mike79 18.11.04, 18:47 wlasnie spadl u mnie pierwszy w tym roku snieg, ciekawe kiedy w lublinie :) pzdr mike Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: snieg :) 18.11.04, 19:01 Pierwszy snieg to ja pewnie zobacze w telewizorze jak mi sie znowu popsuje. U nas leje i nie zamierza przestac. Ja chce miec "biale" swieta!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: snieg :) 18.11.04, 19:44 a i owszem mógłby już przybyć !!!! ale ponad to, to tak żeby było -20 `C bo taka pogada jest fatalna, już mnie dopadł jakiś katar, wrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: snieg :) 18.11.04, 19:56 Pewnie i do mnie lada dzień doleci. A wraz z nim mrozy... Echh... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: snieg :) 18.11.04, 23:44 U nasz dzisiaj wichura i coś wyglądające w locie jak śnieg z deszczem, ale na ziemi okazało się, że z wielką przewagą deszczu:) brrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrr wstrętnie:( ale w weekend spadek temperatury poniżej zera zapowiedziany, więc może... kulig:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores U mnie tez spadl SNIEG!!! 19.11.04, 07:21 Do poludnia pewnie stopnieje,ale jest,spadl i jeszcze lezy!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: U mnie tez spadl SNIEG!!! 19.11.04, 07:25 Własnie u mnie też to gówno pomieszane z deszczem leci za oknem:(Bleeeee:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: U mnie tez spadl SNIEG!!! 19.11.04, 09:35 Leci leci ... :/ i to całkiem niezły snieżek pada. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: U mnie tez spadl SNIEG!!! 19.11.04, 14:30 U mnie już całkiem biało. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: snieg :) 19.11.04, 15:14 no i zabieliło!!!! heh fajnie sie jeździ na letnich bo zimowe leżą sobie w garazu lol tylko te korki :/ eeehhh ale widziałem dziś solarkę więc drogowcy nie zaspali!!!! pierwszy raz chyba w historii świata!!! no może tylko lublina :P Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: snieg :) 19.11.04, 16:16 etam jaki snieg, paanie. w bruxelce pikne sloneczko po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: snieg :) 19.11.04, 17:14 Ale mam okna zasniegowane hehehehehe:) tak z 12 cm mi na oknie osiadlo:) Jutro zimowe butki z rana i ............ do roboty:( i tu juz moe jest mi tak wesolo:( Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: snieg :) 20.11.04, 08:54 Zima jak zwykle zaskoczyla Konkubenta, który w nowej sytuacji znalazł sie bez łopaty do odśnieżania. Wczoraj walczył z odśnieżaniem karety - co odśniezył to mu znów zasypało. Takie przeżycia budza frustrację :( Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: snieg :) 20.11.04, 12:54 heh mój (samochód) stoi i czeka na roztopy ma taaaaaaki kożuszek puchowy na sobie a zimowe buciki leżą jak leżały w garażu i nie bardzo mi się chce iść i z tym coś zrobić po za tym nos mam zawalony poprostu katar gigant buuuuu za to ptaszki sobie przypomniały że w tamtym roku zawsze coś do zeżarcia dostały u nas na balkonie a więc mam stadko wróbli i kawek na balkonie dobijających się o śniadanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: snieg :) 20.11.04, 13:20 No tak wczoraj nie wychodziłem z domu ale dziś jadąc na uczelnię wypatrzyłem po drodze całkiem spora ilośc porzuconych samochodów ... pewnie zaskoczeni kierowcy, którzy mieli samochodu obute w letnie opony :). Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Kto widział.... 20.11.04, 15:46 ...gdzieś w sklpie łopATY do śniegu? W zeszłym tygodniu zlokalizoawlismy takie w Tesco, dziś już nie było ani jednej :( W związku z powyższym nadal mamy nieodśnieżony chodnik przed "posesją" ( i tak ludzie chodzą ulicą ).... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kto widział.... 20.11.04, 19:45 U nas cos takiego mozna znelezc np. w OBI itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: snieg :) 21.11.04, 19:36 Sniegu juz oczywiscie nie ma.Leje i leje! :( Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: snieg :) 22.11.04, 08:50 kokolores napisała: > Sniegu juz oczywiscie nie ma.Leje i leje! > :( a u nas leży i leży..wózek mi grzeźnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: snieg :) 22.11.04, 12:45 ryza a zalozylas zimowki w wozku ?? albo oponki z kolcami :) a tak apropos to widzialem ostatnio wozek z hamulcami tarczowymi i czyms co nazywaja ponoc ABS w wozku ze sie koleczka w czasie hamowania nie blokuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: snieg :) 22.11.04, 21:14 I znów pada śnieg, teraz w sumie jeszcze nie taki super duży, ale jednak coś przelatuje w świetle latarni. Nie wiem czy to już te zapowiadane przez synoptyków opady, ale mam nadzieję, że nie sypnie tak jak za pierwszym razem. W każdym razie do pełni szczęście przewidywany jutro jest jeszcze sliny wiatr, więc wcale nie zdziwie sie jak znów będą awarie zasilania. Pozdrawiam ... zawianych ;) Odpowiedz Link Zgłoś