tygrysek_ Re: Tajger IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 12:25
                            napisałem że ch....j to ch...j a norka to norka hehehehehe

---
                            odliczam czas do wycięcia

• martuha [...] 21.10.04, 12:26
                              • Gość: tygrysek_ Re: Tajger IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 12:28
                                bez sensu, ale z morałem hehehehe
                              • Gość: tygrysek_ Re: Tajger IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 12:29
                                bez sensu ale z morałem! hehehe

---
                                odliczam czas do wycięcia

• saqqara Re: Tajger 21.10.04, 12:34
                                  tja... caly Tajger:P
                                  • martuha Re: Tajger 21.10.04, 13:38
                                    nie z moralem, jeno z konsekwencjami ;)
                                    • szkodnik Re: Tajger 21.10.04, 13:47
                                      > nie z oralem, jeno z konsekwencjami ;)

.....martuha, ale ty zboczona jesteś....:)
                                      • Gość: tygrysek_ Re: Tajger IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 14:09
                                        hehehe Martusia a Ty pamietasz ze jak pzryjade na Wawe to Cie wyspowiadac
                                        mam????;)

• martuha Re: Tajger 21.10.04, 14:47
                                          o ile wiadomo, to wyspowiadac mnie miales w krakowie, az figurki z oltarza w
                                          kosciele mariackim mialy postapdac. ale mozesz mnie wyspowiadac takze w wawce.
                                          tylko gdzie? zaproponuj ktorys kosciol. tych Ci u nas dostatek ;)
                                      • martuha Re: Tajger 21.10.04, 14:48
                                        zboczona? i kto tu ma zbereznie mysli, hę? ;)
                                        • Gość: tygrysek_ Re: Tajger IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.10.04, 14:56
                                          no kościół w Wawie to Ty wybierz;))
                                          tylko zeby był wygodny ołtarz hehehe
                                          • saqqara Re: Tajger 21.10.04, 15:10
                                            do kosciola nie chadzam ale pamietam ze sie spowiadanie w konfesjonale
                                            urzadza...bezbozniki jedne!!!!!:D
                                            • martuha Re: Tajger 21.10.04, 17:06
                                              szaki, ale o ile mi wiadomo, po spowiedzi idzie sie do komunii ;) a komunia to
                                              juz przy oltarzu. a przy oltarzu czy na oltarzu, to juz zadna roznica ;)
                                              • saqqara Re: Tajger 21.10.04, 20:17
                                                jasne, to ja proponuje od razu na progu pasc na kolana a potem polozyc sie
                                                krzyzem i 'niech sie dzieje wola nieba"!:))

widze ze byly Nozyczki i nas pociely, ale nie powiem-archiwalne bluzgi Kocyka
                                                dlugo wisialy-podziekowania dla Zosi!
                                                • martuha Re: Tajger 21.10.04, 20:29
                                                  no wlasnie. zniknela moja norka! ta dziurka i to zwierzatko! Zosia wydaje sie
                                                  byc nadaktywna ;) ale niech poczeka, az piotrus zrobi come back, hehehehe.
                                                  • zosia.samoosia Re: Tajger 21.10.04, 21:01
                                                    martuha czy Ty mnie straszysz ... chamstwem ? :)
                                                  • martuha Re: Tajger 21.10.04, 21:25
                                                    chamstwem? nigdy w zyciu. moge postraszyc np palcem ;)
                                                  • zosia.samoosia Re: Tajger 21.10.04, 21:29
                                                    hmm strach sie bac :P
    • czort szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicze!!! 21.10.04, 22:15
      a moze by tak sie spotkac jutro na piwku, co?
      • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 08:22
        ja sie wstepnie umowilam z Mathi na dzisiejszy wieczor, ale mysle, ze nie bedzie
        miala nic przeciwko temu, zeby sie spotkac w wiekszym gronie :)
        • saqqara Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 08:31
          ja niesttety mam juz inne plany wiec Panstwu milej zabawy zycze!
          • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 08:44
            zbiesilas sie, ot co! ;)
            • saqqara Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:02
              heheheh, to do mmnie czy do Czorta?:)
              • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:06
                do Ciebie, rzecz jasna. chcesz nas pozbawic swojego towarzystwa! ;)
                • saqqara Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:22
                  nie boj nic! jeszcze bedziesz miala mnie dosc;)
                  • szkodnik Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:47
                    ....a jakie macie plany na długi listopadowy łikend babolinki....???? :)))))
                    • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:50

a ja nieśmiało mogę?
                      • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:53
                        mozesz mozesz, tylko sie zdeklaruj, bo bede dzwonic do mathi jak co ;)
                        Szkodnik, dlugi weekend spedzam na grobach ;) chociaz to podobno domena Szaki ;)
                        • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:59

deklaruję się! ;) tylko dajcie znać gdzie mam się stawić i o której... ;)))

a o długi weckend to nie ten szkodnikowi chodziło... ;)
                          • loczek62 Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 10:38
                            To ja może też się zapiszę??
                            • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 10:48

si si si! ;)
                              • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 10:57

to ja tylko dodam... u mnie :) kole 19... zbieram po drodze jakby ktoś miał
                                problem.... ;)))
                                • czort Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 13:02
                                  dobra - szukam polaczen! a moze loczek po mnie by zajechal?
                                  • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 13:18

dzwoń do niego... ;)
                                  • loczek62 Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 14:11
                                    Może by podjechał...
                                  • loczek62 Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 14:15
                                    A i jeszcze jedno o 15.30 będę miał zasięg....
                                    • silvii Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 14:49

oki... Loczku czekam na Ciebie i Czorta w domku od 19... buziole i do
                                      zobaczenia! ;)
                                      • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 23.10.04, 11:52
                                        to ja tylko powiem, ze spotkanko bylo zajefajne! dzieki za wspaniale towarzystwo :)
                                        buziaczki!
                                        • saqqara MARTUHA!!!!! 25.10.04, 08:17
                                          prosze o krotki opis... zebym wiedziala jak bardzo mam zalowac:)
                        • zosia.samoosia Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:59
                          wpisujta sie w swoim watku bo ten jest do mmnie :PPP
                          • saqqara Zosia 22.10.04, 10:00
                            ale ten watek tak towarzyski sie zrobil... poza tym tu sie cuda dzieja, raz cos
                            znika, potem sie pojawia;))))
                            • zosia.samoosia Re: Zosia 22.10.04, 10:02
                              tia? pewnie copperfield forumowy :)
                              • Gość: antek Re: Zosia IP: *.be / 194.78.40.* 22.10.04, 10:07
                                to zapewne od wczoraj regulamin się zmienil,albo sprzataczka ma torsje
                                • saqqara antek 22.10.04, 10:42
                                  boli? ludzie ktorzy tu pisza z reguly bardzo dobrze sie znaja wiec im nie
                                  przeszkadza. jesli tobie sie cos nie podoba-zapraszamy na inne watki.
                                  • Gość: antek Re: antek IP: *.be / 194.78.40.* 22.10.04, 10:48
                                    saqqara napisała:
                                    ...
                                    jezeli nie rozumiesz slowa pisanego,to mi nie odpowiadaj...
                                    • saqqara Re: antek 22.10.04, 10:56
                                      bede wdzieczna za to samo

ps. i nie zacietrzewiaj sie tak, tu sa ludzie pozytywnie nastawieni. choc nie
                                      do wszystkich, uprzadzam.
                                      • Gość: antek Re: antek IP: *.be / 194.78.40.* 22.10.04, 10:59
                                        saqqara napisała:
                                        ...
                                        ale sie przestraszylem,juz uciekam;
                                        • saqqara Re: antek 22.10.04, 11:01
                                          to super!
                                          • Gość: antek Re: antek IP: *.be / 194.78.40.* 22.10.04, 11:07
                                            saqqara napisała:
                                            ...
                                            och ty moj paczuszku;
                              • saqqara Re: Zosia 22.10.04, 10:07
                                hhihi, nie ma co narzekac, ewidentnie ma czarodziejsckie paluszki:D
                        • saqqara Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 09:59
                          ja bywam okazyjnie, nie ukrywam:))
                          a w dlugi wikend? nie planuje az tak daleko w przyszlosc
                        • szkodnik Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 10:15
                          martuś, mi chodzi o następny długi od 11 do 14 listopada....:)))))))

może zabalujemy z naszym "sprzątaczem" forumowym....????? ciekawe czy da się
                          namówić....:))))))
                          • martuha Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 22.10.04, 10:26
                            mozna wstepnie cos pokombinowac!
                            • Gość: leziox Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz IP: *.ipt.aol.com 24.10.04, 06:27
                              Tak to już od dawna było,że moderatorzy przychodzili,potem odchodzili bo ich
                              wywalili z pracy na ryja np.,albo im się znudziło.Pamiętam i wy pewnie jeszcze
                              też,kiedy forum gazetowe nie było cenzurowane(a fe,gazeta co walczyła przeciwko
                              cenzurze,sama teraz to robi)i potrafiło być miło i fajnie,a przede wszystkim
                              spontanicznie.Teraz co bardziej wrażliwe osoby,zanim co napiszą,będą oglądać
                              się za siebie,czy za ich fotelem nie stoi już Zosia albo inna Hermenegilda z
                              nożyczkami w czyściutkiej(?)łapce.Nasza przewaga nad adminami polega jednak na
                              tym,że my tam nie pracujemy i nawet jak nam oni coś wytną,to jeszcze nas za to
                              nie usuną,a jak oni czegoś nie wytną to mogą ich wyciąć.Pamiętajcie!
                              Admin,chociaż czasami trudno w to uwierzyć,to też człowiek,hehe.
                              Pozdrowienia dla omszałej bandy zapijaczonych pysków.
                              • saqqara Re: szaki, martuha, iwusia i inni starzy FT-owicz 25.10.04, 08:20
                                nie mamy co narzekac, do nas chyba i tak najpozniej nozyczki zawitaly. nic nie
                                poradzimy, trzeba sobie radzic jakos.

buzka dla menela:)
                            • Gość: tygrysek_ Szaki:) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 25.10.04, 10:08
                              wiesz co mie przyszło do głowy ? że ta Zofija to chyba z rodziny krawców
                              pochodzi że tak nożyczki lubi hehehee

PS. i jak sie liba udała ??? zalałaś (nie zlałaś) ryja ??;)))

• martuha Re: Szaki:) 25.10.04, 12:06
                                udala sie udala. zaluj, ze nie byles. a jak pzyjedziesz do wawy, to poszukamy
                                kosciola, ktory bedzie otoczony parkanem, ok? ;) hehehehehe!!!!!!
                                • saqqara Re: Szaki:) 26.10.04, 10:08
                                  impreza sie udala, nie przecze:) ale upic sie wcale nie musialam, towarzystwo
                                  mi wystarczylo do dobrego humoru:)
                                  Martuha
                                  sfinstwa tu opowiadasz... ja Cie chyba do kurii zglosze:)
                                  • Gość: tygrysek_ Re: Szaki:) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 26.10.04, 12:15
                                    Szakuś ja jestem szefem kurii wiec zgłoś jom do mnie hehehee :)

• martuha Re: Szaki:) 26.10.04, 14:21
                                      hehehe. Ciebie juz trzeba w reke calowac ksieze biskupie? ;)
                                      • saqqara Re: Szaki:) 26.10.04, 14:35
                                        strasznie sie oboje hehacie:))) szczerzycie sie i szczerzycie, moze ja Wam
                                        jakis 'kosciolek' zarezerwuje, cio, bezbozniki?:)))
                                        • martuha Re: Szaki:) 26.10.04, 14:39
                                          i Tajger bedzie mogl mi powiedziec : Ofelio, idz do klasztoru! ;)
                                          tylko w jakim celu? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka