Dodaj do ulubionych

Kto jest kim na FT?

IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:51
CZARNA_ROZPACZ = MALINKA48. 100%
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 11:50
      Analizator = Okularnik
      • Gość: grześ Re: Kto jest kim na FT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:54
        a życie to nie jest bajka..ale inna-bajka:)
      • Gość: Gogi Re: Kto jest kim na FT? IP: *.chello.pl 16.01.05, 12:01
        Bajeczko, Inna Bajeczko, może też i Ładna, i seksowna Bajeczko!
        Sprawdź skąd pisze okularnik: neostrada, a więc TPSA i skąd Analizator: chello,
        a więc UPC.
        Do you understand?
        • inna-bajka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:26
          Ale się mnie czepiacie. Już kilka razy pisałam, ze jestem totalnym IGNORANTEM
          komputerowym. Natomiast mam umysł analityka i logika. Wczoraj Okularnik
          odgrażał się, że założy nowy wątek, to tamten mu Libressa z Turgieniewem
          przejęli.
          • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:29
            Sugerujesz ,ze było to "wrogie przejęcie"???
            Zasada jest prosta, zakładasz watek , bądź tak miły i pilnuj, dobry obyczaj
            nakazuje monitoring. ;)
            • inna-bajka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:43
              Każdy z nas zakładając nowy wątek powinien być jego gospodarzem dbającym o
              wszystkich odwiedzających. Przynajmniej ja staram się to robić. Każdy gość jest
              ważny i każdemu należy odpisać. Niestety wielu z nas zakłada wątek i pa. Potem
              ponad 100 wpisów i niewiadomo, o co chodzi.
              • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:45
                Dokładnie, dlatego często zdarza się, ze nastepuje przejęcie :DDDDDD
                Spotykaja sie userzy, ktorzy lubia ze soba pisać, przycupna na zasadzie "tu mi
                dobrze, tu mi ciepło, tu sie będę rozmnażał" :DDD
                • Gość: okularnik Re: następna co pierniczy jak potłuczona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:53
                  nie lepiej założyć nowy wątek i tam walić ten swój pseudointelektualny bełkot
                  niż pisać o niebie na wątku gdzie wszystko się ....... ?:)

p.s.: może wstyd zakłądać nowy wątek, który inni widzą ???
          • Gość: okularnik Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:49
            wyklucza jakiekolwiek ignoranctwo - tak więc ciotka pierniczysz jak potłuczona,
            albo wykluczmy istnienie u ciebie czegoś więcej niż ptasi móżdżek :)
            • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:01
              Byle co jesz, byle co gadasz. Zdolności umysłowe nie mają nic współnego z
              posiadaną wiedzą. Wszystko zależy od kierunku w którym pójdziesz. Komputery
              nigdy mnie nie interesowały i nie będą, nigdy nie miałam potrzeby sprawdzania
              IP i innych rzeczy, bo jest mi to do nieprzydatne.
              I nie rozumiem u Ciebie tych szczeniackich odzywek, przecież masz coś w głowie.
              • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:26
                Bajka,ciekawe jaką nazwę nosi to coś, okularnik ma w głowie??
                • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:43
                  Wydaje mi się, że Okularnik nie jesł głupi czy chamski, tylko pozuje na
                  takiego. Może sie dotrze jak wielu już na tym forum. Pamiętam jacy Diabeł,
                  Jahipek i inni byli nieokrzesani. A teraz proszę, aż sie miło czyta.
                  • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:58
                    Może to pęd do władzy??
                    • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:02
                      Czyżby Gierdych zaczął prątkować ?
                      • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:06
                        Tego wykluczyć nie można, albo Endriu??
              • Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 13:28
                inna bajko, sa jeszcze tacy co maja "wszechstronne wyksztalcenie", czyli:
                pije, pali, recytuje
                daje dupy i kopiuje...
                :)
                • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:43
                  Only, ty znowu tutaj???
                  Miła moja, ten jad kiedyś cie zabije, albo zamienisz sie w Chińczyka,
                  a to takie pospolite :(
                  • Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 13:46
                    no co, dobra reklama nie jest zla, powinnas byc mi wdzieczna....
                    • trzpiot_1 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:47
                      A ty forum miałaś otworzyć i co? Pic na wodę, wół do karety.
                    • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:48
                      Ależ jestem, doceniam twoje starania...Labora, aselle, quomodo ego laboravi et
                      proderit tibi....:)
                      • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:53
                        Oj chyba jest Twoje ulubione zwierzątko ;)))
                        Labor omnia vincit.
                        • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:56
                          Raczej cierpliwość i wyrozumiałość oraz miłosierdzie,
                          ja tutaj mam kilka ulubionych zwierzątek :DDDDD
                • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:48
                  Taa.
                  Ze mną to jest bardzo dziwna sprawa, bo bardzo szybko się uczę i dużo czytam.
                  Skończyłam filozofię, z wykształcenia jestem nauczycielem historii, a od kilku
                  lat jestem doradcą technicznym od roku musiałam też poznać tajniki elektroniki.
                  Jak każdy "geniusz" jestem dyslektykiem i mam straszne problemy z ortografią,
                  co kilku mi już na forum wytknęło.
                  poprostu INNA - BAJKA
                  • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:52
                    Kochana, wiesz ile tutaj nauczycielek, ortofaszystek, aż strach kropkę postawić.
                    A ile "połetek" ostatnio sie objawiło!!!!
                    • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:01
                      Oj tak. Widać Erato ma pełne ręce roboty ;)
                      Kiedyś z kolegą mielismy takie hobby, gra w bilarda z jednoczesnych układaniem
                      wierszyków. Do dziś trzymam to grafomaństwo. On pisał o Krowie, która sie
                      przeprowadziła do lasu, a ja o Komarku Marku.
                      • Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:05
                        dziewczyno (lub tez kobieto), nie rob sobie tylow u libressy przyznajac sie
                        nieskoromnie do takich dziwactw...:(((
                      • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:12
                        Każdy pragnie zaistniec, nawet tacy minimalisci jak "only", bo chyba taka
                        geneza/etymologia jej nicka.
                    • duchforum Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:02
                      Dlaczego, Miła, nie akceptujesz talentów, które może właśnie tutaj mają swój
                      debiut?
                      Nie dołuj ich, proszę
                  • Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:00
                    no bo geniusze to zazwyczaj biegunowcy, ale dobrze ze znamy ciotke libresse,
                    ona wypelnia wszystko to co pomiedzy....
                    • libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:09
                      A ty only co wypełniasz, czy moze raczej co ciebie wypełnia, oprocz jadu??
                      Może pusta, tesknota, frustracja, żal, a moze wszystko, zastanow się , jesli to
                      oczywiscie możliwe.
                  • emilka222 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 21:21
                    Nie kłamiesz..PO PROSTU...to widać...Sorry
                    • emilka222 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 21:31
                      Ten wpis był dla Bajeczki, gdzie przyznała, iż jest dyslektykiem i zaraz potem
                      napisała "po prostu" łącznie....coś mi komputer nawala (inaczej nie umiem się
                      wytłumaczyć)
                      • inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 21:48
                        To ja sory.
              • Gość: okularnik Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:10
                Ponieważ chwalisz się tym swoim umysłem "logicznym" to powinnaś załapać -
                analityka nie dopuszcza do jakiegokolwiek ignoranctwa czegokolwiek. Jasne, czy
                mam jeszcze naszkicować ?

A co do reszty: i ślepej kurze (kogutowi) czasem ziarno sie trafi :)

inna-bajka napisała:
                > Byle co jesz, byle co gadasz. Zdolności umysłowe nie mają nic współnego z
                > posiadaną wiedzą. Wszystko zależy od kierunku w którym pójdziesz. Komputery
                > nigdy mnie nie interesowały i nie będą, nigdy nie miałam potrzeby sprawdzania
                > IP i innych rzeczy, bo jest mi to do nieprzydatne.
                > I nie rozumiem u Ciebie tych szczeniackich odzywek, przecież masz coś w
                głowie.
                • libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:14
                  Gość portalu: okularnik napisał(a):

> Ponieważ chwalisz się tym swoim umysłem "logicznym" to powinnaś załapać -
                  > analityka nie dopuszcza do jakiegokolwiek ignoranctwa czegokolwiek. Jasne,
                  czy
                  > mam jeszcze naszkicować ?
                  >
                  > A co do reszty: i ślepej kurze (kogutowi) czasem ziarno sie trafi :)

Gallina scriptis...:)
                  • inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:22
                    Widzę, że jednak zwierzaczki domowe ;)
                    • libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:26
                      Tak można troszke paszy podsypac do korytka, rosołek później :D
                • inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:19
                  Nie napisałam, że jestem człowiekiem renesansu, ani omnibusem.
                  Jeśli genialny np. asronom, który jest geniuszem w tym co robi, a nie potrafi
                  wypełnić PIT-u, nie posiada zdolności analitycznych. Przecież latami gapi się w
                  jeden obszar nieba, fotografuje, przepuszcza przez filtry, analizuje widma,
                  analizuje pola magnetyczne, itp. A jego umysł potrafi to wszystko poskładać,
                  rozebrać i powiedzieć, że gdzieś tam jest pulsar, czarna dziura, czy planeta
                  poza naszym układem. Ukłony dla prof. Wolszczana.
                  • Gość: okularnik Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:24
                    Geniusz ma zawsze zdolności analityczne - tylko czasami nie ma czasu na
                    wszystkie dziedziny i z przyczyn czysto matematycznych poddaje się na
                    niektórych poletkach :)
                    • libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:28
                      Podsumowanie:
                      Geniusz to ktos taki, kto zna odpowiedź,zanim usłyszy pytanie :DDDD
                    • inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 19:56
                      A już miałam nadzieję, że kumasz ;)))
                      • Gość: okularnik Re: zbyt skomplikowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:20
                        a raczej zagmatwane to było - to już prędzej filozofia a nie analityka :)
                        • inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 20:33
                          Mmmmmmmmmm. Jak ładnie wybrnąłeś z sytuacji.
                          A tak na marginesie, to świetny wątek założyłeś, tylko szkoda, że brakuje Ci
                          konsekwencji w jego realizacji. Powinieneś bardziej tego pilnować wtedy nikt Ci
                          go nie rozwali.
                          Do Libressy musisz sie przyzwyczaić. Ja tu już siedzę parę miesięcy i dopiero
                          teraz miałam "odwagę" zacząć z nią pisać. Jest wyjątkowo błyskotliwa i bałam
                          się, że mi coś tak napisze, że zmienię nicka. Ale jest równie taktowna i
                          tolerancyjna, a co najważniejsze (w przeciwieństwie do mnie) nie jest
                          impulsywna.
                          • libressa Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 20:49
                            inna-bajka napisała:

> Do Libressy musisz sie przyzwyczaić. Ja tu już siedzę parę miesięcy i dopiero
                            > teraz miałam "odwagę" zacząć z nią pisać. Jest wyjątkowo błyskotliwa i bałam
                            > się, że mi coś tak napisze, że zmienię nicka. Ale jest równie taktowna i
                            > tolerancyjna, a co najważniejsze (w przeciwieństwie do mnie) nie jest
                            > impulsywna.

Bajeczko, nie przesadzaj, Libressa nie zaczepia, co najwyzej czasem odpowiada
                            na zaczepki, ale niezwykle rzadko, nad emocjami panuję, chociaz sa sytuacje,
                            ze wrecz przeciwnie, ale te to akurat nie sa w necie :DDDD
                            Ale potrafię przegryźć gardło, to taki nieistotny szczegół.

Neminem excelsi ingenii virum humilla delectant et sordida... :)
                            • inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:14
                              No to mnie zastrzeliłaś. Musiałam wyciągnąć słownik z łaciną.
                              Żaden człowiek z wzniosłą naturą nie znajduje przyjemności w tym co brudne
                              i nikczemne.
                              • libressa Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:20
                                Nie było moim zamiarem "mordowac Cie ",
                                no to na dobranoc,
                                Non tam praeclarum est scire latine, quam turpe nescire...

Przebudowa sieci musze znikać
                                Pa !
                                • inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:25
                                  I tu pozdrawiam moją Panią Kasieńkę, której to mogę zawdzięczać.
                                  Pa.
                          • Gość: okularnik Re: nie udało mi się złapać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:56
                            weny dzisiaj - tylko wybitne, analityczne umysły potrafia tak na zawołanie :)

p.s.: przyzwyczajam się jedynie do swoich przyzwyczajeń, resztę co najwyżej
                            toleruję.....
                            • inna-bajka Re: nie udało mi się złapać 16.01.05, 21:16
                              Ok. Cieszę się,ze się rozumiemy.
                              A teraz wymyśl jakiś nowy wątek i zawijaj.
                              • Gość: okularnik Re: dzisiaj mi się już nie chce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:21
                                zostawiam to umysłom tęższym albo cięższym tutaj :)
                                • inna-bajka Re: dzisiaj mi się już nie chce, 16.01.05, 21:27
                                  Ej. Poddajesz sie ?
                                  Ok. Czekam na Twój wątek.
                                  • Gość: okularnik Re: dzisiaj mi się już nie chce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:56
                                    bajać to las, a nie nas :)
                          • Gość: only Re: zbyt skomplikowane, IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 21:36
                            oj, bajko, bajko, az mi ciebie szkoda....
                            dajesz sie w bambuko zrobic..:(
                            • inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:50
                              Ciebie też sory. Widocznie nie wszystkim muszę odpowiadać.
                              A nick jest odzwierciedleniem mojej natury, więc nic z tym nie zrobimy.
                              • Gość: only Re: zbyt skomplikowane, IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 22:06
                                nie chodzi o to czy odpowiadasz komus czy nie,
                                zupelnie o cos innego,
                                ale to tez faktycznie zupelnie inna bajka....
                                • inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 22:17
                                  To mnie oświeć. Mam już wyjątkowo przej.ne, aby mieć przed snem jeszcze jeden
                                  temat do przemyśleń.
    • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:21
      Tak IP, bardzo ułatwia rozpoznanie userów, ale nie do końca.
      Userzy lubią sie przemieszczać.
      Natomiast ciekawi mnie skad u Ciebie pewność tych 100% Malinki i czarnej
      _rozpaczy, jako Analizator mogłbyś ujawnic kulisy?? :)
      • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:23
        analizator cuś niedokładnie analizuje... :)
        • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:25
          Też takie odnoszę wrażenie, ale mogę się oczywiście mylić :)
          • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:45
            tylko po co dochodzic kto jest kim, i dlaczego...
            • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:46
              A moja droga, jak widać , to słodka tajemnica, autora :)
              • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:49
                "spiskowa teoria ..." ,a wystarczy troche uwazniej poczytac... ;)
                • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:46
                  Są tacy na FT, co dogłebnie zgłębili wiedzę na temat niemalze wszystkich userów,
                  przeważnie mają widzenia po "ziołach", jak troche socjalu przechwyca :DDD
                  • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:52
                    mam wrazenie, ze z braku innych zajęc z tego czynią swoja pasję...:)
                    • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:54
                      Raczej frustracji, wyładowuja sie w necie i niech im tam, skoro taki wybrali
                      sposob na życie.
                      • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:59
                        niby ich problem, tylko ze my chcąc nie chcąc tez w tym uczestniczymy
                        • Gość: only Re: Kto jest kim na FT? IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:14
                          czy libressa byla wczoraj bardzo sfustrowana ze wieczor na necie musiala
                          spedzic????

"Raczej frustracji, wyładowuja sie w necie i niech im tam, skoro taki wybrali
                          sposob na życie."

:)
                          • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:16
                            Libressa jest sfrustrowana i only w necie :DDDDD
                        • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:19
                          To jest pewna niedogodnosć, ale ten folklor jest przynależny Forom
                          ogołnodostepnym :)
                          • Gość: only Re: Kto jest kim na FT? IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:21
                            dlatego ja sobie prywatne zalozylam, ale za hoooja nie wiem, gdzie to cos
                            znalesc...:((((

chachacha
    • trzpiot_1 Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:16
      Co to, generator się zaciął ?
      • wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:25
        proza zycia - pora obiadowa! :)
        • skarabbeusz Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:27
          Chyba, ze znajdzie sie ktos na diecie...
    • duchforum Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:59
      Analizator musiałby odkryć karty: metodę i sposób analizy. Warsztatu pracy nie
      będę zdradzał. Było coś takiego na FT co uprawnia do kategorycznego i
      jednoznacznego stwierdzenia Czarna_Rozpacz, to w 100% Malinka48.
      Na marginesie to pilnuję forum i zapraszam na nie, czasami jednocześnie, będąc
      nieobecnym.
      Analizator, tzn. Duch forum

Pozdrawiam Was P.T. Wszystkich serdecznie.
      • libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:17
        Rozumiem,ze jako "duch" analizę oparłeś o postrzeganie pozazmysłowe ;DDD
    • Gość: piecyk gazowy Re: Kto jest kim na FT? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 14:06
      BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Niezły z Ciebie analizator! ;-)

Kiedyś myślałem, że Malinka48 to facet, ale lepszy ze mnie analizator i wiem,
      że jednak nie.
      • duchforum Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:09
        Gratuluję.Spoko podchodzę do ironi.
        Sam potrafię również wobec siebie też coś takiego jak autoironia stosować.
        Nie wybuchnij.....

Pzdr
    • malinka48 Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 15:17
      analizator owąchałeś się oparów znad probówki i pierdaczysz, jak potłuczony:))
      Zresztą grzmi mi i powiewa co takie indywidua myślą sobie:)),ale powiem ci na
      ucho ja jestem duchforum hehehehe,a jak czasami to nawet zosia.samosia:)),a
      może nie?nie wiem:))kimś jestem napewno:))
      • czarna_rozpacz malinka48 16.01.05, 15:30
        no i co z tego,
        ze bywam malinka48?
        • malinka48 Re: malinka48 16.01.05, 15:36
          jasne:)),ale taką jak ja napewno nie:))))
          • Gość: piecyk gazowy Re: malinka48 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 15:37
            blebleble
            • malinka48 Re: malinka48 16.01.05, 15:39
              co piecyk przytkał Ci się zawór??
              • Gość: piecyk gazowy Re: malinka48 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 15:51
                blebleble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka