Dodaj do ulubionych

PARAPETOWA !!!!

06.06.02, 09:41
przypominam - jutro o 18:00 kto zyw i pelemn checi to wie:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:46
      Niestety- imprezowo umarlem... :o(((
      • motor Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 11:50
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Niestety- imprezowo umarlem... :o(((
        A co to znaczy?
    • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 12:52
      No będę, no będę!!!
      • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 12:57
        w przebraniu i incognito? :)
        • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:01
          Nie będę się ukrywał.Jeśli mam zginąć to z honorem;)
          • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:12
            ale jaka to będzie słodka śmierć :)
            • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:14
              Już się z tym pogodziłem.Wstępnie upiję się na śmiałość:)))
              • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:27
                czego się boisz, przecież to jest zwykła sprawa :)))))))))
                • saqqara Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:28
                  hehehehehe:))

dobra dobra, przeciez nic nie mowie:))
                  • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:35
                    Śmiech Szaki wywołuje dreszcz...emocji:)Laelciu, a pierścionek mi kupisz, gdy
                    uda się zabawa? ;)))
                    • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:39
                      no pewnie :)))
                      • saqqara Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:41
                        dreszcze emocji? masz juz gesia skorke?:))
                        • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:49
                          Szakirko, powiem Ci na uszko że gęsia skórka przeszła u mnie w stan
                          chroniczny:)))Laelciu, a nie porzucisz gdy już wykorzystasz?:)))
                          • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:57
                            Crimen, to chyba w dużej mierze zależy od tego, jak dobry będziesz :)))))))
                            • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:05
                              I tu jest problem.Od paru dni żyję pod stałą presją.To nie sprzyja skupieniu
                              ducha:)))
                              • laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 14:47
                                wierzę w Ciebie :)))
              • czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:28
                crimenek!!! beze mnie? ozesz ty swolocz!
                • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:33
                  Oczywiście że z Tobą Czorciku.Zaczynamy jutro o szesnastej na Centralnym:)))
                  • jasmina_tdi lalalalalalalalaparapetowaaaaaaaaaaaaa.... 06.06.02, 13:40
                    Chyba sie nie pogniewacie jak wpadne troche pozniej? :) I nie na Centralny hihi.
                    • Gość: Crimen Re: lalalalalalalalaparapetowaaaaaaaaaaaaa.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:47
                      Jasminko, postaramy się nie wypić wszystkiego do czasu twojego pojawienia się;)
                  • motor Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:41
                    ZDRADA!!!
                    • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:45
                      Motorek, znowu chcesz wpaść w łapki Czorcika i Jasminki?Pamiętam że jesteś
                      waleczny, ale sprawa jest z góry przegrana:)))
                    • czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:48
                      motorek, sloneczko ty moje!!! jaka zdrada???? ja cuksa odbieram z centralnego o
                      16:00!!! tylko odbieram!!!
                      na zawsze twoj czort:)))

jasmina - oczywizda, ze mozesz, ale w nastepstwie z podwojnym prezentem:)))

cuksik, jak przyjedziesz, to zadzwon!! koniecznie, bo flaszki potluczesz!!!
                      aha - materac juz jezd, takze bydzie gdzie spac - ale dla was cuksi tdi wanna
                      zarezerwowana jezd!!!
                      • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:52
                        Czorciku, wywieś kartkę na drzwiach łazienki że rezerwacja już jest i nikt
                        postronny nie może wchodzić.A parapet masz?Jestem umówiony na randkę na Twoim
                        parapecie:)))
                        • czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:56
                          przeca pisawszy, ze ni mom!!! ale balkon tyz mom - a kartkem wywieszem:)))
                          cuksik - masz minusa!!!
                          • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:04
                            Może być balkon, ale minusów coś mi ostatnio skąpisz:)))
    • czort Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:00
      • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:07
        Czorciku, kto i co będzie wystawiał? ;)
        • jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:14
          Ja Cie wystawie po dobrej cenie a kase rozpiernicze na cukierki :)))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Czorciku, kto i co będzie wystawiał? ;)

• Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:22
            Niech kto usluzny zaleci po mnie to tez sie napije:)
            • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:31
              Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a nie
              rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :)))
              • Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:36
                to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam to bedzie po czym:))
                Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultacie pytales sie czy
                zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:)
                • jasmina_tdi samanta 06.06.02, 14:46
                  Klasyczne sformulowanie tego typu brzmi : "Czy moge Cie pocalowac?" Zamiast
                  calowac!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam to b
                  > edzie po czym:))
                  > Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultacie py
                  > tales sie czy
                  > zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:)

• Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:48
                    jasmina_tdi napisał(a):

> Klasyczne sformulowanie tego typu brzmi : "Czy moge Cie pocalowac?" Zamiast
                    > calowac!!!!
                    Dokladnie! A porzadnej panience nic nie wypada w tym momecie zrobic jak skromnie spuscic oczy i
                    szepnac"nie" chociaz w duchu mysli sobie "Ty idioto ,nie pytaj tylko caluj":)))))))))
                    >
                    > Gość portalu: samanta napisał(a):
                    >
                    > > to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam
                    > to b
                    > > edzie po czym:))
                    > > Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultac
                    > ie py
                    > > tales sie czy
                    > > zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:)
                    >

• jasmina_tdi Re: samanta 06.06.02, 15:07
                      hahahahahaha!!!!!! dokladnie :))))) a jeszcze gorzej brzmi z ust faceta
                      oczywiscie : "pocaluj mnie....." No rany julek!! Co w takim momencie ma robic
                      skromna i dobrze wychowana panienka!! Calowac chyba tylko :0

> Dokladnie! A porzadnej panience nic nie wypada w tym momecie zrobic jak skromni
                      > e spuscic oczy i
                      > szepnac"nie" chociaz w duchu mysli sobie "Ty idioto ,nie pytaj tylko caluj":)))
                      > ))))))
                      > >
                      >
                • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:52
                  Co to za porwanie z uprzedzeniem.Kiedyś Cię porwę bez uprzedzenia;)
                  • Gość: samanta phi! kiedys? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:54
                    A moze ja teraz mialam zyczenie byc porwana,he? jak bedziesz mial takie flegmatyczne usposobienie
                    to znajdzie sie inny porywacz,o!:)
                    • Gość: Crimen Re: phi! kiedys? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:13
                      Siedz w swojej wieży i czekaj.Skuteczne porwanie musi być dobrze przygotowane;)
              • jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:45
                Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!!

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a nie
                > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :)))

• Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:49
                  jasmina_tdi napisał(a):

> Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!!

Blahahahahahahahaha:))))))))))))) To ja tyz jak bede miala podziele sie z toba jasminko cukierkami:))))))
                  >
                  > Gość portalu: Crimen napisał(a):
                  >
                  > > Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a ni
                  > e
                  > > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :)))
                  >

• jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 15:08
                    To taka przenosnia samanto! :))) Najpierw go sprzedajmy a potem dzielmy kase :)

> jasmina_tdi napisał(a):
                    >
                    > > Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!!
                    >
                    > Blahahahahahahahaha:))))))))))))) To ja tyz jak bede miala podziele sie z toba
                    > jasminko cukierkami:))))))
                    > >
                    > > Gość portalu: Crimen napisał(a):
                    > >
                    > > > Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy,
                    > a ni
                    > > e
                    > > > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :)))
                    > >
                    >

• laelia Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:50
                  i ze mną :)
                • Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:54
                  Nikomu już nie można ufać:)))
                  • laelia Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 15:04
                    :)))
    • mathildae Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 17:07
      przyjdziemy, przyjdziemy...
      a mozna kopac w drzwi?
      no bo rece beda zajete prezentami;)
      • Gość: Czarna Czorcisty :::))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:47
        A my nie dotarli z Chudziną z powodów tzw. niesprzyjających okolicznosci
        przyrody :( :( :( Soreńki.....
        I wybacz, ze materac takoż bez nas nie dotarł ;) i prezent ;) i buteleczka ;)
        jednakowoż......... wszystko do nadrobienia :) :)
        usciseczki serdeczniaste :) :)

Czarna (i zaocznie Chudyyy)

• Gość: only&cri Re: Czorcisty :::))) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 14:48
          no przeca pisane bylo ze wciaz aktualne...:)))
          • Gość: Pom Re: Czorcisty :::))) IP: 2.4.STABLE* 08.06.02, 14:52
            Czort!!! Zapowiadam się następną razą obligatoryjnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka