wietka 02.01.05, 18:13 są chętni? plus białe hiszpańskie:) zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Stairway to heaven IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.01.05, 18:15 hiszpan czerwony i owszem:))) pozdrawiam w Nowym Roku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 18:25 biały bardziej subtelny:) pozdrawiam również:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Stairway to heaven IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.01.05, 18:33 byc moze:) natomiast ja lubuje sie w czerwieni.. a zeby sie bardziej wczuc w klimat odgrzebalam wersje 08:47... masz smuciarski natsroj dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 18:38 początek roku tak mnie nastraja... u mnie dzisiaj wieczór z muzyką...prawdziwą muzyką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Stairway to heaven IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.01.05, 18:58 dla mnie poczatek jest bardzo optymistyczny-to znaczy sama sie nakrecam,zeby tak bylo,jak najbardziej z dobra muzyka:)) jutro co prawda do pracki,ale za to w dobrym humorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:05 u mnie praca jest OK, specjalnie nie narzekam, ale zawsze się obawiam początku roku, chociaz ten 2005 nie jest przestępny, więc może będzie lepszy od 2004 ...mam nadzieję o, a teraz słucham " Since I,ve been loving you" tez Led Zeppelin... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 18:59 Lubie jedno i drugie, dołaczam :) wzbogacam o "Whole Lotta Love"...:) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:07 Libresso, to na poprawę nastroju:)))- bardzo dynamiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:43 Moge cos bardziej łagodnego, bluesa Dazed and Confused... ale do tego to raczej cos mocniejszego koniaczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:48 Bluesik jest niezły :) ale do niego moze nie koniaczek, ale coś zapalic by się przydało;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:50 No jak wiesz, ja jestem namiętna palaczką cygarek :)))) ryski, tez niezły kawałek zapodał :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:52 nie chodziło mi o cygarka:)))) a z ryskim sie zgadzam:)) słuchałam tez Moby Dicka- super bębny, mmm lubie takie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:59 Ja z kolei basy i wczoraj *katowałam* sie Lenny Kravitzem..Little girl`s eyes :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:19 O wszedłem i widzę dykusję o moich ulubieńcach. Dorzucam "Since I've Been loving You". Tylko męzczyzna potrafił tak oddać w tym utworku swoje problemy z uczuciem. Jestem mile zaskoczony, że kobietki też tego słuchają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:45 Uwielbiam ten utwor :)))) Jeden taki, ostatnio mi przesłał...na dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Stairway to heaven 02.01.05, 19:56 Bardzo, bardzo dawno temu usłyszałem go jak miałem jakies kilkanaście lat, była to moja ulubiona "pościelówa" :))) Pozdrów znajomego, zanczy jego dobry gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:01 Dziekuje, pozdrowie, to prawda ma bardzo dobry gust, jesli chodzi o muzykę, no otrzymałam niejako jako substytut :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:00 A co powiecie dziewczyny o "Black Dog". mały skręcik i pełny odlot :))). Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:09 Nie ten klimat, poza tym nas jest wiecej:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:16 Rozumiem, ja niestety jestem zawziętym tradycjonalistą i takie kawałki słucham "face to face". Tyle na dziś odemnie i na zakończenie tego miłego wieczorku proponuje "The rain song" taka kołysanke do łózka po mocniejszych wstawkach. Pa kochane i do następnego razu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:35 i ja uciekam "rzeczywistość po kątach skrzeczy", pora wrócic do realu:( miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Stairway to heaven 02.01.05, 20:38 Ach Libresso, cała przyjemność była po mojej stronie, a teraz przygotowanko do jutrzejszego, pierwszego dnia pracy w nowym roku, przy okazji wszsytkiego naj, najlepszego w nowym roku dla ciebie i tych innych :))), a teraz juz Pa. DOBRANOC. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Stairway to heaven 03.01.05, 08:29 Wszystkiego najlepszego, pozwol,ze zadedykuje Ci taki klimat Living in the moonlight...:) to nawypadek tej Tee for too ;) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Stairway to heaven 03.01.05, 08:36 I Love Rock and Roll Wina już nie dam rady :) Odpowiedz Link Zgłoś