Gość: Analizator IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:51 CZARNA_ROZPACZ = MALINKA48. 100% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grześ Re: Kto jest kim na FT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:54 a życie to nie jest bajka..ale inna-bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogi Re: Kto jest kim na FT? IP: *.chello.pl 16.01.05, 12:01 Bajeczko, Inna Bajeczko, może też i Ładna, i seksowna Bajeczko! Sprawdź skąd pisze okularnik: neostrada, a więc TPSA i skąd Analizator: chello, a więc UPC. Do you understand? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:26 Ale się mnie czepiacie. Już kilka razy pisałam, ze jestem totalnym IGNORANTEM komputerowym. Natomiast mam umysł analityka i logika. Wczoraj Okularnik odgrażał się, że założy nowy wątek, to tamten mu Libressa z Turgieniewem przejęli. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:29 Sugerujesz ,ze było to "wrogie przejęcie"??? Zasada jest prosta, zakładasz watek , bądź tak miły i pilnuj, dobry obyczaj nakazuje monitoring. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:43 Każdy z nas zakładając nowy wątek powinien być jego gospodarzem dbającym o wszystkich odwiedzających. Przynajmniej ja staram się to robić. Każdy gość jest ważny i każdemu należy odpisać. Niestety wielu z nas zakłada wątek i pa. Potem ponad 100 wpisów i niewiadomo, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:45 Dokładnie, dlatego często zdarza się, ze nastepuje przejęcie :DDDDDD Spotykaja sie userzy, ktorzy lubia ze soba pisać, przycupna na zasadzie "tu mi dobrze, tu mi ciepło, tu sie będę rozmnażał" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: następna co pierniczy jak potłuczona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:53 nie lepiej założyć nowy wątek i tam walić ten swój pseudointelektualny bełkot niż pisać o niebie na wątku gdzie wszystko się ....... ?:) p.s.: może wstyd zakłądać nowy wątek, który inni widzą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:49 wyklucza jakiekolwiek ignoranctwo - tak więc ciotka pierniczysz jak potłuczona, albo wykluczmy istnienie u ciebie czegoś więcej niż ptasi móżdżek :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:01 Byle co jesz, byle co gadasz. Zdolności umysłowe nie mają nic współnego z posiadaną wiedzą. Wszystko zależy od kierunku w którym pójdziesz. Komputery nigdy mnie nie interesowały i nie będą, nigdy nie miałam potrzeby sprawdzania IP i innych rzeczy, bo jest mi to do nieprzydatne. I nie rozumiem u Ciebie tych szczeniackich odzywek, przecież masz coś w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:26 Bajka,ciekawe jaką nazwę nosi to coś, okularnik ma w głowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:43 Wydaje mi się, że Okularnik nie jesł głupi czy chamski, tylko pozuje na takiego. Może sie dotrze jak wielu już na tym forum. Pamiętam jacy Diabeł, Jahipek i inni byli nieokrzesani. A teraz proszę, aż sie miło czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:02 Czyżby Gierdych zaczął prątkować ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:06 Tego wykluczyć nie można, albo Endriu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 13:28 inna bajko, sa jeszcze tacy co maja "wszechstronne wyksztalcenie", czyli: pije, pali, recytuje daje dupy i kopiuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:43 Only, ty znowu tutaj??? Miła moja, ten jad kiedyś cie zabije, albo zamienisz sie w Chińczyka, a to takie pospolite :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 13:46 no co, dobra reklama nie jest zla, powinnas byc mi wdzieczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:47 A ty forum miałaś otworzyć i co? Pic na wodę, wół do karety. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:48 Ależ jestem, doceniam twoje starania...Labora, aselle, quomodo ego laboravi et proderit tibi....:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:53 Oj chyba jest Twoje ulubione zwierzątko ;))) Labor omnia vincit. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:56 Raczej cierpliwość i wyrozumiałość oraz miłosierdzie, ja tutaj mam kilka ulubionych zwierzątek :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:48 Taa. Ze mną to jest bardzo dziwna sprawa, bo bardzo szybko się uczę i dużo czytam. Skończyłam filozofię, z wykształcenia jestem nauczycielem historii, a od kilku lat jestem doradcą technicznym od roku musiałam też poznać tajniki elektroniki. Jak każdy "geniusz" jestem dyslektykiem i mam straszne problemy z ortografią, co kilku mi już na forum wytknęło. poprostu INNA - BAJKA Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 13:52 Kochana, wiesz ile tutaj nauczycielek, ortofaszystek, aż strach kropkę postawić. A ile "połetek" ostatnio sie objawiło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:01 Oj tak. Widać Erato ma pełne ręce roboty ;) Kiedyś z kolegą mielismy takie hobby, gra w bilarda z jednoczesnych układaniem wierszyków. Do dziś trzymam to grafomaństwo. On pisał o Krowie, która sie przeprowadziła do lasu, a ja o Komarku Marku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:05 dziewczyno (lub tez kobieto), nie rob sobie tylow u libressy przyznajac sie nieskoromnie do takich dziwactw...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:12 Każdy pragnie zaistniec, nawet tacy minimalisci jak "only", bo chyba taka geneza/etymologia jej nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:02 Dlaczego, Miła, nie akceptujesz talentów, które może właśnie tutaj mają swój debiut? Nie dołuj ich, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: umysł analityczny/logiczny IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:00 no bo geniusze to zazwyczaj biegunowcy, ale dobrze ze znamy ciotke libresse, ona wypelnia wszystko to co pomiedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 14:09 A ty only co wypełniasz, czy moze raczej co ciebie wypełnia, oprocz jadu?? Może pusta, tesknota, frustracja, żal, a moze wszystko, zastanow się , jesli to oczywiscie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 21:21 Nie kłamiesz..PO PROSTU...to widać...Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: umysł analityczny/logiczny 16.01.05, 21:31 Ten wpis był dla Bajeczki, gdzie przyznała, iż jest dyslektykiem i zaraz potem napisała "po prostu" łącznie....coś mi komputer nawala (inaczej nie umiem się wytłumaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:10 Ponieważ chwalisz się tym swoim umysłem "logicznym" to powinnaś załapać - analityka nie dopuszcza do jakiegokolwiek ignoranctwa czegokolwiek. Jasne, czy mam jeszcze naszkicować ? A co do reszty: i ślepej kurze (kogutowi) czasem ziarno sie trafi :) inna-bajka napisała: > Byle co jesz, byle co gadasz. Zdolności umysłowe nie mają nic współnego z > posiadaną wiedzą. Wszystko zależy od kierunku w którym pójdziesz. Komputery > nigdy mnie nie interesowały i nie będą, nigdy nie miałam potrzeby sprawdzania > IP i innych rzeczy, bo jest mi to do nieprzydatne. > I nie rozumiem u Ciebie tych szczeniackich odzywek, przecież masz coś w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:14 Gość portalu: okularnik napisał(a): > Ponieważ chwalisz się tym swoim umysłem "logicznym" to powinnaś załapać - > analityka nie dopuszcza do jakiegokolwiek ignoranctwa czegokolwiek. Jasne, czy > mam jeszcze naszkicować ? > > A co do reszty: i ślepej kurze (kogutowi) czasem ziarno sie trafi :) Gallina scriptis...:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:22 Widzę, że jednak zwierzaczki domowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:26 Tak można troszke paszy podsypac do korytka, rosołek później :D Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:19 Nie napisałam, że jestem człowiekiem renesansu, ani omnibusem. Jeśli genialny np. asronom, który jest geniuszem w tym co robi, a nie potrafi wypełnić PIT-u, nie posiada zdolności analitycznych. Przecież latami gapi się w jeden obszar nieba, fotografuje, przepuszcza przez filtry, analizuje widma, analizuje pola magnetyczne, itp. A jego umysł potrafi to wszystko poskładać, rozebrać i powiedzieć, że gdzieś tam jest pulsar, czarna dziura, czy planeta poza naszym układem. Ukłony dla prof. Wolszczana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:24 Geniusz ma zawsze zdolności analityczne - tylko czasami nie ma czasu na wszystkie dziedziny i z przyczyn czysto matematycznych poddaje się na niektórych poletkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 14:28 Podsumowanie: Geniusz to ktos taki, kto zna odpowiedź,zanim usłyszy pytanie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: nie opowiadaj bajek bajko :))) 16.01.05, 19:56 A już miałam nadzieję, że kumasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: zbyt skomplikowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:20 a raczej zagmatwane to było - to już prędzej filozofia a nie analityka :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 20:33 Mmmmmmmmmm. Jak ładnie wybrnąłeś z sytuacji. A tak na marginesie, to świetny wątek założyłeś, tylko szkoda, że brakuje Ci konsekwencji w jego realizacji. Powinieneś bardziej tego pilnować wtedy nikt Ci go nie rozwali. Do Libressy musisz sie przyzwyczaić. Ja tu już siedzę parę miesięcy i dopiero teraz miałam "odwagę" zacząć z nią pisać. Jest wyjątkowo błyskotliwa i bałam się, że mi coś tak napisze, że zmienię nicka. Ale jest równie taktowna i tolerancyjna, a co najważniejsze (w przeciwieństwie do mnie) nie jest impulsywna. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 20:49 inna-bajka napisała: > Do Libressy musisz sie przyzwyczaić. Ja tu już siedzę parę miesięcy i dopiero > teraz miałam "odwagę" zacząć z nią pisać. Jest wyjątkowo błyskotliwa i bałam > się, że mi coś tak napisze, że zmienię nicka. Ale jest równie taktowna i > tolerancyjna, a co najważniejsze (w przeciwieństwie do mnie) nie jest > impulsywna. Bajeczko, nie przesadzaj, Libressa nie zaczepia, co najwyzej czasem odpowiada na zaczepki, ale niezwykle rzadko, nad emocjami panuję, chociaz sa sytuacje, ze wrecz przeciwnie, ale te to akurat nie sa w necie :DDDD Ale potrafię przegryźć gardło, to taki nieistotny szczegół. Neminem excelsi ingenii virum humilla delectant et sordida... :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:14 No to mnie zastrzeliłaś. Musiałam wyciągnąć słownik z łaciną. Żaden człowiek z wzniosłą naturą nie znajduje przyjemności w tym co brudne i nikczemne. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:20 Nie było moim zamiarem "mordowac Cie ", no to na dobranoc, Non tam praeclarum est scire latine, quam turpe nescire... Przebudowa sieci musze znikać Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:25 I tu pozdrawiam moją Panią Kasieńkę, której to mogę zawdzięczać. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: nie udało mi się złapać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:56 weny dzisiaj - tylko wybitne, analityczne umysły potrafia tak na zawołanie :) p.s.: przyzwyczajam się jedynie do swoich przyzwyczajeń, resztę co najwyżej toleruję..... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: nie udało mi się złapać 16.01.05, 21:16 Ok. Cieszę się,ze się rozumiemy. A teraz wymyśl jakiś nowy wątek i zawijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: dzisiaj mi się już nie chce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:21 zostawiam to umysłom tęższym albo cięższym tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: dzisiaj mi się już nie chce, 16.01.05, 21:27 Ej. Poddajesz sie ? Ok. Czekam na Twój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: dzisiaj mi się już nie chce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:56 bajać to las, a nie nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zbyt skomplikowane, IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 21:36 oj, bajko, bajko, az mi ciebie szkoda.... dajesz sie w bambuko zrobic..:( Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 21:50 Ciebie też sory. Widocznie nie wszystkim muszę odpowiadać. A nick jest odzwierciedleniem mojej natury, więc nic z tym nie zrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zbyt skomplikowane, IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 22:06 nie chodzi o to czy odpowiadasz komus czy nie, zupelnie o cos innego, ale to tez faktycznie zupelnie inna bajka.... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: zbyt skomplikowane, 16.01.05, 22:17 To mnie oświeć. Mam już wyjątkowo przej.ne, aby mieć przed snem jeszcze jeden temat do przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:21 Tak IP, bardzo ułatwia rozpoznanie userów, ale nie do końca. Userzy lubią sie przemieszczać. Natomiast ciekawi mnie skad u Ciebie pewność tych 100% Malinki i czarnej _rozpaczy, jako Analizator mogłbyś ujawnic kulisy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:23 analizator cuś niedokładnie analizuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:25 Też takie odnoszę wrażenie, ale mogę się oczywiście mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:45 tylko po co dochodzic kto jest kim, i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:46 A moja droga, jak widać , to słodka tajemnica, autora :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 12:49 "spiskowa teoria ..." ,a wystarczy troche uwazniej poczytac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:46 Są tacy na FT, co dogłebnie zgłębili wiedzę na temat niemalze wszystkich userów, przeważnie mają widzenia po "ziołach", jak troche socjalu przechwyca :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:52 mam wrazenie, ze z braku innych zajęc z tego czynią swoja pasję...:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:54 Raczej frustracji, wyładowuja sie w necie i niech im tam, skoro taki wybrali sposob na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:59 niby ich problem, tylko ze my chcąc nie chcąc tez w tym uczestniczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Kto jest kim na FT? IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:14 czy libressa byla wczoraj bardzo sfustrowana ze wieczor na necie musiala spedzic???? "Raczej frustracji, wyładowuja sie w necie i niech im tam, skoro taki wybrali sposob na życie." :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:16 Libressa jest sfrustrowana i only w necie :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:19 To jest pewna niedogodnosć, ale ten folklor jest przynależny Forom ogołnodostepnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Kto jest kim na FT? IP: *.access.telenet.be 16.01.05, 14:21 dlatego ja sobie prywatne zalozylam, ale za hoooja nie wiem, gdzie to cos znalesc...:(((( chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
skarabbeusz Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:27 Chyba, ze znajdzie sie ktos na diecie... Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 13:59 Analizator musiałby odkryć karty: metodę i sposób analizy. Warsztatu pracy nie będę zdradzał. Było coś takiego na FT co uprawnia do kategorycznego i jednoznacznego stwierdzenia Czarna_Rozpacz, to w 100% Malinka48. Na marginesie to pilnuję forum i zapraszam na nie, czasami jednocześnie, będąc nieobecnym. Analizator, tzn. Duch forum Pozdrawiam Was P.T. Wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:17 Rozumiem,ze jako "duch" analizę oparłeś o postrzeganie pozazmysłowe ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kto jest kim na FT? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 14:06 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Niezły z Ciebie analizator! ;-) Kiedyś myślałem, że Malinka48 to facet, ale lepszy ze mnie analizator i wiem, że jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 14:09 Gratuluję.Spoko podchodzę do ironi. Sam potrafię również wobec siebie też coś takiego jak autoironia stosować. Nie wybuchnij..... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto jest kim na FT? 16.01.05, 15:17 analizator owąchałeś się oparów znad probówki i pierdaczysz, jak potłuczony:)) Zresztą grzmi mi i powiewa co takie indywidua myślą sobie:)),ale powiem ci na ucho ja jestem duchforum hehehehe,a jak czasami to nawet zosia.samosia:)),a może nie?nie wiem:))kimś jestem napewno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: malinka48 16.01.05, 15:36 jasne:)),ale taką jak ja napewno nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: malinka48 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 15:37 blebleble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: malinka48 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 15:51 blebleble Odpowiedz Link Zgłoś