Gość: Pom IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 11:53 I dałam do zrozumienia, że nie pozwole sobie na takie traktowanie. To było delikatnie szczypnięcie, nic takiego... Ale jakoś wcale nie czuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi noooooooo.... 29.05.02, 11:55 Bylo walnac na odlew - czula bys sie tak samo, ale mialabys o czym opowiadac wnukom :) Gość portalu: Pom napisał(a): > I dałam do zrozumienia, że nie pozwole sobie na takie traktowanie. To było > delikatnie szczypnięcie, nic takiego... > Ale jakoś wcale nie czuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom hahahahahaha IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 11:58 Aleś mnie rozbawiła Jaśminko:))))))) Uwierz, że mam i tak co opowiadać, książki pewnie nie napisze, ale paru mnie pamięta, i to baaardzo dobrze. Ale na starość łagodnieję i jestem bardziej wyrozumiała chyba, dla ludzkich słabości. No i lubię facetów, jako gatunek, naprawdę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahaha 29.05.02, 12:00 Ja tez ich lubie :))) To co piszesz -o lagodnieniu i zrozumieniu slabosci - ja tez tak mam od pewnego czasu... Nawet zlapalam sie na tym, ze wiecej bylabym wstanie zrobic dla NIEGO niz dla samej siebie, no ale glosno o tym zadnemu nie powiem :) Gość portalu: Pom napisał(a): > Aleś mnie rozbawiła Jaśminko:))))))) > Uwierz, że mam i tak co opowiadać, książki pewnie nie napisze, ale paru mnie > pamięta, i to baaardzo dobrze. Ale na starość łagodnieję i jestem bardziej > wyrozumiała chyba, dla ludzkich słabości. No i lubię facetów, jako gatunek, > naprawdę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 11:55 mnie tez to nie rajcuje.....ale czasami trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ideal 29.05.02, 11:57 idealem byloby posiadanie osobnika z wbudowana funkcja samoszczypania ale tacy chyba w przyrodzie nie wystepuja... czarna_pantera2 napisał(a): > mnie tez to nie rajcuje.....ale czasami trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: ideal 29.05.02, 12:00 A mnie się udało kiedyś takiego znaleźć Szkoda, że na krótko:-))))))))))))) Pewnie go nie zdążyłam dobrze poznać jasmina_tdi napisał(a): > idealem byloby posiadanie osobnika z wbudowana funkcja samoszczypania ale tacy > chyba w przyrodzie nie wystepuja... > > czarna_pantera2 napisał(a): > > > mnie tez to nie rajcuje.....ale czasami trzeba:) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ideal 29.05.02, 12:02 Moze mechanizm mu sie popsol?! ewciakm napisał(a): > A mnie się udało kiedyś takiego znaleźć > Szkoda, że na krótko:-))))))))))))) > Pewnie go nie zdążyłam dobrze poznać > > jasmina_tdi napisał(a): > > > idealem byloby posiadanie osobnika z wbudowana funkcja samoszczypania ale > tacy > > chyba w przyrodzie nie wystepuja... > > > > czarna_pantera2 napisał(a): > > > > > mnie tez to nie rajcuje.....ale czasami trzeba:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: ideal 29.05.02, 12:00 ty masz calkiem niezle pomysly!!! nie ma to jak samokontrola (ale kazdy musialby miec cos z masochisty, ja chyba jestem szczegolnie jak sie depiluje hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 11:58 A ja zdecydowanie wolę wywalić kawę na ławę. A prawda w oczy kole... I lepiej mi jak pokażę że się nie zgadzam na tzw. męską dominację. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 11:59 ja moglabym sie zgodzic mysle. na korzystnych dla mnie warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:08 Alez ja wywaliłam, co myślę i jak sie z tym czuję.:) Rozmawiałam jak z białym człowiekiem przecież.:) Niestety, biały człowiek to jednak nie był, jakiś zafarbowany letko.:) A że farba nie najlepszej jakości to i puściła.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi POM 29.05.02, 12:11 Nie martw sie Pom! Teraz wszyscy faceci sa jacys dziwni... Zwiazek - tak - ale pod warunkiem, ze nigdy tak tego nie nazwiesz (a juz tym bardziej przy kolegach :), tak jesli niczego nie bedziesz od niego chciala "nie chce od Ciebie wiecej niz sam moge Ci dac" - a kup se kurna szafe grajaca - zagra ci tyle ile do niej wrzucisz i ani slowa wiecej... I tak z jeszcze bardziej durna motywacja... To okropne :(((( Gość portalu: Pom napisał(a): > Alez ja wywaliłam, co myślę i jak sie z tym czuję.:) Rozmawiałam jak z białym > człowiekiem przecież.:) Niestety, biały człowiek to jednak nie był, jakiś > zafarbowany letko.:) A że farba nie najlepszej jakości to i puściła.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: POM IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:28 Eeee tam, Jasminko, co siem smucisz.:))) Hihihihi, wlłaśnie siem usprawiedliwia, biedaczek a ja robie za mamusie i go głaszcze po główce (bardzo ładnej zresztą:)), zeby się nie przejmował, że jest taki biedny żuczek i się miota, bo sam nie wie, czego chce.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:00 tylko uszczypnelas? wtedy gdy Cie ono powalilo na ziemie? :)))) Gość portalu: Pom napisał(a): > I dałam do zrozumienia, że nie pozwole sobie na takie traktowanie. To było > delikatnie szczypnięcie, nic takiego... > Ale jakoś wcale nie czuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:10 Emperorku, a co mam sie wyzywać na biednej istotce, która nie wie, czego chce od życia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:03 Brawo. Pewnie odtąd patrzy na Ciebie z naboznym podziwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:08 do uszczypniecia naprawde niewiele trzeba :))) czasem wystarczy powiedziec NIE (nie pojde, nie zrobie, nie kupie, nie powiem ci ktora godzina bo nie mam zegarka :))) i po ptokach... Z drugiej strony asertywnosc jest chyba calkiem niezlym miernikiem zaangazowania tej drugiej strony. Nasza babcina teoria "jak kocha to poczeka" wcale nie jest taka glupia. Choc czasem /chyba nie chcemy uslyszec, ze nie kocha i mowimy TAK... Smutne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:09 Jasminko, ale to działa w obie strony - jak się boimy kogoś stracić, to ratujemy to naiwnie, głupio, rozpaczliwie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:12 A przede wszystkim glupio :))) Ja np zauwazylam, ze kompletnie trace jaja jak ktos mi sie podoba! Normalnie tak sie nie zachowuje :((( ronja napisał(a): > Jasminko, ale to działa w obie strony - jak się boimy kogoś stracić, to > ratujemy to naiwnie, głupio, rozpaczliwie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:15 wiesz ja tez:) zapominam jezyka w gebie:) tzw. paraliz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:16 nie nie nie to zupelnie nie o to chodzi :) Ja nie zapominam jezyka w gebie tylko robie z siebie sierote! Juz lepiej jakby mnie sparalizowalo :))) czarna_pantera2 napisał(a): > wiesz ja tez:) zapominam jezyka w gebie:) tzw. paraliz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:18 Mi też odbija, ale to chyba normalne:))) I podkładam się masochistycznie jak nigdy poza tymi sytuacjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: jak uczy doswiadczenie IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 13:30 Też to mam.:) A najśmieszniejsze jest to, że kiedy odpuszczam, daje na luz, to on się garną, lepią, szukają!!! No i czasem wychodze na femme fatale, kurde mol. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:10 a ja czytalem ze gdy kobieta mowi NIE, to to naprawde oznacza TAK :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:13 NIE pierdziel empciu :))) emperor napisał(a): > a ja czytalem ze gdy kobieta mowi NIE, to to naprawde oznacza TAK :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak uczy doswiadczenie 29.05.02, 12:16 Milo pomarzyc :))) emperor napisał(a): > TAK pierdziel empciu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:18 Słuchajcie, właśnie siem zapytał, czy go jeszcze lubie, mimo wszystko.:) A co mam nie lubić.:) Ale to se ne wrati, Panie Hawranek.:))) Biedny misio.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:19 Ja mam wizje jak Pom z doskoku wypada z jednego pokoju dopada kompa i pisze nam relację:) To chyba dobrze że się pyta, co nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 13:34 A kto go tam wie, czy dobrze! :)) Kocham ten moment, kiedy nabieram dystansu w takich sytuacjach i to mnie nie pogrzewa. :)) Gadaliśmy wia sms, hihihihi. On chce sie jeszcze zobaczyć ze mną, biedaczysko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:20 Dupek a nie misio! Wyrzuty sumienia go ruszyly i tyle! Gość portalu: Pom napisał(a): > Słuchajcie, właśnie siem zapytał, czy go jeszcze lubie, mimo wszystko.:) A co > mam nie lubić.:) Ale to se ne wrati, Panie Hawranek.:))) > Biedny misio.:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:23 albo wizja przyszlosci, bo zawsze moze byc z niej jeszcze jakis pozytek:)))) jasmina_tdi napisał(a): > Dupek a nie misio! Wyrzuty sumienia go ruszyly i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:27 A ja nie mam ochoty szczypac ,wrecz odwrotnie ...mimo wszystko ,a powinnam chyba chciec..Choroba jakas czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:30 moja kobieta, ja ja wylansowalem:)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > A ja nie mam ochoty szczypac ,wrecz odwrotnie ...mimo wszystko ,a powinnam chyb > a > chciec..Choroba jakas czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:33 chyba czegos tu nie rozumiem... Kurcze,nic nie rozumiem!Dlaczego twoja niby? Co ja jakis eksponat czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Uszczypnęłam męskie ego 29.05.02, 12:36 moj typ, a ty od razu piane toczysz:)))) understand? Gość portalu: samanta napisał(a): > chyba czegos tu nie rozumiem... Kurcze,nic nie rozumiem!Dlaczego twoja niby? Co > ja jakis eksponat > czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:38 a bo to Panie nigdy nie wiadomo czy chwalic beda czy lac?;))) Tu trzeba byc czujnym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:33 Samcia, cześć maleńka.:))) Ale miałam wczoraj akcję a dziś reakcyję mą maleńką, za to skutki przekomiczne. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:34 no tu mi raczej nie opowiesz chyba;)) Moze na dziada,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 12:38 Nie mam dziada w robocie! Wieczorkiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Uszczypnęłam męskie ego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:39 Oki,ne ma problema. Odpowiedz Link Zgłoś