Gość: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 13:24 "Uważam że kobiety w podłości, wyprzedziły meżczyzn o dwie długości basenu olimpijskiego."- coż za wierutna bzdura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 13:26 TO moje głębokie przemyślenia:))) Ale dobrze niech będzie ze o trzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania27 Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 08.11.04, 13:32 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 13:37 ja uważam że to bzdura. Powiesz mi w końcu dlaczego tak nielubisz kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 13:39 Generalnie to lubie ale trzeba zachować dystans.I zasasde ograniczonego zaufania, wiesz jak na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 13:41 to akurat wiem:))))))))))))) chociaż nie zawsze wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 13:43 :))))))no właśnie , wiec masz odpowiedź:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 13:44 ale nie odpowiedziałes na moje pytanie:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 13:51 Kasiu, to tak jak z wypadkiem samochodym, nie zadziała zasada ograniczonego zaufania, no i staram sie naprawić , ale jakoś sie nie da, ale jedno jest pewne musze to zrobić na własny koszt:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 13:53 a czemu się nie da? jeszcze jedno pytanie- jakich mężczyzn wg Ciebie lubia kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 13:56 szkoda jest zbyt duża i potrzeba baardzo dużo czasu:)) Dobre pytanie, tylko chyba nie do mnie:)))Zapytaj na forum Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:04 ale mnie interesuje jakich Twoim zdaniem. Po co mam pytać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:08 Kiedyś myślałem ze lubią, dobrych , opiekuńczych wrażliwych,,czułych, okazujących uczucia, zabiegajacych o względy, wiernych, kochających, slodkich- brutali, miłych, wesołych,pomysłowych ale pomyliłem sie ..wiec teraz to juz nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:10 no bo tacy są najfajniejsi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:12 też tak kiedys myśałem, ale taka jedna, ta JEDYNA, stwierdziła że nie potrafi mnie kochać..ot cala tajemnica (nie użalam sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:14 i dlatego że powiedziala Ci że nie potrafi Cie kochać oceniasz kobiety jako podłe? Przecież nie zmusisz nikogo do uczuć. Chcialbyś żeby była z Tobą np. z litości? to przecież bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:17 Chodzi mi oto że klika dni wcześniej mówiła zupełnie co innego!!!I nie zmuszałem jej do mówienia :KOCHAM CIE GRZESIU, tęsknie, jest mi z Toba dobrze itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:18 to ja nic juz nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:02 Bo kobiet nikt nie zrozumie - nawet one same :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:03 nawet Ty? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 18:26 Nawet ja - nie mogę przecież się przyznać, że rozumiem coś, z czym mi nie jest po drodze :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 18:28 traktujesz je przedmiotowo? coś mi się nie chce wierzyć :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 18:45 No przedmiotowo, to nie. Kobiety, to przecież też ludzie :)))) Ja je po prostu traktuję serio: nie wdaję się w żadne fanaberie, staram się z nimi robić to, na co mam ochotę i często tak się składa, że one mają ochotę na to samo :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 18:48 i pewnie żadna Ci się nie oprze, każda Cie pragnie itp ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 19:13 No, taki głupi, to ja nie jestem ..... prawie każda. :))))))))))))))))))) Pozostałe nie wiedzą, co czynią :)))))))))))))))))))))))) I pewnie potem gorzko żałują :))))))))))))))))))) Ale są też i takie, które mnie cholernie podpuszczają i zwodzą i nie pozwalają od razu dotrzeć do celu. Ale one po prostu są zachłanne :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:18 to miło z Twojej strony, dziękuje bardzo...w sumie to ludzie mnie lubią albo nie cierpią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:19 ja mam to samo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:20 Wnosze z tego ze to kolejne podobienstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:21 ole ich już było:))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:22 chyba też jesteś strzelcem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:26 jestem baranem, to jeśli chodzi o scisłosć W sumie to tak :jedna zona-jedno dziecko (kocham go nad zycie)no i ta JEDYNA, coś nie mam szczęscia w miłości)))))))) Podobno jestem za dobry:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:33 wiesz co, ja tak naprawde niewierze tym którzy mowią o sobie jacy to są dobrzy i cudowni. Zazwyczaj jest to próba kamuflażu (nie mowie że w Twoim ptrzypadku). Spotkalam kilka takich osób (kobiety i mezczyzni) które miały pozornie idealy, zasady, a okazało się zupełnie odwrotnie. Ja też moge mowić jaka to jestem dobra i cudowna, a naprawde mam mnóstwo wad i nie staram się wybielać. jestem za dobry- to tylko Twoje zdanie albo tych, którzy znają Twoją wersje zdarzeń. Ja już wole słodkich drani ale przynajmniej szczerych:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:39 Ze mną jest tak że jak kogoś polubię i pokocham to ja dla tej osoby zrobie wszystko,absolutnie wszystko taki juz jestem. I rzecz jasna mam mnóstwo wad, jestem bardzo zaborczy i zadrosny, bywam wredny, złosliwy...bardzo wiele wtymagam, ale bardzo wiele daje. I nigdy sie nie wybielam, i zawsze odpowiadam za swoje uczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:41 a to że jesteś bardzo zaborczy i zazdrosny to źle. to jest bardzo destrukcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:43 wiem o tym, nikt nie jest doskonały:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:46 nie trzeba być doskonałym żeby nie być zaborczym i zazdrosnym. nic w ten sposób nie osiągniesz tylko tą drugą osobę udusisz. Co robisz? Śledzisz ją, doszukujesz się jiewiadomo czego, robisz wyrzuty, sprawdzas telefon itd, itp. Czyżbym się pomyliła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:52 Nikogo nie śledze, telefonu też nie sprawdzam, ale chce żeby ta osoba była przedewszystkim dla mnie, zebym był ważny dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:24 Szanowny Grzesiu, to jeszcze sie nie kwalifikuje na zazdrość. Nazywajmy rzeczy po imieniu, bo sobie ktoś wyrobi fałszywy pogląd na Ciebie :))). No i nie ma nic bardziej destrucyjnego niż nieuzasadnione poczucie winy :))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:52 wracając do zazdrości. Chciałbyś być z kims kto cały czas by Cie podejrzewał, prześladował Cie psychicznie. Już sobie wyobrażam co czuje przy Tobie kobieta. Chorobliwa zazdrość jest sugerowniem komuś czegoś czego nie robi, a to może ją obrazić. Facet tego jednak nigdy nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:57 Kurcze Kasiu, ja nikogo nie prześladuje, co Ty mówisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:42 czego wymagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:50 Jesli ja okazuje uczcuia, wyrażam je to druga strona powinna czynić tak samo, nie rozum mnie źle ja w związku jestem bezinteresowny, ale chciałbym zeby ta osoba też czuła i też chciała sama od siebie tak postepować,również bezinteresownie, jestem spontaniczny i spontaniczności pragnę itd.:))jestem zdeycowną osobą, i zdecydowani oczekuje.. Kasiu jeszcze raz podkreslam chciłbym żeby to nie było wymuszone, na zasadzie rewanżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:54 to nie rozumiem Twojej zaborczości. Sam sobie zaprzeczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:56 moze inaczej pojmujemy słowa "zazdrośc" i zaborczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:13 powiedz mi jak Ty to pojmujesz bo dla mnie jest to jednoznaczne- jest to brak zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:18 Dla mnie to ma niewiele wspólnego z zaufanie, chodzi mi o okazywanie uczuć, rozumiesz?jestem zaborczy bo chciałbym, żeby ta osoba w ten sposób odnosiła sie do mie, jak najwiecej i jak najczęściej, nie lubie sie dzielić, lubie mieć poczucie że jestem wazny w zyciu tej osoby.nie wiem jak mam to wyjasnić, Chodzi oto że wanze jest dla mnie to jak ta osoba odnosi sie do mnie gdy jesteśmy razem, jak jest ze mna to chce żeby była dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:23 ale to jest naturalne, to nie jest żadna zazdrość ani zaborczość. Jak sie kogoś kocha to nie istnieją inne osoby (pomijam znajomych rodzine i przyjaciół- ale to odrębna kategoria:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:25 No właśnie tak sądziłem , ale ona -mówiła co innego. No to nie jest ze mna tak źle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:26 nie znam Cie, ale chyba nie. Wiesz w necie można być kazdym:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:30 Nie chce być złośliwy ale poki co Ty mnie dwa razy okłamałaś:))) Masz racje , ale jedno jest pewne Szefu to nie Grześ, a Grześ to nie Szefu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:32 Masz racje , ale jedno jest pewne Szefu to nie Grześ, a Grześ to nie Szefu.:)) Przecież ja nic nie mówię:)))))))))))))))) A tak wogóle gdzie sie podział Szefu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:35 Czasmi możesz cos mówic:)))))nie dziękuj:)) Dawno nie widziałem Szefu, i nie wiem gdzie przebywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:36 to już wiem Ty naprawde nie jesteś Szefu:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:38 NO masz to było naprawde odkrywcze:)))) Oczywiście dla spokoju jeszcze raz to potwierdze, nie Kasiu nie jestem Szefu. Nie bój nic , ujawni sie, tym bardziej jak poczyta że tak dopytujesz o niego:)) Połechce to jego próżność:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:41 Ale ja naprawde Ci wierze, przecież Ty nie mógłbyś sklamać:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:43 z wpsiu wnoszę że uczysz sie:)))mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:46 na pamięć:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:48 brawo:))))bardzo liczyłem na to że dokończysz:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:49 :))))))))))))))))))))))) czytam w Twoich myślach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:51 No właśnie i masz krótkie włosy:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:53 próbuje je zapuścić od kilku lat ale mi sie nie udaje:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:55 ja tam nie żałuje:))), więc sie nie smuć,-włosy nie zęby urosną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:59 pewnie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:37 Szefu jest tylko drugą stroną Twojej osobowości:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:41 Kasiu, póki co nie odkryłem jeszcze w sobie schizofreni:)))ale jak tak dalej bedziesz mi wmawiała to kto wie:))) Głosów też jeszcze nie słyszę i nie rozmawia sam z sobą:))) Wiec Szefu nie jest drugim moim ja i caaaaaałe szczęscie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:44 a czemu na całe szczeście, nie lubisz Go??:))))))))))))))) czy ja Ci wmawiam schizofrenię?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:47 Lubie Go, chociaż zaznaczam że nie znam, ale nie chce być Prezydentem:)))Szefu to spoko gostek, łabski facet i tyle:)))no i wydusił z Ciebie imię, za co chyle przed nim czoła:))) Wmawiasz, wmasziasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:48 też go nie znam i szkoda bo lubie mądrych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:51 Trochę sie przecież wszyscy znamy,wiec jestemy na dobrej drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:52 pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Do Kasi i Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:38 Skoro mnie nie znacie, to skąd wiecie, że jestem mądry? :)))))))))))))))) Ale przez grzeczność nie zaprzeczę, bo nie lubię się kłócić :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Kasi i Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:39 Ty to potrafisz zaskoczyć :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:34 A kuku! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:32 Jak bym siebie kiedyś słyszał cha, cha, cha! :))))))))))))))))))))) Problem w tym, ze po prostu nie znalazłeś osoby, która do Ciebie czuje to, co Ty do niej. I basta. :))) Bo dziewczyny czasami potrafią powiedzieć "kocham" i trwać przy facecie z poczycia lojalności, przyzwoitości i bo tak wypada. Bo on taki dobry, przecież mu krzywdy nie zrobię :))). A do porządnej miłości, takiej, której wymagasz i którą dajesz, to jeszcze daleko! :)))))))))) A byłeś u psychologa? Może Ty też jesteś typ dramatyczny - nikt nie da rady z Tobą wytrzymać, bo nikt nie będzie mógł wariować na Twoim punkcie i kochać z taką pasją i tak długo ja Ty byś sobie tego życzył. Ludzie są tylko ludźmi ... I to trzeba zrozumieć i się z tym pododzić. A próbowałeś w związku dodać szczyptę dziegciu, niepewności, gry? :))) Tak wiesz, żeby sobie druga strona nie myślała .... zanim już zdecydujesz się Ty albo ona z tym wszystkim skończyć? Tak sobie tylko dywaguję ........ :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:35 i co może dać taka szczypta dziegciu? Szefu Ty jesteś straszny:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:43 To, że przestanie się przesładzać, druga osoba przestanie być osaczona, będzie musiałą się troszkę postarać, zacznie myśleć o nim, nie będzie tak nudno. Nie ma nic gorszego niż dostać wszystko na dzień dobry ... :)))) a potem się okazuje, że za to trzeba zapłacić tym samym - ludzie tak nie lubią. :))) Lepiej od razu na początku podać cenę i postawić sprawę jasno: kupujesz, albo nie, ale jak nie, to nie dostaniesz :))))))))))))))))))). Czyż tak nie lepiej? No i facet musi się cenić, bo inaczej traci w oczach dziewczyn :))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:49 Szefu z Twoimi zdrowymi poglądami nie rozumiem jednego . Po co w cafe gazeta napisałeś szukam kobiety. Przecież wokół Ciebie powinny być tłumy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 18:30 Nigdy nie twierdziłem, że nie ma :)))))))))))))))))))))))) A po co w cafe gazeta? Pewnie z lenistwa :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 18:33 :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:39 a co o tym powiedziałby Szefu?:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 17:45 Już się mniej-więcej wypowiedziałem. Do Grzesia: za pozwoleniem dam Ci jedną dobrą radę: nie bądź dobry! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:50 czemu ma niebyć dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 18:32 Bo prawdopodobnie w jego wykonaniu ta dobroć nie jest dobra ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 18:36 nie znam Go więc nie wiem. Ale "dobry" facet może być równiez zdecydowany, stanowczy, ogólnie męski. Jedno nie przeczy drugiemu Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 18:47 No właśnie :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 18:49 no w końcu kompromis :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 14:59 najgorzej byc obojetnym u mnie podobnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:17 To Twoja była żona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:20 a żona?nie ,ona to tylko rozwiodla sie ze mna:))poszukała sobie nowego narzeczonego Nie ciepriałem z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:21 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: do Grzesia:)))))))) 08.11.04, 15:47 święta racja Grzesiu, kocietom nie należy ufać...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:49 Nareszcie!!!!!!!!!!!!:))))))))Dziękuje kimkolwiek jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:51 macie racje nie należy;)))))))))))))))))) Komkolwiej jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:57 :)))))dzień dzisijeszy zalicze do udanych:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 15:59 no widzisz jak niewiele trzeba żeby sprawić Ci radość:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 16:02 Mała rzecz a cieszy"))))))Kasiu ja zaraz zmykam do domu, życze CI zeby humor Cie nie opuścił i nosek do gory!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:06 i już przestań użalać się albo powiedz co sie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 14:38 co tak zamilkłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 14:41 nie zamilkłem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:07 cześć Grześ - jak samopoczucie? nie mów, że kiepsko - kiepsko juz było! coś nie widać Ciebie w "związku" leśnych ludzi :)))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 08.11.04, 15:12 Smopczucie Ktosiu, jak na poniedziałek dobre, rozpisałem sie w innych watkach:))))chociaz jak zwykle strzał w nerki był, w pon jade na szkolenie na 5 dni , tak ze syna nie zobacze przez dwa tygodnie:(((, pisanie zajęło mi mysli no ale raczej nie na długo,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:29 spokojnie Grześ - świat - jeszcze nikt nie ogłaszał, co prawda - się nie kończy! mam nadzieję, że się pojawisz jeszcze trochę później - ja muszę zmiatać na spotkanie w sprawie. to na razie tyle :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 08:07 dzień dobry, jest Grześ i Szefu?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 08:23 Grześ jest, co do Szefu to nie wiem:)))ale jak zwykle ujawni sie w najbardziej dogodnym dla siebie momencie:))))) Czytnąłem z grubsza to co pisaliście wczoraj, wiec ustosunkuje się: 1 Zgadzam sie że nie warto być zbyt dobrym , nawet, a w szczególności w stosukun do Kobiet.. 2. Ależ ten Szefu skromniś:))))))))nic tylko przytulic i pożałować:))))Co za tym idzie ma naturę zbliżona do kobiet, nie ujmując mu męskości:))))) 3. Szefu na Prezydenta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 09:25 A dlaczego pożałować Szefa? Na prezydenta, no niewiem, spójrz na jego podejście do kobiet ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 09:37 Pożałwoać-bo taki "skromniś" z niego:)))) Podejście wg mnie ma właściwe, na maiarę epoki:))i tej następnej:) Ludzie podchodza do siebie przedmiotowo-ale nie marudzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 09:42 nie mam siły sprzeczać się z Tobą :)))))) Co u Ciebie Grześ, możesz już spać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 09:48 No i dobrze:)))Lubie mieć racje:)) U mnie no cóż, sen nie wrócił,wiec sypiam kiepsko. Poza tym jestem pobijany :boli mnie prawa ręka i lewy posladek:))) W poniedz. ćwicze w siłce, a na 22:00, jeżdże na lodowsiko i próbuje grac w hokej z kolegami policjantami:))i wczoraj mówiąć bardzo deliktanie przewróciłem sie:) i bola mnie w/w członki,no cóz starośc nie -radość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 09:50 A u Ciebie Kasiu??jak zakonczyła sie sprawa samochodu, no i co ze zmianą pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 09:58 z pracą zaczyna się komplikować. dzisiaj musialam objąc stanowisko kierownika sprzedaży, bo obecny się rozchorował. najgorsze jest to że ja nie mam poj, ęcia co robić. a poza tym już mi się nie chce. a jutro mam rozmowe w peugeocie. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:03 Gratulacje, przeczytaj jego zakres obowiązków i nosek góry dasz radę.A w razie czego wezwij na pomoc Pierwszego:)) Uważam ze poki co nie powinnas odpuszczac obecnej pracy, wiec weź sie w garść!!! Marudo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 10:06 wiesz, od przyszłego tygodnia wchodzi nowy program, którego musze sie nauczyć i takie tam. Jak mi się coś uda zrobić to zaproponuje w grudniu moje warunki a jak sie nie zgodza to sobie pojde. Ale ja tak naprawde sama nie wiem czego chce:)))))))))))) A poza tym jest mi bardzo ciężko bo nie mam doświadczenia. A nie chce sie skompromitować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:10 tak to już z Wami jest że nie bardzo wiecie czego chcecie...kobieta zmienną jest:)) Na razie to skup sie na obecnej pracy i NIGDZIE nie idź, usiądź i popracuj głowka i paluszkammi.. A skompromitujesz sie jak nie spróbujesz, masz szanse to ja wykorzystaj. i niech Cie Szefu prowadzi ku chwale i zwycięstwu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:18 Facet ,taki z ciebie mądry gość ,a tracisz tyle czasu na tak daremną "kobietkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:26 A koleżanka to przepraszam KTO?i dlaczego krytukuje moja rozmówczynię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:44 chociaż jestem blądynką to w życiu nie wygadywałam/wypisywałam takich głupot jak twoja rozmówczyni. Wstyd przynosi populacji żeńskiej. Taka to walnie samochodem w drzewo i powie :przecież trąbiłam.Czy ona myśli że robienie z siebie słodkiej idiotki pomoże jej zostać jakimkolwiek kierownikiem. Grzesiu ,dobijasz mnie i utwierdzasz w przekonaniu, że faceci wolą idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:50 No i masz padły mocne słowa:))Nie denerwuj sie:))Bo złość piękności szkodzi:)) A Grzesiu wolgole to woli szatynko-blondyneczki z krótki włosami i ładnymi ząbkami:)) Ps: nie chce Cie dobić/zasbić, bo jestem dobrym człowiekiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:57 przez tą szatynko - blondyneczkę z ząbkami, to głupoty wygadujesz , ale z drugiej strony - czy to boli wysłuchiwanie głupot twojej rozmówczyni bo ich gadanie jej napewno nie boli.Szatynko - blondyneczka , ta to musiała być sztuka , ale nie spadaj na takie "coś" , wysil się trochę , poszukaj i nic na siłę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:06 Głupoty? Oczywiśćie masz pełne prawo do krytkowania moich wypowiedzi, ale po co TYLE złości??Co Cie wogle ugryzło? Może i roczaruje Cie kolejny raz ale ja nie szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:24 no i dobrze, serce żal ściska jak czyta się takie dialogi , ale co to mnie w końcu obchodzi, codza głupota nie boli, potwierdza tylko regułę, że lepsza głupia kochanka niż mądra żona lub odwrotnie , w każdym razie zawsze lepsza ta głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:28 A przepraszam bardzo, co ma rozmowa, do "stosunków" kochanka-kochanek, mąz- żona, kochanek-żona, kochanka-mąz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:33 rzecz nie o związkach , ale o głupocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:37 Napisałaś: "no i dobrze, serce żal ściska jak czyta się takie dialogi , ale co to mnie w końcu obchodzi, codza głupota nie boli, potwierdza tylko regułę, że lepsza głupia kochanka niż mądra żona lub odwrotnie , w każdym razie zawsze lepsza ta głupia." zaczęłaś od oceny naszego dialogu a zakończyłaś na sprawach męsko-damskich, wiec pytam co ma jedno wspolnego z gdrugim, bo nie rozumie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:50 czy twoja blondynko-szatyneczka była taką pierdołą jak twoja obecna rozmówczyni? wydaje mi się że nie.Nie doceniałeś jej mocnych stron ,czy chciałeś żeby była taką pierdołą, a ona się na to nie zgadzała?Są to pytania retoryczne , nie ja potrzebuję na nie odpowiedzi . Pa, nie gniewaj się,:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna blondynka Re: do blondynki IP: 212.191.74.* 09.11.04, 12:18 Czytam Twoje wypowiedzi i nie wierze, że jesteś prawdziwą blondynką. Tyle w nich uszczypliwych uwag, że wyglądzasz raczej na zgorzkniałą, porzuconą szatynkę lub nawet ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:17 czemu mnie obrażasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:15 odwal sie ode mnie głupia kobieto i nie wpierniczaj sie w rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 10:19 Ale Sefu jest za daleko, przez net to można sobie popisać pierdoły. Ja tu jestem sama. Do tego w firmie jest tak źle że każdy chce teraz stąd odejść. Pracują za śmieszne pieniądze i mają dość. Mnie też obiecali wiele i niestety każda obietnica bez pokrycia. nie wiem co robić i nei wiem czy cokolwiek da się zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:25 Ostatecznie decyzja zawsze nalezy do nas, z mojego doświdczenia wynika, że warto wszystko przemysleć dwa razy a później jeszcz dwa, i nie chciałbym zeby i w Twoim przyapdku sprawdziło sie powiedzenie "mądry Polak po szkodzie". Dbaj oto co masz, i rozgladaj sie dookoła, ale napewno nie sugeruj sie opinia współpracowników, niekoniecznie musze mieć dobre intencje.. Obietnice, w większości pozostana zawsze tylko obietnicami, ważne są fakty i to co masz już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 10:34 ja to wszystko wiem,w papierach np ładnie by kiedyś wyglądało toyota kierownik sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:36 Jak dla mnie to nadal wyglada bardzo dobrze, zresztą jak kazdy awans-no wiesz nagoroda za zaangazowanie, ambicje, kreatywnosć itp, awans można zawsze dobrze sprzedać nowemu pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 10:42 wiem, ale nie wiem czy nie jestem za słaba. W takim miejscu jest chyba potrzebny silny facet:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:51 No cóż wystarczy kobieta z jajami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 11:02 trzeba je mieć:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:08 Najlepiej jeszcze w komplecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 11:10 :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:11 i to stałe:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 09.11.04, 11:19 Widzisz, problem chyba polega na tym, że faceci standardowo szukają rozwiązań, a kobiety chcą sobie pogadać i sie wyżalić... :)))))))))))))))))))))) A co do pracy, to nic Ci nie zaszkodzi pójść do Peugeota na rozmowę, prawda? Obadasz sobie warunki, popatrzysz, czy atmosferka jest lepsza, czy firma lepiej prosperuje itd. A awans na kierownika sprzedaży masz trwały, czy chwilowy? Jeśli trwały, to masz dodatkowy argument w Peugeocie. Stałaś się duuuużo droższa :))))))))) Teraz to Ty im robisz łąskę :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 11:26 Szefu to każdą 'potrzebujacą' wysłycha, zrozumie,przytuli, pocieszy..a na drogę da dobre słowo:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 12:55 skąd Ty to Grzesiu wiesz, jasnowisz czy co?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:11 Pytasz w kwestii Szefu, jeśli tak to na wygląda na takiego beziteresownego pocieszyciela:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:18 :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:19 Mądry i do rany przyłoż:)))))Taki to pożyje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:20 Grzesiu wyrzuc stad ta głupia babe która wtraca sie do rozmowy ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:23 nie bądźmy małostkowi, nie podoba sie jej nasza rozmowa i tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:24 może i ze mnie pierdoła ale już mowiłam że nie mam jaj:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:27 no ale masz jaj-niki:))))) Nie jesteś nawet pierdułką:)))) W końcu awans masz w kieszeni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:29 pogadajmy o czyms innym:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:33 dobrze Kasiu, wrócił Czarodziej , moze zapoda Ci dobra wróżbę:))) Ps: Prosze nie pal tyle, bo od tego psują sie ząbki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:35 wiem, kiedys rzuce ale nie wiem kiedy:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:38 No ale mierzi mnie to że zaczęłaś wiecej palić:)))) A czarodzieja to trzeba przekupić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:39 dlaczego wiecej, pół p[aczki to u mnie standard od jakiegoś dłuższego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 13:46 to dobrze:))))ze kłopty nie wpedzają Cie w wiekszy nałog Palaczu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 13:59 a Ty Grzes jak z nałogami:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:03 Ja to lubie sie napić:)))a tylko w sobotę:)), bo potrzebuje czasu żeby odpocząc:)) Papieroski-nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:13 ja też czasem lubie, ale niekoniecznie musi byc to sobota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:28 i w tym jesteśmy nieco podobni:)))ja nie lubie monotonni i rutyny, wieć czasami, czasami robie wyjatek:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:29 a ja robie wyjątek wtedy kiedy mam ochotę, i chyba zrobie go jutro:)mam ochote na dobrego drinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:30 no przecież ochotę miałem na myśli:)\ DObry drink, to jaki drink? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:36 -blue bols z wódką i z sokiem pomarańczowym -passoa z wódką i z sokiem pomarańczowym -różowa finlandia z sokiem ananasowym -gin z tonikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:41 a takiej kolejności:))))?????druga kolejka tak samo?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 14:44 może być, to jest to co najbardziej lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:49 no to masz mocna głową ..Kasiu, wypij tez moje zdrowie:), i oczywiście zdrowie Szefu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:03 głowe mam bardzo słabą:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:09 dobrze że tylko głowę:))ja to mam słaba silna wole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:20 ja też:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:27 może chcesz sie licytować , kto ma słabsza silną wole?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:29 policytujmy się ale Ty pierwszy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:31 wiedziałem:)))kobiety zawsze mnie wykorzystują:))))) nie opieram sie zbyt długo:)))))))))a Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:34 to zależy:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:34 a od czego Kasiu?może wyjaśnij:))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:39 zawsze Cie wykorzystują? a Ty musisz ukrywać się ,uciekać, straszne :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:40 :))))))))))wychodze tylko pod osłonąnocy lub parasola, no wiesz dwie głowy:))) Nie-ładnie odpowiadać pytaniem na pytanie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:42 byłes mało precyzyjny, jak czarodziej w poście do mnie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:43 tak będzie precyzyjniej:))))od czego zależy to że nie opierasz się zbyt długo?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:46 jest to chyba zbyt skomplikowane a ja nie jestem Szefu i nie umiem tak ladnie wszystkiego ubrać w słówka:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 15:48 :)))))))))))))))))))))0 ja jestem prosty chłopak, może byc po chłopsku,kawa na ławę.. PS: nie ma takiego drugiego jak Szefu:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:59 :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 16:02 :)))))))) prosze tylko nie pomyl prosty z prostakiem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 16:03 bez przesady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 16:04 nie obruszaj sie żartowałem:)) zreszta migasz sie od odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 16:04 powiedz mi jeszcze czemu tak się zachwycasz szefem?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 16:06 nie znam go, ale lubię czytac jego mądrości, i starannie formuowane zdania:))I ma poczucie humoru-nie jest nudny. To chyba tyle,nic więcej nie moge o nim powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 16:08 tyle to ja też moge:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 16:12 no widzisz:)))I jeszcze jedno wydusił z Ciebie Twoje imie..no i pomógł Ci w temacie "floty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 16:17 to fakt:) doceniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 12:54 Szefu żebym ja potrafiła walczyć o swoje to by było fajnie. Ale myśle że w Peugeocie byłoby lepiej. Facet wydaje sie bardziej ludzki Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 09.11.04, 14:52 Ludzki szef ważna rzecz, aczkolwiek ci kulturalni potrafią być równie stanowczy, co ci z grubsza ciosani. A poza tym, to bardzo wazne jest: - lepsze warunki (kasa, socjal, fura, komóra, itd.), - trwałość zatrudnienia, - możliwości kariery, - ciekawość pracy (wymieniam na końcu, bo przy 20% bezrobociu musimy być realistami :)))) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 14:53 a później to już tylko pozostaje sie napić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.11.04, 15:03 :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: do Grzesia:)))))))) 09.11.04, 10:41 Oto i jeZdem! :))))))))))))))))))))))))) W celu wyjaśnienia: Ad1. Nie warto byc dobrym na zasadzie, że dawać ludziom zanim poproszą, ok? :))) Ad2. Nie rozumiem gdzie ten skromniś - to chyba o kimś innym :)))))))))))) Ad3. Zgadzam się. :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do Grzesia:)))))))) IP: 62.29.137.* 09.11.04, 10:48 Wróciłeś!!!!!:)))))) Ad1. Jakoś mi sie nie udaje:)) Ad2. :)))) AD3. Co z automatami(gumki z nickiem Szefu)-poodświetlonymi-z Twoim wizerunkiem w Seminariach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:47 Przepraszam,że się wcinam i to zupełnie nie na temat, ale czy mógłbyś wytłumaczyć mi kiedyś w wolnym czasie dlaczego gorzka czekolada wyostrza zmysły? Bo wygląda na to,że coś na ten temat wiesz :)a ja ostatnio żywię się wręcz gorzką i zupełnie to do mnie niepodobne:)do tej pory miałam fioła na punkcie mlecznej...No i sama nie wiem o co chodzi.Tylko nie każ mi pytać Szefu:))) Ślicznie i cieplutko się uśmiecham o tę odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 08:18 Wyjasniam wieć cieplutko że wg mnie ze smakiem jak i z zapachem to jest tak: wszystko co jest słodkie jest mdłe i prowadzi do bardzo szybkiego przesytu.. a gorzki, kawasny, cierpki, słony...wzmaga łaknieni,i chcesz jeszcze i jeszcze...spójrz na siebie napisałaś: "a ja ostatnio żywię się wręcz gorzką":)))), to chyba jest potwierdzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:17 Dzień dobry:)Dzięki za poświęcony czas:)Ale proszę o jeszcze jedną, małą chwilkę (ależ te kobiety zachłanne, prawda;)? )- skąd w takim razie ta drastyczna zmiana - lata uwielbienia dla mlecznej (nie jest to więc szybki przesyt) i nagle wręcz żądza gorzkiej??? Pozdrawiam i uśmiecham się jeszcze cieplej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:20 zachłanność?:))))trzeba brac garsciami:))No właśnie za długo wielbiłaś słodycz:) wiec musiało sie to skończyć drastycznie:) a Twoja zachłanność w kwesti gorzkiej wynika z poczucia starconego czasu..a pożądanie/żądza to najprzyjemniejsze z uczuć, wiec nie załuj sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:14 O, jak miło,że tak szybko miałeś czas:)A ja musiałam popracować. Zbyt długie uwielbienie dla słodyczy, hmm..trochę się nie zgodzę - tego nigdy nie za wiele:))Zaintrygowała mnie Twoja teoria z wyostrzeniem zmysłów:) A może ta gwałtowna potrzeba subtelnego,wysublimowanego i szlachetnego smaku gorzkiej czekolady związana jest z procesem wyostrzania się moich zmysłów:))) Może po prostu podświadomie spodobało mi się to wyrazistsze smakowanie i odczuwanie...:) Jeszcze raz dzięki, wzniosę za Ciebie toast najbliższą kostką cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:23 Do tak błyskawicznej reakcji, zmobilizowało mnie Twoje uwielbienie gorzkiej czekolady, bowiem sam jestem zwolennikiem wyrazistych smaków i zapachów a do nich zaliczam również smak gorzki..i to odczucie przyjemnosci które płynie od kubków smakowych do mózgu:))). Dzięki wyostrzeniu sie zmysłów (u Ciebie jak piszesz ma to miejsce), zdecydowanie intesywniej odczuwa sie przyjemność... Niewatpliwie podświadomość-uświadamia nam czego pragniemy.. Kostkę którą wznosisz toast za mnie..rozgryzaj bardzo powoli..Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:52 Kwestia odczuwania a właściwie potrzeba (!) odczuwania zapachów to w moim przypadku jeszcze wieksza "mania" niż gorzka czekolada:) Ja muszę czuć świat, to jest dla mnie niesamowicie ważny sposób jego odbierania. Zapach to dla mnie tak samo ważna cecha jek wygląd, kształt, faktura. Może śmieszne,ale czasami potrafię powąchać takie przedmioty, które właściwie nie są do wąchania przeznaczone. No, mówię Ci, szaleństwo prawie:))) A zapachy czuję jakby aż "w mózgu" - takie odnoszę wrażenie:) Jeśli zapach jest dla Ciebie tak ważny, polecam książkę pt. "Pachnidło" Patricka Suskinda. Zaręczam,że Ci się spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:56 Mnie zpach:pociaga, podnieca, zawstydza, kusi, sprawia że chce poznać, mieć..ale także odtrąca, obrzydza, odpycha. I jest bardzo ważnym bodźcem. Zapamiętam ten tytuł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:03 Nie "zapamiętam ten tytuł", tylko przeczytaj tę książkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 16:05 to już kroczek dalej:)), oczywiście,że tak zrobię:) Co do "kostki" to absolutnie nie zinterpretowałem, tego inaczej niż w kategoriach konsumpcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:59 A czekoladę zazwyczaj rozpuszczam w ustach w taki sposób żeby poczuć jej specyficzną konsystencję i zmieniający się z chwili na chwilę aromat.Więc tej kostki "na Twoją cześć" raczej nie rozgryzę:)Ja ją będę dłuuugo trzymała w ustach..;)Tak żeby ją idealnie poczuć. Z daleka od nieodpowiedniego odczytania moich intencji, proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:21 Toast spełniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 20:42 Dziękuje...warto było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:00 Za Ciebie - bardzo warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:02 Nie wiem skąd Ci się to bierze, ale jesteś bardzo miła, chociaż gorzka, ale to takie przyjemne połączenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:04 nie zrozum mnie źle, ale ujęłaś mnie swoim podniebieniem ,smakiem, i stosunkiem do zpachów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:07 O, jak szybko zareagowałes:) A jak ja mam to odczytać;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:09 Ja zawsze reaguje szybko i spontanicznie.... Przecież rozmawiamy o smakach , zapachach i zmysłach-wieć odczytuje to w tych kategoriach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:05 Mam nadzieję,że odczytasz to równie trafnie jak poprzedni wpis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:07 Prawdą jest że niewinne kłastewka w ustach kobiety, nawet po gorzkiej czekoladzie brzmią bardzo słodko:)), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:08 Widzę,ze masz weekendowy humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:10 Jaka pogoda w Katowicach:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:12 Jeśli chodzi o ścisłoś i precyzje to w Tychach, zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:17 A mglisto też jest? Lubię mgłę...Daje efekt niesamowitej ciszy i spokoju. A Tobie to chyba potrzebne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:21 Mgła, jest kusząca, lubie zapach mgły, daje niesamowity efekt.. O tak spokoju to mi potrzeba:), ciszy też:)) Nie ma mgły:(, a tam gdzie Ty jesteś jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:27 Mglisto...i pachnie jesiennym wieczorem..spodobałoby Ci się. Jest wyciszająco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:29 Dużo o mnie wiesz:)) To bardzo przyjemne połączenie, dla mnie w sam raz..o tej porze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:35 Bystry Chłopczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:41 Chłopczyk?to może jeszcze klaps w tyłek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:45 Jeśli lubisz;)Ale ładnie to tak na początku znajomości..:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:51 co do klapsa, ups zagalopowałem sie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:52 Podświadomość..;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:53 to coś więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:56 A więc to o takie wyobrażenie spokoju Ci chodzi;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:58 Bardzo skomplikowane, i niezmienne...świece, kilka kieliszków wina, łzawy film, pocałunki, przytulenie i sen..świece, i zapach spokoju i przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:01 Nie musiałeś pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:02 Sen też chciałabym umieć Ci dać.. (odp.odczytaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:37 A z ta mgłą i zapachem to szczera prawda. Ale rzeczywiście skojarzyłam,że lubisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:43 Mgła pachnie , WYJĄTKOWO:), szczególnie gdy jest sie w drodze...ma swój UROK, jest NIESAMOWITA:). i jak KOBIETA -ulotna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:46 Nie uwierzę,że lubisz ulotne kobiety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:48 Nie cierpię takich kobiet!!!Napisałem że takie są "ulotne"-jak mgła-pojawiają sie i znikają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:51 Wiedziałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:52 wiem, jesteś dobrą wiedźma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:56 to dobrze, bo tęskniłem:)) Mam bardzo intymne pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:59 Jak bardzo:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 22:00 bardzo , bardzo..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:05 Zapytaj,ale odpowiem innym razem..Muszę uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 22:06 dobrze:), dziekuje i uciekaj jak musisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Mglista sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:07 Czuję potrzebę odpowiedzi na to intymne pytanie:)))Choć pewnie jest już nieaktualne..:) W każdym razie pozdrawiam Cię cieplutko i życzę udanego, owocnego szkolenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Mglista sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:20 Wszytsko jest aktualne poki żyje, no a jeszcze troszke pożyje:)))Ps: ja nie naleze do osób które szybko zmieniaja poglądy:)) Całe szczeście ze szkolenie dobiegło końca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Witaj wśród żywych:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:06 Bardzo się cieszę, że pamiętałeś...:) Ja wśród "żywych" będę dopiero po weekendzie. A póki co - tradycyjnie ciepło pozdrawiam i to z podwójną dawką, bo przyszła zima..:))) PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Witaj wśród żywych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:48 Dobry Wieczór...jak juz wyjdziesz z "mgły" to odezwij sie..przesyłam Ci cieplutkie myśli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:25 Odzywam się:))) Wychynęłam wreszcie z "mgły" a właściwie ze śnieżnego puchu i pozdrawiam Cię serdecznie, ale już nie - cieplutko, bo Ty dziś masz chyba nadwyżki ciepła..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Jestem IP: 62.29.137.* 22.11.04, 15:28 No własnie bałem sie ze po wyjsciu z mgły napotkasz na swojej drodze śnieżyce,i znowu Cie nie będzie.. ciepełka nigdy za wiele, wiec poproszę bardzo cieplutkie pozdrowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:46 "Bałem się" to już trochę więcej niż "martwiłem się"..:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Jestem IP: 62.29.137.* 22.11.04, 15:50 "Bałem sie" to konsekwencja "martwiłem sie"..:)) póżniej będzie "tęskniłem":))i to wcale nie troche:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Jestem IP: 62.29.137.* 22.11.04, 15:38 widze, że nie zabawiłaś na długo, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Jestem, jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:43 Strasznie już trudno się połapać w tych wpisach i Cię nie zauważyłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Jestem, jestem IP: 62.29.137.* 22.11.04, 15:46 no cóż jak widać że jestem niepozorny:))ale miło że jesteś Ps: może załóż nowy wątek, bedzie luźniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Jestem, jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:53 Jest: "załóż nowy wątek":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mglista sprawa IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 20.11.04, 13:40 Witam Pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:10 Odczytuj to jak tak jak podpowiada Ci podświadomość i podniebienie:) Humor, średni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:12 Czuję,że humor masz nienajlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:13 Jeśli jestś wróżką, to mam nadzieje że dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:19 Tobie wróżę dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:20 Ale niektórzy mówią o mnie "wiedźma":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:22 lubie skrajności:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:29 Doznania też:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:31 doznania też..skrajności jak gorzka czekolada, pobudzają i stawiają wyzwania..poprostu chcesz jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:43 Nie będę mogła Ci dziś zbyt długo towarzyszyć..Boli mnie głowa:) A na poważnie - niedługo uciekam. Ale cieszę się,że chwilkę pokonwersowaliśmy..Chciałabym umieć dać Ci dziś ciszę..Szkoda,że nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:47 ten ból głowy -zawsze wszystko psuje:)) Dziękuje za rozmowe-BARDZO Brak czasu-z czasem nikt nie zwycięzył:) Co do spokoju..to niemożliwe, wirtualnie poprostu się nie da:), ja ma inne wyobrazenie spokoju:) Miłej nocy PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:50 Wiem, czytałam..:))Jeszcze nie uciekam, napisałam przecież niedługo, więc jeszcze się nie żegnam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:51 ..to dobra wiadomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:58 Więc jednak daję Ci trochę ciszy..?Cieszę się..Bardzo chciałabym umieć, powtarzam. I proszę o odp.zrozumienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wcinka:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 22:00 myślę ze tak naprawde to dajesz mi dużo:)i ja proszę o właściwe zrozumienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:03 Naprawdę o to mi właśnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: Wcinka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:06 pa, uciekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: do Grzesia:)))))))) 10.11.04, 21:31 Gość portalu: ... napisał(a): > "Uważam że kobiety w podłości, wyprzedziły meżczyzn o dwie długości > basenu olimpijskiego."- coż za wierutna bzdura Dobrze ,że faceci są ideałami,co tam baby takie coś latające,niech lata.KUTAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: do malina48 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 21:34 jesli KUTAS było do mnie to podaruj sobie inwektywy pod moim adresem!, zresztą jak chce wnieś coś do rozmowy to niech będzie to na temat.PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifa Re: do Grzesia:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:35 "Nie lubię kobiet ulotnych jak mgła.."...ja nie lubię takich mężczyzn, a właściwie ogólnie - ludzi.. Smutno mi..:((( Odpowiedz Link Zgłoś