IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:08
Dzień dobry:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Grześ:) IP: *.chello.pl 23.11.04, 12:11
      dziewczyno nie marudź już, nie widzisz, że Grześ ma cię już dosyć! nie rób z
      siebie takiej biednej dzewuszyny, bo aż flaki się przewracają jak się to czyta
      • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:12
        nudzi mi sie. a jak nie bedzie chciał to nie odpisze, co ci do tego.
        • Gość: Agata Re: Grześ:) IP: *.chello.pl 23.11.04, 12:38
          to zrób coś, a nie użalaj sie nad sobą, sorka, ale to żalosne
          • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:40
            daj mi spokój
          • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:42
            Dzień dobry , grześ z tej strony..ładnie to tak rozmawiać o nieobecnych:)),
            czuje sie pominięty:))nic o mnie bezemnie:))
            • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:48
              a kto rozmawia o Tobie?
        • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:40
          Dzień dobru Marudo...:))Dzisiaj jestem ledwo żywy, do 3 w nocy byłem bardzo
          zajęty, skupiłem sie na swoim rozwoju intelektualnym, prowadziłem bardzo
          ożywiony i emocjonalny dialog:), co spowodowało że dzisiaj rano powieki
          musiałem podnościć palcami, i użyć do tego siły:), jedyne o czym marze to
          zamknąc na dłużej oczy, ale kiedy to nastapi to nawet ja sam nie wiem:))Co u
          Ciebie?
          • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:49
            a co to był za dialog?
            Ja jestem wyspana- 10 godzin snu
            • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:51
              ojto długi, wyczerpujący i emocjonujący dialog, no i dzisiaj opadłem z sił i
              mam pustkę w głowie:))
              10 godzin to ja śpie przez 3 dni:)), zazdroszcze
              • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:53
                No to powiedz, podziel sie miłymi wrażeniami:)
                • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:58
                  wybacz nie mogę:)dyskrecja to podstawa:)
                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 13:02
                    nie wnikam, ciesze sie że jesteś zadowolony:)
                    • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:04
                      raczej "ucieszony" do zadowolenia dluuuga droga Kasiu..no i pod górke po
                      błocie, ale razem raźniej, tak Kasieńko?
                      • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 13:07
                        na pewno raźniej:)
                        • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:08
                          no dlatego pojawiłem sie w Twoim życiu:))Smutasie
                          • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 13:42
                            ciesze sie :)
                            • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:46
                              Możei sie cieszysz Marudo,ale wogole tego nie doceniasz:))
                              • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 13:47
                                jak to nie
                                • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:53
                                  Nie bedę Ci wypominał tego i owego, masz krótka i wybiórcza pamieć Kasieńka:))
                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 13:57
                                    nie prawda:)
                                    • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:58
                                      Kasieńko prawda, prawda w oczy kole:))Pilsner)
                                      • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:00
                                        to może lepiej martini, nie mam ochoty na piwo:)
                                        • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:02
                                          ale białe z wódką i tonickiem:)palemką i lodem:))))
                                          • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:04
                                            różowe z lodem i z cytryną:) białe jest zbyt cierpkie, nie lubie
                                            • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:07
                                              a palemka?i wodka?:)
                                              mam słaba silna wole wiec zgoda:))
                                              • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:10
                                                alemka może być, wódka nie, mam za słabą głowę na takie mieszanki:)
                                                Lece zje ść jakiś kebab. Będziesz jeszcze?
                                                • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:11
                                                  Do ok 16:30, później mykam do domu, smacznego jedz wolno..
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:42
                                                    co robisz:))))))))))))?
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:43
                                                    opowiadam o sobie.
                                                    Dymek juz był?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:45
                                                    był:))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:47
                                                    Od razu lepiej co?-az sie chce zyć:)
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:46
                                                    opowiadam o sobie.
                                                    gdzie można przeczyta ć :))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:48
                                                    poniżej , rozmawiałem z Aga, opisałem sie bardzo dokładnie.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 14:50
                                                    :))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:53
                                                    Podobam Ci sie?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 15:00
                                                    w tym stroju z marchewkami :))))))))))))))))?
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:02
                                                    tak sie ubieram do łóżka, nieco niżej opisałem jak wyglądam w dzień..
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 15:09
                                                    facet w piżamie, nieeeeeeeeeeeeee
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:13
                                                    no ale ona jest w marchewki
                                                  • Gość: .. Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 15:16
                                                    nie ważne.
                                                    A tak poważnie nie zniosłabym faceta w piżamie
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:17
                                                    a ja kobety w koszuli nocnej:)
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 15:18
                                                    :)))))))))
              • Gość: .. Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 12:53
                miejmy nadzieje że w realu a nie w sieci:)
                • Gość: Agata Re: Grześ:) IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:05
                  Grześ, dobrze, że powrócileś do swojej wirtualnej rozmówczyni, bo naprawdę ona
                  chyba tylko czeka na to co jej napiszesz. Niech się weźmie dziewczyna w garsć,
                  bo taka straszną bidule z siebie robi, ze aż żal serce sciska
                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:08
                    Pocieszanie Kasieńki mojej wirtualnej koleżanki jest miom posłannictwem:)),
                    może sie przyłączysz:))
                    • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:09
                      ona zdecydowanie woli z tobą rozmawiać :)
                      • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:11
                        a tym to chyba różnie:), ale masz racje powinna wziąźć sie w garść:)
                        • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:13
                          powinna, powinna, bo mam wrażenie, że uszlo z niej powietrze
                          • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:17
                            może jeszcze jakas reszta została:), pwiedziałbym że trzerba ją nadmuchać, no
                            ale może to nie na miejscu:)
                            • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:18
                              strzał w 10!- trzeba ją nadmuchać! wiec nie ma na co czekać! dmuchajmy!
                              • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:23
                                nie tak ostro Kasia to krucha istotka i jest moją koleżanką, wiec nie wszyscy
                                na raz:))
                                • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:36
                                  widać, ze to krucha istotka, jednak niech wdmuchnie w siebie trochę życia!
                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:40
                                    I tutaj jest własnie problem, bo Kasienka jest oprona,i robi wszystko żeby nie
                                    poczuć sie lepiej, no ale ja jestem wytrwały:)))
                                    • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:43
                                      dobrze Grzesiu, że jesteś taki wytrwały, bo ja to dałabym chyba skok w bok, bo
                                      efektów nie widać i cierpliwosc moja gdzieś by uleciała
                                      • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:49
                                        Ja to lubie sobie poskakać...
                                        Brak efektów przygnebia:)-to smutna prawda..
                                        • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:51
                                          Grzesiu to skacz to góry jak kangury, i jeszcze wyżej, wtedy może doskoczysz do
                                          efektu!
                                          • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:52
                                            ale jak spadne to sie zabije..
                                            • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 13:57
                                              spokojnie, materac z poduszką czeka !
                                              • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:59
                                                a kołdra też?
                                                • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:00
                                                  kołdra w kangurki!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:02
                                                    a podusia w torby kangurze,
                                                    i koniecznie prześcieradło
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:03
                                                    przescieradło w hipopotamki i jeszcze jasieczek w jamniczki!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:05
                                                    a pidżamka w marchewki
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:16
                                                    a do tego sok z buraków na dobranoc!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:20
                                                    do mycia myjka-rękawica-kolor różowy a na zakonczeniach palcy głowki świnek...
                                                    mam nadzieje ze tym burakiem to nie była aluzja do mnie:), co prawda słoma
                                                    wystaje mi z butów, ale tylko troche,upycham ją
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:23
                                                    Grzesiu, tobie zadna słoma z butów nie wystaje tylko skarpetki w kangurki z
                                                    marchewkami!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:24
                                                    dodam że są białe..
                                                    Majteczki mam w stokrotki.
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:26
                                                    romantyczny chłopiec! dodaje bukiet niezapominajek do butonierki
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:31
                                                    Nosze jeszcze czapkę z nausznikami, wiązaną pod brodą, do tego rękawice
                                                    welniane z jednym palcem.
                                                    A po pracy przychodzi po mnie mama..
                                                    Jestem baardzo męski
                                                    Pragne zauwayć ze o tej porze roku cięzko o niezapominajki
                                                    Ps:pisze pamiętnik...
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:34
                                                    Jem teraz zupe mleczną z buraczkami i szpinakiem , strzelam z widelca groszkiem
                                                    ptysiowym i pisze pamietnik, który na okładce ma kangurki z marchewką i
                                                    niezapominajki ze stokrotkami!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:38
                                                    Nigdy nie mowie z pełną buzią.
                                                    W zimie spodnie wpycham do bytów zimowych, nosze zaszwsze białe skarpety,mam
                                                    białą przyciasną koszule i krawacik skórzany..i misia z którym zasypiam...
                                                    Typowy facet do rekalmy golarek Gillet
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:47
                                                    zakrztusiłam się szpinakiem, który popiłam mlekiem i muszę pędzic do pana
                                                    doktorka!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 14:52
                                                    jak sie opisze to później żadna nie chce ze mna rozmawiać, nie wiesz dlaczego?
                                                    Ale mamusia znalzała dla mnie dziewczyne, ma przyjsc w niedziele na obiad.
                                                    Zaponiałem dodać że mam na sobie jeszcze lekko przyciasny sweterek.
                                                    A tak wogole to 40lat
                                                    PS: mamusia mówi jedz Grzesiu wolno, wiec Tobie też radzę.
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:57
                                                    To to dziewcze, które twoja mamusia zaprosiłą na obiad niedzielny poczęstuj
                                                    chlebem z marmoladką i przystrój to liściem sałaty. I tak sie na siebie
                                                    patrzcie, przełykając witaminy! I załuż najbardziej obcisły sweterek, zeby
                                                    torsik podkreślić.
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:00
                                                    Spodnie podciągam wysoko i spinam paskiem (pasek został mi z czasów mojego
                                                    członkowstwa w ZHP) na brzuchu.
                                                    Dziękuje zrobie tak tylko nie wiem co na to mamusia, ona wie lepiej.
                                                    Sweterek bedzie welniany, troche sie skurczył w praniu, ale mamusia mówi że
                                                    ładnie w nim wyglądam, jest zielony.
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 15:03
                                                    zajefajnego spotkania pełnego witamin, i jeszcze weź gogle, bo ma być chłodno,
                                                    a dziewcze zauroczysz
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:07
                                                    Co do mojej wybranki, to jestem spokojny bo mamusia będzie z nami.
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:05
                                                    a co to jest ten "torsik", bo nie wiem czy mam???Pytałem mamusi, ale ona
                                                    powiedziała że mam wypluć to słowa, i zmówić paciorek, boje sie.
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 15:08
                                                    torsik to takie miejsce z przodu mniej wiecej na wysokości paszek, taki wypukły
                                                    taki, że chce się jesć marmoladę z sałatą!
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:) do Agi IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:12
                                                    patrze,patrze i nie widze,chyba tego czegoś nie mam.
                                                  • Gość: Agata Re: Grześ:) do Agi IP: *.chello.pl 23.11.04, 15:17
                                                    weź lupkę! torsik ujrzysz na pewno!
    • dorjana Re: Grześ:) 23.11.04, 13:57
      dziendobry:)
      • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:59
        dzień dobry:)
    • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 15:45
      chyba sie nie obraziłeś o piżame :)
      • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:49
        mnie nnie tak łatwo obrazić:)
      • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 15:50
        Ps: bo znam swoja wartość:))
        • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 16:18
          no tak, ale bez piżamy wartość wzrasta ;)))))))))))
          • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 23.11.04, 16:24
            no:))wszystko jak na dłoni..
            mykam do domu, mmiłego wieczoru
            • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 23.11.04, 16:24
              miłego:)))
    • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 24.11.04, 12:37
      Dzień dobry Panu:)
    • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 24.11.04, 12:42
      zrzuciłeś piżamę?:))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 24.11.04, 12:56
        dzień dobry Kasienko , jesli chodzi o pidżame to nawet nie zdązylem jej ubrac..
        • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 24.11.04, 13:16
          no i dobrze:))))))))))
          • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 24.11.04, 13:20
            zrobiłem to specjalnie dla Ciebie...jak zdróweczko, to psychiczne -rzecz jasna??
            • Gość: ... Re: Grześ:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 24.11.04, 14:08
              w miare OK, nie mam dzisiaj casu na nic. nawet nie mam jak z Tobą pogadać :((((
              • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 24.11.04, 14:14
                No cóż, mówi sie trudno:), ja zaraz mykam do lekarza-uprawianie sportu robi
                swoje:), ide na masaz, starośc nie radość, a sport to zdrowie:)), przyjemnej
                pracy i do nastepnego razu....
                PS: nie smutaj sie, zajmiesz sie pracą nie będziesz miała czasu dołowac sie:)PA
    • kaya_ja Re: Grześ:) 24.11.04, 14:09
      cześć :)o matko co ja będę robić jeszcze godzinkę nawet Wy już nie
      gadacie ...wszyscy zapracowani
    • xy2 Re: Grześ:) 25.11.04, 14:41
      cześć, jesteś?:))
      • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 25.11.04, 14:43
        żyje i jestem:)))
        • xy2 Re: Grześ:) 25.11.04, 14:48
          ciesze sie :)
          • Gość: grześ Re: Grześ:) IP: 62.29.137.* 25.11.04, 14:55
            a jak bardzo??
            • xy2 Re: Grześ:) 25.11.04, 14:56